joshsoos כתב:
אני לא כתבתי ש10000 איש + שיגיעו כולם נגד המהלך הזה, אלא שהזיזו להם את השעה בשביל אותם 100-200 איש. חוץ ממשחקים של הפועל סל יש לאנשים גם עיסוקים אחרים שמתנגשים עם המשחקים של הכדורגל, ואף אחד לא מבקש שיזיזו בשבילו את המשחק גם אם מדובר בהרבה יותר מ200 ( עבודה, משפחה, קבוצות אחרות שאוהדים וכו' ). מתמודדים עם זה. אז המקרה הזה שונה כי זו קבוצת הכדורסל של המועדון ולכן אין לי שום בעיה עם לנסות לסדר את לוחות המשחקים של הפועל סל ורגל שיתאימו, אבל אם לפעמים זה לא מסתדר אז זה מה יש ואנשים צריכים לבחור.
הצביעות והאנוכיות, איתי, הם אך ורק שלך ושל השותפים שלך כאן, וזה כאמור לא ממש חדש וקורה כל השנים, אנשים מסתכלים רק על התחת של עצמם ועל הזין שאר האוהדים. אפשר לחשוב שזו פעם ראשונה שאנשים יצאו כאן נגד השעה הזו, בגלל התנגשות משחקים עם בני יהודה קרה ששיחקנו או שרצו שנשחק בשעה הנוראית הזו בחודשים החמים, האם קיפצצת אז בצווחות כמו עכשיו כשעלו אותם טיעונים ע"י אנשים כאן, ביניהם אני? 'טיעוני המוח' שלך על המקומות האחרים לא תופסים וכבר כתבתי למה יותר מפעם אחת, ואתה מתקשה להתמודד עם הטיעון הפשוט שלראות משחק בחום גדול והשמש בעיניים זה עונש פשוטו כמשמעו, ומדוע העונש הזה נכפה על על הקהל הגדול. זה פשוט מתאים לך אישית, זה כל הסיפור. אז גם אם דני גולפיטק חושב שזו שעה סבירה, גם הוא מתקשה להסביר מדוע אם קהל כל כך נהנה לראות כדורגל בשעה הזו בחודשים האלה, לא הטלויזיה ולא הקבוצות מעוניינות בהן, ולמה עולם הכדורגל העולמי רועש וגועש על המונדיאל בקטאר, ורוצים לעשות מהלך חסר תקדים רק כדי לא לשחק בחום. אולי כי לשבת בחום ולחות ועם שמש בעיניים במגרש לא מקורה זה לא תענוג גדול.
והנה חדשות בשבילך דני, לא חייבים לשחק ב8 בערב בשבת, אם תשחק בשש וחצי שבע, זה לא מה שימנע ממשפחות להגיע.
מקווה שהתחזית תתממש ויהיה כמה שיותר מעונן.
סלח לי על הצביעות והאנוכיות, דוקטור סוס, אבל אם תוכל להסביר לי למה מה שנכון למקומות אחרים לא נכון לפה אני אודה לך.
בבלומפילד אי אפשר לקנות מים (גם אם במחירי שוד)?
בגרמניה, ארגנטינה, איטליה, ספרד, צרפת ואנגליה כשהשמש מולך היא לא תסנוור אותך גם אם מעל ליציע יש גג?
בארגנטינה, איטליה, ספרד, צרפת ולפעמים אפילו גרמניה ואנגליה אין לפעמים 24 מעלות ביום ושעת משחק בין אפריל לאוקטובר?
אני עכשיו הולך לספר לאנשים בארגנטינה שהם פראיירים ששעת המשחק המרכזית שם כל יום ראשון היא 13:00 או 14:00 בזמן שאין להם יציעים מקורים.
גם לאנשים המסכנים בספרד, דרום צרפת ואיטליה.
מצד שני מה הם מבינים בתרבות ספורט? הרי אצלם לא קורים דברים קסומים כמו זה שהמגרש של קבוצת בארנט בכלל לא נמצא בבארנט.