תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 21:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליאור לוי
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
אז אני מבין עכשיו שהמחליף של דגני לימין הוא ליאור לוי.
זה אומר שצ'קול מתווסף לרשימה של המיותרים בהפועל יחד עם מסיקה פדידה והשאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
David Silva כתב:
היה מעולה, רגל שמאל חלשה, אבל חוץ מזה הוא מגן טוב
אפשר להסתדר איתו לפחות עד ינואר.

מה זה להסתדר איתו לפחות עד ינואר?זה מגן שבברוטו השקעת בו מיליון שקל לפני 3 ימים, וחתם על חוזה גבוה לתקופה ארוכה. אתה חושב שהוא הגיע כדי לסתום חור? זה שחקן שבונים עליו.

אני אישית מאוד בונה עליו.
כמגן מחליף ל2 האגפים.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
NARKOTIKA כתב:
David Silva כתב:

מה זה להסתדר איתו לפחות עד ינואר?זה מגן שבברוטו השקעת בו מיליון שקל לפני 3 ימים, וחתם על חוזה גבוה לתקופה ארוכה. אתה חושב שהוא הגיע כדי לסתום חור? זה שחקן שבונים עליו.

כמגן מחליף ל2 האגפים.

מתקשה להבין את המושג הזה "בונה עליו למחליף"

זה לא קיים. או שבונים על שחקן או שלא בונים על שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 10:14 
איתי כתב:
זה הרכש הכי תמוה אי פעם.

יש פה אנשים שהפכו את ההגזמה למקצוע.
ליאור לוי הגיע כדי להיות יותר טוב מהרוש ובזה הוא נראה לא רע.
זה שהמצב לא אופטימלי זה ברור, אבל אם הוא יותר טוב ממה שהיה קודם זה כבר רכש טוב (בטח לא ״התמוה ביותר אי פעם״, וואו...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
NARKOTIKA כתב:
David Silva כתב:

כמגן מחליף ל2 האגפים.

מתקשה להבין את המושג הזה "בונה עליו למחליף"

זה לא קיים. או שבונים על שחקן או שלא בונים על שחקן.

אני חושב שהוא אחלה מגן.
אני חושב שהפועל צריכה מגן שהוא יותר מאחלה מגן.
אני גם חושב שדגני (למרות שהמשחק שלו אתמול לא היה מדהים) עדיף עליו.
אני חושב שהפועל צריכה מגן שמאלי יותר טוב ממנו.
לכן אני חושב שהוא ראוי להיות בהפועל, אבל לא בהרכב, אלא כמגן מחליף, ואני חושב שבהבאה שלו סתמנו עמדה כזו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 10:23 
אשתי זאת הפילגש שלך כתב:

אתה מבין נכון
זו הטענה היחידה שלי לרב"ש. אין לי בעיה עם הזרים הביא מהבית, עם דני עמוס, עם ההתעקשות על גרזיציץ
לא מבין בשביל מה להחתים 4 שחקנים (מסיקה,פדידה,יצחק,צוקול) שלא יתרמו יותר משום שחקן נוער, לא יתלבשו אבל יקחו משכורת שיכל להרוויח שחקן אחד טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 11:26 
Oleg Neduda כתב:
אשתי זאת הפילגש שלך כתב:

אתה מבין נכון
זו הטענה היחידה שלי לרב"ש. אין לי בעיה עם הזרים הביא מהבית, עם דני עמוס, עם ההתעקשות על גרזיציץ
לא מבין בשביל מה להחתים 4 שחקנים (מסיקה,פדידה,יצחק,צוקול) שלא יתרמו יותר משום שחקן נוער, לא יתלבשו אבל יקחו משכורת שיכל להרוויח שחקן אחד טוב

אם כבר צריך להודות שטביב עשה את זה יותר טוב עם אצילי ואיציק כהן, שני שחקנים ברמה באמת גבוהה שכנראה יהיו גניבת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 11:30 
chimpfive כתב:
Oleg Neduda כתב:
אשתי זאת הפילגש שלך כתב:

אתה מבין נכון

אם כבר צריך להודות שטביב עשה את זה יותר טוב עם אצילי ואיציק כהן, שני שחקנים ברמה באמת גבוהה שכנראה יהיו גניבת העונה.

מילא איציק כהן שכבר עשה גול וסחט פנדל (וגם זה עוד מוקדם)
אבל מה כבר עשה אצילי שהחלטת שהוא גניבת העונה? עד עכשיו ישב על הספסל בקבוצה עם סגל בינוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
יואב כתב:
להעביר אותו לימין ואת שון מלכה בשמאל.
מה קרה? שרב"ש יגדל קצת ביצים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 11:38 
Oleg Neduda כתב:
chimpfive כתב:
Oleg Neduda כתב:
אשתי זאת הפילגש שלך כתב:

אתה מבין נכון

אבל מה כבר עשה אצילי שהחלטת שהוא גניבת העונה? עד עכשיו ישב על הספסל בקבוצה עם סגל בינוני

ראיתי את ה45 דקות שלו וראיתי שהוא שחקן מצוין, נכון זה עוד מוקדם, אבל זה בהקשר של החתמת שחקנים בינוניים לעיבוי הסגל, אם כבר שני השחקנים האלה יכלו להתאים יותר מכל האוסף הלא ברור שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 11:45 
chimpfive כתב:
Oleg Neduda כתב:
chimpfive כתב:
Oleg Neduda כתב:
אשתי זאת הפילגש שלך כתב:

אתה מבין נכון

ראיתי את ה45 דקות שלו וראיתי שהוא שחקן מצוין, נכון זה עוד מוקדם, אבל זה בהקשר של החתמת שחקנים בינוניים לעיבוי הסגל, אם כבר שני השחקנים האלה יכלו להתאים יותר מכל האוסף הלא ברור שלנו.

לא יודע, אני ראיתי אותו כמחליף ב3 המשחקים האחרונים שלהם ובאף אחד הוא לא הרשים אותי במיוחד. איציק כהן נראה שחקן טוב, וגם לקבוע שהוא תגלית העונה זה עוד מוקדם.
אני לא חושב שאחד מהם היה צריך להגיע במקום 4 המיותרים שלעיל, אלא מגן שמאלי ברמה טובה. על תקן הצעירים שיכולים לפרוץ יש את זגורי,מלכה ושרם (אם היה נשאר במקום יצחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 11:45 
שיחק נהדר ולדעתי הוא הרבה יותר טוב בהגנה מדגני.
הייתי מצפה ממישהו שטוען שהוא מגן שמאלי למרות שהוא ימני ברגל שיהיה מסוגל לתת פס על מטר עם רגל שמאל תוך כדי ריצה, אבל אולי הוא צריך לצבור קצת בטחון וזה יבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
דווקא הפתיע אותי, בעיקר בזה שהוא לא היה עוד שמעון הרוש. הוא יותר טוב מהרוש והיה לא רע אתמול. נכון שאין לו שמאל, אבל כשהוא יצא להתקפות, הוא ידע את העבודה.
יש לו טכניקה טובה, הוא יציב פיזית ומוצק למרות היותו לא בחור גדול, די טכני. נתן גוף טוב בהגנה בכמה עימותים ולא היה רכרוכי כמו הרוש.
אני התרשמתי לטובה.
לדעתי ההבדל הגדול בינו לבין מלכה כמגן, היה ההוראות של רב"ש. במחצית הראשונה, ליאור לוי פתח קדימה רק כשדגני היה מאחורה. כשדגני היה קדימה אז לוי נשאר מאחורה על האמצע למרות קול המחאה הגדול בשער 8 שצעק לו לפתוח. ראו שהוא מבצע הוראות טקטיות ולא מחליט על דעת עצמו מתי לפתוח, כי אחרת הוא היה עולה הרבה יותר, בדומה לשון מלכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
כמה בישולים יש לעומרי קנדה? (המגן הכי התקפי בהפועל בשנים האחרונות)

אשלי קול שנה שעברה עשה 4 בישולים במעל ל50 משחקים, מרסלו וקואנטראו שיחקו 50 משחקים ובישלו 2 שערים ביחד, דוידזאדה שלכם בישל שער אחד שנה שעברה. נגד בית"ר בשבת קנדה עשה דברים שכנראה אף מגן שלנו לא יעשה כל השנה. נגיד, העבירה שהוא סחט ליד הרחבה של ביתר אחרי שהוא עבר את המגן הזר שלהם.

אגב אם הנתונים שכתבו פה על משומר מדויקים אז לקנדה יש מספרים דומים ואולי יותר טובים, הוא היה פה 4 וחצי עונות ולא שיחק בקביעות בהרכב באף אחת מהן, לדעתי הוא שיחק אצלנו באזור ה100 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
ליאור לוי היה אתמול לא רע, אבל קשה לי עם זה שהוא יכול לרוץ לאורך כל המגרש, להגיע לאזור ה16 - ואז הוא נתקע. כי אין לו ברירה אלא לעצור ולחפש מסירה אחורה או לנסות להרים בימין. הוא לא יכול להרים תוך כדי ריצה וזה מטריף אותי. כמובן שאני לא מאשים אותו אלא את העובדה שהביאו מגן ימני לשחק בשמאל.

ובאמת שאם דגני ממשיך ביכולת שהראה אתמול - הייתי מעלה את שון מלכה בשמאל ושם את ליאור לוי בימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2013, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
ליאור לוי היה אתמול לא רע, אבל קשה לי עם זה שהוא יכול לרוץ לאורך כל המגרש, להגיע לאזור ה16 - ואז הוא נתקע. כי אין לו ברירה אלא לעצור ולחפש מסירה אחורה או לנסות להרים בימין. הוא לא יכול להרים תוך כדי ריצה וזה מטריף אותי. כמובן שאני לא מאשים אותו אלא את העובדה שהביאו מגן ימני לשחק בשמאל.

ובאמת שאם דגני ממשיך ביכולת שהראה אתמול - הייתי מעלה את שון מלכה בשמאל ושם את ליאור לוי בימין.

זה נכון לשני המגנים, כי ככה הפועל משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: