RedFox כתב:
אשתי זאת הפילגש שלך כתב:
אמרו שיש חוזה מסוים שכל שחקני נוער שמסיימים גיל נוער חותמים עליו. והוא מסרב לתנאים אלה שדרך אגב גם גורדנה חתום עליהם. אז כן הוא חצוף
זה לא כזה הגיוני כי שחקן נוער חותם בעיקרון על חוזה חייל, רמזי לא הולך לשרת בצה"ל ולכן זה לא רלוונטי.
נשמע כמו הנפצה ממוחו הקודח של הכותב... מה שכן אני שמעתי כבר שנה שעברה שאבי נמני שהיה הסוכן של רמזי עשה חיים קשים בעניין החוזה.
אבל ממה שידוע לי הוא כבר לא מייצג אותו.
גורדנה מרוויח בהפועל 60 אלף דולר נטו בעונה אאל"ט, משכורת חייל זה במקסימום 4000 ש"ח בחודש וגם זה רק ל- 50 כדורגלנים בכל שנתון או משהו כזה. חוזה חייל שעושים עם שחקנים זה התחייבות להגדלת השכר ביום השחרור מצה"ל, ומכיוון שהוא לא מתגייס לצה"ל והטענה היא שגורדנה מקבל את אותו סכום אפשר להניח שמדובר ב- 60 אלף דולר, לשחקן שלא עשה עדיין כלום בקריירה ורק הגיע לגיל 18 זה הרבה כסף. חוץ מזה, הטענה היא שהוא רוצה לחתום על חוזה ל- 3 שנים, כשמן המפורסמות היא שכל שחקן נוער חותם על חוזה לחמש שנים.
אין פה בכלל שאלה של מו"מ, זה חוזה סטנדרטי שנחתם מול כל שחקן נוער שמגיע לבוגרים ללא יוצא מן הכלל באותם תנאים בדיוק (וזה נכון לכל קבוצה בארץ, גם אם גובה השכר שונה בין הקבוצות), ויש בכך המון הגיון. אם לא מתאים לו הוא מוזמן לחפש אלטרנטיבות, אני כולי תקווה שהמועדון לא ינהל מו"מ על העניין כי אם תגיע איתו לעמק השווה תצטרך להגיע עם כל הבאים אחריו לעמק השווה.