תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 22:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 216 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום שלישי 24/9
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 19:01 
bergkamp כתב:
מתנקש על פיגום, אתה אחד האנשים הכי מתנשאים ומגעילים שכתבו פה מעולם. בא לי להקיא עליך.

תודה נשמה.
תרגיש חופשי לדגדג את העינבל ולהקיא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 19:06 
סע סע לעבודה המשרדית המכניסה שלך י'חזיר יהיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
תמשיכו להסיט את הדיון למקומות לא קשורים.
אם להנהלת הפועל ת"א ידוע כי אדם המועסק אצלה הכה אוהד ביציע, היא צריכה להטיס אותו הביתה.

אה?

מה אה ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 19:28 
הכה. הבנתי. קראתי את זה בפעם הראשונה "הוא אוהד ביציע".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
מתנקש,
גם אם אני שותף לדעה הכללית שלך בנושא מועדון החברים שהפכנו להיות, יש דרך להתבטא ולנהל דיון. חבל שהדעה שלך ומה שאתה מנסה להעביר הולך לאיבוד בירידה לפסים אישיים ונמוכים במיוחד.

פואד,
לנסות ולהמעיט מחשיבות התפקיד של הנרי ומהכישורים הניהוליים שהתפקיד הזה דורש זה קצת לזלזל בכולנו ואפילו גם בהנרי עצמו.
יצא לי קצת הרבה להיחשף למה התפקיד הזה מצריך ואני אנסה להיות אובייקטיבי עד כמה שאפשר ואגיד שהזיזו מהתפקיד בן אדם שמילא בהצלחה פונקציה שממלאים 3 אנשים אצל המחלה ואצל חיפה. זה תפקיד שדורש הרבה עבודה מול ההתאחדות, מול הילדים וההורים שלהם, מול ספקים חיצוניים, מול מחלקות הנוער המקבילות במועדונים בארץ וזה אומר להיות אחראי שבכל שבת יתוקתק לו"ז של בין ארבע לשבע משחקים בחודורוב עם כל מה שנלווה לכך (אירוח הקבוצות והשופטים,לדאוג לתקינות המגרשים וכו').
זו פונקציה חשובה מאין כמוה, השלישית בסדר החשיבות בנוער (אחרי אורנשטיין ואיתי מרדכי, אפילו לפני אופיר קופל) ובהרבה מובנים הוא הפנים של מחלקת הנוער.
אני אפילו לא אתייחס לאופן וצורת המינוי שלו, כי זה רק סימפטום של הבעיה, עוד סימפטום כמו גילי ובני ואסי ומורדי ולובין.
ניקוי אורוות או רוכש, לפני שיהיה מאוחר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 20:23 
NARKOTIKA כתב:
הכה. הבנתי. קראתי את זה בפעם הראשונה "הוא אוהד ביציע".

בשביל זה לכל קבוצה יש מנהל קבוצה כדי שלא כל הנטל של 7 הקבוצות יהיו על אדם אחד.

הויכוח פה עם "הזין על הפיגום" היה על זה שהוא מלכלך על אנשים בלי לדעת בכלל מה התפקיד שלהם ומי בכלל משלהם להם משכורת! אם בנאדם בא להגיד משהו שיבדוק את עצמו טוב אם מה שהוא אומר על כל מיני אנשים שכולנו מכירים נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 20:25 
nati כתב:
פואד כתב:
JR12 כתב:
איזה קורות חיים כבר צריך כדי להיות אחראי לוגיסטי או משהו באיזור במחלקת נוער??
נפלתם מהפסים,כאילו הפועל עשתה מישהו מנכל אינטל

על אנשים כמו ליהי שלא רק שעושה בהתנדבות אלה גם שמה כסף מהכיס יש להם מה להגיד אז על אלה שמרוויחים משכורת מינימום לא ידברו?

אלה לא אנשים שבאמת איכפת להם מהפועל אלה אנשים שמקנאים ומחפשים מה לא בסדר כמו פולניות זקנות.

לאחראי לוגיסטי של הקבוצה קוראים בהפועל "מנהל קבוצה" וכניראה שאוהדים שומעים שאוהד אחר ניהיה "מנהל" משתבשת דעתם.

בתור אחד שדעתו לא ממש משתבשת בכלל מינויים האלו.הייתי מאוד מעדיף שלתפקידים האלו ימונו אנשים מקצועיים. ניהול קבוצה,זה מקצוע!. לא תפקיד שמחלקים לעושי שלומינו. עד שלא יבינו את איזה אצלנו.נמשיך להיות חאפרים.

נתי - תראה לי קבוצה בארץ שבה מנהלי הקבוצות במחלקת הנוער הם אנשי מקצוע. בד"כ מדובר בהורים של שחקנים, לפעמים סתם בחבר'ה שהם אוהדים ורוצים לתרום. אין מחלקת נוער בארץ שמשלמת למנהלי קבוצות למעט מנהל קבוצת נוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 20:29 
רק רציתי לציין שמנהל מחלקת הנוער ומנהלי הקבוצות במחלקת הנוער חוץ מזה שהם אנשים נפלאים הם גם עושים עבודה טובה עד עכשיו

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 20:44 
נועם שחם כתב:
nati כתב:
פואד כתב:
JR12 כתב:

על אנשים כמו ליהי שלא רק שעושה בהתנדבות אלה גם שמה כסף מהכיס יש להם מה להגיד אז על אלה שמרוויחים משכורת מינימום לא ידברו?

אלה לא אנשים שבאמת איכפת להם מהפועל אלה אנשים שמקנאים ומחפשים מה לא בסדר כמו פולניות זקנות.

לאחראי לוגיסטי של הקבוצה קוראים בהפועל "מנהל קבוצה" וכניראה שאוהדים שומעים שאוהד אחר ניהיה "מנהל" משתבשת דעתם.

בתור אחד שדעתו לא ממש משתבשת בכלל מינויים האלו.הייתי מאוד מעדיף שלתפקידים האלו ימונו אנשים מקצועיים. ניהול קבוצה,זה מקצוע!. לא תפקיד שמחלקים לעושי שלומינו. עד שלא יבינו את איזה אצלנו.נמשיך להיות חאפרים.

נתי - תראה לי קבוצה בארץ שבה מנהלי הקבוצות במחלקת הנוער הם אנשי מקצוע. בד"כ מדובר בהורים של שחקנים, לפעמים סתם בחבר'ה שהם אוהדים ורוצים לתרום. אין מחלקת נוער בארץ שמשלמת למנהלי קבוצות למעט מנהל קבוצת נוער.

במכבי תל אביב מנהל מחלקת הנוער הוא אריאל אברהם, עורך דין למשפט מסחרי ודיני ספורט, שחקן עבר, שהיה גם קצין התקשורת של המועדון ועוזר מנכ"ל, לפי האתר של מכבי הוא גם עבר חפיפה של שנה עם אנגילידיס לפני שקיבל את המינוי.
במכבי חיפה, מנהל מחלקת הנוער הוא יניב כהן, שהיה שחקן המועדון ושימש גם מנכ"ל קבוצת נצרת עלית, הוא משמש בתפקיד מאז 2007. בלי קשר לתפקוד בה]פועל תל אביב, סתם התייחסות למשפט של נועם..ברור שמשלמים להם משכורת על משרה מלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
נועם שחם כתב:
nati כתב:
פואד כתב:
JR12 כתב:

במכבי תל אביב מנהל מחלקת הנוער הוא אריאל אברהם, עורך דין למשפט מסחרי ודיני ספורט, שחקן עבר, שהיה גם קצין התקשורת של המועדון ועוזר מנכ"ל, לפי האתר של מכבי הוא גם עבר חפיפה של שנה עם אנגילידיס לפני שקיבל את המינוי.
במכבי חיפה, מנהל מחלקת הנוער הוא יניב כהן, שהיה שחקן המועדון ושימש גם מנכ"ל קבוצת נצרת עלית, הוא משמש בתפקיד מאז 2007. בלי קשר לתפקוד בה]פועל תל אביב, סתם התייחסות למשפט של נועם..ברור שמשלמים להם משכורת על משרה מלאה.

כבר אמרתי שיש הבדל ביו מנהלי הקבוצה שבתכלס התפקיד שלהם לא ממש קריטי ומסובך למנהל המחלקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 20:57 
r200 כתב:
שחר כתב:
נועם שחם כתב:
nati כתב:
פואד כתב:

בתור אחד שדעתו לא ממש משתבשת בכלל מינויים האלו.הייתי מאוד מעדיף שלתפקידים האלו ימונו אנשים מקצועיים. ניהול קבוצה,זה מקצוע!. לא תפקיד שמחלקים לעושי שלומינו.[b] עד שלא יבינו את איזה אצלנו.נמשיך להיות חאפרים.

כבר אמרתי שיש הבדל ביו מנהלי הקבוצה שבתכלס התפקיד שלהם לא ממש קריטי ומסובך למנהל המחלקה

למיטב ידיעתי, התפקיד המדובר עליו בהפועל תל אביב באשכול הזה הוא מנהל מחלקת הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
במכבי חיפה יש את שמוליק חנין (כן, ההוא שהיה בתווך בין לנדאו לשייע) בתור המנהל המקצועי של מחלקת הנוער.
מעבר אליו, יניב כהן הוא מנהל מחלקת הנוער (מקביל להנרי) ובנוסף יש להם גם מנהל מתקנים ומנהל לוגיסטי לכל המחלקה (אצלנו מנהל מחלקת הנוער עושה את כל זה ביחד)
במחלה ניר לוין הוא המנהל המקצועי, אריאל אברם הוא מנהל המחלקה ולצידם יש גם עוזר מנהל מקצועי, מזכ"ל ומנהל פרויקטים.

אז יכול להיות שלא כל הצוות הם עובדים בשכר ובמשרה מלאה אבל מנהלי המחלקות הם אנשים עם רקע, ניסיון וכישורים רלבנטים לתפקיד. אם הם גם אוהדים או שחקני עבר, אחלה. לא זה צריך להיות הקריטריון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 21:18 
kobster כתב:
במכבי חיפה יש את שמוליק חנין (כן, ההוא שהיה בתווך בין לנדאו לשייע) בתור המנהל המקצועי של מחלקת הנוער.
מעבר אליו, יניב כהן הוא מנהל מחלקת הנוער (מקביל להנרי) ובנוסף יש להם גם מנהל מתקנים ומנהל לוגיסטי לכל המחלקה (אצלנו מנהל מחלקת הנוער עושה את כל זה ביחד)
במחלה ניר לוין הוא המנהל המקצועי, אריאל אברם הוא מנהל המחלקה ולצידם יש גם עוזר מנהל מקצועי, מזכ"ל ומנהל פרויקטים.

אז יכול להיות שלא כל הצוות הם עובדים בשכר ובמשרה מלאה אבל מנהלי המחלקות הם אנשים עם רקע, ניסיון וכישורים רלבנטים לתפקיד. אם הם גם אוהדים או שחקני עבר, אחלה. לא זה צריך להיות הקריטריון.

לא יודע כלום על הרקע של הנרי אבל אם הזכרתה את תפקיד המנהל מקצועי אז גם להפועל יש מנהל מקצועי ברמה גבוהה

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
kobster כתב:

לא יודע כלום על הרקע של הנרי אבל אם הזכרתה את תפקיד המנהל מקצועי אז גם להפועל יש מנהל מקצועי ברמה גבוהה

אתה רק מחזק את מה שרשמתי.
איתי מרדכי הגיע לתפקיד המנהל המקצועי של הנוער אחרי 4 שנים כמאמן הנוער של מכבי חיפה בהן זכה בשתי אליפויות והיה בשנה שעברה עוזר של רב"ש בקפריסין. דוגמא לרקע מקצועי וניסיון שמתאימים לתפקיד.
הלוואי וכל המינויים בעמדות הבכירות היו בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 22:22 
אגב, אפשר למצוא דברים רעים על כל בן אדם רק אם מחפשים טוב. יניב כהן זה אותו מנהל כושלמנצרת עילית שלפי יותר מעדות אחת מספרת שיחד עם נוריאל היו אנשי קש של פושעים שניהלו את המועדון זה אותו יניב שהכניס את נצרת עילית לחובות גבוהים בגלל החוסר ידע שלו בניהול ואחרי זה הוא גם העיז לתבוע את הקבוצה זה המנהל מחלקת נוער של מכבי חיפה.
לא יודע מה הרקע של הנרי אבל הבן אדם עושה עבודה טובה ועובד בשיתוף פעולה עם שארי מנהלי הקבוצות.

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 22:30 
nati כתב:
19 כתב:
nati כתב:
19 כתב:
אם רוצים שכל מי שעובד בהפועל יהיה מקצוען, תתחילו ממאמני הילדים שעובדים בעוד עבודה במשרה מלאה בנוסף לזה שהם מאמנים, ותשלמו להם בהתאם . זה יעלה מאות אלפי שקלים בשנה אם לא יותר,שיירדו מהתקציב של הקבוצה.
נראה אז כמה גיבורים ושואפים למקצוענות כולם.

הלוואי.

החישוב שלי היה לא נכון כמובן. עם משכורת נחמדה של 10 לחודש למאמן, כפול מספר המאמנים שיש פלוס עוזרים ולוגיסטיקה נאותה והכל, זה מסתכם במיליונים, ולא מעט מיליונים. הקהל לא יקבל את זה.

אבל תמשיכו להתעסק בשטויות כמו מנהל קבוצה.

לא צריך לכל הקבוצות.צריך קבוצת ילדים נערים ונוער.לקבוצות האלו צריך למנות מאמן ועוזר מאמן ברמה.לקבוצות האלו צריך לבחור את השחקנים הכי מוכשרים ולטפח אותם.
משכורת,אתה אומר 10 למאמן.בוא נגיד 6 לעוזר,עוד 6 למאמן כושר.ביחד 22 אלף כפול 12 חודשים=264 אלף,כפול 3 קבוצות=792 אלף.כפול 2 עלות מעביד=1584000 שקל.בערך 400 אלף דולר בשנה.

יש קבוצות ילדים בעשרות אם לא במאות. הם גם מסתובבים בפגרות ובחופשים בבתי ספר ובשכונות ומחפשים ילדים מוכשרים.

מקצוענות מתחילה מפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
פואד כתב:
לירון האדום כתב:
פואד אני מקווה שלא התכוונת אליי בדברים שכתבת..
כי לי ממש אין בעיה עם ליהיא , נהפוכו.
JR13 ופואד- את מדברים ספציפי על הנרי, המשתמשים כאן מדברים באופן כללי, לא משהו נקודתי.
אלא המכלול הזה שהפועל מנוהלת ע"י אוהדים\ארגון חברים שעושים מה שבא להם בקבוצה ומשתיקים דברים באלימות.
ממה ששמעתי הנרי אדם טוב שתרם רבות למועדון, הכל טוב ויפה אבל ברגע שהוא השתמש באלימות אז הוא צריך להתפטר\להיות מפוטר.
יעלה בדעתכם שלובין למשל יכה אוהד מסוים כי דיבר עליו מגעיל או משהו עלה על משהו מעניין והוא גם יישאר בתקפיד?

יש משתמש זין מסויים שדיבר ספציפית על אנשים מסוימים ולכלך עליהם אז אל תגיד לי שמדברים בכללי ועזוב את זה שבכלל דיבר דברים לא נכונים.

ואני לא מדבר עליך ספציפית אני מדבר על הרבה אנשים פה ותראה את התגובה שהזין רשם בקשר לליהי... כזה בן זונה לא ראיתי הרבה זמן.

אתה מוזמן לקרוא גם את התגובות שלו על סבא של סוקו וזהבית הצלמת ועוד כמה פנינים, מזל שרק במחשב הוא מסוגל לדבר ככה.

אבל למה אתה ממשיך להתייחס למישהו שמצד אחד מדבר על אנשים בשמם ומצד שני מתחבא מאחורי כינוי ?

רומית זה כאן.
ומי שמכניס את ליהי למשוואה הזו ומנסה להדביק בה רבב כלשהו,הוא האמא והאבא של הטינופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 22:41 
19 כתב:
nati כתב:
19 כתב:
אם רוצים שכל מי שעובד בהפועל יהיה מקצוען, תתחילו ממאמני הילדים שעובדים בעוד עבודה במשרה מלאה בנוסף לזה שהם מאמנים, ותשלמו להם בהתאם . זה יעלה מאות אלפי שקלים בשנה אם לא יותר,שיירדו מהתקציב של הקבוצה.

הלוואי.

החישוב שלי היה לא נכון כמובן. עם משכורת נחמדה של 10 לחודש למאמן, כפול מספר המאמנים שיש פלוס עוזרים ולוגיסטיקה נאותה והכל, זה מסתכם במיליונים, ולא מעט מיליונים. הקהל לא יקבל את זה.

10 לחודש למאמן..חההה... המאמנים לא עובדים "בעוד עבודה"..הם עובדים במשרה מלאה ואת האימון הם עושים לשם השלמת הכנסה שולית מאוד או בשביל הנשמה והכיף.
אז לפי הלוגיקה שלך, בגלל שהכל לא מקצועי, אין גם בעיה ששחקנים יתאמנו עם כפכפים במקום נעלי כדורגל...למה תמיד צריך לקשור דבר אחד באחר.
לגבי השורה התחתונה, לא חושב שמתעסקים בעמדה אחת פרסונלית, אלא באופן כללי על התנהלות המועדון ובחירת העובדים שבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
r200 כתב:
פואד כתב:
לירון האדום כתב:
פואד אני מקווה שלא התכוונת אליי בדברים שכתבת..
כי לי ממש אין בעיה עם ליהיא , נהפוכו.
JR13 ופואד- את מדברים ספציפי על הנרי, המשתמשים כאן מדברים באופן כללי, לא משהו נקודתי.
אלא המכלול הזה שהפועל מנוהלת ע"י אוהדים\ארגון חברים שעושים מה שבא להם בקבוצה ומשתיקים דברים באלימות.
ממה ששמעתי הנרי אדם טוב שתרם רבות למועדון, הכל טוב ויפה אבל ברגע שהוא השתמש באלימות אז הוא צריך להתפטר\להיות מפוטר.
יעלה בדעתכם שלובין למשל יכה אוהד מסוים כי דיבר עליו מגעיל או משהו עלה על משהו מעניין והוא גם יישאר בתקפיד?

יש משתמש זין מסויים שדיבר ספציפית על אנשים מסוימים ולכלך עליהם אז אל תגיד לי שמדברים בכללי ועזוב את זה שבכלל דיבר דברים לא נכונים.

ואני לא מדבר עליך ספציפית אני מדבר על הרבה אנשים פה ותראה את התגובה שהזין רשם בקשר לליהי... כזה בן זונה לא ראיתי הרבה זמן.

אתה מוזמן לקרוא גם את התגובות שלו על סבא של סוקו וזהבית הצלמת ועוד כמה פנינים, מזל שרק במחשב הוא מסוגל לדבר ככה.

אבל למה אתה ממשיך להתייחס למישהו שמצד אחד מדבר על אנשים בשמם ומצד שני מתחבא מאחורי כינוי ?

רומית זה כאן.
ומי שמכניס את ליהי למשוואה הזו ומנסה להדביק בה רבב כלשהו,הוא האמא והאבא של הטינופות .

!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 22:43 
שחר כתב:
19 כתב:
nati כתב:
19 כתב:

הלוואי.

10 לחודש למאמן..חההה... המאמנים לא עובדים "בעוד עבודה"..הם עובדים במשרה מלאה ואת האימון הם עושים לשם השלמת הכנסה שולית מאוד או בשביל הנשמה והכיף.
אז לפי הלוגיקה שלך, בגלל שהכל לא מקצועי, אין גם בעיה ששחקנים יתאמנו עם כפכפים במקום נעלי כדורגל...למה תמיד צריך לקשור דבר אחד באחר.
לגבי השורה התחתונה, לא חושב שמתעסקים בעמדה אחת פרסונלית, אלא באופן כללי על התנהלות המועדון ובחירת העובדים שבו.

הודעה לפני כתבתי שהם עובדים במשרה מלאה. תאמין לי שאני יודע. מקרוב.

אם בזה מזלזלים, שזה הדבר מהחשובים שיש, אז כבר לא ישנה מי מנהל קבוצת הנוער. זה לא מעניין, והעיסוק בזה קטנוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 22:51 
אני יודע ממקור הכי ראשון שיש ,תאמין לי, גם גייסתי מאמנים וגם אמנתי בעצמי:)

ושוב, לא חושב שמזלזלים בזה, אלא זה התקציב שיש, זה עדיין לא אומר שאם אין כסף למאמנים, אפשר לעשות שכונה בכל השאר ואין מה לדון בזה (אגב, אני יודע שזה מעצבן שחוזרים על זה, אבל במחלה ובחיפה התנאים הרבה יותר טובים מהממוצע, גם של צוותי האימון וכמובן שהתוצאות בהתאם)...
העיסוק בהתנהלות המועדון במקרים האלה היא ממש לא שולית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
איזה יום היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום שלישי 24/9
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 22:59 
שחר כתב:
אני יודע ממקור הכי ראשון שיש ,תאמין לי, גם גייסתי מאמנים וגם אמנתי בעצמי:)

ושוב, לא חושב שמזלזלים בזה, אלא זה התקציב שיש, זה עדיין לא אומר שאם אין כסף למאמנים, אפשר לעשות שכונה בכל השאר ואין מה לדון בזה (אגב, אני יודע שזה מעצבן שחוזרים על זה, אבל במחלה ובחיפה התנאים הרבה יותר טובים מהממוצע, גם של צוותי האימון וכמובן שהתוצאות בהתאם)...
העיסוק בהתנהלות המועדון במקרים האלה היא ממש לא שולית.

כן, רק שההשפעה של העובד שאחראי שיהיה אוטובוס למשחקי חוץ, בטלה בשישים.
אפשר לדבר על מקצוענות עד מחר, כשהאנשים שאחראים למצוא ולפתח את שחקני הבית מרוויחים מה שהם מרוויחים, אז ככה זה ימשיך להראות. זה הבסיס.
גם אם יהיו "מנהלים מקצועיים", הם לא ימצאו אנשי מקצוע טובים שיעבדו קשה, במקביל ל8-9 שעות ביום בעבודה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 23:05 
אמרתי לך שמדברים על מאקרו ואתה מדבר על המיקרו, העובד הזה לא רק מזמין אוטובוסים, אבל שוב, אני לא רוצה לדבר על הפרט והאינדיבדואל, אלא על התופעה.

אין מה לקשור את השכר הזול של מאמנים להתנהלות כללית של המועדון גם אם תהפוך את זה שמונים פעם לכל הכיוונים.
אגב, 2, כמובן שככל שהמאמנים (גם בהפועל) עובדים עם קבוצות בוגרות יותר, כך השכר שלהם גם עולה ולדעתי מאמן בהפועל לא צריך לעבוד בעבודה נוספת כדי להרוויח מעט יותר מהשכר הממוצע במשק.

עכשיו אפשר להמשיך ולתהות למה הפועל תל אביב הוא מועדון חברים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 23:10 
אין לי בעייה שאוהדים יהיו עובדים שהם לא עובדים מקצועיים במועדון.
אני יכול להמשיך לדבר על מה שאני רוצה לדבר עליו?

בהצלחה עם דיבורי "המקצוענות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
אולי אני מפספס משהו
אבל מאמן של קבוצות נערים לא עובד משהו כמו 3 ימים בשבוע (שעתיים כל פעם)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 23:15 
אדום נחמד כתב:
אולי אני מפספס משהו

במועדון מקצועי 4 ימים חוץ משבת

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
אדום נחמד כתב:
אולי אני מפספס משהו

תודה וסליחה
אבל זה עדיין שעתיים (אולי 3) כל אימון לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 23:22 
19 כתב:
אין לי בעייה שאוהדים יהיו עובדים שהם לא עובדים מקצועיים במועדון.
אני יכול להמשיך לדבר על מה שאני רוצה לדבר עליו?

בהצלחה עם דיבורי "המקצוענות".

סבבה..אז מהיום לא מדברים על זרים, לא על מערכים, לא על חילופים...הכל בטל בשישים כי מאמן ילדים שזה הבסיס מקבל שכר נמוך ואז הכל לא מקצועני ושכונה...

בהצלחה עם "תבחר מה שבא לך כדי להיות ציני ומגניב"...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2013, 23:23 
אדום נחמד כתב:
עבד 14 כתב:
אדום נחמד כתב:
אולי אני מפספס משהו

תודה וסליחה
אבל זה עדיין שעתיים (אולי 3) כל אימון לא?

בעיקרון זה שעה וחצי אבל שמוסיפים למשל חדר כושר פעם או פעמיים בשבוע זה הופך להיות שעתיים אבל בדרך כלל זה שעה וחצי

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 216 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: