villa crespo כתב:
מושקוביץ כתב:
אני רואה שהיה גיוס נרחב במשטרת האוהדים לאחרונה.
מושקוביץ, שכל אחד יעשה מה שבא לו, אבל נתי צוטדק במיליון אחוז.
בשביל לקלל את אלרואי כהן צריך להיות או אינפנטיל או אוהד הצלחות או שילוב של שניהם. אוהד שלא יודע לקבל ולהעריך שחקן או מאמן שמנסה ולא מצליח.
אלרואי כהן רצה להצליח בהפועל ונתן את כולו בכל משחק. כל מי שאומר אחרת, משקר.
אגב, גם גיא לוזון רצה להצליח בהפועל ונכשל (אגב, ממש לא רק באשמתו. כל מאמן היה נכשל כשמפרקים לו חצי קבוצה). פוטר לפני סוף הסיבוב הראשון ועדיין קיבל קללות כאילו הוא איתן טייב.
אוהדים כאלה מוציאים שם רע לקהל של הפועל והם בעיקר, כמו שאמרתי, מתנהגים כמו ילדים קטנים שהקריטרינים שלהם לחלוקה בין טוב ורע, הם קצת בעייתיים.
לאנשים כאלה כנראה שמגיע לראות את זהבי מוריד להם חולמה בפרצוף. שיקבלו קצת פרופורציות.
בוסטרו, אין לי בעיה עם מה שכל אחד חושב, יש לי בעיה כשמתחילים להגיד לאנשים אחרים מה לעשות או לא לעשות ואיך להתנהג או לא להתנהג, מה בסדר ומה לא.
ערן זהבי לא נתן את כולו כל משחק ? ומה עשינו ? מקללים אותו בשיר. אני עצבני על זהבי ולא סובל את השיר הזה, אבל אני לא אומר לאנשים לא לשיר אותו. אני פשוט לא שר אותו.
הדימוי הבעייתי של אוהדי הפועל לא יקום ויפול על זה שמישהו יצעק לאלרואי בוז או יקרא לו דוגמנית.
הדימוי הבעייתי של אוהדי הפועל זה בגלל הטוטאליות, השחור והלבן, "מייצגים את הפועל ולא את ישראל", "100% אנטי מכבי", השמאל ביציעים, האנטי-גזענות, שירים מסויימים, ועוד רבים וטובים. עם חלקם אני מסכים ועם חלקם לא, אבל אני לא בא ללמד אנשים אחרים איך להתנהג.
זה מצחיק, כי אחת הטענות העיקריות של אוהדי הפועל זה "תלמדו אותנו איך להתנהג" (בסרקזם), והנה, מנסים לעשות בדיוק אותו דבר, כל אחד דוחף את האג'נדה שלו לגבי מה מותר לי כאוהד לצעוק ביציע.
שכל אחד יעשה מה שבא לו
עד דברים לא חוקיים וכאלה שפוגעים באופן ישיר בהפועל וקולקטיבית בקהל שלה, כמו נהמות או אלימות ביציעים כלפי אוהדים או השלכת חפצים נגיד.