תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 21:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 264 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגת העל מחזור 3 - יתר משחקי המחזור
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
הכל שטויות, בנאדו נתן למכבי את המשחק במתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 22:29 
ערן כתב:
nirog כתב:
בנאדו חייב להרים את הראש

ענק!

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אנטיגונה כתב:
אז כנראה שלא כולם מבינים פה לאיזה ברוך אנחנו נכנסים עם כישלון נוסף להגיע לשלב הבתים באירופה.
אני מקווה שלא נצטרך להתעסק בעונה הבאה בכל נושא ההלוואות שלא ניתן להחזיר.

זה לא קשור לאירופה. זה קשור לצורה שבה הקבוצה הזו מנוהלת. אם הפועל חייבים להגיע כל שנה לשלב הבתים (לא למקום 2-3) אז להפועל יש בעיה קשה. זה בודאי לא הפתרון. גם קבוצה שמנוהלת נכון לא מבזבזת את כל הבונוס מאירופה בשנה אחת כי זה הרי בונוס שלא מובטח כל עונה, אלא מחלקת אותו על פני 3-4 שנים. ככה בטח לא תצליח להתמודד מול מכבי לאורך זמן.
הפועל מתנהלץ עכשיו על שגעונות של בן אדם וחצי שמחר יכול להימאס לו ואז גם 10 מיליון מהליגה האירופית לא יעזרו. אם כבר הפועל חייבים משהו, זה למצוא רוכש.

נכון.
מאחר ואני לא מאמין שיהיה כזה בזמן הקרוב (ולא ניכנס לכל הסיבות שנטחנו פה כבר), מה שנותר לי לייחל זה לדבר היחיד שימנע מאיתנו להיכנס לצרה צרורה.
כי הסיכונים שלקחו, מכספים שלא בדיוק יש אותם, הם לא קטנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
zink כתב:
רק לחשוב מה חיפה יכלו לעשות עם אלרואי במקום עזרא.

ועם מרעי

אם אחרי יום כזה, זה מה שגורם לכם לחייך, אני מפרגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
אני עדין זוכר את המשחק שלנו נגד אתלטיקו בבית. הם באו ללחוץ אחרי עשר דקות שכל פעם שהכדור הגיע לורמוט הנגיעה קטנה הוא עבר את השחקן / יצר ייתרון מספרי של הפועל ליד הכדור. הספרדים הפסיקו עם הלחץ. הוא חזר דקה אחרי שגילי יצא ואיתו גם שני שערים של הספרדים. ועם כל הכבוד לאלברמן ראדי וזהבי הם ממש לא ברמה של אתלטיקו.

אז כן שחקן אחד מסוגל לשבור לחץ, אם הוא פשוט לא מאבד כדור. לכן גורדנה ושי למשל לא יהיו טובים לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 22:34 
אנטיגונה כתב:
redrony כתב:
אנטיגונה כתב:
אז כנראה שלא כולם מבינים פה לאיזה ברוך אנחנו נכנסים עם כישלון נוסף להגיע לשלב הבתים באירופה.

זה לא קשור לאירופה. זה קשור לצורה שבה הקבוצה הזו מנוהלת. אם הפועל חייבים להגיע כל שנה לשלב הבתים (לא למקום 2-3) אז להפועל יש בעיה קשה. זה בודאי לא הפתרון. גם קבוצה שמנוהלת נכון לא מבזבזת את כל הבונוס מאירופה בשנה אחת כי זה הרי בונוס שלא מובטח כל עונה, אלא מחלקת אותו על פני 3-4 שנים. ככה בטח לא תצליח להתמודד מול מכבי לאורך זמן.
הפועל מתנהלץ עכשיו על שגעונות של בן אדם וחצי שמחר יכול להימאס לו ואז גם 10 מיליון מהליגה האירופית לא יעזרו. אם כבר הפועל חייבים משהו, זה למצוא רוכש.

נכון.
מאחר ואני לא מאמין שיהיה כזה בזמן הקרוב (ולא ניכנס לכל הסיבות שנטחנו פה כבר), מה שנותר לי לייחל זה לדבר היחיד שימנע מאיתנו להיכנס לצרה צרורה.

אז יש משהו שאתה חייב להסביר לי:
אם אני מבין נכון, על מקום 2-3 לא מקבלים כסף מאירופה. מקבלים אותו על העפלה לשלב הבתים. בשביל להגיע לשלב הבתים צריכים להשקיע כסף ולהביא שחקנים טובים שיעזרו לך להגיע לשם. בעצם, צריך להשקיע כסף שאין לך כי עוד לא הגעת לשלב הבתים. כלומר בכל שנה אתה תיקח סיכון של 10 מיליון שקלים שמישהו אחרי זה יצטרך לשים מהכיס שלו. זה נראה לך כמו התנהלות נכונה?

מועדון צריך להתנהל בהתאם לכספים שמובטחים לו. טוטו, טלויזיה, צפי מנויים וכמה הבעל בית יכול להביא מהכיס. כסף מובטח. אם נכנס משהו מאירופה זה בונוס שגם הוא צריך להיות מכולכל בצורה נכונה. הבאת 12 מיליון? פנטסטי. עוד 4 מיליון לכל עונה בשלוש השנים הבאות. הגעת גם בעונה אחרי זה? עוד יותר פנטסטי. יש לך עונה עם 8 מיליון יותר מהכסף "הבטוח". ככה מנהלים קבוצה ולא עולים עם אבנים בנעליים במשחק נגד פנדורי מפחד להתרסקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
אני עדין זוכר את המשחק שלנו נגד אתלטיקו בבית. הם באו ללחוץ אחרי עשר דקות שכל פעם שהכדור הגיע לורמוט הנגיעה קטנה הוא עבר את השחקן / יצר ייתרון מספרי של הפועל ליד הכדור. הספרדים הפסיקו עם הלחץ. הוא חזר דקה אחרי שגילי יצא ואיתו גם שני שערים של הספרדים. ועם כל הכבוד לאלברמן ראדי וזהבי הם ממש לא ברמה של אתלטיקו.

אז כן שחקן אחד מסוגל לשבור לחץ, אם הוא פשוט לא מאבד כדור. לכן גורדנה ושי למשל לא יהיו טובים לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
מזל שיש זמן עד הדרבי, ויש לנו את הכלים לעצור אותם.
צריך להמשיך עם המומנטום מאתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 22:38 
el dudernio כתב:

גילי יצא? מתי? גילי איבד את הכדור שהוביל לגול השני שלהם.
מה זאת אומרת הוא "לא מאבד את הכדור"? שחקן אחד יכול לא לאבד את הכדור?
הרי אתה לא צריך להיות גאון בשביל להבין שאם רק שחקן אחד מסוגל לשבור לחץ, היריב ידביק לו שחקן לגוף או אפילו שניים. זה לא כדורגל לתת כדור לשחקן אחד ולקוות לקסמים. זה נכון ששחקן כמו ורמוט יכול ליצור יתרון על המגרש בזה שהוא עובר שחקן וזה נכון שהוא יודע לתת פס לגול, אבל בשנייה שמתנפלים עליו שני שחקנים בלחץ, אין לו מה לעשות יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
היום עלתה בוואלה כתבה שטוענת שבניגוד לשנות גאידמק, הפעם שחר באמת לוקח את האיום של מכבי ברצינות מבחינת השנים הבאות.

משפט אחד מסוים שם מאיזה גורם בחיפה משך כמובן את תשומת לבי:
ציטוט:
"יענקל'ה אף פעם לא נלחץ מבית"ר של גאידמק או מהפועל תל אביב", אומר אותו גורם, "בבית"ר הוא ידע שזה לא רציני ולא יציב וכמעט תמיד הבלגן יחגוג ולהפועל תל אביב אין את העוצמות להתמודד איתו לאורך זמן".
אנחנו יכולים לטעון ובצדק לגבי ממוצעי קהל (אם לוקחים כמה עונות אחרונות לדעתי אנחנו מובילים), לגבי כמות מנויים, הצלחה באירופה ועוד אלף יתרונות. אבל אנחנו לא מועדון עם עוצמות. לא כלכליות ולא ניהוליות ולא מקצועיות. תקציבים תלויי אירופה ושנור, הלוואות, דיבור ללב של שחקנים כדי שיעדיפו אותנו. כבר עכשיו זה לא מספיק ובסוף גם זה ייגמר. תחזרו לכתבה, תקראו שם איך חיפה מאבדת את ההגמוניה למכבי בגילאים הצעירים ובנבחרות הצעירות - שם אנחנו אפילו לא פקטור. הגיע הזמן שגם האחרונים שעוד מספרים לעצמם סיפורים עלינו ומבסוטים מכל מיני ערכים מדומיינים יתפכחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 22:39 
הסגל של חיפה מביך.
חוץ מיחסי ציבור אין לקבוצה הזאת הרבה מה למכור כרגע.
שחר עשה כל כך הרבה שטויות בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 22:43 
ערן כתב:
היום עלתה בוואלה כתבה שטוענת שבניגוד לשנות גאידמק, הפעם שחר באמת לוקח את האיום של מכבי ברצינות מבחינת השנים הבאות.

ציטוט:
"יענקל'ה אף פעם לא נלחץ מבית"ר של גאידמק או מהפועל תל אביב", אומר אותו גורם, "בבית"ר הוא ידע שזה לא רציני ולא יציב וכמעט תמיד הבלגן יחגוג ולהפועל תל אביב אין את העוצמות להתמודד איתו לאורך זמן".
אנחנו יכולים לטעון ובצדק לגבי ממוצעי קהל (אם לוקחים כמה עונות אחרונות לדעתי אנחנו מובילים), לגבי כמות מנויים, הצלחה באירופה ועוד אלף יתרונות. אבל אנחנו לא מועדון עם עוצמות. לא כלכליות ולא ניהוליות ולא מקצועיות. תקציבים תלויי אירופה ושנור, הלוואות, דיבור ללב של שחקנים כדי שיעדיפו אותנו. כבר עכשיו זה לא מספיק ובסוף גם זה ייגמר. תחזרו לכתבה, תקראו שם איך חיפה מאבדת את ההגמוניה למכבי בגילאים הצעירים ובנבחרות הצעירות - שם אנחנו אפילו לא פקטור. הגיע הזמן שגם האחרונים שעוד מספרים לעצמם סיפורים עלינו ומבסוטים מכל מיני ערכים מדומיינים יתפכחו.

זה קשור נטו לכסף ולא לשום דבר אחר. עובדה שאנחנו כן מצליחים להביא שחקנים ישראלים מובילים בשוק ביחס לתקציב שלנו כי למועדון כן יש עוצמות. בעיקר ברוח. זה נכון שהניהול קטסטרופלי והכסף הוא בעיה. סיבות מקצועיות אני לא מכניס לזה. זה גלגל שמסתובב.
הקיצור, מישהו בפורום הזה פתח אשכול על "האיש שלא היה שם". זה יקום ויפול על זה. רק תזכיר לי, האם באשכול הזה דובר שהאיש הזה חייב להיות איש חזון שיבוא ל-15 שנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
ולא הבנתי מה יש לשחר או בנאדו נגד עמאשה
חלוץ יותר טוב מאנדלובו או לפחות ברמתו.
ביחד עם גולאסה, אולי היה לחיפה מה למכור נגד מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אנטיגונה כתב:
redrony כתב:
אנטיגונה כתב:

נכון.

אז יש משהו שאתה חייב להסביר לי:
אם אני מבין נכון, על מקום 2-3 לא מקבלים כסף מאירופה. מקבלים אותו על העפלה לשלב הבתים. בשביל להגיע לשלב הבתים צריכים להשקיע כסף ולהביא שחקנים טובים שיעזרו לך להגיע לשם. בעצם, צריך להשקיע כסף שאין לך כי עוד לא הגעת לשלב הבתים. כלומר בכל שנה אתה תיקח סיכון של 10 מיליון שקלים שמישהו אחרי זה יצטרך לשים מהכיס שלו. זה נראה לך כמו התנהלות נכונה?

מועדון צריך להתנהל בהתאם לכספים שמובטחים לו. טוטו, טלויזיה, צפי מנויים וכמה הבעל בית יכול להביא מהכיס. כסף מובטח. אם נכנס משהו מאירופה זה בונוס שגם הוא צריך להיות מכולכל בצורה נכונה. הבאת 12 מיליון? פנטסטי. עוד 4 מיליון לכל עונה בשלוש השנים הבאות. הגעת גם בעונה אחרי זה? עוד יותר פנטסטי. יש לך עונה עם 8 מיליון יותר מהכסף "הבטוח". ככה מנהלים קבוצה ולא עולים עם אבנים בנעליים במשחק נגד פנדורי מפחד להתרסקות.

אני מסכים עם הכל, ואני לא הייתי מכניס את הקבוצה לבור הזה ובונה קבוצה רק לפי מה שיש.
אבל כבר הכניסו אותנו לבור, בנו קבוצה ב-45 מיליון שקל ולא הגענו לאירופה, ולפי פירסומים שונים יצטרכו להחזיר בעונה הבאה הלוואות של כמה מיליונים טובים שיגיעו רק מאירופה פלוס להעמיד קבוצה עם תקציב נורמלי.
תרצה או לא תרצה, אנחנו עמוק בתוך הלופ הזה, וכנראה שנמשיך להיות בו לא מעט זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 22:50 
אנטיגונה כתב:

אני מסכים עם הכל, ואני לא הייתי מכניס את הקבוצה לבור הזה ובונה קבוצה רק לפי מה שיש.
אבל כבר הכניסו אותנו לבור, בנו קבוצה ב-45 מיליון שקל ולא הגענו לאירופה, ולפי פירסומים שונים יצטרכו להחזיר בעונה הבאה הלוואות של כמה מיליונים טובים שיגיעו רק מאירופה פלוס להעמיד קבוצה עם תקציב נורמלי.

הבנתי, אז אתה מדבר נקודתי לגבי העונה הזו. אולי, לא יודע. יכול להיות שאתה צודק. בעיניי זה יבוא בניגוד לתהליך הבריא מבחינה מקצועית (לדעתי כמובן) שהקבוצה הזו עוברת וצריכה לעבור במהלך העונה הזו. בנייה מדורגת של הקבוצה גם מבחינת סגל השחקנים וגם מבחינת שיטת המשחק. שילוב חכם ונכון של צעירים.
הפועל יכולים להעמיד תקציב של 30 מיליון שקל בלי אירופה. נכון, זה לא תקציב לאליפות, אבל כרגע זה כנראה מה יש ואני הראשון שטוען שהפועל צריכים להתמודד על האליפות כל עונה. אני מאמין שאם בהפועל עושים את הכל (ואני מתכוון את הכל) בשביל למצוא רוכש לקבוצה, זה יקרה. אני רק מקווה שאכן עושים וכל האינטרסנטים מסביב לקבוצה הזו לא תוקעים מקלות בגלגלים של מהלך כזה.
מי שצריך להחזיר את ההלוואות בעונה הבאה, אלה האנשים הפרטיים שלקחו אותם. לקחתם סיכון? אולי. בעיה שלכם. אם לא תחזירו את הכסף, איפה הסיכון פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
ערן כתב:

ציטוט:

זה קשור נטו לכסף ולא לשום דבר אחר. עובדה שאנחנו כן מצליחים להביא שחקנים ישראלים מובילים בשוק ביחס לתקציב שלנו כי למועדון כן יש עוצמות. בעיקר ברוח. זה נכון שהניהול קטסטרופלי והכסף הוא בעיה. סיבות מקצועיות אני לא מכניס לזה. זה גלגל שמסתובב.
הקיצור, מישהו בפורום הזה פתח אשכול על "האיש שלא היה שם". זה יקום ויפול על זה. רק תזכיר לי, האם באשכול הזה דובר שהאיש הזה חייב להיות איש חזון שיבוא ל-15 שנה?

ממש לא. המתווה ברור לכולם ועלה לא פעם, כולל בישיבת העמותה האחרונה: כל עוד יבוא מישהו רציני, הדרישה ממנו תהיה להתחייב להעמיד תקציב בגובה מסוים (נגיד 50-45 מיליון שקל) לעונה, לחמש שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 22:53 
redrony כתב:
אנטיגונה כתב:

הבנתי, אז אתה מדבר נקודתי לגבי העונה הזו. אולי, לא יודע. יכול להיות שאתה צודק. בעיניי זה יבוא בניגוד לתהליך הבריא מבחינה מקצועית (לדעתי כמובן) שהקבוצה הזו עוברת וצריכה לעבור במהלך העונה הזו. בנייה מדורגת של הקבוצה גם מבחינת סגל השחקנים וגם מבחינת שיטת המשחק. שילוב חכם ונכון של צעירים.
הפועל יכולים להעמיד תקציב של 30 מיליון שקל בלי אירופה. נכון, זה לא תקציב לאליפות, אבל כרגע זה כנראה מה יש ואני הראשון שטוען שהפועל צריכים להתמודד על האליפות כל עונה. אני מאמין שאם בהפועל עושים את הכל (ואני מתכוון את הכל) בשביל למצוא רוכש לקבוצה, זה יקרה. אני רק מקווה שאכן עושים וכל האינטרסנטים מסביב לקבוצה הזו לא תוקעים מקלות בגלגלים של מהלך כזה.
מי שצריך להחזיר את ההלוואות בעונה הבאה, אלה האנשים הפרטיים שלקחו אותם. לקחתם סיכון? אולי. בעיה שלכם. אם לא תחזירו את הכסף, איפה הסיכון פה?

אל תדאג ימכרו חצי קבוצה ויחזירו את ההלוואה ויבנו תקציב של 20 מיליון ש"ח במקרה הטוב. אתם חיים בלהלה לנד מושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
Yalla Hapoel כתב:
הרכב מכבי ת"א

חואן פבלו
בן הרוש טיבי קרלוס ייני
אלברמן ראדי מיטרוביץ'
זהבי
דאבור יצחקי

לא הבנתי תהרכב ההזוי הזה

איזה מאמן שיכור.

אם כבר אתה מפתיע עם דאבור, אז למה לא מיכה שיש להם תיאום מצויין?

כנראה שהוא לא כ"כ שיכור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 23:16 
בגדול אחרי היום מעניין אותי איך השלישייה סאשה גרזיציץ' גורנדה יכולה להתמודד מול השלישייה של מכבי יותר טוב מהשלישייה של חיפה
נראה שלמכבי יש מרכז מגרש טוב בפער משל המתחרות שלה
חוץ מזה ויתרון במרכז ההגנה אני לא רואה כל כך הבדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
בגדול אחרי היום מעניין אותי איך השלישייה סאשה גרזיציץ' גורנדה יכולה להתמודד מול השלישייה של מכבי יותר טוב מהשלישייה של חיפה

ברור שמרכז השדה הוא לא בר השוואה, אבל המשפט המודגש משקף אשליה שחלק מאוהדי הפועל נמצאים בה מאז העונה שעברה ("בהתקפה אנחנו שווים לגמרי"). החלק ההתקפי של מכבי - מבחינת גיוון, תנועה וטכניקה אישית - טוב יותר משמעותית משלנו. ואני עוד חושב ששכטר, גילי ודמארי הם שחקני על בליגה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 23:26 
במצב הזה של תקציב בלתי נגמר של מכבי אף אחד לא יזכה באליפות כאן עוד הרבה מאוד זמן. וזה יהיה הענף ספורט השני שמכבי הורסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 23:31 
ערן כתב:
אלון כתב:

ברור שמרכז השדה הוא לא בר השוואה, אבל המשפט המודגש משקף אשליה שחלק מאוהדי הפועל נמצאים בה מאז העונה שעברה ("בהתקפה אנחנו שווים לגמרי"). החלק ההתקפי של מכבי - מבחינת גיוון, תנועה וטכניקה אישית - טוב יותר משמעותית משלנו. ואני עוד חושב ששכטר, גילי ודמארי הם שחקני על בליגה הזו.

זה נכון
כי לא צריך לחלק את זה לקישור התקפה והגנה
להם יש הרבה יותר שחקנים שמשמעותיים בהתקפה, גם אם על הנייר השלישייה שלנו עדיפה על זו שלהם (בהנחה שגילי נשאר בריא ושכטר מוריד חלודה מהר מאד), אבל לשלישייה שלהם מצטרפים זהבי וראדי. זה שהם בקישור לא אומר שלא סופרים אותם בהתקפה. אצלנו יש את גורדנה שהשתפר השנה, אבל הוא לא באיזור של זהבי, וראדי לא כזה שחקן מטורף אובייקטיבית, אבל בבריכה של הילדים שהיא הליגה הישראלית הוא מלך, ולעומתו סאשה הוא סביר, לא נראה שהוא הרבה מעבר, בטח לא בפן ההתקפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
KingAlpaca כתב:
Yalla Hapoel כתב:
הרכב מכבי ת"א

חואן פבלו
בן הרוש טיבי קרלוס ייני
אלברמן ראדי מיטרוביץ'
זהבי
דאבור יצחקי

לא הבנתי תהרכב ההזוי הזה

איזה מאמן שיכור.

כנראה שהוא לא כ"כ שיכור

?

0-0 במחצית עם ההרכב הזה, 3-0 במחצית עם הרכב אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 23:40 
אז מה הוחלט? מדובר בקבוצה מושלמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 23:42 
במונחים של כדורגל ישראלי כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 23:44 
אוקיי. לילה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

לא
זו קבוצה בינונית עד חלשה שלקחה בטעות אליפות בשנה שעברה, ככל הנראה תיקח שוב אליפות בטעות גם השנה, אבל בהחלט אין ממה להתרגש, ואפשר לנצח אותם כי אנחנו לא הרבה פחות טובים ועם קצת מזל הם לא ייקחו שוב אליפות בטעות גם בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
יהלום אדום כתב:
KingAlpaca כתב:
Yalla Hapoel כתב:
הרכב מכבי ת"א

חואן פבלו
בן הרוש טיבי קרלוס ייני
אלברמן ראדי מיטרוביץ'
זהבי
דאבור יצחקי

לא הבנתי תהרכב ההזוי הזה

איזה מאמן שיכור.

כנראה שהוא לא כ"כ שיכור

?

שיתק את חיפה בכל צורה שלא תסתכל על זה. השליטה שלהם במרכז השדה היתה גם בחצי הראשון שבו היה את דאבור ולא פריצה (שזה חילוף שהיה רק בדקה 60 אחרי 1-0)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
KingAlpaca כתב:
יהלום אדום כתב:
KingAlpaca כתב:
Yalla Hapoel כתב:
הרכב מכבי ת"א

חואן פבלו
בן הרוש טיבי קרלוס ייני
אלברמן ראדי מיטרוביץ'
זהבי
דאבור יצחקי

לא הבנתי תהרכב ההזוי הזה

איזה מאמן שיכור.

כנראה שהוא לא כ"כ שיכור

?

שיתק את חיפה בכל צורה שלא תסתכל על זה. השליטה שלהם במרכז השדה היתה גם בחצי הראשון שבו היה את דאבור ולא פריצה (שזה חילוף שהיה רק בדקה 60 אחרי 1-0)

מה הקשר?

דיברתי על ההרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 264 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: