תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 16:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלימות המשטרה
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 22:16 
KingAlpaca כתב:
dino כתב:
הצמד מרפקים של אדון רב פקד "לא סיימתי ביה"ס", נראה בברור רב ביותר. מעניין מה יאמר להגנתו הטמבל.

הוא לא יצטרך להגיד כלום.

ואם יצטרך, תמיד יוכל להשתמש ב"הוא קרא לי נאצי", "חשתי סכנה לחיי", "אני סובל מטיקים במרפק מאז גיל 16", "לא שמתי לב שיש שם מישהו". במח"ש כל טיעון תופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
liorgadidi כתב:
לא סתם הקהל השנוא עליי הוא הקהל של הפועל...מילא הפקרתם את חברים שלכם ליציע ולא ניסיתם לממנוע את הוצאתם מהיציע (והם עשו ויעשו את זה למענכם) לפחות תהיו קצת גברים,קצת מאוחדים ותצאו החוצה באקט של סולידריות למי שנמנע ממנו בכח מופרז לראות את המשחק,תצאו החוצה כמחאה!בשביל שהקבוצה תרגיש את זה,בשביל מה לראות כדורגל כשמקבלים מכות ונעצרים סתם.
למזדיינים שכתבו שיש סיבה שהשוטרים נכנסים,או יותר מזה,משתמשים בכח כי מנסים לעצור בעדם,אני לא ממש אתייחס,אני פשוט מקווה שתמותו,בשיא הרצינות.
יש לציין שהכותב אינו המשתמש המקורי הנ"ל,על אף שהכותב מקורי ומשתמש אבל לא בפורום... :DEVIL4:

שוב,
אותה שאלה פשוטה,
למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 00:30 
liorgadidi כתב:
לא סתם הקהל השנוא עליי הוא הקהל של הפועל...מילא הפקרתם את חברים שלכם ליציע ולא ניסיתם לממנוע את הוצאתם מהיציע (והם עשו ויעשו את זה למענכם) לפחות תהיו קצת גברים,קצת מאוחדים ותצאו החוצה באקט של סולידריות למי שנמנע ממנו בכח מופרז לראות את המשחק,תצאו החוצה כמחאה!בשביל שהקבוצה תרגיש את זה,בשביל מה לראות כדורגל כשמקבלים מכות ונעצרים סתם.
למזדיינים שכתבו שיש סיבה שהשוטרים נכנסים,או יותר מזה,משתמשים בכח כי מנסים לעצור בעדם,אני לא ממש אתייחס,אני פשוט מקווה שתמותו,בשיא הרצינות.
יש לציין שהכותב אינו המשתמש המקורי הנ"ל,על אף שהכותב מקורי ומשתמש אבל לא בפורום... :DEVIL4:

למה אתה מתחבא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 01:57 
אוגוסטוס היל כתב:
liorgadidi כתב:

למה אתה מתחבא?

כי הוא ילד מסכן שעומד לו מלהרגיש קצת גבר מול המחשב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 02:45 
סמל אישי של המשתמש
אגב היום קיבלנו דוגמא קלאסית לסיטואציה בה המשטרה הייתה צריכה להיות ולא הייתה כשאוהדי בית"ר מחוץ לאיצטדיון זרקו אבנים על אוטובוס של ילדים.
המשטרה כרגיל במקום הנכון בזמן הנכון.
כולירות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 05:06 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
KingAlpaca כתב:
dino כתב:
הצמד מרפקים של אדון רב פקד "לא סיימתי ביה"ס", נראה בברור רב ביותר. מעניין מה יאמר להגנתו הטמבל.

הוא לא יצטרך להגיד כלום.

ואם יצטרך, תמיד יוכל להשתמש ב"הוא קרא לי נאצי", "חשתי סכנה לחיי", "אני סובל מטיקים במרפק מאז גיל 16", "לא שמתי לב שיש שם מישהו". במח"ש כל טיעון תופס.

מה לגבי תביעה אזרחית נגדו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 10:09 
GATE7 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
liorgadidi כתב:

למה אתה מתחבא?

כי הוא ילד מסכן שעומד לו מלהרגיש קצת גבר מול המחשב.

נערך
מי מכם שרוצה להמשיך לשחק בקקי תעשו את זה בפרטית.
הבחור כבר לא ילד,לרוב לא מסכן ולפעמים אפילו מרגיש גבר כשהוא לא ליד מחשב,
אבל הוא לא מתחבא פחות מכינויים כמו אוגוסטוס היל או gate 7 ככה שאני לא מבין מאיפה זה הגיע.
תהנו

:ROSE:

נערך לאחרונה על ידי liorgadidi בתאריך 30 ספטמבר 2013, 10:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
גדידי, הכל טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
liorgadidi כתב:

מאיפה הבאת את השטות שעשו ויעשו למעננו? כשעצרו אוהדים שלא מהארגון כי הניפו ביציע שלטים נגד טביב מישהו מהם יצא החוצה לאות סולידריות או בשביל לא להפקיר? זיבי! אז שלא יבקשו אחר כך מאוהדים שלא מהארגון לצאת לצורכי "סולידריות" או "אי הפקרה" איתם.
בקשר לזה שהמשטרה היא ארגון הפשע המאורגן הגדול ביותר במזרח התיכון כבר כתב 19 שאי אפשר באמת לעשות כלום בעניין בתנאים הנוכחיים במדינה, בלי קשר לכדורגל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
פשוט גועל נפש !!! ההתנהגות הזאת של השוטרים שוברת שיאים !!!
לפני יומיים שוטר שבר יד לבחורה שלא עשתה לו כלום ....
מה זה האלימות הזאת? מישהו חייב לשים לזה סוף !
ולאוהד שקיבל את המרפקים ולא הגיב מגיע לו צל"ש !!!
בושה וחרפה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
פשוט גועל נפש !!! ההתנהגות הזאת של השוטרים שוברת שיאים !!!
לפני יומיים שוטר שבר יד לבחורה שלא עשתה לו כלום ....
מה זה האלימות הזאת? מישהו חייב לשים לזה סוף !
ולאוהד שקיבל את המרפקים ולא הגיב מגיע לו צל"ש !!!
בושה וחרפה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: