purvis short כתב:
ראצ׳ו, שמעתי ממספיק כיוונים שקונסיל ואוואנס, איך נאמר זאת יפה, מתנדנדים.
השורה התחתונה היא שעוד שבוע וחצי יש משחק רשמי. להפועל יש זר אחד בטוח ושניים, נהיה עדינים, מתנדנדים. הקבוצה לא קיימה אפילו משחק אימון אחד. היא תספיק לעשות שניים כאלה, בלבד, באילת. זה לטעמי בכלל לא מספיק.
וכמובן שצריך להזכיר שהקהל שייסע לעודד את הקבוצה באשקלון ככל הנראה לא יזכר לראות את השחקנים במשחק אימון אפילו פעם אחת לפני המשחק הזה, שזה לטעמי מאוד לא בסדר כלפי הקהל. גם אתה תסכים איתי שלקהל יש זכות לראות את הקבוצה משחקת מספיק פעמים לפני משחקים רשמיים.
כרגע, מצטער, ההכנה של הפועל תל אביב לעונה היא, לטעמי, לא טובה בכלל, והזמן עובר לו ואני לא רואה שום שיפור. יתרה מזאת, יש לי תחושה עמוקה שבמקרה הטוב הפועל תתחיל את העונה, דה פאקטו, עם שני זרים.
אני חושב שקצת התבלבלת בהבנה של קבוצת אוהדים. משחקי אימון והשיקולים שלהם הם קודם כל של המאמן והצוות המקצועי ואם הם חושבים שכרגע במצב הקבוצה לעשות משחק אימון לא יתרום אלא יותר חשוב להמשיך ולתרגל את האימונים אז עם כל הכבוד לרצון שלך לראות את הקבוצה לפני העונה, יותר חשוב שתהיה לך קבוצה טובה שתגיע מוכנה יותר לעונה וזו האחריות של הצוות המקצועי (אגב, גם ירושלים ומכבי שכבר עשו משחקי אימון סגרו אותם לקהל).
אז גם לי יש מחשבות אחרות על איך צריכה להיות תחילת עונה וגם אני (וכל מי שנמצא במערכת) לא מרוצה ממצב הקבוצה כיום, אבל במסגרת האילוצים והשיקולים השונים, נעשית עבודה ומאמץ יוצא דופן כדי להעמיד את הקבוצה הכי טובה שיש. קאונסיל ואוונס הם שחקני הקבוצה שחתמו על חוזה והם מתאמנים ומשחקים במועדון. הם גם שחקנים טובים שלצערי לא יכולים לתת פתרונות לכל הבעיות של הקבוצה וזה גם היה ידוע מראש. אם תהיה אפשרות להביא שחקנים טובים יותר בסכומים שבהם הקצבנו, אז נעשה את זה, אם לא, אז נתמודד עם מה שיש. בינתיים יש גם דברים טובים למרות שיש פה נטייה לראות הכל שחור - האימונים בקצב וברמה מאוד גבוהה ואני לא חושב שיש אינטנסיביות וטירוף באימונים כמו שיש אצלנו בעוד הרבה קבוצות בליגה, רביב לימונד נראה מצויין וגם יונתן. קרלון בראון הוא שיחוק שכולם מסכימים שאם היה אפשר להחתים אותו לעוד שנה עכשיו אז צריך לעשות את זה, רום גפן נראה שונה ב-180 מעלות משנה שעברה ועשה התקדמות גדולה הקיץ (סוף סוף לא הייתה לו נבחרת) וגם גולן גוט שחקן מאוד מוכשר עם הרבה ביצים וקליעה לא רעה מבחוץ. אז שוב - המצב לא אופטימלי (רחוק מזה), והלוואי שהיינו נמצאים היום עם סגל סגור של 4 שחקנים זרים, יוני ניר ושאר הישראלים הקיימים, אבל אנחנו לא חיים בוואקום ויש מגבלות ובתוכן אנחנו מתנהלים (יחד עם עוד 1001 בעיות אחרות שאתם לא מודעים להם כמו למשל שאין לנו אולם ביתי לאימונים עדיין כי הדר יוסף עדיין תפוס ברובו על ידי הכדוריד של מכבי, שאנחנו לא מצליחים לפתור את בעיית המשחק הראשון ברדיוס, שאנחנו צריכים להתעסק בהכשרת הדר יוסף לליגה, שעברנו חברת בגדים, חברת כרטיסים, עברנו עיר, החלפנו דירות, החלפנו חברת רכבים, ביטלנו מעודדות וצריך להמציא חלופה וזה עוד מבלי לדבר על המצב הכלכלי של המועדון שיש לו השלכות שכנראה לא היה מספיק ברור באספת החברים, שכל הדברים האלה הם אקסטרה מעבר למה שכל קבוצה נורמלית בליגה צריכה להתמודד איתה, עם אנשים בשכר).
אז אף אחד לא בא לתרץ, ולכולנו יש מטרה שתהיה קבוצה הכי טובה שיש והכי מוכנה שיש לקראת תחילת העונה, אבל הקפיצה האוטומטית הזו של כמה אנשים כל פעם שיש משהו שלילי כדי לנסות להציג איזה מצג של חוסר מקצוענות/חוסר רצינות וכו' חוטא לאמת.