תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מילאנו או ברצלונה ?
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
אהלן חברים
אני ברגילה בשבוע הראשון של נובמבר, והכיוון כרגע זה לטוס עם אבא לחו"ל (תחסכו ממני את ה"קצת צניעות" המתבקש :) )
2 אפשרויות עומדות על הפרק-
1.לטוס לברצלונה, לראות בארסה-מילאן בצ'מפיונס ואולי גם לתפוס את בארסה-אספניול שמשוחק כמה ימים לפני
2.לטוס למילאנו, לקחת יום אחד אוטו לטורינו ולראות יובנטוס-ריאל בצ'מפיונס

זה מבחינת הכדורגל, ואני בטוח שנסתדר מבחינת כרטיסים ופשוט צריך להחליט... מבחינת כל מה שמסביב לכדורגל אני מתלבט ולכן גם האשכול
בברצלונה אבא שלי היה הרבה פעמים, אני גם הייתי בקיץ שעבר עם חברים ובעיקרון מדובר במשהו "מוכר וטוב"- תמיד אפשר למצוא מה לעשות
מבחינת מילאנו אף אחד מאיתנו לא טייל, ואני באמת לא מכיר את העיר ומה האפשרויות לעשות... ככה שאני אשמח לשמוע המלצות

הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים, בהתייחסות גם לכדורגל אך בעיקר גם למעטפת וכל מה שמסביב... מבחינת מחיר אני חושב שברצלונה יוצא טיפה יותר זול אבל המטרה כרגע היא שהכסף לא יהיה השיקול המשמעותי, אלא אם כן הפער באמת קריטי

תודה לעוזרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מילאנו או ברצלונה ?
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
איטליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
זה לא באמת עוזר אם אתה לא מסביר למה... תחושת בטן וזהו :) ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 14:24 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל אני חושב שיובנטוס - ריאל זה משחק הרבה יותר טוב ומעניין מאשר ברצלונה - מילאן.

דבר שני, הייתי באיטליה, איטליה מדהימה, מילאנו מדהימה, יש מה לראות, ואתה אומר שאתה ואבא שלך כבר הייתם בברצלונה, אז למה לא ללכת על יעד חדש וחוויות חדשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
מסכים בגדול לגבי הגישה, נראה מה יהיה

עוד המלצות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
זה ממש תלוי מה בדיוק אתה מחפש בחופשה שלך ואיזה סוג של תייר אתה. אני אישית הייתי יותר מפעם אחת בשתיהן והרבה יותר התחברתי לברצלונה, ברמת האופי של האנשים המלאי חיים שאתה מוצא שם לעומת מילאנו שקצת יותר אריסטוקרטית. גם ברמת הטעמים והאוכל (אחת הסיבות העיקריות לכך שאני מטייל) התחברתי יותר לברצלונה שתמיד הצליחה לחדש לי לעומת מילאנו שבכל הקשור למטבח היא סוג של סטראוטיפ של המטבח האיטלקי שמכירים בארץ (לעומת האזורים הכפריים יותר של איטליה שמהבחינה הזאת לא פחות ממדהימים). ומכיוון שאתה כנראה לא אלמנה שירשה מיליונים ומקפידה ללבוש את המילה האחרונה בשוק אופנת העילית - ברצלונה מציעה אפשרויות שופינג נוחות בהרבה ממילאנו. לגבי הכדורגל - משחקים של בצלונה וריאל מדריד זה חרא בכל מקום ובכל זמן מבחינת החוויה. בעיני כדורגל זו קודם כל האווירה וללכת לקבוצות שהקהל שלהן מורכב מתיירים זה מזכיר משחקים של הנבחרת שבהם כל מה שאתה שומע זה "ישראל מלחמה". כל משחק בליגה הגרמנית או האנגלית בעיני ולעניות דעתי מרגש יותר, אפילו בליגות השניות שם.

ואחרי כל זה - אם היית כבר בברצלונה ומתחשק לך משהו חדש, למה דווקא מילאנו? יש יעדים יותר מעניינים שקודמים לה, עדיפים עליה ובעלויות דומות - רומא, ברלין, לונדון, דאבלין וערים רבות אחרות.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 21:56 
חוץ מאשר כדורגל, כנסים ואופנה - במילאנו אין מה לעשות.
ברצלונה לעומת זאת, זו אחת הערים הכי שוות בעולם.

ברצלונה בלי לחשוב בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 22:20 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
חוץ מאשר כדורגל, כנסים ואופנה - במילאנו אין מה לעשות.
ברצלונה לעומת זאת, זו אחת הערים הכי שוות בעולם.

ברצלונה בלי לחשוב בכלל.

מסכים ואוסיף,

רוב אירופה אתו דבר,קטדרלות,כנסיות,רובע כזה ורובע אחר...
מה שעושה את ההבדל זה הכדורגל,
שתי המגרשים זה אגדות וגם המשחקים אחלה.
הייתי בשתי הערים,אני הייתי הולך על ברצלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
מעולה, תודה לכולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 22:42 
איטליה ויובה בלי לחשוב פעמים.

קודם כל יובה - ריאל צפוי להיות משחק הרבה יותר טוב.

האצטדיון החדש של יובה הוא איצטדיון מדהים והקהל מעודד, ולא משעמםכמו הקהל התיירותי בברצלונה.

גם לגבי הרקע אין מה להשוות בין מילנו / טורינו לברצלונה שהיא מאד אובר רייטד בעיקר בעיני הישראלים.

דרך אגב, אם אתה מגיע בשבת אפשר לשלב מילאן - פיורנטינה אם לא היית בסן-סירו או טורינו -רומא ביום ראשון.

יש גם מופע של בוב דילן באותו שבוע (בשביל אבא שלך).

לגבי אוכל, אי אפשר להשוות את הפאיה ופירות הים המשעממים לאוכל, קפה. גלידות במילנו או טורינו.

אז, פורצה יובה !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 00:02 
אין אולי איזה משחק ברומא? (רומא או לאציו) כי רומא הרבה יותר שווה ממילאנו בעיני מבחינת הכל! אם זה בין מילאן לברצלונה הייתי הולכת על ברצלונה אבל רומא לוקחת את שניהם!!! גם אם זה במחיר של ללכת למשחק ליגה ולא צמפיונס) מצד שני אם לא היית באחד מהם תמיד הייתי הולכת
על החדש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 04:19 
סמל אישי של המשתמש
סמיילית כתב:
אין אולי איזה משחק ברומא? (רומא או לאציו) כי רומא הרבה יותר שווה ממילאנו בעיני מבחינת הכל! אם זה בין מילאן לברצלונה הייתי הולכת על ברצלונה אבל רומא לוקחת את שניהם!!! גם אם זה במחיר של ללכת למשחק ליגה ולא צמפיונס) מצד שני אם לא היית באחד מהם תמיד הייתי הולכת על החדש)

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 05:14 
אכן מילאנו טיפה משעממת לתיירים. זה לא שממש אין שם מה לעשות ליום או יומיים אבל העיר מצטיינת בעיקר באופנה ובשופינג (יקר). ברצלונה זאת אטרקציה תיירותית הרבה יותר שווה.
אני אסייג את זה ואומר שהם הייתם הרבה פעמים בברצלונה ואתם מרגישים שמיציתם את העיר, אז זה משהו אחר.

עוד דבר, כל עוד שאתם מתכוונים להישאר בעיר אז ברצלונה לוקחת. אם אתם מתכוונים לצאת קצת מהעיר ולראות את הסביבה אז מילאנו לוקחת ובענק. לאן שלא תיסע ממילאנו יהיה לך אחלה טיול. אתה יכול לסוע שעתיים שלוש צפונה דרך ההרים ולהגיע לציריך (ובדרך יש לך איזור מפורסם של אגמים). אתה יכול לסוע שעתיים שלוש מערבה ואתה בניס ובריביירה הצרפתית המדהימה. אתה יכול לסוע שעתיים שלוש מזרחה ואתה בונציה. או שאתה יכול לסוע שעתיים שלוש דרומה ואתה בפירנצה אחרי נסיעה בטוסקנה (זה מה שאני הייתי עושה). מקומות שווים וגם הדרך מאוד יפה ונעימה.

מצד שני, ויסלחו לי כל מומחי ספרד כאן, מסביב לברצלונה אין כלום. האטרקציה הכי שווה ליד ברצלונה היא כנראה מדריד שלא רק רחוקה (5-6 שעות למיטב זכרוני) אלא שגם הדרך לשם לא יותר מידי שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 06:19 
את מילאנו אתה סוגר ביומיים גג וגם זה יותר מדי אלא אם כן אתה מתעניין שם במשהו ספציפי.
למה לא לעשות כבר טיול בצפון איטליה במקום להתקע במילאנו? הרבה יותר מעניין , אגם גארדה והכפרים הסובבים אותו,ונציה,הדלומיטים, אפילו שווה לקחת יום אחד ולסוע לפירנצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
צפון איטליה מדהימה אבל אם התכנון הוא להישאר בעיר שאתה נמצא בה אז ברצלונה עדיפה על מילאנו בכל מובן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
אז הכיוון הוא ברצלונה או טיול באיטליה אבל בלי להיתקע במילאנו
אדבר עם אבא ונראה מה דעתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: