תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 14:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: זה יותר מידי (אב התאבד ולקח איתו את ילדיו)
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:
תסלחו לי, אבל כשאנשים פה כותבים ש"אם ההחלטות של בתי המשפט היו אחרות, או אם המזונות היו אחרים, או אם הסדרי המשמורת היו אחרים - אז כל זה לא היה קורה", זה בדיוק הסרת האחריות מההורה הרוצח והעברתה למקום אחר (בתי המשפט, הפמיניסטיות, החברה השמרנית או וואטאבר).
שזה בדיוק כמו להסיר מעל אותו הורה את האשמה והאחריות למעשיו.

אתה סתם מנסה לחפור בכח.
נאמרו פה שני דברים
1. המציאות הנוכחים עלולה להביא גברים לייאוש, וזה נושא אחד שלדעת ישנוני מצדיק שינוי.
2. לאחר שאדם כבר נמצא במצב של יאוש, שמביא אותו עד כדי איבוד שפיות, מיותר להעביר עליו ביקורת, וזה הדבר היחיד שאמרתי אני (וקובסטר הצטרף).

יקירי המלומד, ממה שאתה כותב פה עולה שלפחות חלק מהאחריות ומן האשמה לאותם מעשי רצח נופלת על כתפי "המציאות הנוכחים" (או הנוכחית, כפי שאני מניח שהיתה הכוונה).
אשמח אם תסביר על מי בדיוק אתה חושב שצריך להטיל את האשמה (החלקית?) הזאת, כי "המציאות הנוכחית" זה קצת מעורפל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
טקנו ואבי,
הנקודה בכל הסיפור הזה היא איך בן אדם מגיע למצב שהוא לא איבד שפיות זמנית אלא איבד את דעתו ואת היכולת להבדיל בין הרע לטוב או בין העולם שהוא יצר לעצמו לבין המציאות.
מה גורם לבן אדם לקום ולפגוע בדבר הכי יקר לו בעולם ? לאיזה מצב נפשי ירוד הוא הגיע עד שמבחינתו הדבר היחיד שהיה חשוב הוא שהילדים יהיו רק איתו ולא עם אמא שלהם, גם אם זה אומר בעולם הבא.
מעבר לזעזוע ולגועל שהמעשה הנפשע הזה גרם, יש כאן אוזלת יד של שירותי הרווחה שידעו שהאב בעייתי ומסוכן ולא עשו מספיק בשביל לגרום לו לטפל בעצמו. מקווה שזה הדליק מספיק נורות אדומות למי שצריך כדי שזה לא יחזור שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
והנה מה שיש לאחות הרוצח, חגית כהן, לומר בפייסבוק. לא שופט אדם בכאבו, אבל היא לא מסתפקת בלכאוב.

ציטוט:
אלי גור היה בחור לתפארת ,מלח הארץ,בוגר יחידה קרבית בצה"ל פטריוט שאהב את הארץ, איש אשכולות ,נעים הליכות אוהב את הבריות ותמיד היה מוקף בחברים כשחיוך ובת צחוק על פניו. בחור טוב במלוא מובן המילה.
היה רווק מאושר עד גיל 46 מתוך בחירה , למרות שהיו לו לא מעט מחזרות. ואז הכיר את רונית שחזרה ארצה מארה"ב אחרי 12 שנות היעדרות ללא שקל על הנשמה ,בלי עבודה בלי מקצוע ובלי יכולת כלכלית להחזיק את עצמה. בדיעבד התברר כי היא עבדה בארה"ב כזונה או מה שנקרא בעברית יותר יפה נערת ליווי.
הכירה את אלי , ומיד התלבשה עליו עשתה מניפולציות והופ! תוך שבוע עברה לגור בביתו , ועל חשבונו. לא עבדה לא ניקתה לא בישלה לא סידרה לא ערכה קניות , כלום, פשוט רבצה כל היום בשיחות בטלות בטלפון עם חברות ושוטטות בקניונים ובבתי קפה עם חברותיה וכמובן הכל על חשבון אלי. היא לא תרמה כלום לחיים המשותפים הדבר היחיד שעניין אותה זה לעשות מיד ילדים כדי ש"לא תפספס את הרכבת" כי הייתה כבר בת 42,מהר מאד היא נכנסה להריון והופ! יש חתונה, הכל לפי דרישתה ורצונה ואין לאיש מלבדה מה לומר בעניין, כולנו יעצנו לאלי לא לשאת אותה לאישה כי כולם הבינו שהיא רעה חולה ורק צרות יהיו לו ממנה אבל משום מה אלי התלהב ממנה ונישא לה כשהיא בחודש השלישי להריונה , בינתיים בלחץ המשפחה והסובבים היא יצאה לעבוד, כל שבועיים היא החליפה עבודה כי היא לא הסתדרה עם איש בכל מקום עבודה היו לה בעיות וטענות ואז היגיע הטיעון המרכזי אני הרה ולא יכולה לעבוד כאילו שהריון זה מחלה.
היא דרשה לקנות בית קרקע כדי שתהיה חצר לילדים , כאילו שכל עם ישראל לא מגדל ילדים שלא בחצות פרטיות. אבל כסף כך היא טענה אין לה , ואלי שעבד כל חייו וחסך כל שקל הוציא את חסכונותיו וקנה בית קרקע בבת חפר כמצוותה של רונית, לקח משכנתה שמנה עבד מבוקר עד לילה כדי להחזיר חובות והיא המשיכה לשבת בבית מבלי לעבוד, אחרי לידת הבן הבכור יהב ז"ל נולדה הבת מעין ז"ל , עכשיו טענה רונית שמאד קשה לה לגדל שני ילדים והיא צריכה מטפלת ועוזרת , ואלי סיפק את כל מה שרצה ודרשה, אלי למד באותה תקופה בשעות הערב ורונית דרשה גם עזרה אחרי הצהריים וכך אחותי הצעירה ממני הגיעה כפעמיים בשבוע בשעות הערב לעזור לה כי ממש קשה לה עם שני ילדים. רונית לא אהבה את יהב והתנהגה אליו באלימות ובצורה אכזרית , כשאחותי העירה על כך היא דרשה מאלי שאחותי לא תגיע יותר לביתם. מיותר לציין כי רונית סלדה מכל המשפחה ולא הייתה בקשר עם איש. אמא שלנו נפטרה לפני חודשיים וחצי ועד לפני מספר חודשים היא כלל לא ראה או הכירה את הנכדים שלה מאלי , כי רונית לא הרשתה להיות בקשר עם האמא, או עם מישהו אחר במשפחה, לראשונה ראיתי את האחיינים שלי בתמונות באינטרנט אחרי המקרה המזעזע , כי לא הורשינו לראות אותם. היא מידרה אותו מקשר עם ילדיו שאותם כל כך אהב והשקיע את כל מרצו ואהבתו בגידולם. היא זו שהייתה אלימה כלפיו וכלפי הילדים וכשהוא החליט להתגרש ממנה כשהבין סוף סוף לאן נפל, היא המציאה את הסיפורים על אלימות כלפיה וכלפי ילדיו , היא הגישה תלונה במשטרה על כך שהוא איים לרצוח אותה , דבר שלא היה ולא נברא וכך כפי שכתב בפוסט שלו נפתלי גור ארי ואני מצטטת כאן מדבריו" פעם אחר פעם מושמעות המילים צו הרחקה. אלה הפכו מילות קסם בדיוק כמו המילים הטרדה מינית." הוצא צו הרחקה נגדו מהבית שהוא קנה בכספו - שגב הוא רשם את הבית על שמה למרות שהיא לא תרמה שקל אחד מבלי לעשות הסכם ממון - והוא נאלץ לעזוב את הבית כשרונית נשארת בבית היפה שהוא בנה וטיפח.
באותה תקופה הוא פוטר מעבודתו, מיותר לציין כאן כמה קשה לאנשים בגיל הזה(52) למצוא עבודה, מחוסר בית ללא עבודה וללא יכולת לראות את ילדיו כשהוא נאלץ לשכור עורך דין שברוך השם עולה בארץ שלנו כמו עוד משכנתא, התחיל הבחור להיות מתוסכל , ובכל זאת בתמיכה רגשית ונפשית מכל הסובבים אותו הוא לא איבד תקווה , ונלחם בה בדרך שהוא הכיר בתי המשפט, אלא שרונית לחצה ולחצה ושיקרה והוסיפה חטא על פשע ולא הסכימה שהוא יראה את ילדיו, הבחור השתגע מבלי לראות את ילדיו בעיקר את יהב ז"ל שהיה מאד קשור אל אביו וסבל מאד בעת העדרו מהבית. ותוך כדי המאבק המכוער הזה נפטרה אימנו ב-1.7.2013 , בעודנו עושים את צעדינו לבית העלמין על מנת לקבור את אימנו הגיע שליח מבית המשפט לבית העלמין והמתין שם לאלי עם הארכת צו ההרחקה , רונית ידעה שאלי איבד את אמו ולא יכלה לחכות עם הצו הזה היה לה ממש דחוף לשלוח לו צו נוסף לבית העלמין , כאילו שהוא לא היה יושב שבעה וממילא לא היה מגיע אליה עד סוף השבעה. בדיונים בבית המשפט כפי שאומר נפתלי גור ארי, השופטים והשוטרים ורשויות הרווחה כולם חברו יחדיו כדי לדחוף את אלי אל תהום הנשייה , כי איש לא השכיל להבין שהאיש אבוד ללא ילדיו וכאשר מרחיקים אותו מהם הוא הולך ומת כל יום קצת יותר, הוא ירד במשקל ולא ישן בלילות היה סהרורי מרוב ערגה וגעגועים לילדיו, בית המשפט המהולל הותיר לו לראות את ילדיו שעה בשבוע במחיצת עובדת סוציאלית שגם היא אגב הכריזה כי הקשר בין הילדים לאב היו טובים מאד, אם כך מדוע לא הרשו לו לראות אותם יותר, לקחת אותם אליו ולבחון את היחסים בראי הזמן???
ואלה דבריו של נפתלי :"מכיוון שעל מערכת המשפט ועל מנגנוני העזר התומכים השתלטו נשים. לא קראתי ולא שמעתי בחמש עשרה השנים שחלפו שהוצא צו הרחקה לאשה. זה תמיד הגבר שנזרק לרחוב. צריך להגיע אל שפל תחתיות כה עמוק עד כי אין בשפה העברית ביטויי לשון שבכוחם ובכישורי הכותב לבטא באמצעותם את מצבו הנפשי. והוא לא התנדב לחוש כך הוא גם לא לקה בהפרעה נפשית. לפיכך , לפיכך , האשם כולו איננו במי שנדחף אל התהום הנפשית. אלא במי שדחף אותו אל התהום הנפשית" , נכון נפתלי אלי לא לקה בהפרעה נפשית ובניגוד לכל הקשקושים שכותבים הכתבים ברשת ,הוא מעולם לא היה בטיפול נפשי ולא צרך תרופות נפשיות הוא גם מעולם לא היה שוטר.
רונית לחצה, העליבה, ביזתה ,פגעה, ועשתה כל דבר אפשרי על מנת לפגוע באלי והוא מה לעשות כוחו לא עמד לו עוד , גם ברזל מתכוף בסוף!!
אין אני חלילה מצדיקה את המעשה שאלי עשה אולם אני בהחלט מבינה אותו. אישה בונה אישה הורסת ורונית הייתה פעם זונה בשכר והיא נשארה זונה בנשמה, זונה עם ערש של קוברה , והיא פיזרה את הערס שלה לכל ערב בבחינת וכל המרבה הרי זה משובח!! אולם היא לא קיבלה את אשר רצתה כי היא הפסידה את שני ילדיה ואת אביהם , אשר פרנס אותם ולמרות שלא עבד שילם לה מזונות בעין יפה. כשהיא כבר התרועעה עם גברים אחרים.
ולמזכיר בת חפר אני רוצה לומר דבר אחד , ראיתי אותך היום בתקשורת מצהיר קבל עם ועולם שרונית הייתה אם למופת, מהיכן אתה שואב את המידע הזה? האם חיית במחיצתם בבית? זה שרונית מחייכת אליך ברחוב ואומרת לך חג שמח עדיין לא הופך אותה לאימא טובה, לידיעתך חודשים היא לא ניקתה את הבית ולא שטרפה כלים וכל ערב כאשר אלי היה חוזר מיום עבודה של 10 עד 12 שעות הוא היה עומד ומצחצח את הבית ,הוא זה שהיה יוצא עם הילדים לגינה ,והוא זה שהיה מקלח אותם בערבים ומספר להם סיפור.
הדברים הגיעו לידי כך שהוא קנה סטוק של כלים חד פעמיים כי לא היה לו כוח להתמודד עם כל הנטל הזה לבד, אז לפני שאתה אומר דברים בעלמה תבדוק שיש להם בסיס.
אולי אם אתה בתור מזכיר הישוב הייתה לוקח יוזמה ומנסה לפשר בין הצדדים וכשאני אומרת בין הצדדים אני מתכוונת שהיית מוריד את רונית מהעץ שהיא טיפסה עליו.
הרי שמענו גם את השכנים שאמרו שלא היו אף פעם צעקות מהבית ושאלי היה תמיד איש אדיב ונחמד שהציע עזרה , רק בגלל שהוא תלה שלט חניה אסורה אין זאת אומרת שהוא הפך לאלים, האם מישהו ראה אותו מפנצר את הגלגלים למי שחנה בחניה שלו או שזו הזדמנות כבר לומר שטויות כי מצלמים לטלוויזיה. אם הייתה אלימות איפה הסימנים והחבורות על גופה של רונית ? איפה הייתה המשטרה שלא בדקה את זה ? ומדוע לא חקרו אותה באזהרה ולא שלחו אותה לבדיקת פוליגרף על מנת לוודא שהיא לא משקרת. מספיק היום שאישה נכנסת לתחנת משטרה ואומרת שבעלה איים עליה ברצח , גם אם זה לא נכון, על מנת שירחיקו אותו מהבית שלו .
אין בליבי רחמים על רונית , היא רצחה את שני ילדיה ואת אביהם, והיא הביאה את המצב לאן שהוא הגיעה בעידודה של העורכת הדין שלה, היא גרמה לתותם בעת שהיא הסלימה את המצב, אותם רשויות רווחה גרמו להסלמה בכך שהם דחקו אותו לפינה ולא הותירו לו ברירה , לא כולם חזקים ושורדים את העלילות הללו, יש אנשים שנשברים בדרך ומה שעשה אלי הוא בבחינת תמותי נפשי עם פלישתים, אם אין הוא יכול לראות את ילדיו גם רונית לא תראה אותם יותר, אבל אני בטוחה ואני מכירה אותה היטב שמהר מאד היא תמצא נחמה בזרועותיו של גבר אחר, קורבן חדש למעלליה.
הכותבת היא אחותו של אלי יהי זכרו וזכרם של ילדיו ברוך

ציטוט:
רונית לא רצתה לעזוב את הבית, לא משום חששה כי עזיבת הבית תפגע במאבק הגירושין כי הייתה פשוט גריידי וחשבה לקבל את כל הדירה לעצמה למרות שהיא לא השקיעה בה שקל, עד לאחרונה היא בכלל לא עבדה רק כשהתחילו הבעיות בזוגיות היא התחילה לעבוד כי לממן את עורכת הדין שלה, מה גם שהיא ידעה שאלי לא מסוכן ולא פסיכופת כמו שכול המומחים ברשת מנסים לצייר אותו, הוא היה גבר נואש שכל הרשויות עשו לו עוול משווע שזועק לשמים כי רונית היא אישה שקרנית מניפולטיבית וכל רצונה היה לפגוע באלי בבטן הרכה וכמה שיותר חזק, גם אם זה בא על חשבון הילדים שלה . והיא הצליחה רק שהיא לא מבינה שבדרך היא גם פגעה בעצמה וחבל

ציטוט:
אלי היה קורבן של בתי המשפט לענייני משפחה וגרורותיהן , "פקידות סעד" ועובדות סוציאליות מהישוב בת חפר, "הצדק" בבתי הדין בארץ ערער את נפשו של אלי . צריך לעשות פה בדק בית טוב ורציני כדי לבדוק מה קרה פה, ואיך הפכו את אלי לקרבן של הפרקטיות הידועות של עורכי הדין, תלונות שווא על אלימות כדי ליצור "רושם", תלונות שווא על איומים ברצח כדי ליצור רושם ולהשיג רווח אסטרטגי במשפטי הגירושין, אי מתן זכות ביקור לאב בצורה אוטומטית והפיכתו לארנק, ואסיר פיננסי. הטירוף הרצחני והאלים שאלי נקלע אליו עד שוויתר על חייו ולקח איתו גם את חיי ילדיו שכל כך אהב הטירוף הזה לא התחיל אתמול משהו גרם לו להתרחש, ואותו משהו היה שאיש במערכת לא הקשיב לאלי, איש לא ראה את המצוקה הענקית שאלי נקלעה אליה, כולם היו עסוקים (ועדיין)רק לעטוף את רונית באהדה וחמלה(ולראיה ראו את מזכיר הישוב בת חפר שהפך להיות הדובר והיחצן של רונית, כשהוא בעצם אמור לייצג את כל תושבי הישוב ואלי הרי מן הסתם היה גם תושב המקום, אבל אותו אין איש מדברר או מיחצן) מבלי לבדוק שהאישה הזו היא שקרנית פתולוגית ומניפולטיבית שכל מטרתה בהגשת התלונה הכוזבת על איום ברצח היה על מנת להוציא נגדו צו הרחקה מהבית ומילדיו. איש לא באמת בדק אם הייתה שם אלימות, למיטב זכרוני רונית קראה לאלי אהוב, היא אף פעם לא קראה לו בשמו רק אהוב, אישה מוכה ומאוימת לא קוראת לבעלה אהוב, רונית ידעה כיצד להוציא מאלי את הרע ,היא ידעה על איזה כפתורים ללחוץ כדי להטריף את דעתו וזאת עשתה השכם והערב, מרגע שהחליט לזרוק אותה ולא להיות יותר "הארנק" שלה. הדרך הקלה ביותר להיפרע ממנו הייתה תלונות השווא, בתי המשפט והשופטים בארץ לא רואים את מצוקתם של הגברים ובאופן אוטומטי שולפים את מקל צו ההרחקה, מה נותר לגבר במצב זה לעשות כאשר מתווספות לכך עובדות סוציאליות ועורכות דין שרק מלבות את השנאה והיצרים התוצאה היא הרסנית לשני הצדדים אולם הגבר הוא שסובל יותר כי הוא צריך לעזוב את הבית ולדאוג לו למקום מגורים חליפי, ובמקביל להמשיך ולשלם דמי מזונות כי אחרת הוא נלקח למאסר. באותו הזמן האישה יכולה להתרועע עם מי שחפצה נפשה ולעשות כל העולה לרוחה, מבלי שאיש יגער בה או יעמיד אותה במקומה, יש לה גושפנקא מבית המשפט!! יחד עם זאת שום דבר לא היה מתוכנן כפי שצינה עורכת דינה של רונית שכל הזמן מציפה את הרשת בידיעות כוזבות כאילו אלי הגיע ליישוב במטרה ברורה מראש לרצוח את רונית זהו שקר וכזב !!!. אלי היה אמור בכלל לנסוע אתמול לצפון לטיול עם חבריו, רונית היא זו שהזמינה אותו אליה לשיחה , אלי לא היה מפר צו בית משפט ללא הסכמתה של רונית כי הוא היה איש שומר חוק. באותה שיחה רונית עשתה את מה שהיא יודעת הכי טוב לעשות וזה לתמרן את אלי וללחוץ לו על הנקודות הכי רגישות שלו על מנת שיצא מדעתו וכך הגיעה השיחה למבוי סתום שנגמרה מן הסתם באלימות , כאשר אלי הכניס לרונית אגרוף לפנים (למרות שאני לא מצדיקה את האילמות של אלי כלפי רונית) אני מניחה שזה הגיעה לה, וכך כאשר היא איבדה את ההכרה הוא נבהל וברח, ושוב כאן נכנסת לתמונה אוזלת ידה וחוסר ההגינות של שרותי הרווחה, כיון שבכל תהליך השיחות, הגישור ,הגירושין איש לא שעה למצוקתו של אלי איש לא ממש הגיש לו סעד ועזרה הוא היה חשוף ללחצים מצד כל הגורמים הטיפוליים כאשר שוב ושוב איימו עליו כי הילדים ימסרו למשפחות אומנה, דבר שאלי לא היה יכול להשלים עימו ושוב אני מציינת כי אלי מאד אהב את ילדיו והיה קשור אליהם בנבחי נשמתו.
נחזור כעת לאגרוף שאלי נתן לרונית, להבנתו הוא הרג את רונית נכנס ללחץ לקח את הילדים ונס מן המקום כשהוא בטוח שהוא הרג את רונית, במנוסתו ומתוך הלחץ הרב שהיה שרוי בו , לא היה לו למי לפנות כי הוא ידע שכל הממסד נגדו!!!! בצר לו חשב אלי אני ילך לכלא לכל חיי, אשתי כבר בין המתים מה יהיה על ילדיי, יתפזרו במשפחות אומנה? לא יקום ולא יהיה ילדי לא יישארו אחרי כדי לסבול אם כך מוטב שאטול את חיי וחייהם גם יחד וכך לא יסבול איש. אולם המשטרה מפיצה שקרים והשערות לא מבוססות משלה, כאילו אלי רצה שרונית תסבול ולכן לא הרג אותה, אני מודיעה לכם כאן כי אילו אלי היה מתכנן או רצה לרצוח את רונית הוא היה עושה זאת ביעילות מבלי לפספס את המטרה כפי שעשה בכל משימה שהוטלה עליו, אלי לא רצה לרצוח אותה והוא לא הגיעה לביתה כדי לרצוח אותה , הוא נבהל ונלחץ ופעל מתוך ייאוש וטירוף רגעי.
ואני אומרת לכם כי לו היה יודע שיש לו למי לפנות ,ולו חשב שמישהו ברווחה או במשטרה או בבתי הדין יבין אותו ויוכל לעזור לו לא היה עושה את המעשה הבלתי שפוי הזה. וכך לא היו נזרקים הילדים למותם וגם אחי לא היה מתאבד ושם קץ לחייו. ולכן נראה לי שיש מקום לחקור את הנסיבות שהביאו אותו לקום ולעשות את מעשה הטירוף הזה ואם מדובר ברדיפה של בתי הדין , יש לעשות ניקוי אורוות במקום הזה לא יתכן כי נענים רק לגחמותיה ורצונותיה של האישה ואין איש רואה את הצד של הגבר. יכעסו עלי כעת כל הנשים, אבל דווקא בשל היותי אישה גרושה שעברה על בשרה את כל המעללים הללו אני יודעת שאפשר גם אחרת , אני סבלתי מהגרוש לי לא פחות הצקות השפלות כן גם אלימות מילולית ופיזית בניגוד לרונית כן היו בידי תעודות רפואיות המעידות על חבלות גופניות, ובכל זאת מעולם לא מנעתי מבתי להיפגש עם אביה או סירבתי לביקורים שלו נהפוך הוא תמיד הסברתי לה שאבא הוא אבא בלי קשר ליחסים שלי איתו וחשוב מאד עבורה להיות איתו בקשר כי זה חשוב לה ועבורה ולא עבורו. אין לי ספק כי אם הרשויות, בתי המשפט לענייני משפחה והרווחה היו מתירים קצת את הרסן ומורידים לחץ מאלי לא היינו מגיעים למצב שהגענו כי ברגע שהיה לו יותר זמן עם ילדיו הוא היה נרגע והיה מבין שיש לו עבור מה לחיות אבל כשמביאים אדם לסף ייאוש ונותנים לו תחושה שאין כבר בשביל מה לחיות או אין לו כבר מה להפסיד הם דוחפים אותו אלי פי פחת כפי שהיה במקרה זה , אין לאיש את הזכות לעשות זאת , כי לכל אדם מגיע שיהיה לו שביב של תקווה כדי שיהיה לו בשביל מה לחיות.
צר לי אחי שלקחת את חייך ואת חיי ילדיך , לא היית צריך לעשות זאת, צר לי שלא עמד לך כוחך ונשברת, צר לי שלא יכולתי להושיע אותך או את ילדיך, אני רק מקווה שעכשיו התייחדת עם נשמותיהם של ילדיך האהובים עליך וכי עכשיו אתה שם למעלה יחד איתם בנשמתך וברוחך ואיש כבר לא ייקח אותם ממך, חבל מאד שנאלצת להיות קרוב אליהם בדרך זו, אני מקווה כי בתי המשפט ורשויות הרווחה ילמדו את הלקח מהמקרה הזה ולהבא יתנהגו ביתר הגינות עם אבות במצוקה
יהי זכרך וזכר ילדיך ברוך

ציטוט:
חברים יקרים כהרגלי בלילות האחרונים כשאני לא מצליחה לעצום עין מרוב צער וכאב בגלל מותו של אחי הצעיר בטרם עת ובשל מותם הטרגי של ילדיו שנקטפו בדמי חייהם, אני רוצה לשתף אותכם קצת בפרטים בפרשה המזעזעת הזו , לפני הכול אני רוצה לשתף אותכם במשהו חריג!
רונית גור ,שלחה אתמול חברה שלה שהתחזתה לאחותה (אין לה ואף פעם לא הייתה לה אחות, יש לה שלושה אחים , אחד בחו"ל ואחד בקיבוץ בצפון הארץ שאיתם אין לה כל קשר מזה שנים רבות, ועוד אח שגר בישוב סמוך לזיכרון יעקב שגם אתו הקשר רופף למדי מעניין מדוע??...) על מנת להתקשר לחבר קרוב של אחי אלי ז"ל , תשאלו את עצמכם למה ? מה היא רצתה? עוד בטרם הספיקה האם "הממוטטת מרוב צער" על ילדיה ,דרשה רונית המסכנה שכל כולה "צער וכאב" לקבל את הרכב של אלי לידיה, אתם מבינים אימא שרק שכלה את שני ילדיה לפני יומיים, כל מה שמעסיק אותה כרגע זה הרכב המשפחתי , להשיב לידיה את ה"רכוש" . האין זה כשלעצמו מעיד על אופייה של רונית שקרנית מניפולטיבית וחומרנית,ממדרגה ראשונה ? היא ממציאה אחות שלא הייתה לה משקרת בעזות מצח שיש לה אחות ונותנת לאחת מחברותיה הרבות היועצות שלה שהביאו להרס חיי הזוגיות שלה להתחזות למישהי אחרת , וזה רק כדי לקבל לידיה את הרכוש =כסף!!!! וכך אולי תוכלו לתהות על קנקנה ועל אופייה האמתי. שכל רצונה הוא בכסף ועוד כסף ורכוש .
כבר שלושה ימים אני שומעת בכל כלי תקשורת כמה רונית הרוסה וממוטטת מאובדן ילדיה האהובים, אולם בטרם קברה אותם עוד לא עברו יומיים מיום שנקטפו בדמי חייהם וכל מה שמעניין אותה זה לקבל לידיה את הכסף, את המכונית . ריבונו של עולם אולי קודם היית קוברת את ילדייך לפני שאת מתעניינת בכסף!!!!!!!רונית גור, יודעת שהרכב כבר לא שייך למשפחה וכי הוא נמכר לא מזמן , היא יודעת זאת כי היא קיבלה מחצית מערכו של הרכב בכסף אף שלא היה מגיע לה, כיוון שקיבלה דמי מזונות כפי שקבע בית המשפט, אלי ז"ל לא היה חייב לעשות זאת , אבל אלי ז"ל היה נשמה טובה רחבה וגדולה שלא קימץ בדבר בכל מה שנגע לרמת מחייתה הגבוה של רונית או ילדיו. אני רק מקווה שהיה לאחי מספיק שכל להחתים אותה על מסמך שמציין שהיא קיבלה את התמורה עבור חצי מן הרכב. כי אי אפשר להאמין לאשה השקרנית הזו, אם היא משקרת בדברים פעוטים ובנאליים כל כך איך אפשר להאמין לכל השקרים האחרים שהיא מפיצה השכם והערב על אחי. לכאורה רונית לא מדברת ישירות לתקשורת לא מצטלמת לתקשורת - כדי שלא יראו כמה טוב היא נראית, ולא כאשה מוכה, אלה כאשה מטופחת שקיבלה את כל הטוב מבעלה שאהב אותה מאד ולכן נישא לה .- תחת זאת היא שולחת לחזית את כל חברותיה וחבריה ומזכיר הישוב בת חפר שהפך להיות דוברה והיחצן שלה - תמהני מדוע?
אני קוראת מעל כל דף עיתון אתר אינטרנט ושומעת בכל כלי תקשורת ,
כמה היא "סבלה" וכמה "מסכנה" היא הייתה. רונית יכולת לחכות עוד כמה שבועות עד שיפוג קצת "כאבך" על אובדן ילדייך בטרם התעניינת בכסף וברכוש!!
שלושה ימים שאת (בעזרת התקשורת)שופכת את דמו של אחי ורוקדת בשצף קצף על דמו בעזרת חברייך מכרייך ומזכיר הישוב, וכל כתבה יותר קיצונית ומתלהמת מקודמתה, יש לי הרושם שאת מנהלת איזה תחרות - עם מי רק השד יודע -מי יכתוב דברים גרועים יותר , ומי יכפיש אותו יותר ומי יכנה אותו בשמות יותר קשים .
רונית לפני יומיים כתבת ברשת כי אלי ז"ל היה מכה את ילדיו בסטירות ובצביטות קשות ולא הרשה להם לבכות , איפה התמונות של הילדים המוכים והחבולים ??? מדוע לא צילמת אותם והעברת את התמונות לרווחה , לפקידת הסעד, או לכל גורם אחר ?
כתבת גם שאת מחפשת את המחשב שאלי גנב מהבית , שקרנית, המחשב היה אישי של אלי ז"ל , הוא קיבל אותו במתנה, הלוואי והייתי מוצאת את המחשב הזה, הלוואי והוא היה מגיע לידיי כדי שאוכל להעלות לרשת את הסרטונים היפים בהם נראים הילדים מבלים במחיצת אביהם כשהם נהנים ומאושרים ובבת צחוק גדול על פניהם בגינה הציבורית או בטיולים הנהדרים שהיה עושה איתם , אלא שבכל התמונות והסרטונים הוא נראה מבלה איתם לבד בלעדייך, וזו הסיבה שאת מחפשת את המחשב לא כי אין לך תמונות של הילדים את מתה מפחד שנמצא את המחשב ונעלה את כל הסרטונים לרשת ואז לא תוכלי עוד לספר שקרים נתעבים כי תהיה לנו הוכחה ניצחת, גם אנחנו מחפשים את המחשב ומקווים שהוא ימצא במהרה כדי להזים את השקרים הנתעבים שלך.
שוב ושוב אני חוזרת ואומרת כי אחי היקר לא היה צריך לעשות את מעשה הייאוש הזה שאת הבאת אותו אליו כי את הרוצחת האמתית לא רק שלו אלא גם של שני ילדייך, אולם היום כאשר קברנו אותו, - וזה לא חשוב שלא הרשת לקבור אותו לצד ילדיו האהובים כי קבורה זה רק בשר ועצמות שעם הזמן הופכים לרימה - חשבתי לעצמי וגם אמרתי לו שכיוון שהוא כל כך אהב את ילדיו הוא לקח אותם אתו למעלה ועכשיו נשמותיהם צרורים יחד
ונמצאים יחד, ואיש כבר לא יכול לקחת אותם ממנו .

תהיה מנוחם עדן שלו ושל ילדיו ,ויהיה זכרם ברוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 15:38 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:
תסלחו לי, אבל כשאנשים פה כותבים ש"אם ההחלטות של בתי המשפט היו אחרות, או אם המזונות היו אחרים, או אם הסדרי המשמורת היו אחרים - אז כל זה לא היה קורה", זה בדיוק הסרת האחריות מההורה הרוצח והעברתה למקום אחר (בתי המשפט, הפמיניסטיות, החברה השמרנית או וואטאבר).
שזה בדיוק כמו להסיר מעל אותו הורה את האשמה והאחריות למעשיו.

אתה סתם מנסה לחפור בכח.
נאמרו פה שני דברים
1. המציאות הנוכחים עלולה להביא גברים לייאוש, וזה נושא אחד שלדעת ישנוני מצדיק שינוי.
2. לאחר שאדם כבר נמצא במצב של יאוש, שמביא אותו עד כדי איבוד שפיות, מיותר להעביר עליו ביקורת, וזה הדבר היחיד שאמרתי אני (וקובסטר הצטרף).

שוב אתה משתמש במושג "איבוד שפיות"...
רצח זה מעשה לא נורמטיבי.
אם יחסמו לי את החניה אני מכסימום אקלל קצת.
אדם אחר יוציא סכין וירצח.
האם תנסה למצוא צידוקים למעשי אותו אדם ?

אם להורה הרוצח הכלב הזה היה כ"כ רע בחיים, היה יכול להתאבד ולעזוב את שני ילדיו בשקט.
היה גם יכול לפנות לטיפול פסיכיאטרי.

אני שוב משתמש במושג הזה, מכיוון שלדעתי הוא משקף את המציאום.
כבר כתבתי בתחילת האשכול שלרצוח מישהו על מקום חניה שונה בתכלית מהמקרה הנוכחי במובן של להט הרגע. מי שבלהט הרגע רוצח הוא כזה שיש בו צד אלים שנוטה להתפרץ. מי שלוקח את ילדיו חצי שעה ברכב, מעלה אותם לקומה 11 וזורק אותם למטה, בשביל דבר כזה בנאדם צריך להיות אדיש לחלוטין למציאות. או, לא שפוי.

וטקנו, יקירי וידידי המשכיל ויפה התואר, למה זה משנה כלפי מי מופנית האחריות? יעשה לך טוב יותר להגיד שאותו הרבה הוא זבל ואשפה? זה ישנה את העולם בצורה כלשהי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 15:47 
אוי אוי, זה מזעזע. יש כל כך הרבה רמות של שריטות בראש. יש שריטות סטנדרטיות ויש כאלה שאנחנו לא יודעים איך לאכול אותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
Frank Serpico כתב:
dr.avi כתב:
ישנוני - ההבחנה שלך מאוד מעניינת - לא ברור מאיפה הבאת אותה ועל מה היא מבוססת ("הורה שהילדים שלו חיים איתו חצי מהזמן לא ירצח אותם"),
חבל מאוד שאתה לא מתייחס גם לצד של האשה. גם היא, אתה יודע, לא מלקקת דבש ואפשר לחשוב כמה אפשר לעשות עם ה-1200 שקלים
שמקבלים מזונות לכל ילד. כל העומס נופל עליה, היא נאלצת לרדת ברמת החיים שלה וזה רק על קצה המזלג.

נסה כפול (במקרה של ילד אחד) או פי שש במקרה של שלושה ילדים.
המינימום היום זה 2,500 ש"ח לחודש לכל ילד. 7,500 לשלושה ילדים. בחודש. כל חודש.

ונסה את כל זה כשמונעים ממך לראות את הילדים שלך. לא שבוע, לא שבועות, לעיתים חודשים בגלל איזה צו הרחקה מטופש בעקבות תלונת שווא שהעו"ד של גרושתך יעץ לה להוציא כמנוף לחץ במאבק משפטי על משמורת.

לגבי האישה - אין ספק שהיא יורדת ברמת החיים שלה, אבל לפחות היא נותרת עם הילדים. לגבי הבעל - הוא הרבה פעמים מופשט מכל רמת חיים כלשהי (נסה להתקיים בכבוד כשאתה משלם כל חודש 7,500 ש"ח מזונות בגיל 35, וזה לפני משכנתא או שכר דירה עבור עצמך), וגם ניטלים ממנו הילדים שהוא חיתל עד לפני כמה שבועות.

אוקיי, לא הייתי מעודכן. אכן זה לא 1200 אבל גם לא 2500. בשנת 2012 סכום המינימום עמד על 1350 שקלים.

לא כולל את מרכיב המדור. תוסיף לזה מדור - עוד איזה 1,000 שקל לילד לחודש, וקיבלת כ-2,500 ש"ח לילד לחודש. (מדור זה השתתפות הבעל בהוצאות שכר הדירה, המשכנתא והארנונה של דירת האישה).

ואנחנו מדברים על מזונות המינימום. בדרך כלל זה גבוה יותר. לעיתים קרובות הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 16:43 
אדום נחמד כתב:
19 כתב:
אדם שהורג את הילדים שלו הוא מפלצת, כל אחד כזה שמת לפני שהוא מצליח זה מוות משמח מאין כמוהו.

ואם אתה חושב שבקלות אדם מגיע למצב שהוא הורג את הילדים שלו, אני מקווה שלא יהיו לך ילדים, או שמישהו מהקרובים אליך יידע את מי שצריך עליך.

לא. זה לא מה שהוא אמר.
הוא כן אמר שהוא מבין איך אדם יגיע למצב של יאוש מוחלט.

ויפה שאתה מעדיף להרוג אנשים מאשר לרפא אותם. בהחלט אנושי מצידך.

אני גם מבין איך בנאדם מגיע ליאוש מוחלט, אבל בנאדם שבמצב כזה הולך ורוצח את הילדים שלו בצורה כזו (ולא - אין כאן טירוף של רגע, אלא רצח מתוכנן), הוא חלאה אגואיסטית מהזן הגרוע ביותר. לא במקרה גם מדובר באדם עם הסטוריה של אלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אדום נחמד כתב:
19 כתב:
אדם שהורג את הילדים שלו הוא מפלצת, כל אחד כזה שמת לפני שהוא מצליח זה מוות משמח מאין כמוהו.
ואם אתה חושב שבקלות אדם מגיע למצב שהוא הורג את הילדים שלו, אני מקווה שלא יהיו לך ילדים, או שמישהו מהקרובים אליך יידע את מי שצריך עליך.

לא. זה לא מה שהוא אמר.

אני גם מבין איך בנאדם מגיע ליאוש מוחלט, אבל בנאדם שבמצב כזה הולך ורוצח את הילדים שלו בצורה כזו (ולא - אין כאן טירוף של רגע, אלא רצח מתוכנן), הוא חלאה אגואיסטית מהזן הגרוע ביותר. לא במקרה גם מדובר באדם עם הסטוריה של אלימות.

לא חושב שדיברתי ספציפית על המקרה הזה, אלא באופן כללי יותר. מכיוון שבגלל שבתחילת האשכול לא היה ברור מהם הפרטים.
כמובן שאם האדם נוטה לאלימות, אזי הכתם על שירותי הרווחה אף גדול יותר.

אבל מכיוון שאנחנו יודעים שלא רק אנשים אלימים במהות מגיעים לסיטואציות האלה, אפשר להתעלם מזה.
ואני לא חושב שאתה יכול לומר חלאה ואגואיסט על מישהו שהלוגיקה אצלו כבר לא מתפקדת. זה כל מה שאני אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 17:02 
Frank Serpico כתב:
dr.avi כתב:
Frank Serpico כתב:
dr.avi כתב:
ישנוני - ההבחנה שלך מאוד מעניינת - לא ברור מאיפה הבאת אותה ועל מה היא מבוססת ("הורה שהילדים שלו חיים איתו חצי מהזמן לא ירצח אותם"),
חבל מאוד שאתה לא מתייחס גם לצד של האשה. גם היא, אתה יודע, לא מלקקת דבש ואפשר לחשוב כמה אפשר לעשות עם ה-1200 שקלים
שמקבלים מזונות לכל ילד. כל העומס נופל עליה, היא נאלצת לרדת ברמת החיים שלה וזה רק על קצה המזלג.

ונסה את כל זה כשמונעים ממך לראות את הילדים שלך. לא שבוע, לא שבועות, לעיתים חודשים בגלל איזה צו הרחקה מטופש בעקבות תלונת שווא שהעו"ד של גרושתך יעץ לה להוציא כמנוף לחץ במאבק משפטי על משמורת.

לגבי האישה - אין ספק שהיא יורדת ברמת החיים שלה, אבל לפחות היא נותרת עם הילדים. לגבי הבעל - הוא הרבה פעמים מופשט מכל רמת חיים כלשהי (נסה להתקיים בכבוד כשאתה משלם כל חודש 7,500 ש"ח מזונות בגיל 35, וזה לפני משכנתא או שכר דירה עבור עצמך), וגם ניטלים ממנו הילדים שהוא חיתל עד לפני כמה שבועות.

אוקיי, לא הייתי מעודכן. אכן זה לא 1200 אבל גם לא 2500. בשנת 2012 סכום המינימום עמד על 1350 שקלים.

לא כולל את מרכיב המדור. תוסיף לזה מדור - עוד איזה 1,000 שקל לילד לחודש, וקיבלת כ-2,500 ש"ח לילד לחודש. (מדור זה השתתפות הבעל בהוצאות שכר הדירה, המשכנתא והארנונה של דירת האישה).

ואנחנו מדברים על מזונות ה מינימום . בדרך כלל זה גבוה יותר. לעיתים קרובות הרבה יותר.

זה בדרך כלל פחות ולא יותר ובטח שזה לא מוכפל אוטומטית בכמות הילדים (בייחוד הוצאות המדור).
ושנינו יודעים שזה אפילו לא מתקרב להוצאות של הילד (ואני אומר את זה בתור אחד שמשלם מזונות).

אהה, ויש לי אפס הבנה לאנשים כאלה, שכן כמעט כמעט תמיד עושים את זה בתור נקמה באישה ולא בגלל שהם לא רואים את הילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 17:13 
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:
אדום נחמד כתב:
19 כתב:

לא. זה לא מה שהוא אמר.

לא חושב שדיברתי ספציפית על המקרה הזה, אלא באופן כללי יותר. מכיוון שבגלל שבתחילת האשכול לא היה ברור מהם הפרטים.
כמובן שאם האדם נוטה לאלימות, אזי הכתם על שירותי הרווחה אף גדול יותר.

אבל מכיוון שאנחנו יודעים שלא רק אנשים אלימים במהות מגיעים לסיטואציות האלה, אפשר להתעלם מזה.
ואני לא חושב שאתה יכול לומר חלאה ואגואיסט על מישהו שהלוגיקה אצלו כבר לא מתפקדת. זה כל מה שאני אומר.

הלוגיקה לא מתפקדת? הבנאדם הוציא כאן לפועל רצח מתוכנן. לא מדובר במעשה טירוף של רגע. מדובר כאן בסיטואציה של שעה ורבע שהבנאדם דהר כדי להשמיד את עצמו ואת ילדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
הלוגיקה לא מתפקדת? הבנאדם הוציא כאן לפועל רצח מתוכנן. לא מדובר במעשה טירוף של רגע. מדובר כאן בסיטואציה של שעה ורבע שהבנאדם דהר כדי להשמיד את עצמו ואת ילדיו.

בדיוק מה שטענתי מההתחלה.
אולי הייתי צריך להתנסח טיפה אחרת בהודעה האחרונה. התכוונתי לומר שהלוגיקה המוכרת לנו כבר לא מתפקדת אצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
Frank Serpico כתב:
dr.avi כתב:
Frank Serpico כתב:
dr.avi כתב:

ואנחנו מדברים על מזונות ה מינימום . בדרך כלל זה גבוה יותר. לעיתים קרובות הרבה יותר.

זה בדרך כלל פחות ולא יותר ובטח שזה לא מוכפל אוטומטית בכמות הילדים (בייחוד הוצאות המדור).
ושנינו יודעים שזה אפילו לא מתקרב להוצאות של הילד (ואני אומר את זה בתור אחד שמשלם מזונות).

אהה, ויש לי אפס הבנה לאנשים כאלה, שכן כמעט כמעט תמיד עושים את זה בתור נקמה באישה ולא בגלל שהם לא רואים את הילדים.

מאידך, אם הילד נמצא בחזקתך 40% מהזמן (יומיים בשבוע, כולל לילה אחד באמצע השבוע וכל סוף שבוע שני), הרי שבין כה וכה, מטבע הדברים, 40% מההוצאות השוטפות על הילד חלות גם עליך, בעיקר מזון, לבוש, משחקים, ספרים וכיוצ"ב. שאר ההוצאות השוטפות (חינוך, חוגים, העשרה, הוצאות רפואיות שוטפות כמו גם חריגות) בין כה מתחלקות לרוב חצי חצי. בנוסף לחלוקה הדי שווה הזאת, חצי-חצי על הוצאות שוטפות, אתה גם נדרש לשלם אקסטרה של כ-2,500 ש"ח בחודש על כל ילד. (מסכים איתך שעבור כל ילד נוסף בדר"כ משלמים קצת פחות, בעיקר מרכיב המדור פוחת).
ובנוסף לכל, אתה גם ההורה המשני (הלא משמורן), הזניח, בעיני החוק, גם אם אתה נדרש לממן הרבה הרבה מעבר למחצית ההוצאות.
בקיצור, כספומט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
איזו אחות זונה יש לו לגור הזה...כנראה עובר במשפחה.
אהבתי שהיא חתמה את המנפיסט שלה בכך שעכשיו הם בלתי ניתנים להפרדה. וואלה יופי, פיתרון קסמים ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
אהבתי שהיא חתמה את המנפיסט שלה בכך שעכשיו הם בלתי ניתנים להפרדה. וואלה יופי, פיתרון קסמים ממש.

יש לי שאלה אליך
אם כל מילה ממה שהיא כתבה, היא אמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: זה יותר מידי (אב התאבד ולקח איתו את ילדיו)
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 20:31 
תתאבד כבר כתב:

ביחד לנצח, כמה רומנטי.
חבל שרומאריו טועה, והטינופת הזה לא מסתובב על שיפוד עד אינסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
או שאדום נחמד לא טרח לקרוא הכל לפני שכתב את זה, וזה מביש; או שהוא כן קרא הכל, וזה חמור ומעיד על כמה דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
או שאדום נחמד לא טרח לקרוא הכל לפני שכתב את זה, וזה מביש; או שהוא כן קרא הכל, וזה חמור ומעיד על כמה דברים.

או שאתה כרגיל מדבר שטויות.
אם אין לך כלום רלוונטי לומר, כרגיל, עדיף שלא תתערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
יש לי כמה דברים לומר אבל אני נותן לאחרים לשפוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
תתאבד כבר כתב:

יש לי שאלה אליך

אז היא עדיין זונה כי שום התנהגות לא מצדיקה רצח של שני ילדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
יש לי כמה דברים לומר אבל אני נותן לאחרים לשפוט.

עוד תגובה שלא תורמת לדיון במאומה. אתה גבר גבר.

r200 כתב:
אדום נחמד כתב:
תתאבד כבר כתב:

יש לי שאלה אליך

אז היא עדיין זונה כי שום התנהגות לא מצדיקה רצח של שני ילדים

לא אמרתי שזה מצדיק. אני מקווה שלפחות לאנשים השפויים פה (לא ערן או 19) זה ברור. וכמו שנאמר פה, מי שלא הורה לא יכול להבין את האהבה של אבא לילד שלו. בזה נסגר הצד המיותר של התגובה.

מה שניסיתי לומר זה ששופטים את האבא כאדם אלים פשוט כי זה מה שפורסם, ובונים על זה תאוריות. יכול להיות שזה גם נכון, אני בטח לא יודע.
אבל נניח, רק נניח, שהכל אמת במה שכתבה האחות. האם יכול להיות שאותו בחור היה נורמטיבי לחלוטין, שחי את החיים שלו באושר, ולאחר מסכת כזו של התעללות מצד האשה והרשויות הוא הגיע למצב שהוא הגיע? האם זה בכלל אפשרי?

והערת אגב לשאר הדיון- לא צריך להפוך כל דיון להתנגחות אישית. באמת שזה הפך מעיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
נוצר בארץ מצב אבסורדי ומטומטם שלפני הגירושין בתי הדין הרבניים חד צדדים בטירוף לטובת הגבר
ואילו לאחר מכן רשויות הרווחה הסוציאליות והמשטרה חד צדדים לגבי הנשים

כמובן שזה עדיין לא מצדיק מעשה שכזה או משהו דומה לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:

:LOL2:
אפשר בבקשה להפסיק לכתוב את השורה הזו?
בואו נצא מנקודת הנחה שאף אחד לא מצדיק את זה בשום שלב, בסדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
מה שאדום נחמד מנסה להעביר (רק שכרגיל הוא נופל להתנצחויות אישיות,לאו דווקא באשמתו) זה שאין הצדקה למה שאלי גור עשה אבל יכול להיות שהאחות שופכת פה רקע למה גרם לו להגיע למצב בו הוא איבד לחלוטין את דעתו.
אני עדיין חושב שהיתה כאן פשלה של גורמי הרווחה שלא עלו על המצב הנפיץ הזה בזמן או לחילופין עלו על זה ולא עשו עם זה מספיק.
זה שהיא רשמה שעכשיו הם למעלה בלתי ניתנים להפרדה אומר יותר עליה ועל כמה היא בן אדם דפקט בזה שהיא בכלל חושבת ככה.

ואני חושב שאני מדבר גם בשמו של אדום נחמד כשאני אומר שאם האבא היה איכשהו שורד אחרי מה שעשה, היה מגיע לו עונש מוות. חד וחלק.
השאלה היא איך הוא הגיע למצב כזה, האם היה ניתן למנוע את הרצח הזה ומה עושים שמעשה נתעב כזה לא יחזור שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 21:56 
עמוד, אוטו, 200 קמ"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
בכיף.
למי תעשה את זה ומה תשיג בזה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
״שופכת פה רקע״ קובסטר? באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 21:59 
r200 כתב:
נוצר בארץ מצב אבסורדי ומטומטם שלפני הגירושין בתי הדין הרבניים חד צדדים בטירוף לטובת הגבר

רשויות הרווחה ממש לא חד צדדיים לטובת האישה.
רשוויות הרווחה דורשות קשר בכל מחיר עם האב ומרחיבות אותו ככל האפשר גם כשזה לא לטובת הילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 22:00 
זה מה שהיה מונע את הרצח הזה.
כמו מישהו שמשתולל על הכביש, לא איכפת לי כמה הוא מסכן ומה גורם לו למשאלת מוות.

לבד באוטו, עמוד, 200 קמ"ש, ונפטרנו מעוד אשפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
r200 כתב:

רשויות הרווחה ממש לא חד צדדיים לטובת האישה.
רשוויות הרווחה דורשות קשר בכל מחיר עם האב ומרחיבות אותו ככל האפשר גם כשזה לא לטובת הילדים.

אני מכיר כמה מקרים הפוכים לחלוטין
וכל שטות שהאימא מקריצה מאמינים לה בכלל בלי סימוכין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2013, 22:07 
השאלה היא ממש לא איך הוא הגיע למצב הזה. כלומר, זאת גם שאלה מעניינת אבל לא רלוונטית. יש עוד הרבה מאוד אנשים בדרגות ייאוש מקבילות.
אם יש כאן איזשהי שאלה היא (א) איך בן אנוש מסוגל לתרגם את הייאוש, הנוראי ככל שיהיה, לסוג כזה של מחשבה ו (ב) איך אותו בן אנוש יכול לקחת את המחשבה צעד אחד קדימה ולפעול.
התשובה לשאלה הראשונה היא במידה מסויימת (מאוד) סוציולוגית ולשאלה השניה היא בוודאי פסיכופתולוגית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: