תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 22:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום א' חול המועד 22/9/13
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
הפועל חייבת רוכש, אחרת נתרסק

זה מה שכתבתי אתמול
גביזון כתב:
הבעיה זה לא אופטימי, הבעיה היא שהרבה ממה שהוא אומר במקרה זה הוא נכון.
זה מתבטא בכך שאנשים לא רוצים להגיד מה שהם חושבים, כי נסיון העבר וההווה מראים שהם יכולים להיות מטרות, גם אחרי שיבוא רוכש.

הרעיון הניהולי של הפועל לא נכשל כמו ששחר אמר, אלא התרסק בצורה טוטאלית.
פינטזנו על שקיפות וקבוצה מקצועית, קיבלו ערפל שמסתיר סרחון ואחיזה בקרני המזבח של הצעצוע הקרוי הפועל תל אביב.
כן בסראט לא בסראט, כן גילי לא גילי, כן רב"ש לא רב"ש, אנחנו אשכרה בתקופת נמני קלאסית בהפועל, והתגובות פה מ2 צידי המתרס ממחישות את זה בצורה הכי טובה שיכולה להיות.
איפה הקולות על כך שסוקולובסקי קיבל מכות כי רצה למלא את התפקידו בעמותה? שקט דממה, איש לא פוצה פה, העיקר שהמצב ימשך כמו שהוא.
גלאסנוסט אוטופי.
האם אני כחבר עמותה יכול לשמוע מה יו"ר ועדת הביקורת רוצה להגיד? מה ציפיתם ממנו שיסתום את הפה? זה כמו שר בלי תיק?
ממה מפחדים כ"כ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 14:27 
ואני מבין שסוקו הוא סוג של פיתם ? לא שאני מצדיק את הרמת היד המיותרת הזאת
אם סוקו הוא יו"ר ועדת ביקורת, אני מצפה ממנו שידע גם להתנהל ולעלות את הטענות שלו בתוך דלתיים סגורות במקום לנהל משפטי שדה ולהפיץ שמועות, שיבין בעצמו שהוא גם סוג של מעצב דעת הקהל (סלב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שנחזור כולנו להיות רק אוהדים - בכדורגל ובכדורסל.
אוהדים טובים יותר, טובים פחות, אפילו זבל של אוהדים, אבל רק אוהדים, שום דבר בנוסף להגדרה הבסיסית הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
כל הפורמט הזה היה דפוק מההתחלה ונכשל באופן טוטאלי.

אוהדים-> ליציע.

ממה שאני מבין, יו"ר ועדת ביקורת של עמותת האוהדים הוא זה שלמעשה עשה את תפקידו וניסה להעלות לפני השטח התנהלות לא תקינה של המועדון. אז איך זה בדיוק אשמת האוהדים?
או שאתה טוען שלפני שהייתה עמותת אוהדים מעולם לא מונו אוהדים בכירים לתפקיד במועדון, וכולם היו שם חבורת מקצוענים ותו לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 14:37 
אנטיגונה כתב:
אוהדים טובים יותר, טובים פחות, אפילו זבל של אוהדים, אבל רק אוהדים, שום דבר בנוסף להגדרה הבסיסית הזאת.

אני לא יודע אם אתה יודע מה קורה בכדורסל, אבל לדעתי מדובר בהנהלה ההכי טובה שהיתה להפועל אי פעם. אני לא מבין למה בגלל תחושה של כישלון בכדורגל, אתה מעוניין להיפטר מהדבר הטוב ביותר שקרה להפועל בעשור האחרון אם לא מעבר לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 14:38 
אנטיגונה כתב:

ומי אחראי להגדרה של "אוהד"?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
אותי לא מעניינים כל הקשקושים האינטרסנטיים האלה כאן.
אני דורש מועדת הביקורת של העמותה לבדוק עד היסוד כל חשד להתנהלות לא תקינה במועדון.
אני דורש מהעמותה לפעול להדחתו של אוהד שהרים יד על אוהד אחר (ולא חשוב אם הוא שלנו או לא. לאדם אלים אין מקום במועדון, בטח ובטח לא במחלקת הנוער)

אם העמותה נתקלת בקשיים בהשגת מידע ומענה לשאלות לגיטימיות עליה לבצע צעדים חריפים.
אני לא אחדש את החברות בעמותה בעונה הבאה אם ארגיש שגוף אשר מחזיק 20% ממניות המועדון לא מקבל את היחס שמגיע לו. אין לזה תכלית אם ככה
בכל אופן, דבר ראשון - האלימים הביתה. אין לזה מקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 14:41 
בעל(ת) האוב כתב:
NRG
ציטוט:
חשוב ומפתה לכתוב על הפועל ב"ש, לטעמי הקבוצה המרתקת ביותר בליגת העל נכון לעכשיו, אבל נחזור להפסד של הפועל ת"א בווסרמיל לפני הפגרה. במהלך המשחק התחוללה בתוך מחנה האוהדים של הפועל ת"א קטטה יוצאת דופן בחומרתה, שהושתקה על ידי המערכת וגם על ידי התקשורת. מדובר בשני אוהדים בולטים, הנרי אלקבץ וגל סוקולובסקי, שהפכו מעבר להיותם אוהדים גם לבעלי תפקידים במועדון.
אלקבץ הוא מנהל קבוצת הנוער, וסוקולובסקי, משורר המועדון שלא החמיץ כבר שנים משחק, בארץ ובאירופה, משמש יו"ר ועדת הביקורת בעמותת האדומים.
מתוקף תפקידו ואופיו, סוקולובסקי חושב שהקבוצה צריכה להיות פתוחה לביקורת. במהלך המשחק בב"ש התגרה סוקולובסקי באלקבץ וטען כלפיו שהוא משמש שכפ"ץ עבור ראשי המועדון. אלקבץ היכה אותו. האוהדים מסביב הפרידו במהירות, וראשיהם דאגו לסולחה מהירה. אבל בתוך מחנה האוהדים קיימת טענה שראשי הקבוצה מנסים להשתיק את המחאה והאכזבה מהתפקוד המקצועי על ידי הצנחת אוהדים דומיננטים בתוך האולטראס, שקיבלו תפקידים שונים במועדון תמורת הבטחת שקט ביציעים. מי אמר שפלוגות הסדרן של מפא"י עברו מן העולם?

הכצעקתה?

מהם הכישורים של אלקבץ שהביאו את הפועל להחתים אותו לתפקיד מנהל קבוצת הנוער?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
באחריות, אין אחד פה שיותר אנטי ממני למבנה הבעלות המעוות של המועדון ונגד מעורבות אוהדים בניהול. לא חושב שאני צריך להוכיח באמצעות לינקים ומראי מקום.

אבל העניין עם גל כמעט ולא קשור לעמותה או להיותה חלק ממבנה הבעלות. וגם את זה אני אומר באחריות.

הבעיה היא במה שקורה בוולפסון, במה שקורה בוואטסאפ, במה שקורה במו"מ מול שחקנים, במה שקורה בסביבת מנהלי המועדון. אלו הדברים הרציניים שהפכו את הפועל למועדון שכונתי ולמטה מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 14:45 
הפועל כתב:
שחר כתב:
כל הפורמט הזה היה דפוק מההתחלה ונכשל באופן טוטאלי.

אוהדים-> ליציע.

ממה שאני מבין, יו"ר ועדת ביקורת של עמותת האוהדים הוא זה שלמעשה עשה את תפקידו וניסה להעלות לפני השטח התנהלות לא תקינה של המועדון. אז איך זה בדיוק אשמת האוהדים?
או שאתה טוען שלפני שהייתה עמותת אוהדים מעולם לא מונו אוהדים בכירים לתפקיד במועדון, וכולם היו שם חבורת מקצוענים ותו לא

אני לא יודע מי עשה מה, אני רק יודע שלפני כמה שנים לא היתה אחיזה לאוהדים בקבוצה כמו שיש לקבוצה היום, מעולם קבוצה שהתנהלה באופן כושל לא זכתה לכזו חסינות ולא שמעתי על אוהדים שמונו להיות עובדי מועדון והיכו אוהדים אחרים.

בכלל, הכל בסדר..היה בסדר, יהיה בסדר..מה שצריך נתקן בקטנה פה ושם והכל טוב ומצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום א' חול המועד 22/9/13
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 14:54 
לירון האדום כתב:
kobster כתב:
אדום כתב:
תכף יגיעו אנשי ה"הכל בסדר" ויגידו שאין לזה שום השפעה על הקהל והם כבר מזמן השלימו והכל בסדר ועל הכיפאק.

עדיף לכל המעורבים שלא נרשום בפורום פתוח איך התנהלה ה"סולחה" בין סוקו לחונטה הדומיננטית במועדון.
התהליך שקורה במועדון ובקהל שלנו מהרגע שבו טביב גורש במועדון הוא תהליך שמאיים על המשך קיומו של המועדון לא פחות (אם לא יותר) ממה שקרה בזמן טביב.
הפעם אלו אנשים מבפנים שמזוהים לחלוטין עם הפועל. לא בן אדם שהגיע מבחוץ ואחרי כמה שנים מצא את עצמו (בצדק) בחוץ אלא אנשים שצמחו מאיתנו והפכו מאוהדים למקורבים ולבעלי תפקיד.
הבועה הקומוניסטית שחיים רמון יצר, לפיה כל אחד מרגיש שהוא הבעלים של הפועל ולוקח חלק בניהול שלה, עתידה להתפוצץ גם לו וגם לנו בפרצוף כי כל עוד לא יגיע רוכש שינקה את האורוות, החונטה תמשיך ותהדק את האחיזה שלה במועדון.
אם הם מונעים מיו"ר ועדת הביקורת של העמותה לשאול שאלות לגיטימיות שקשורות לשקיפות של ההתנהלות, תארו לכם מה יהיה היחס שלהם לאוהדים מן השורה.

באמת שאני לא רואה איך מגיע מישהו להפועל ומנקה את "החונטות".
כל רוכש שיגיע יבין שאין לו בריירה אלא להמשיך את הקיים, מדוע שאלו שהיום יש להם ג'ובים במועדון יוותרו עלייהם?
מדוע שמישהו ירצה להתעסק עם זה בכלל?

כשכתבתי את כל הדברים האלו בקיץ הקודם כשכולם עוד חגגו התנפלו עלי כעל בוגד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 14:56 
לאוהד שמכה אוהד , אחר לא מגיע לשמש בתפקיד ניהולי במועדון .

לפי דעתי זו בושה שהוא מונה מלכתחילה - על סמך מה ?

תומך במה ש"שחר" אמר , אוהדים צריכים להיות ביציע ולא להסתובב בין השחקנים בחודרוב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

הבעיה היא במה שקורה בוולפסון, במה שקורה בוואטסאפ, במה שקורה במו"מ מול שחקנים, במה שקורה בסביבת מנהלי המועדון. אלו הדברים הרציניים שהפכו את הפועל למועדון שכונתי ולמטה מזה.

כל מילה, ואם יורשה לי אז הבעיה היא גם שמי שמעורבב בכל הדברים לעיל לא מתכוון לשחרר את ההאחיזה שלו אלא רק להגדיל אותה.
אנחנו מפרקים את עצמנו מבפנים, והפער בין איך מועדון כמו הפועל ת"א צריך להתנהל לבין איך שהוא מנוהל בפועל רק הולך וגדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 15:10 
הלוואי שהבעיה שלנו היתה בפציעה או אין פציעה של בסארט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מהם הכישורים של אלקבץ שהביאו את הפועל להחתים אותו לתפקיד מנהל קבוצת הנוער?

שקט תעשיתי לרמון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
וולטון היה שם את זה כתב:
אנטיגונה כתב:

אני לא יודע אם אתה יודע מה קורה בכדורסל, אבל לדעתי מדובר בהנהלה ההכי טובה שהיתה להפועל אי פעם. אני לא מבין למה בגלל תחושה של כישלון בכדורגל, אתה מעוניין להיפטר מהדבר הטוב ביותר שקרה להפועל בעשור האחרון אם לא מעבר לכך.

אם השאיפות שלנו בכדורסל הן קיומייות בלבד, אז אכן יש לנו את ההנהלה הטובה בעולם.
מעבר לזה, אם השאיפות הן לחזור להיות קבוצה גדולה בכדורסל הישראלי ובשאיפה גם באירופה, אז צריך שהקבוצה תעבור לבעלות פרטית במקום לקושש כספים מהאוהדים פלוס מתורמים על מנת לשרוד בליגת העל.
ובלי קשר שאין לדעתי שום מקום לערבב בין אהדה ואוהדים לניהול ובעלות.
מקסימום לתקופה מוגבלת ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 15:38 
ערן כתב:
באחריות, אין אחד פה שיותר אנטי ממני למבנה הבעלות המעוות של המועדון ונגד מעורבות אוהדים בניהול. לא חושב שאני צריך להוכיח באמצעות לינקים ומראי מקום.

אבל העניין עם גל כמעט ולא קשור לעמותה או להיותה חלק ממבנה הבעלות. וגם את זה אני אומר באחריות.

כל מילה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 16:27 
הבעיה היא שלוקחים הכל כמקשה אחת, פותרים הכל באמירה מתסיסה הכל בסדר היה ויהיה, במקום להבין שיש כלכך הרבה גישות, הבעיה שלא יודעים לעשות הפרדה בין המרכיבים השונים
יש דברים טובים בהנהלה ויש דברים רעים
יש יתרונות לעמותת אוהדים ויש גם חסרונות, ברגע שהופכים הכל למשהו אחד, אין סיכוי שיהיו פתרונות, העולם הוא לא שחור ולבן.
זאב זאב קלאסי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 16:30 
זה מה שמגיע לנו רמון תאומים סידי אולטראס, העפנו את טביב קיבלנו בחזרה שכונה של מנהלים כושלים שכונתיים בגיבוי מלא של אוהדים מקורבים. אבל למה לעסוק ברכילות שבעל תפקיד במחלקות הנוער משתמש באלימות וההנהלה הקדושה מפחדת לטפל בו, עדיף הרבה יותר לטפל בתופעת פורום שדים שהיא הבעיה הקשה באמת.
ורחמיי על הלוקים באשליות שמישהו יקנה את המחלה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
צרות- בצרורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
רמון נכנע איפה שטביב לא מעד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
בעל(ת) האוב כתב:
NRG
ציטוט:
חשוב ומפתה לכתוב על הפועל ב"ש, לטעמי הקבוצה המרתקת ביותר בליגת העל נכון לעכשיו, אבל נחזור להפסד של הפועל ת"א בווסרמיל לפני הפגרה. במהלך המשחק התחוללה בתוך מחנה האוהדים של הפועל ת"א קטטה יוצאת דופן בחומרתה, שהושתקה על ידי המערכת וגם על ידי התקשורת. מדובר בשני אוהדים בולטים, הנרי אלקבץ וגל סוקולובסקי, שהפכו מעבר להיותם אוהדים גם לבעלי תפקידים במועדון.
אלקבץ הוא מנהל קבוצת הנוער, וסוקולובסקי, משורר המועדון שלא החמיץ כבר שנים משחק, בארץ ובאירופה, משמש יו"ר ועדת הביקורת בעמותת האדומים.
מתוקף תפקידו ואופיו, סוקולובסקי חושב שהקבוצה צריכה להיות פתוחה לביקורת. במהלך המשחק בב"ש התגרה סוקולובסקי באלקבץ וטען כלפיו שהוא משמש שכפ"ץ עבור ראשי המועדון. אלקבץ היכה אותו. האוהדים מסביב הפרידו במהירות, וראשיהם דאגו לסולחה מהירה. אבל בתוך מחנה האוהדים קיימת טענה שראשי הקבוצה מנסים להשתיק את המחאה והאכזבה מהתפקוד המקצועי על ידי הצנחת אוהדים דומיננטים בתוך האולטראס, שקיבלו תפקידים שונים במועדון תמורת הבטחת שקט ביציעים. מי אמר שפלוגות הסדרן של מפא"י עברו מן העולם?

הכצעקתה?

שיקפוץ הניצחון,
זה מה חשוב היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
כבר לא יום ראשון אבל גם לא ממש שווה אשכול חדש בשביל זה - אלרואי כהן טען בתוכנית של אופירה שהוא עזב את הפועל לא בגלל סיבות מקצועיות. מפליא אותי עד כמה בן אדם יכול לחיות בבועה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
ראשית כל הכבוד לקובסטר שכתב את מה שלא מעטים יודעים כבר כמה שבועות.
לגבי המכות ולא פחות חשוב על דרך הסולחה.
אם תחפשו בתגובותי מסוף השבוע שעבר תראו שיש התייחסות לכך.

הבעייה איננה שסוקו חטף מכות (זה חמור מאוד לכשעצמו ואתייחס לכך בהמשך) . הבעייה היא שאנשים מפחדים לדבר ובוודאי לכתוב על כך בפורום מסיבות מאוד מאוד מובנות.
כי איזה אדם נורמטיבי היה רוצה לחטוף מכות, שיזמינו אותו לסולחה בדרך שנערכה הסולחה לפי השמועות.

איני מכיר את סוקו היכרות עמוקה.
הוא עושה רושם של אדם נורמטיבי , הגון . כן לטעמי הוא מאוד שרוט במוח , אמנם לא כמוני אבל שרוט מאוד.
אם סוקו חטף מכות מאוהד הפועל בגלל שאיכפת לו מהפועל ( ולהזכירכם סוקו ניבחר להיות חבר בוועדת הביקורת של העמותה) אז אם מידי פעם מתעוררת אצלי הדילמה " אולי בכל זאת לעשות חברות בעמותה ? " הרי שכל עוד לא מסתדרים כל הנושאים עליהם נכתב וגם עוד כמה שעליהם לא ניכתב אני לא מגיע למשחקים.

כן יהיו כאלה שיאמרו לאופטימי כל פעם יש עץ לטפס עליו ובגללו לא להגיע למשחקים. סבבה. רק בריאות.
זו גם הסיבה שלא הגעתי למשחק נגד פ"ת למרות המחירים המאוד מאוד הוגנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
עזבו רגע אוהד לא אוהד.
עובד מועדון שהתנהג בצורה אלימה חייב לעוף מתפקידו, במיידית. גם אם הצד השני סלח לו.
זה קו אתי של מועדון, שאסור לעבור עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
השאלה האם גל סלח לו רק כדי להשתיק את הפרשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:

מי אמר שגל סלח לו מרצונו החופשי ?
מי אמר שהדין לא יהיה דומה כלפי עוד אנשים שישאלו שאלות לגיטימיות ?
מי אמר שמוטי אורנשטיין בכלל מודע להתנהלות הזו ?
מי אמר שהמקרה הספציפי הזה הוא הבעיה במקום רק הסימפטום שלה ?

נכון, ניצחנו אתמול וגילי היה מעולה ומלכה הפתיע בענק אבל כל זה בטל בשישים אם לא יתחיל כאן טיפול שורש שיהיה הצעד הראשון בדרך להפוך את הפועל למועדון מקצועני, ולא שכונה שנשלטת ע"י חונטת מקורבים ובוחשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
nirog כתב:

מי אמר שגל סלח לו מרצונו החופשי ?
מי אמר שהדין לא יהיה דומה כלפי עוד אנשים שישאלו שאלות לגיטימיות ?
מי אמר שמוטי אורנשטיין בכלל מודע להתנהלות הזו ?
מי אמר שהמקרה הספציפי הזה הוא הבעיה במקום רק הסימפטום שלה ?

נכון, ניצחנו אתמול וגילי היה מעולה ומלכה הפתיע בענק אבל כל זה בטל בשישים אם לא יתחיל כאן טיפול שורש שיהיה הצעד הראשון בדרך להפוך את הפועל למועדון מקצועני, ולא שכונה שנשלטת ע"י חונטת מקורבים ובוחשים .

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: