redrony כתב:
מה זה אומר 4-4-2, תנסה להסביר לי. גורדנה וגילי שיחקו באגפים? בן שמעון מתבסס על לחץ באמצע והנעת כדור. השחקנים באמצע מתחלפים כל הזמן. אם גורדנה יוצר פקק באמצע אז כל אחד אחר יעשה אותו דבר. הפעולות האישיות שלו יותרות להפועל יתרון בדיוק כמו הפועלות האישיות של זהבי במכבי. בסופו של יום אין כדורגל בלי פעולות אישיות.
כרגע בן שמעון בונה סגנון משחק. זה לא משנה אם זה 4-4-2 או 4-5-1 או איך שתקרא לזה. מה שמשנה זה מה הוא רוצה להשיג וכרגע מה שהוא רוצה להשיג זה את הכדור. בגלל זה ראית בשלושה משחקים של הפועל החזקת כדור כמו שלא ראית בכל העונה שעברה יחד. זה נכון שמתישהו שהקבוצה תדע לעשות את זה גם נגד קבוצות טובות יותר, יצטרכו לעבוד על התיאום בחלק הקידמי ואיך משתפרים שם כולל אגפים וכל הדברים האלה.
גורדנה משחק לעומק. נותן פס ורץ קדימה. זה דבר שלא הייתי מזלזל בוץ זה נכון שיש לו עוד בעיה קשה בקבלת החלטות, אבל הוא שחקן שאתה צריך לבנות שיוביל אותך בשנים הבאות, גם אם כרגע זה נראה לך בעייתי.ביחד עם השיפור של הפועל, הוא יילך וישתפר גם. אופי יש לו, רצון יש לו. הוא יהיה שחקן אם יתנו לו.
אני לא יודע על מה האופטימיות שלך בנושא גורדנה מתבססת.
זה לא שהוא צריך לשפר את קבלת ההחלטות שלו, זה שאנחנו רואים אותו כבר שלוש שנים וקבלת ההחלטות שלו שהיא פשוט נוראית, לא השתפרה בסנטימטר.
אני לגמרי מבין את ההתלהבות מגורדנה, הכישרון עצום והעונה בהחלט נראה שהוא הרבה יותר רוצה, אבל הוא פשוט עושה יותר נזק מתועלת.
במצב אידיאלי הוא צריך להיכנס מהספסל כשכולם עייפים ואז יהיה הרבה יותר קשה להתמודד עם הדריבל שלו באמצע. כרגע הקרואטי פצוע וזגורי לא פקטור אז הוא פותח בהרכב. אידיאלי זה בטוח לא.