ערן כתב:
אלון כתב:
בגדול אחרי היום מעניין אותי איך השלישייה סאשה גרזיציץ' גורנדה יכולה להתמודד מול השלישייה של מכבי יותר טוב מהשלישייה של חיפה
נראה שלמכבי יש מרכז מגרש טוב בפער משל המתחרות שלה
חוץ מזה ויתרון במרכז ההגנה אני לא רואה כל כך הבדל
ברור שמרכז השדה הוא לא בר השוואה, אבל המשפט המודגש משקף אשליה שחלק מאוהדי הפועל נמצאים בה מאז העונה שעברה ("בהתקפה אנחנו שווים לגמרי"). החלק ההתקפי של מכבי - מבחינת גיוון, תנועה וטכניקה אישית - טוב יותר משמעותית משלנו. ואני עוד חושב ששכטר, גילי ודמארי הם שחקני על בליגה הזו.
זה נכון
כי לא צריך לחלק את זה לקישור התקפה והגנה
להם יש הרבה יותר שחקנים שמשמעותיים בהתקפה, גם אם על הנייר השלישייה שלנו עדיפה על זו שלהם (בהנחה שגילי נשאר בריא ושכטר מוריד חלודה מהר מאד), אבל לשלישייה שלהם מצטרפים זהבי וראדי. זה שהם בקישור לא אומר שלא סופרים אותם בהתקפה. אצלנו יש את גורדנה שהשתפר השנה, אבל הוא לא באיזור של זהבי, וראדי לא כזה שחקן מטורף אובייקטיבית, אבל בבריכה של הילדים שהיא הליגה הישראלית הוא מלך, ולעומתו סאשה הוא סביר, לא נראה שהוא הרבה מעבר, בטח לא בפן ההתקפי.
בדיוק. כבר שנתיים רצוף זה נראה שבונים את הקבוצה בגישה ילדותיות של "אם יהיו חלוצים טובים אז תהיה התקפה טובה ונכבוש שערים". כנ"ל לגבי הגנה. זכור לי מאוד הגישה המטופשת הזאת גם בפורום במשך כל חודש ינואר, כשהמשפט הרווח היה "אנחנו לא צריכים זהבי, אנחנו צריכים שני מגנים". זה לא עובד ככה, הקישור כיום זה החלק הכי חשוב במגרש ואפילו בהפרש גדול, וזה של מכבי עולה על שלנו ב-10 דרגות. וגם כל הקשקושים על "שיטה" ו-"בנייה" לא יסגרו את הפער העצום הזה.