תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 13:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 280 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טורניר "פתאל" באילת
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 18:25 
יש למישהו שידור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 18:25 
יובל כתב:
purvis short כתב:
יובל כתב:
רק הפועל תל אביב נוהגת ככה כי רק הפועל תל אביב השאירה תקציב כל כך זעום לזרים, משהו שאתה היית בעדו.

אתה יכול לכתוב את זה עוד מאה פעם. זה לא יעשה את זה לנכון.
אני הייתי בעד להביא עוד ישראלי לרוטציה. וכל מאמן שהיית מביא היה נוהג כך. לא הייתי בעד להשאיר תקציב זעום לזרים.

אתה בעצמך אמרת שהיית בעד ההבאה של לימונד (ועוד לפני דרשת כל מיני שחקנים שהיו עולים לא פחות), שהמשמעות שלה, תקציב זעום לזרים, הייתה ברורה.

זה המשמעות שלה בעיניך. זו לא המשמעות שלה בעיני. כי אני בעד להחתים זרים לפני שמחתימים את יוני ניר, טמיר אריאלי, עוזר מאמן שני וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 18:26 
רק לי לא עובד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
נפל השידור של גלדסטון
נגמרה לו החבילה של הגלישה סלולרית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
יובל כתב:
purvis short כתב:
יובל כתב:
רק הפועל תל אביב נוהגת ככה כי רק הפועל תל אביב השאירה תקציב כל כך זעום לזרים, משהו שאתה היית בעדו.

אני הייתי בעד להביא עוד ישראלי לרוטציה. וכל מאמן שהיית מביא היה נוהג כך. לא הייתי בעד להשאיר תקציב זעום לזרים.

אתה בעצמך אמרת שהיית בעד ההבאה של לימונד (ועוד לפני דרשת כל מיני שחקנים שהיו עולים לא פחות), שהמשמעות שלה, תקציב זעום לזרים, הייתה ברורה.

זה המשמעות שלה בעיניך. זו לא המשמעות שלה בעיני. כי אני בעד להחתים זרים לפני שמחתימים את יוני ניר, טמיר אריאלי, עוזר מאמן שני וכו'.

די ברור שלימונד עולה פי כמה מכל אלה ביחד, אבל מה שעושה לך טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 18:28 
68-73 גליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
68-73 גליל.

דקה?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 18:31 
יובל כתב:
purvis short כתב:
יובל כתב:
purvis short כתב:
יובל כתב:

די ברור שלימונד עולה פי כמה מכל אלה ביחד, אבל מה שעושה לך טוב.

בוא נשחק משחק. נניח ששחקן 9-10 ברוטציה עולה 20 אלף דולר לעונה. 15 אלף דולר לעונה. אז במקום להשקיע בזר מסוים 60-65 אלף דולר יש לך 80-85. מה אתה אומר?
אבל מה שעושה לך טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
יובל כתב:
purvis short כתב:
יובל כתב:

מה הקשר בין תזמון החתמת אריאלי לבין זרים?
אני בטוח שארז והקבוצה לא דואגים להחתמה בצורה טורית אלא מקבילית, יש הקצאה לזרים ויש לישראלים משלימים. אין שום סיבה לחכות עם החתמות כל עוד הן עפ תקציב מתוכנן.

את אשקלון אפשר וצריך לעבור גם עם סגל נוכחי, ושבועיים לפתיחת הליגה אפשר להביא 5 טוב ולהחליף אחד הזרים במידת הצורך. למרות שאני דוגל בלתת צאנס. מספיק לקרוא מה שכתבו על סטיט וקלי במשחקים הראשונים שלהם פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
בוא נשחק משחק. נניח ששחקן 9-10 ברוטציה עולה 20 אלף דולר לעונה. 15 אלף דולר לעונה. אז במקום להשקיע בזר מסוים 60-65 אלף דולר יש לך 80-85. מה אתה אומר?
אבל מה שעושה לך טוב.

אני אומר שההפרש בין לימונד לזליקוביץ' הרבה הרבה יותר גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 18:36 
Keisar88 כתב:
purvis short כתב:
יובל כתב:
purvis short כתב:
יובל כתב:

מה הקשר בין תזמון החתמת אריאלי לבין זרים?
אני בטוח שארז והקבוצה לא דואגים להחתמה בצורה טורית אלא מקבילית, יש הקצאה לזרים ויש לישראלים משלימים. אין שום סיבה לחכות עם החתמות כל עוד הן עפ תקציב מתוכנן.

את אשקלון אפשר וצריך לעבור גם עם סגל נוכחי, ושבועיים לפתיחת הליגה אפשר להביא 5 טוב ולהחליף אחד הזרים במידת הצורך. למרות שאני דוגל בלתת צאנס. מספיק לקרוא מה שכתבו על סטיט וקלי במשחקים הראשונים שלהם פה

אז אני חושב שאת הכסף של אריאלי ויוני ניר היה צריך להשקיע בזרים. זו דעתי.
ואני מאמין ומקווה שיובאו זרים חדשים וטובים. אני פשוט מאוכזב מאוד מההתנהלות הזו. ולא הייתי מאוכזב אם לא היו לי ציפיות מחברי ההנהלה שאני מאוד מעריך. (ואני עדיין מאוד מעריך, מכבד ומפרגן לפעילות שלהם, שלא יהיה לרגע ספק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
תוצאה דקה מישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 18:38 
יובל כתב:
purvis short כתב:
אבל מה שעושה לך טוב.

אני אומר שההפרש בין לימונד לזליקוביץ' הרבה הרבה יותר גדול.

ואני אומר לך שזליקוביץ משחק בעמדה 3 שבה יש לך את מתן ושירן, וזה לא היה משנה כלום. היית צריך עוד גארד. אני נתתי את השם של יועד בית יוסף. אבל טוב שהביאו את לימונד.
העניין הוא שקבוצה כמו הפועל, לדעתי, לא צריכה 10 שחקנים בכירים. היא לא יכולה להרשות לעצמה שהשחקנים ה-9-10 שלה יהיו יוני ניר וטמיר אריאלי (שהם שני שחקנים סבבה לגמרי)

נערך לאחרונה על ידי purvis short בתאריך 30 ספטמבר 2013, 18:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 18:38 
הפסדנו

30 שניות לסיום 74-82 לגלבוע ע"פ הפועל בטוויטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 18:41 
מפייסבוק :

סיום המשחק, למרות שכבר הובלנו 68-66 הסתיים המשחק בתוצאה 74-84 לגליל כאשר רוב השחקנים המובילים של הפועל זכו למנוחה בדקות האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 18:42 
כבר הובלנו אבל ארז החליט להוריד את מתן וקרלון לספסל כדי לא להעמיס עליהם. רביב לא שיחק כל החצי השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 18:44 
ערוץ רקנאטי נבלות!!
ועם או בלי קשר להלן תיאורית קונספירציה:
הם בכוונה הפילו את השידור כי ידעו שיש לא מעט צופים על הקו (-אנחנו) וכשנתקע השידור כולנו נעשה F5 ונגדיל משמעותית את מספר הכניסות לאתר ובעקבות זה ההכנסות ממפרסמים וכו'

ששל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: טורניר "פתאל" באילת
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 18:58 
יאללה עם הפנים לאשקלון. נקווה שיבואו זרים בקרוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 20:02 
פרויס, אולי אם אתה היית מנהל מקצועי או מאמן היית עושה את זה אחרת מבחינת המשחק עם התקציב, אבל אני בכלל לא בטוח שהרעיון שלך עדיף על המצב הנוכחי. זה בטח לא clear cut. יש שמיכה קצרה וכל הדרכים יוצרות בעיה במצב הזה. אין פה פתרון בית ספר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טורניר
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
יאללה עם הפנים לאשקלון. נקווה שיבואו זרים בקרוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 20:10 
נועם שחם כתב:
פרויס, אולי אם אתה היית מנהל מקצועי או מאמן היית עושה את זה אחרת מבחינת המשחק עם התקציב, אבל אני בכלל לא בטוח שהרעיון שלך עדיף על המצב הנוכחי. זה בטח לא clear cut. יש שמיכה קצרה וכל הדרכים יוצרות בעיה במצב הזה. אין פה פתרון בית ספר.

יכול להיות, אבל זו דעתי.
לצערי אני לא רואה עוד קבוצה בליגת העל במצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 20:38 
איזה עוד קבוצה עם תקציב כמו שלנו, יש לה ישראלים בשכר כזה ומאמן בשכר כזה?
להביא 4 זרים ולידם ישראלים אנונימיים/צעירים זה לא מה שהייתי רוצה לראות, וגם אתה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 23:19 
ranjef כתב:
להביא 4 זרים ולידם ישראלים אנונימיים/צעירים זה לא מה שהייתי רוצה לראות, וגם אתה לא.

אתה באמת צודק, עדיף להיות קבוצה חלשה יותר ספורטיבית אבל עם עקרונות של להיות עם שחקנים בני הלאום המקומי.
אם זה היה בגרמנית זה היה נשמע כנראה יותר טוב.ֿ
ֿֿֿ
בכל אופן, אתה באמת צודק , כנראה שקבוצה בסדר הגודל של התקציב שלנו ( שהוא אותו סדר הגודל של לפחות חצי מקבוצות הליגה ) לא באמת יכולה להחזיק גם מאמן יקר, גם הרבה שחקנים ישראלים יקרים וגם זרים יקרים. השאלה כמובן, מי הפקטור המשמעותי ביותר בקבוצה שאליו צריך ללכת החלק המשמעותי בתקציב.

בסוף הכל חוזר לשאלה הבסיסית, האם אנחנו קבוצת ספורט מקצוענית שמשחקת לפי החוקים על מנת להיות הטובה ביותר, או שאנחנו מתנ"ס חברתי שמצא את עצמו איכשהו בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
מה עם דיימון סימפסון? עבר למעלה משבוע מאז שהוא סרב להצעה שלנו והוא עדיין לא חתם בשום מקום אחר. יש עדיין סיכוי שהוא יסגור אצלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 00:41 
אין סיכוי, תתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 03:06 
סמל אישי של המשתמש
אינקוגניטו כתב:
ranjef כתב:

אתה באמת צודק, עדיף להיות קבוצה חלשה יותר ספורטיבית אבל עם עקרונות של להיות עם שחקנים בני הלאום המקומי.
אם זה היה בגרמנית זה היה נשמע כנראה יותר טוב.ֿ
ֿֿֿ
בכל אופן, אתה באמת צודק , כנראה שקבוצה בסדר הגודל של התקציב שלנו ( שהוא אותו סדר הגודל של לפחות חצי מקבוצות הליגה ) לא באמת יכולה להחזיק גם מאמן יקר, גם הרבה שחקנים ישראלים יקרים וגם זרים יקרים. השאלה כמובן, מי הפקטור המשמעותי ביותר בקבוצה שאליו צריך ללכת החלק המשמעותי בתקציב.

בסוף הכל חוזר לשאלה הבסיסית, האם אנחנו קבוצת ספורט מקצוענית שמשחקת לפי החוקים על מנת להיות הטובה ביותר, או שאנחנו מתנ"ס חברתי שמצא את עצמו איכשהו בליגת העל.

נכון, אנחנו לא מתנ"ס חברתי, אלא קבוצה מקצוענית, שצריכה ליצור עם מה שיש לה את הטוב ביותר.
זה אומר בעונה שבה נכנס חוק רוסי, צריך לבנות בסיס ישראלי חזק וצריך לעשות את זה מהר שכן השוק הישראלי לא גדול וכל הקבוצות צריכות ישראלים בכירים.
זה אומר שצריך לתכנן לעתיד ולבנות אסטרטגיה, כמו להפוך את הפועל לבית ששחקנים ישראלים שרוצים להתקדם יודעים שעדיף להם לוותר על שכר גבוה יותר ולהגיע להפועל במקום.
זה אומר שאתה צריך לדאוג לכמה שיותר המשכיות ולהחתים על חוזים ארוכי טווח, ומכיוון שלהבדיל מבזרים, עם ישראלים אתה יודע מה אתה מקבל, עדיף להשקיע יותר כסף וזמן בלהביא ישראלים טובים יותר.

אגב, הסעיף האחרון גורם לזה שהסגל הישראלי שלנו פחות או יותר סגור לשנים הבאות, מה שאומר ששנה הבאה, למעט אולי שינוי קטן פה או שם, יוכלו להתעסק מההתחלה בלהביא זרים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: טורניר "פתאל" באילת
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 06:29 
red in blood כתב:
להבדיל מבזרים, עם ישראלים אתה יודע מה אתה מקבל, עדיף להשקיע יותר כסף וזמן בלהביא ישראלים טובים יותר.

אני לא מבין את המשפט הזה בכמה רמות.
למה עם ישראלים אתה יודע מה אתה מקבל ועם זרים לא? מה כ"כ קסום בישראלים?
אתה יודע אם בסוף השנה תהיה מבסוט מלימונד? ומה עם אריאלי?
אפילו שולדי ויותם, שמשחקים אצלנו כבר שנתיים, הם סוג של הימור ואם הם לא יקפצו סוף סוף ברמה זה יהיה מאוד מאכזב.
ישראלי יכול להיות הימור וזר יכול להיות הימור, כמו שאתה יכול להביא ישראלי מוכח ואתה יכול להביא זר מוכח. הכל תלוי מן הסתם בכמה כסף יש לך, ואיך אתה רוצה לחלק אותו.

וגם אם אתה מאמין שהחלק הראשון של המשפט שלך נכון - איך זה מוביל לזה שעדיף להשקיע יותר כסף בישראלים טובים? אם כבר אז אתה רוצה להקטין את הסיכוי שהזר שהבאת לא ברמה מספקת, ואז תוציא עליו יותר כסף ותביא זר מוכח, שיש סיכוי גבוה שייתן תפוקה. סביבו תשים ישראלים משלימים, אתה הרי יודע מה תקבל מהם.

והמשכיות זה כיף ויפה ומגניב וחשוב, רק צריך לשים לב קודם שאתה נשאר בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 07:25 
יש קבוצה קטנה יחסית של אנשים שיש להם תאורים שהשב"כ רצח את רבין.

לפני כמה מאות שנים התאוריה הרווחת היתה שכדור הארץ הוא שטוח.

גם "צריך בסיס ישראלי קבוע, צריך המשכיות" היא תאוריה. מופרכת כנראה לא פחות מ-2 אלה בשורות מעליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 08:39 
אינקוגניטו, בשורה התחתונה, עם התקציב שלנו השמיכה מאד קצרה איך שלא תהפוך את זה. גם אם ילכו בדרך שאתה ופרויס מציעים אני לא בטוח שהתוצאה תהיה טובה יותר (גם בגלל החוק הרוסי).

אפשר לבקר, אבל נדמה לי שהנחרצות שלכם בענין והזעם על הבחירה של הצוות המקצועי, קצת מוגזמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 09:04 
נועם, באיזה בחירה בדיוק מדובר?
כי אם המועדון החליט להסתפק בזר וחצי העונה - אז שיגידו את זה. אבל זה לא מה שקורה. זה לא מה שנטען במהלך העונה שעברה (נפיק לקחים, נתחיל את העונה עם מצבת זרים מלאה, נשקיע יותר בזרים, לא נחזור על הטעויות וכן הלאה וכו'). זה גם לא מה שנטען על ידי ההנהלה כעת (וטוב שכך). מה שנטען הוא שרוצים להביא ארבעה זרים. ואני בעד. רק שכרגע יש לך זר וחצי, ארבעה ימים לפני פתיחת העונה.
אז מה בדיוק עשו בפגרה בנידון? איך זה שאחרי מה שקרה בעונה שעברה, שהיווה שיעור מעולה לאיך צריך להתנהל בליגת העל, הפועל תל אביב נמצאת ארבעה ימים לפני פתיחת העונה עם זר וחצי?
גם הגישה הזו שהביאו ישראלים אז אפשר "לחפף" בזרים, ובכן, היא לא מחזיקה מים. היא מעולם לא החזיקה. אני הראשון שבעד הורדת מספר הזרים לשלושה. כתבתי את זה אין ספור פעמים. אבל כל עוד מותרים ארבעה זרים צריך להביא ארבעה זרים. מה שקורה כרגע זה מחדל מקצועי. אגב, כזה שעוד ניתן לתקן אותו במהרה ואני רוצה להאמין שהוא יתוקן. אבל אם הפועל תעלה למשחק נגד אשקלון עם הסגל שעלה אתמול למשחק נגד גליל זה פשוט מביך ומראה שבקיץ הזה לא הייתה הכנה מקצועית ושלא הפיקו שום לקח מהעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 280 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: