תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 16:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: אלימות המשטרה
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
מהפכה כתב:
לפחות תקפידו על העובדות.
השוטרים לא סתם התחילו להרביץ.
כל פעם ששוטר בא להוציא מישהו מהיציע 50 איש מנסים למנוע את זה.
.

לא שזה לא נכון בדר"כ, אבל לגבי אתמול מי שלא מקפיד על העובדות זה אתה.
בדקה ה- 43 החליט קצין הביטחון של הפועל חיפה (שהוא אגב בן אלף זונות וכל שנה עושה בלאגן) שלא מתאים לו בעין שיש אוהד אחד בודד שעומד על גדר בגובה מטר.
אז בדקה ה- 43 פתאום הוא החליט לשלוח את המאבטחים שלו להוריד את האוהד. אמרו להם "מה נזכרתם פתאום דקה 43" ולא עברה שנייה אחת, עד שכל המאבטחים רצו פנימה והתחילו להעיף כל מי שהם ראו בדרך.
מי שהיה שם, היה לו ברור שהם חיפשו את הבלאגן וחיכו לו. מי שלא, ימשיך להסביר למה תמיד הקהל של הפועל אשם.
אגב, אופציה אחת הייתה לצאת עם הציוד (אופציה שבדיעבד או לא בדיעבד די נחלה כישלון חרוץ, כי לא היה אפקט כמעט לכמות). אופציה שנייה הייתה להמשיך את המחאה בפנים. אופציה של להישאר אדישים לא קיימת.
אם היו ממשיכים את המחאה בפנים, אז במקום לדבר על אלימות שוטרים היו מדברים על אלימות אוהדים ובתי דין ואז שוב הייתם מתהפכים על חלק מהקהל. אז לפחות תהיו הוגנים כדי להגיד שלכם לא מתאים לצאת וזהו. מה עוד יש לכם לנהל על זה דיון?
אנשים שבמשך 90 דקות לא פותחים את הפה, מעיזים לכתוב כאן שמי שיצא החוצה פוגע בקבוצה בכך שהוא לא מעודד? אין לכם בושה?
ואגב, אפשר לספר פה סיפורים עד מחר. בסופו של יום, רב מוחלט של האנשים מגיעים לראות משחק וללכת הביתה.
גם אם שוטרים היו נכנסים אתמול עם אלות זה לא היה מעניין אותם.
גם אם מודיעים על מועד משחק בישראל 3 ימים מראש, זה לא מעניין אותם. מקסימום לא יסתדר להם והם לא יבואו.
גם אם ייקחו להם 400 ש"ח למשחק בליגת האלופות ויגידו להם "תגידו תודה שאתם משחקים בבלומפילד ולא בר"ג", אז זה לא מעניין אותם.
אותם מעניין לבוא למשחק וללכת הביתה. לפעמים, אגב, זה טוב. אבל כדי לעשות שינוי בדברים שמפריעים, או אמורים להפריע, לכולם, אפשר לשכוח משיתוף פעולה איתם.
להם לא באמת איכפת שאוהדים בישראל הם האחרונים בשרשרת הגורמים שמתחשבים בהם.

רגע, ואם אני מעודד 90 דקות גם כשהאולטראס יוצאים במחצית ושרפתי במחאות נגד טביב יותר זמן מאשר שביליתי ביציע באותה עונה מותר לי להגיד שהרעיון של לרוקן את היציע כמחאה הוא דבילי ואינפנטילי, שהוכח שלא יקרה אף פעם ובצדק, ושחוץ מלפגוע בקבוצה ולקבל תמיכה מכל מני אחים ובני דודים ונינים מחו"ל זה לא יעשה שום דבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אלימות המשטרה
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
היה עדיף אם היו נשארים, ומשלבים בין עידוד לקבוצה לשירים בגנות המשרה ודברים כאלו,
ומשחק הבית הבאה נגד רעננה שיהיו שלטים וכו' וכו',
כמו שהיה עם טביב היה באז הרבה יותר גדול כשעשו נגדו שלטים ולפני-במחצית-סיום המשחק ואחרי שערים של הפועל היו שרים שירים נגדו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אלימות המשטרה
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 09:07 
החתול של שרדינגר כתב:
רגע, ואם אני מעודד 90 דקות גם כשהאולטראס יוצאים במחצית ושרפתי במחאות נגד טביב יותר זמן מאשר שביליתי ביציע באותה עונה מותר לי להגיד שהרעיון של לרוקן את היציע כמחאה הוא דבילי ואינפנטילי, שהוכח שלא יקרה אף פעם ובצדק, ושחוץ מלפגוע בקבוצה ולקבל תמיכה מכל מני אחים ובני דודים ונינים מחו"ל זה לא יעשה שום דבר?

ברור שאתה יכול. כנראה שגם אתה לא משתייך לאנשים עליהם דיברתי.
גם חלק מהחברים הכי טובים שלי נשארו ביציע.
העניין הוא שאתם חושבים שהפעולה אתמול הייתה מוטעית. אני אפילו לא יכול להגיד שזה לא נכון, כי בפועל לא היה שום אפקט לפעולה הזו והיא נכשלה.
אבל אז הוויכוח הוא מה כן היה צריך לעשות.
מה שאני אמרתי, זה שרוב ההקהל בכלל לא חשב שצריך לעשות משהו, כי זה לא מעניין אותו. כמו שלא מעניין אותו לשתף פעולה בשום מקרה שפוגע גם בו. אדישים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 09:16 
אני לא מאמין בלצאת באמצע משחק כי זה צעד לא אפקטיבי. אתה מפסיד את המשחק, העידוד נפגע והאפקט של המחאה זניח ביותר.

מחאה נגד אלימות המשטרה צריכה להיות משהו מתוזמן ומאורגן שיגרור גם תגובה ציבורית. אחרת אין בזה טעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 09:18 
במקום שזה יהיה דיון על האלימות המטורפת כלפי האוהדים שלנו זה נהפך להיות דיון לצאת החוצה או לא לצאת החוצה
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 09:18 
נועם שחם כתב:
אני לא מאמין בלצאת באמצע משחק כי זה צעד לא אפקטיבי. אתה מפסיד את המשחק, העידוד נפגע והאפקט של המחאה זניח ביותר.

מחאה נגד אלימות המשטרה צריכה להיות משהו מתוזמן ומאורגן שיגרור גם תגובה ציבורית. אחרת אין בזה טעם.

אם מחאה מאורגנת הייתה גוררת אחריה מספיק אנשים, אז היית צודק.
בפועל, שתי המחאות לא אפקטיביות ולא סוחפות אף אחד כמעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 09:37 
villa crespo כתב:
נועם שחם כתב:

מחאה מאורגנת תהיה אפקטיבית רק אם היא תהיה משותפת לכל הקהלים בארץ.
מכיוון שזה לא יקרה, אין שום משמעות להפגנה של 150 אוהדי הפועל (או מכבי או ביתר או חיפה לצורך הענין).
אין גם שום משמעות להפגנת מחאה ביציע, כי אין לה שום אפקט והיא רק מראה אותך באור יותר גרוע.

במצב שיש כיום, בו האוהדים נתפסים כאלימים בכל מקרה יש לך שתי אפשרויות.
1) להחזיר ולהיאבק בשוטרים (מה שקורה כיום) אבל אז לפחות להפסיק לילל שהשוטרים מחזירים ויותר חזק (כי הם יכולים) ולא להתפלא כשגם אוהדים שלא עשו
כלום נפגעים בדרך (מכות/רדיוסים וכו')
2) להוריד את הראש (במקרה של אתמול שהאוהד ירד ברגע שבקשו ממנו בלי לשאול שאלות) ולא לתת שום תירוץ למשטרה
(שברור שלפחות בהתחלה זה לא יפריע לה להמשיך להרביץ) עד שתצליח לשנות את התדמית של האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
מחאה אפקטיבית תהיה אם במשחק חוץ מול קבוצות כמו חיפה או זבלים אחרים שיודעים שמנהל האבטחה שלהם הואר כלב סמרטוט
איש לא יכנס
אולי תחשבו שזה לא יעניין אותם אבל אובדן הכנסה כזה יפגע בהם ,הבעיה שלעולם זה לא יהיה גורף(לא קשור להפועל קשור למנטליות הישראלית)
כך שהברירה היחידה זה להתחיל להפגיז את חברי הכנסת במיילים עם סירטונים ותמונות ושההנהלה תלחץ על כל מי שאפשר
ואין מה לעשות בתקופה הזאת צריך להיות יותר קדושים מהאפיפיור גם אם זה אומר שאגו כזה או אחר יפגע.

אלימות כמו של אתמול אסור שתעבור בשתיקה ,הרב פקד הזה היה צריך להיות מושעה היום מכל תפקיד עד לבירור כנל לבחור שהחליט שחניקה זאת דרך מעולה להוציא ילד שלא מתנגד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 09:58 
קרספו נראה לי שלקחת את הדברים שלי למקום לא נכון...
אני תומך במאבק נגד המשטרה, מה שהיה אתמול היה מפחיד, אלימות כזאת מצד המשטרה כאילו מדובר בקן של טרור.
אני בעד מחאה, אבל כמו שכתבו למחות בלצאת החוצה זה לפגוע בקבוצה.
אני לא בא בטענות לאלו שיצאו, אבל אפשר היה להשאיר כמה אנשים ממובילי העידוד ולהמשיך לעודד+למחות תוך כדי.
סתם נקודה למחשבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 10:05 
מתנחלים וחרדים עם חברי הכנסת שלהם ממשיכים לחטוף. כל שבוע יש תיעוד אחר של "סתם אזרחים" שמוכים סתם.
אף אחד לא עושה עם זה כלום. יש בעיות שאי אפשר לפתור בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
מתנחלים וחרדים עם חברי הכנסת שלהם ממשיכים לחטוף. כל שבוע יש תיעוד אחר של "סתם אזרחים" שמוכים סתם.
אף אחד לא עושה עם זה כלום. יש בעיות שאי אפשר לפתור בחיים.

נכון
מצד שני לא מכיר חרם של חרדים שלא השיג את מטרתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 10:13 
מה זה קשור?
אי אפשר להחרים את המשטרה.

לא תזיז תקשורת (היה אחרי טדי, היה אחרי ק"ש עם נכונות ורצון מצד התקשורת, זה החזיק יום וחצי עד שהיה סיפור חדש), לא יעזרו פניות לח"כים, לא יעזור להתאחד עם שאר הקבוצות, מה שזה לא אומר מעשית בכלל.
לא יעזור כלום, זה המצב, והוא לא הולך להשתנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 10:19 
בני12 כתב:
villa crespo כתב:
נועם שחם כתב:

מחאה מאורגנת תהיה אפקטיבית רק אם היא תהיה משותפת לכל הקהלים בארץ.
מכיוון שזה לא יקרה, אין שום משמעות להפגנה של 150 אוהדי הפועל (או מכבי או ביתר או חיפה לצורך הענין).
אין גם שום משמעות להפגנת מחאה ביציע, כי אין לה שום אפקט והיא רק מראה אותך באור יותר גרוע.

במצב שיש כיום, בו האוהדים נתפסים כאלימים בכל מקרה יש לך שתי אפשרויות.
1) להחזיר ולהיאבק בשוטרים (מה שקורה כיום) אבל אז לפחות להפסיק לילל שהשוטרים מחזירים ויותר חזק (כי הם יכולים) ולא להתפלא כשגם אוהדים שלא עשו
כלום נפגעים בדרך (מכות/רדיוסים וכו')
2) להוריד את הראש (במקרה של אתמול שהאוהד ירד ברגע שבקשו ממנו בלי לשאול שאלות) ולא לתת שום תירוץ למשטרה
(שברור שלפחות בהתחלה זה לא יפריע לה להמשיך להרביץ) עד שתצליח לשנות את התדמית של האוהדים.

בני, עם החלק הראשון אני מסכים. לי אין בעיה לשתף פעולה עם אף אחד בנושאים האלה.
עם החלק השני יש לי יותר בעיה. אתה צריך להבין משהו. לרוב האנשים כאן זה נשמע כמו פיתרון קל, נוח, יעיל ונכון פשוט להיכנע לדרישות המשטרה ולמנוע חיכוכים. אבל זה ממש לא ככה.
אתה קצת מכיר אותי, לפחות מהפורום, ואתה יודע שכמה שהדעות שלי קיצוניות, אני בטח לא איזה עבריין שמחפש בלאגן. והדרישות השל המשטרה וההחלטות השרירותיות שנובעות מקרפיזות של שוטר כזה או אחר, הן פגיעה אנושה בעידוד, ומה לעשות שהעידוד מאד מאד חשוב לי, ובגלל זה אני לא מוכן לשתף איתם פעולה. למשטרה הכי נוח שנגיע, נשב 90 דקות על תחת ולא נכניס אף פריט עידוד. אז לכל שבוע, בכל מגרש בארץ, כדורגל וכדורסל, אנחנו צריכים להתמודד עם שוטר אחר שרוצה להראות לנו את הכח שלו. כל משחק מלחמה מחדש. הרבה לפני שמתחיל המשחק בכלל. לרוב, אתם אפילו לא שומעים על זה. אבל אין כמעט משחק שעובר חלק. בטח שבמשחקי חוץ.
אז אתמול אחרי שעיכבו את הציוד מלא זמן בחוץ עקב דרישות הזויות ואחרי שלא הכניסו אוהדים בלי שום סיבה ושום הסבר, פתאום בדקה ה- 43 מחליט קצין הביטחון שלא מתאים לו שיהיה אוהד על הברזל. לא עברו יותר משתי שניות מהרגע שבו הם ביקשו שהוא יירד, עד הרגע שהם נכנסו בשביל לריב. ברור שזה היה רק תירוץ מבחינתם.

אז הפיתרון הוא ממש לא פשוט. הבעיה היא שיחס המשטרה הוא רק חלק קטן מהבעיה. הבעיה היותר גדולה היא שלא סופרים את הקהל ושביל זה, כמו שאמרת, צריכים להתאחד כל הקהלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4434164,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 10:38 
גם באשדוד זכורה לי התוצאה 4-0 כשיצאנו מהיציע. למה להפסיק משהו שעובד?

ולעניין, קשה להתעלם מאלימות שמופעלת כלפיך/כלפי חבריך. אז בבחירה בין מחאה אלימה (בין אם זה מכות, כאוס או ״רק״ שירי נאצה) למחאה לא-אלימה, אני מעדיף את הסוג השני.
מי שמעדיף את הראשון, שלא יתלונן אחר כך על ההשלכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 10:44 
dreamTheater כתב:
גם באשדוד זכורה לי התוצאה 4-0 כשיצאנו מהיציע. למה להפסיק משהו שעובד?

.

ו4:1 נגד הכח רמת גן ב2006.
האמת, נתון מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שכל מי שמשווה פה בין הדגלים שהפריעו לו לכניסה של הזבלים ליציע ייסע כל החיים שלו למגרשים, יבזבז דלק,ישלם עם כרטיס ויראה מול הפנים שלו רק דגלים.
קהל של סמרטוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 11:46 
יואב כתב:
הלוואי שכל מי שמשווה פה בין הדגלים שהפריעו לו לכניסה של הזבלים ליציע ייסע כל החיים שלו למגרשים, יבזבז דלק,ישלם עם כרטיס ויראה מול הפנים שלו רק דגלים.
קהל של סמרטוטים.

לא נראה לי שיש פה מישהו שבעד אלימות משטרתית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
עמותת האדומים כתב:
אוהדים שצילמו סרטונים מהיציע המתעדים את אלימות המשטרה מתבקשים לשלוח אותם אלינו דרך ה-WhatsApp למספר 052-3051070 או למייל info@haadumim.com.
נא לשלוח את הסרטונים בשעה וחצי הקרובות, אין צורך לשלוח סרטונים מהטלוויזיה. תודה

אין גישה לוואטספ במספר הזה משום מה.

רבאק, אנשים, אין שום יוטובים מאתמול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
החומרים שנשלחו לנו לא מספיק טובים. אנא, אם יש לכם צילומי וידיאו מתוך היציע שלחו לנו למייל
info@haadumim.com

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
דחוף!

מנסים לאתר את הבחור השלישי שנעצר ושוחרר לאחר מכן- מבוגר עם שיער אפור,
חולצה אדומה עם צווארן ירוק.

אם מישהו יודע את שמו ו/או פרטי קשר- שיפנה אלינו בבקשה למייל info@haadumim.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
הצמד מרפקים של אדון רב פקד "לא סיימתי ביה"ס", נראה בברור רב ביותר. מעניין מה יאמר להגנתו הטמבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
עמותת האדומים כתב:
דחוף!

מנסים לאתר את הבחור השלישי שנעצר ושוחרר לאחר מכן- מבוגר עם שיער אפור,
חולצה אדומה עם צווארן ירוק.

שווה לבדוק עם מורדי, שליווה אותו בחזרה ליציע באמצע המחצית השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
הצמד מרפקים של אדון רב פקד "לא סיימתי ביה"ס", נראה בברור רב ביותר. מעניין מה יאמר להגנתו הטמבל.

ככה נראה רב פקד במשטרת ישראל,וככה נראית המדינה שלנו העלובה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

הוא לא יצטרך להגיד כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 16:24 
הכי גאונים זה אותם טמבלים שקיללו את שדר הקווים של צ'רלטון, אלון שטיינברג, שניגש לכיוון היציע כדי לברר מה קרה. במקום לדבר איתו, כמו תמיד יש את האולטראסים שמקללים אותו "מלשין". כל הכבוד, במקום שתהיה לו גרסה של אוהדים מהיציע, אתם משאירים אותו רק עם הגרסה של השוטרים והמאבטחים ותחושה שמדובר בקופים שמגיע להם כל מה שהם מקבלים. אבל למה לדבר עם מישהו מהתקשורת, הוא הרי מלשין. אותו דבר אגב היה כשהיה בלגן ביד אליהו בפלייאוף כדורסל. שדר הקווים עידו גור עלה עד ליציע כדי לקבל גרסה של אוהדים ונתקל בטמבלים שצעקו עליו כאילו הוא אשם באלימות המשטרתית. כששאלתי אותם למה הם מקללים אותו במקום להסביר לו את הגרסה שלהם, הם אמרו: "מה יש להסביר? זה לא ברור?".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: אלימות המשטרה
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

ברור שאתה יכול. כנראה שגם אתה לא משתייך לאנשים עליהם דיברתי.
גם חלק מהחברים הכי טובים שלי נשארו ביציע.
העניין הוא שאתם חושבים שהפעולה אתמול הייתה מוטעית. אני אפילו לא יכול להגיד שזה לא נכון, כי בפועל לא היה שום אפקט לפעולה הזו והיא נכשלה.
אבל אז הוויכוח הוא מה כן היה צריך לעשות.
מה שאני אמרתי, זה שרוב ההקהל בכלל לא חשב שצריך לעשות משהו, כי זה לא מעניין אותו. כמו שלא מעניין אותו לשתף פעולה בשום מקרה שפוגע גם בו. אדישים.

לדעתי מחאה אמורה להיות הפגנת נוכחות, ולהעדרותם של 15 אלף אנשים תהיה פחות השפעה מלהפגנת נוכחות של 200, בעיקר אחרי שכבר שילמנו ומבחינתם אנחנו רק נטל. לרחם עם השלכות כלכליות יכולה אולי להיות השפעה כלשהי על אותו קב"ט בגלל לחץ שאולי יופעל עליו מצד אלה שמעליו, אבל לא באמת נגד אלימות המשטרה ככלל.
אפשר נניח לתת למשטרה את מה שהם רוצים-90 דקות שבהם כל האוהדים יושבים על הכיסא שלהם בשקט-אחרי שריקת הסיום, או לתת "תצוגת עידוד" מול תחנת המשטרה שאחראית על השוטרים האלימים, ואני בטוח שאני מהאוהדים הפחות יצירתיים פה.
ואם רק 500 אוהדים חושבים שצריך לעשות משהו ומתוכם 200 יעשו, זה אומר שצריך לנסות למקסם את התועלת ולקוות שהצלחה חלקית תסחף עוד בפעמים הבאות. בדרבי אתה תצפה מהקבוצה להתאבד על הדשא בשביל להשיג ניצחון, לא לבכות שלמכבי יש הנהלה יותר מסודרת ותקציב גדול פי 4, כשאתה כותב שיר שמיועד ליציע אתה מתכנן על זה שכלי הנגינה היחידים שילוו אותו זה תופים ולא משנה כמה סולו חמת חלילים אחרי הפזמון ישדרג אותו, כשאתה הולך לעשות קניות אתה מסתכל על כמה כסף יש לך, לא כמה היה לך אם היית הבן של שרי אריסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 20:47 
לא סתם הקהל השנוא עליי הוא הקהל של הפועל...מילא הפקרתם את חברים שלכם ליציע ולא ניסיתם לממנוע את הוצאתם מהיציע (והם עשו ויעשו את זה למענכם) לפחות תהיו קצת גברים,קצת מאוחדים ותצאו החוצה באקט של סולידריות למי שנמנע ממנו בכח מופרז לראות את המשחק,תצאו החוצה כמחאה!בשביל שהקבוצה תרגיש את זה,בשביל מה לראות כדורגל כשמקבלים מכות ונעצרים סתם.
למזדיינים שכתבו שיש סיבה שהשוטרים נכנסים,או יותר מזה,משתמשים בכח כי מנסים לעצור בעדם,אני לא ממש אתייחס,אני פשוט מקווה שתמותו,בשיא הרצינות.
יש לציין שהכותב אינו המשתמש המקורי הנ"ל,על אף שהכותב מקורי ומשתמש אבל לא בפורום... :DEVIL4:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 21:55 
:ROSE: :ROSE:
liorgadidi כתב:
לא סתם הקהל השנוא עליי הוא הקהל של הפועל...מילא הפקרתם את חברים שלכם ליציע ולא ניסיתם לממנוע את הוצאתם מהיציע (והם עשו ויעשו את זה למענכם) לפחות תהיו קצת גברים,קצת מאוחדים ותצאו החוצה באקט של סולידריות למי שנמנע ממנו בכח מופרז לראות את המשחק,תצאו החוצה כמחאה!בשביל שהקבוצה תרגיש את זה,בשביל מה לראות כדורגל כשמקבלים מכות ונעצרים סתם.
למזדיינים שכתבו שיש סיבה שהשוטרים נכנסים,או יותר מזה,משתמשים בכח כי מנסים לעצור בעדם,אני לא ממש אתייחס,אני פשוט מקווה שתמותו,בשיא הרצינות.
יש לציין שהכותב אינו המשתמש המקורי הנ"ל,על אף שהכותב מקורי ומשתמש אבל לא בפורום... :DEVIL4:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
הכי גאונים זה אותם טמבלים שקיללו את שדר הקווים של צ'רלטון, אלון שטיינברג, שניגש לכיוון היציע כדי לברר מה קרה. במקום לדבר איתו, כמו תמיד יש את האולטראסים שמקללים אותו "מלשין". כל הכבוד, במקום שתהיה לו גרסה של אוהדים מהיציע, אתם משאירים אותו רק עם הגרסה של השוטרים והמאבטחים ותחושה שמדובר בקופים שמגיע להם כל מה שהם מקבלים. אבל למה לדבר עם מישהו מהתקשורת, הוא הרי מלשין. אותו דבר אגב היה כשהיה בלגן ביד אליהו בפלייאוף כדורסל. שדר הקווים עידו גור עלה עד ליציע כדי לקבל גרסה של אוהדים ונתקל בטמבלים שצעקו עליו כאילו הוא אשם באלימות המשטרתית. כששאלתי אותם למה הם מקללים אותו במקום להסביר לו את הגרסה שלהם, הם אמרו: "מה יש להסביר? זה לא ברור?".

וזו לדעתי הבעיה הכי גדולה.
מנסים למכור לנו (לנו - האוהדים שלא יודעים תמיד למה נכנסה המשטרה, ונשאר לנו להאמין לעדויות) שלא עשינו שום דבר שמצדיק את ההסלמה ביציעים עם המשטרה. כלומר, זה לא בשליטתנו.
ועד שיש לנו שליטה, מיישרים קו עם הסטיגמה.
אז אני עדיין מעדיף לקחת מילה של אוהד הפועל על צנציפר כזה או אחר, אבל באמת שזה הופך להיות נורא קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: