תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 13:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום א' חול המועד 22/9/13
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 12:56 
chimpfive כתב:
הצלם כתב:
דני גולפיטק כתב:
סילון ספורט רשומה באתר עוד מלפני ימי הבמבי וזה לא שונה אף פעם
איך אני חולה על ״אחד שיודע״...
פטאת

במקרה זה, מדויק ב-100%

מי שמנהל את חנות המוצרים בזכיון דרך ההנהלה הוא בני אחד, שותף עסקי של גילי שרף בעסק אחר כך מסתבר. חנות האינטרנט בקושי מתפקדת כי הוא לא איש מחשבים וזו עבודה צדדית בשבילו.

כן החנות הזאת מביכה, ועכשיו אני מבין את הסיבה, אז כנראה שאת רמון מעניין את הביצה הפועל ת"א, אם נותנים ל"בני אחד" לנהל חנות מוצרים שאמורה לחזק את הקשר לקהילה, ולהגדיל את ההכנסות.
לא יודע ולא מעניין אותי קונספרציות, מה שקשה לבטל חוץ מגולפיטק שעוד חוזר בערגה לימי הדאבל כדוגמה לשלמות הכל, זה בעיקר את ההבנה שמי שמנהל את הפועל מנהל אותה כמו בני אחד שלא ממש מבין בניהול והקבוצה בקושי מתפקדת כי הוא כל דבר שהוא נוגע בו נכשל, כולל חברו ביוטק שנסחרות היום במינוס דולר.

כל בעלי התפקידים שצוינו קודם מילאו את תפקידיהם גם בדאבל. אולי גבי קצרה זה מה שהפך אותנו לעילוי ניהולי, ואולי ג'ורדי קרויף פשוט גורם פה להיסטריה.
אבל מה זה משנה מה אני אכתוב. תמשיכו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
זה נכון שחלק מאנשי המערכת היו גם בדאבל, אבל לא סתם המועדון שלנו מעולם לא הצליח לזכות בשתי אליפויות רצופות - נתון בלתי נתפס כמעט כשמדובר באחת משתיים (אולי שלוש) האימפריות של הכדורגל הישראלי. ההצלחות שלנו הן נקודתיות, רגעיות, תלויות בשלל סיבות שהתאחדו לרגע קוסמי אחד. ככה הן גם נשארות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 13:05 
הצלם כתב:
kobster כתב:
שום פוזה ושום בטיח.
אף אחד לא שאל את עצמו מי מנהל את הקבוצה בפועל ?
מאיפה העמדנו תקציב של 45 מיליון שקל עם הכנסות של 20-25 מיליון שקל ?
חג'ג' ? זה שקיבל הצעה לקחת את הקבוצה בחינם וסירב כי גם הוא יודע מה גודל הברוך ?
אף אחד לא שואל את עצמו מה הסיבה שהנרי קיבל את התפקיד מלכתחילה למרות שאין לו באמת שום הכשרה קודמת לכך ?
סוקו יכול להיות מעצבן וחריף לשון אבל אולי הוא באמת יודע דברים שיש אנשים שלא רוצים שיצאו החוצה ?

רוצים דוגמא ספציפית ? יאללה.
חברת MGS ספורט טריידינג נמצאת בבעלות משפחת מוליוב והיא זו שמייבאת לארץ את ציוד הספורט של קאפה שנמכרים בחנות המוצרים של המועדון. הציוד הזה נתרם ללא עלות ע"י אריה מוליוב למועדון.
לכו לחנות המוצרים באתר הרשמי, תחת שאלות נפוצות ותראו לאיזו חנות יבואן מפנים למדידת החולצות - החנות שנמצאת בשביל המפעל 3. לחנות הזו קוראים סילון ספורט.
הבעלים של סילון ספורט הוא מוני הראל.
תמשיכו מכאן.

וואו!

כמה חרטא.

סלח לי ידידי, הרוב יודעים שאני לא אובייקטיבי, אבל אני זה שכתב את הטקסט שאתה מצטט לפני 4 שנים שהקמתי את חנות המוצרים באינטרנט. הטקסט לא עודכן מאז. יתרה מכך, המותג יומברו כבר מזמן עבר לידי היבואן לשעבר של פומה, מדובר על סטוקים ישנים של יומברו ולא על המשך ייבוא מסודר.

תמשיך את הקונספירציה לאן שבא לך.

:SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
זה שהאתר לא מעודכן זו לא הנקודה.
זה שבני טימסית וגילי שרף מנהלים את חנות המוצרים זו לא הנקודה.
זה ששניהם חברים קרובים מאוד של מורדי, שהוא חבר של לובין, שהוא חבר של מוני זו לא הנקודה.
זה שעדיין לא טיפלו עד הסוף בעיקול על החצי של מוני בהפועל ולכן החצי הזה נמצא בנאמנות וכביכול שייך לטביב זו לא הנקודה.
זה שלאוהדים יש גישה ישירה לחלק מהבעלים של המועדון ולולא הלחץ הישיר שהם הפעילו על עידו חג'ג' יכול להיות ששכטר היה נמכר זו לא הנקודה.
זה שהנרי נכנס לתפקיד ללא הכשרה מוקדמת חוץ מלהיות אוהד זו לא הנקודה.
אפילו הסטירה שהנרי החטיף לסוקו זו לא הנקודה.

כל אלה סימפטומים של הבעיה. הפועל תל אביב הוא מועדון חולה ללא זהות ניהולית ברורה ומקצוענית.
הפתרון ברור לכולם - רוכש חיצוני שיבוא ויקח 100/80/50 אחוז מהבעלות ויהיה בעל הבית בפועל.
אני רק חושש שמרוב גורמים שמחזיקים מעצמם בעלי הבית במועדון, מעורבים פה יותר מדי אינטרסנטים שלא ישחררו את האחיזה שלהם בקבוצה או יתנו את העברת הבעלות בכל מיני דרישות שעלולות לסכל את המכירה.
התפקיד שלנו בתור קהל זה להבהיר בכל דרך לגיטימית שאוי לו לאחד ששיכשיל מהלך כזה, במידה וירקום גידים. ברגע שיהיה רוכש אז נראה אם החששות האלו נכונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אני רק חושש שמרוב גורמים שמחזיקים מעצמם בעלי הבית במועדון, מעורבים פה יותר מדי אינטרסנטים שלא ישחררו את האחיזה שלהם בקבוצה או יתנו את העברת הבעלות בכל מיני דרישות שעלולות לסכל את המכירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
זה ששניהם חברים קרובים מאוד של מורדי, שהוא חבר של לובין, שהוא חבר של מוני זו לא הנקודה.
זה שעדיין לא טיפלו עד הסוף בעיקול על החצי של מוני בהפועל ולכן החצי הזה נמצא בנאמנות וכביכול שייך לטביב זו לא הנקודה.
זה שלאוהדים יש גישה ישירה לחלק מהבעלים של המועדון ולולא הלחץ הישיר שהם הפעילו על עידו חג'ג' יכול להיות ששכטר היה נמכר זו לא הנקודה.

כל אלה סימפטומים של הבעיה. הפועל תל אביב הוא מועדון חולה ללא זהות ניהולית ברורה ומקצוענית.
הפתרון ברור לכולם - רוכש חיצוני שיבוא ויקח 100/80/50 אחוז מהבעלות ויהיה בעל הבית בפועל.
אני רק חושש שמרוב גורמים שמחזיקים מעצמם בעלי הבית במועדון, מעורבים פה יותר מדי אינטרסנטים שלא ישחררו את האחיזה שלהם בקבוצה או יתנו את העברת הבעלות בכל מיני דרישות שעלולות לסכל את המכירה.
התפקיד שלנו בתור קהל זה להבהיר בכל דרך לגיטימית שאוי לו לאחד ששיכשיל מהלך כזה, במידה וירקום גידים. ברגע שיהיה רוכש אז נראה אם החששות האלו נכונים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
עוד הערה קטנה אחרי שקראתי חלק מהתגובות כאן -
מכבי על הזין שלי. הם לא מעניינים אותי, ג'ורדי לא מעניין אותי, מיץ' לא מעניין אותי.
חלאס עם האובססיה להזכיר אותם, חלאס עם האשכולות עליהם, חלאס עם 8 עמודים שעוסקים במשחק שלהם אתמול נגד חיפה. עד שאנחנו מתעסקים בדברים החשובים אצלנו, מה אנחנו בכלל צריכים לדבר עליהם ? מי הם בכלל ?

צאו מרגשי הנחיתות שלכם, תדאגו לטובת המועדון שלנו ותפסיקו כל הזמן להשוות אותנו מולם. שימותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 13:24 
אורנה אוסטפלד כתב:
kobster כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 13:53 
אל באנדי כתב:
zink כתב:
שחר כבר כתב ואתם מתעלמים כי אולי כיף לכם להתפלש בגועל, היחיד שמחזיק ב"הראל אחזקות" זה אלי טביב.

מתברר שלא.
מי שמחזיק בהראל אחזקות הוא עו"ד יואב שניצר (זה מבדיקה בגוגל על הראל אחזקות).

סוג של משמורת מן הסתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 13:56 
האדום הצורר כתב:
chimpfive כתב:
הצלם כתב:
דני גולפיטק כתב:
סילון ספורט רשומה באתר עוד מלפני ימי הבמבי וזה לא שונה אף פעם
איך אני חולה על ״אחד שיודע״...
פטאת

במקרה זה, מדויק ב-100%

מי שמנהל את חנות המוצרים בזכיון דרך ההנהלה הוא בני אחד, שותף עסקי של גילי שרף בעסק אחר כך מסתבר. חנות האינטרנט בקושי מתפקדת כי הוא לא איש מחשבים וזו עבודה צדדית בשבילו.

כן החנות הזאת מביכה, ועכשיו אני מבין את הסיבה, אז כנראה שאת רמון מעניין את הביצה הפועל ת"א, אם נותנים ל"בני אחד" לנהל חנות מוצרים שאמורה לחזק את הקשר לקהילה, ולהגדיל את ההכנסות.
לא יודע ולא מעניין אותי קונספרציות, מה שקשה לבטל חוץ מגולפיטק שעוד חוזר בערגה לימי הדאבל כדוגמה לשלמות הכל, זה בעיקר את ההבנה שמי שמנהל את הפועל מנהל אותה כמו בני אחד שלא ממש מבין בניהול והקבוצה בקושי מתפקדת כי הוא כל דבר שהוא נוגע בו נכשל, כולל חברו ביוטק שנסחרות היום במינוס דולר.

כל בעלי התפקידים שצוינו קודם מילאו את תפקידיהם גם בדאבל. אולי גבי קצרה זה מה שהפך אותנו לעילוי ניהולי, ואולי ג'ורדי קרויף פשוט גורם פה להיסטריה.
אבל מה זה משנה מה אני אכתוב. תמשיכו.

אני חושב שהבהרתי את דעתי על כך, דאבל ב10 שנים תחת ניהול של מוני וטביב גם לא מעיד על הכלל לטוב ולרע, אני מתייחס לציפיות שלנו כאוהדים מהפועל ת"א ככאלה שמשקיעים את כספם וזמנם וראויים לקבל התקדמות בניהול מקצועי וזה לא קשור רק לתוצאות ואליפות בעשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 13:57 
אורנה אוסטפלד כתב:
kobster כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 14:00 
kobster כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 14:14 
הפועל תל אביב מסריחה מהראש

וואי, אני בשוק, אני בהלם אני המומה

האמת, מגיע לנו כל החרא הזה.
איפה הייתם בזמן הבמבי כשאמרתם קודם נסלק את הראשון ואחכ את השני , במקום לסלק את שניהם?
איפה הייתם בזמן שבזבזתם אנרגיות וזמן על טביב במקום להשקיע בלהתחיל להניע מהלך שיביא רוכש נורמלי?
איפה הייתם כשהצמד חמד, הכושל בן כושל והשקרן המניפולטור והספינולוג הבלתי נלאה חזרו בדלת הראשית כמו גדולים? (חגגתם על הגגות)
איפה הייתם כשלקיתם בשגעון גדלות והחלטתם שגם אתם יכולים להחזיק חתיכה מהמועדון ןבמקום להשאר "כלב השמירה" הפכתם להיות שותפים, משת"פים?
איפה הייתם בשנתיים האחרונות?

הרכבת כבר יצאה מהתחנה ואף אחד כבר לא יכול לעצור אותה. הכתובת הייתה על הקיר, לא עשינו דבר והמסלול הוא בלתי נמנע.
או שנתיים-שלוש מזעזעות או עשר בינוניות עלובות ומשפילות. רק בתרחישים האלו יחול השינוי בקהל ודברים יתחילו לזוז.

אין ברירה וצריך לחכות עד שהסירחון יהיה בלתי נסבל.
אתם מוזמנים להצטרף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
אל תתפלאו עם עבדורחימי לא יהיה כשיר לשחק עד נובמבר
הבאנו חתולה בשק :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 14:26 
gibu כתב:
אל תתפלאו עם עבדורחימי לא יהיה כשיר לשחק עד נובמבר
הבאנו חתולה בשק :bang:

התבלבלת באשכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
האמת, מגיע לנו כל החרא הזה.

זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
לא, זה לא "זה הכל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 14:49 
לפני שנה הפורום היה מלא בדרישות למעורבות אוהדים כמה שיותר גדולה
הביאו לפה את דסקל (כמו שהפורום אוהב לעשות גילוי נאות שהוא הפוך מגילוי נאות, אז אני מכיר אותו אישית) כדי שילמד אותם על קבוצות אוהדים
ממש ברמת ההיסטריה והדבקות הדתית, עם סוואנסי והמודל הגרמני, ולקנות כמה שיותר אחוזים

עברה שנה, הפורום בהיסטריה לכיוון השני.

אולי הגיע הזמן להפסיק להקשיב לאוהדי הפורום, שעושה רושם שאין להם מושג מה הם רוצים בכלל ,והדיעה שלהם משתנה כל כמה חודשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
הביאו לפה את דסקל (כמו שהפורום אוהב לעשות גילוי נאות שהוא הפוך מגילוי נאות, אז אני מכיר אותו אישית) כדי שילמד אותם על קבוצות אוהדים
ממש ברמת ההיסטריה והדבקות הדתית, עם סוואנסי והמודל הגרמני, ולקנות כמה שיותר אחוזים

אולי הגיע הזמן להפסיק להקשיב לאוהדי הפורום, שעושה רושם שאין להם מושג מה הם רוצים בכלל ,והדיעה שלהם משתנה כל כמה חודשים?

אותם אנשים שהיו נגד אז, הם נגד היום.
אותם אנשים שהיו בעד אז, הם בעד היום.

קובסטר, למשל, לא שינה את דעתו. אותם דברים שהפריעו לו אז מפריעים לו היום. השינוי היחיד שקרה הוא שאז דיברנו באופטימיות וניסינו להדגיש את הטוב, והיום כולם פסימיים ואין ברירה אלא להציף את הרע.

אם תדבר עם אנשים מהעמותה, תדע שהדבר האחרון שמעסיק אותם זה להוות חומת מגן להנהלה.

בדבר אחד אתה צודק. הפורום היסטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 15:01 
אם תדבר עם אנשים מהעמותה, תדע שהדבר האחרון שמעסיק אותם זה להוות חומת מגן להנהלה.

שוב ההפרדה הלא ברורה הזו
האנשים האלו מהעמותה הם 20 אחוז מההנהלה. בעל המניות הגדול ביותר
לנסות לנקות אותם או להפריד אותם זה קצת מצחיק ומאוד עצוב
האמת? היצור הזה שנולד פה שקבוצה בבעלות אוהדים אבל רק שזה נוח זה חלק גדול מהבעיה
ואם היום יש בעיה עם אוהדים אני מצפה מהעמותה לטפל בזה ולא לחכות שמישהו אחר ינקה עבורה את השולחן
להחזיק 20 אחוז מהפועל זה גם אחראיות גם שזה לא נוח וגם שזה חברים שלך

עלה פה נושא אתר האינטרנט ומישהו גם כתב שזה קשר עם הקהילה וכמובן האשים את רמון בהזנחה
אז אני שואל שוב, אם אתר האינטרנט והחנות חשובים מה עושים 2 נציגי העמותה בדירקטוריון בקשר לזה?
ואני מציע לחברי עמותה להתחיל להפנות את התלונות שלהם גם לשני הנציגים שלהם בהנהלה
פשוט זה קצת עלוב להתעלם מזה.
כולל בנושא ניקוי האורווה. מה עשו נציגי העמותה בקשר לזה?
מדוע התלונות לא מופנות לתפקוד שלהם?
אולי צריך לכנס אסיפת חברים בעניין.

נערך לאחרונה על ידי מהפכה בתאריך 24 ספטמבר 2013, 15:06, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום א' חול המועד 22/9/13
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אל באנדי כתב:
zink כתב:
שחר כבר כתב ואתם מתעלמים כי אולי כיף לכם להתפלש בגועל, היחיד שמחזיק ב"הראל אחזקות" זה אלי טביב.

מתברר שלא.

סוג של משמורת מן הסתם.

נאמנות, לא משמורת.
משמורת זה על ילדים, אפילו שיש כאלה שרואים בקבוצה "בייבי שלהם"...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום א' חול המועד 22/9/13
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 15:11 
Charlie כתב:
zink כתב:
אל באנדי כתב:
zink כתב:

מתברר שלא.

סוג של משמורת מן הסתם.

נאמנות, לא משמורת.
משמורת זה על ילדים, אפילו שיש כאלה שרואים בקבוצה "בייבי שלהם"...

אני לא מדבר עורכדינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
19 כתב:

אותם אנשים שהיו נגד אז, הם נגד היום.
אותם אנשים שהיו בעד אז, הם בעד היום.

קובסטר, למשל, לא שינה את דעתו. אותם דברים שהפריעו לו אז מפריעים לו היום. השינוי היחיד שקרה הוא שאז דיברנו באופטימיות וניסינו להדגיש את הטוב, והיום כולם פסימיים ואין ברירה אלא להציף את הרע.

בדבר אחד אתה צודק. הפורום היסטרי.

ההיסטריה היחידה שיש בפורום היא כלפי מה שקורה מעבר לכביש, פה אין שום היסטריה אלא ראיה מפוכחת כלפי המציאות.
אני עדיין חושב שהעמותה היא דבר מבורך, אבל לא כחלק מההנהלה/בעלות/ווטאבר.
המצב הנוכחי לא הוגן כלפי העמותה ושם אותה בין הפטיש לסדן, באים אליהם בתלונות על דברים שלא בשליטתם ולמעשה חוץ מלהביא את הכסף לקנית הקבוצה מטביב ופעילות ברמה כזו או אחרת בנוער, אין להם באמת שיניים (בטח בכל מה שקשור לשקיפות בהתנהלות של המועדון).

הנחת המוצא היתה שהקבוצה חייבת לצאת מהידיים של טביב בכל דרך.
מצאו איזה פתרון כלאיים זמני של בן אדם שנמצא בפרונט של המועדון ולמעשה לא מביא שקל משלו אלא נסמך על כספים שהגיעו מכל מיני מקומות, ידועים יותר ופחות, ויצרו מערכת עאלק שיתופית בה כולם מרגישים חלק מהבעלות.
המצב הזמני הזה מסב כאמור נזק עצום למועדון וכל יום שעובר רק מקבע אותו. את המצב הזה צריך לשנות.
התפקיד שלנו הוא לשמור שאף אחד מבין כל האינטרסנטים והבוחשים למינהם לא שם רגליים ומכשיל את האפשרות להעביר את הקבוצה לרוכש (כשיגיע, אם יגיע) ואם אפשר, להתחיל את ניקוי האורוות בהקדם האפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 15:21 
19 כתב:

או שאולי בפורום כזה יש מגוון של דיעות והוא לא מקשה אחת.

דווקא ממה שאני ראיתי מי שהיה נגד מודל אוהדים ובעד רוכש בשנה שעברה נשאר בדעתו, מי שחשב שמודל האוהדים הוא משהו זמני בדרך לרוכש נשאר בדעתו ומי שחושב שמודל האוהדים הוא הפתרון נשאר בדעתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 15:32 
לפני שנה הטרנד היה כמה אחוזים לקנות, עכשיו הטרנד הוא הפוך.

הגיע הזמן להתעלם מכל מי שמנהל את האסטרטגיה של הפועל דרך מקלדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
עזוב שזה ממש לא היה ככה, לגמרי לא, למה זה רלוונטי עכשיו? רק כדי לציין שרוב האנשים - חוץ מאלה שיש להם אג'נדה מוצקה בעניין, לפה או לפה - ישנו את דעתם לפי הלך הרוח הסביבתי?

ההסתכלות צריכה להיות רק לעתיד, וזה של הפועל מעורפל לגמרי ונשען על מודל בעלות מעוות ועל הלוואות כלכליות מסוכנות. רוכש יחיד הוא הפיתרון לשני אלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 15:42 
זה רלוונטי, כי הלך רוח ציבורי שמושפע מחלקי מידע שתלוי ממי הוא מקבל אותם, לא צריך לקבוע שום אסטרטגיה של שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
מה הקשר בין חלקי המידע תלויי האינטרסים ובין מה שטוב להפועל?
הדיון הזה התקיים לפני האירוע בבאר שבע וגם אחריו, מבלי שאנשים היו מודעים למה שקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 15:50 
סבבה.
מרוב שכל אחד "רק רוצה לחזור להיות רק אוהד", כולם מתעסקים כל היום במודלים ניהוליים, מינויים ואסטרטגיות לעתיד. זה קורה לפחות עשור כבר. בעיקר בפורום, אנשים בעיקר התאהבו בלשמוע את עצמם מדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ההיסטריה היחידה שיש בפורום היא כלפי מה שקורה מעבר לכביש, פה אין שום היסטריה אלא ראיה מפוכחת כלפי המציאות.
אני עדיין חושב שהעמותה היא דבר מבורך, אבל לא כחלק מההנהלה/בעלות/ווטאבר.
המצב הנוכחי לא הוגן כלפי העמותה ושם אותה בין הפטיש לסדן, באים אליהם בתלונות על דברים שלא בשליטתם ולמעשה חוץ מלהביא את הכסף לקנית הקבוצה מטביב ופעילות ברמה כזו או אחרת בנוער, אין להם באמת שיניים (בטח בכל מה שקשור לשקיפות בהתנהלות של המועדון).

הנחת המוצא היתה שהקבוצה חייבת לצאת מהידיים של טביב בכל דרך.
מצאו איזה פתרון כלאיים זמני של בן אדם שנמצא בפרונט של המועדון ולמעשה לא מביא שקל משלו אלא נסמך על כספים שהגיעו מכל מיני מקומות, ידועים יותר ופחות, ויצרו מערכת עאלק שיתופית בה כולם מרגישים חלק מהבעלות.
המצב הזמני הזה מסב כאמור נזק עצום למועדון וכל יום שעובר רק מקבע אותו. את המצב הזה צריך לשנות.
התפקיד שלנו הוא לשמור שאף אחד מבין כל האינטרסנטים והבוחשים למינהם לא שם רגליים ומכשיל את האפשרות להעביר את הקבוצה לרוכש (כשיגיע, אם יגיע) ואם אפשר, להתחיל את ניקוי האורוות בהקדם האפשרי.

יש הסטריה בכל מה שנוגע להפועל גם אם תנסה להתכחש. הראיה המפוכחת הזו גם היא מחולקת להמון גישון ולא כולם מסכימים עם ערן למשל מילה במילה.
אני ידוע מה אתה חושב, ולתייג אותה כחלק מההנהלה או לא זה לא רלוונטי. המטרה המוצהרת של העמותה היא לוודא שהכל מתנהל כראוי עד אשר יבוא אדם שיתחייב שהכל יתנהל כראוי. אף אחד לא מתכחש לזה. היום העמותה חייבת, פשוט חייבת, להיות חלק מההנהלה. ואם הם רוצים, כמחזיקי 20 אחוז, יש להם שיניים.

הנזק העצום לא נגרם בגלל העמותה, וגם העובדה שהמצב גרוע זה לא באשמת העמותה. אין שום דבר טוב שהיה קורה לו העמותה לא היתה קיימת, גם במתכונתה הנוכחית.

נאמר פה שהעמותה מגנה על רמון וחבר מרעיו. האמת היא רחוקה מזה שנות אור. ואתה יודע את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: