גבעתיים כתב:
יש צדק פואטי בכך שאברמוביץ' שנהנה מהצמד מוריניו כמאמן ובואש כעוזר מאמן מימן מכיסו את ההוכחה ששניהם יכולים להיות ענקים רק ביחד. שניהם הצליחו מאוד לאחרונה בעבודתם המשותפת באינטר.
מוריניו זקוק לחשיבה ולתכנון של בואש. מוריניו התקשה יחסית בריאל ובעיקר בעונה הראשונה שבה הובס נזקק לראש של בואש. בהמשך קלט טוב יותר מדי מה זה בארסה, אבל לא מספיק טוב. עם בואש היה מצליח יותר נגד בארסה בדומה להצלחתם באינטר. הפגיעה שלו במאטה, ובעיקר לפני תחליף הולם, שמה כנראה חותמת סופית לכך שיכולתו ללא בואש לצידו לא תהיה כבעבר. אברמוביץ' ישלם.
לבואש ראש כדורגל גדול, אך עדין תקרת זכוכית בהצלחה בקבוצה גדולה. גם הצלחתו בפורטו נשענה על מקריות של פלקאו בסגל.
בכללי, שתי הקבוצות נראו כבדות. לאף אחת מהם הן כוכב בקנה המידה של רוני או ואן פרסי למרות שעמדו לרשותן בוכטות. מאטה יכול לגרד רמה זו, אבל בודאי שלא מהספסל. ההתקדמות של האזרד נעצרה.
בספציפי, הניסיון של מוריניו היה אמור להספיק לו כדי להוציא את טורס בזמן. גם בגלל הדם הרע מול הבלם של טוטנהאם ובעיקר כי האדום ה"לא מוצדק" היה בעצם תגובה מאוחרת של השופט שכנראה שמע שבעימות הקודם היה צריך להוציא את טורס.
איך אברמוביץ' היה אמור להביא את בואש לצד מוריניו ?
השילוב פעולה ביניהם בפורטו,צ'לסי ואינטר היה מצוין אבל מוריניו ילד גדול ויכול להסתדר גם ללא בואש.זה לא תירוץ.
הזארד כוכב ברמה של רוני וואן פרסי,הוא רק צריך להיכנס לעונה הזאת.חוץ מזה ,אני חושב שצ'לסי לא נופלת מיונייטד ואפילו יותר טובה ממנה.
האדום היה לא מוצדק,ואני מסכים שהיה צריך להישלף אדום לטורס אך אני חושב שגם ורטונחן היה צריך לקבל היום 2 צהובים.