תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 13:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טריפל של הוט
הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2013, 15:51 
זה טוב? זה כדאי? זה באמת מוזיל בסופו של דבר? האינטרנט שלהם לא עושה תקלות?

כיום אני משלם כ-700 ש"ח (!!) לבזק על 2/3 קווי טלפון + 2 קווי אינטרנט + כל החומרה. להוט אני משלם על הממירים כ-350 ש"ח.

בטריפל של הוט הציעו לנו הכל ב-400. העניין הוא שאמינות זה לא הצד החזק של הוט, ולכן אני תוהה האם ייתכנו הוצאות נוספות שאני לא חושב עליהן?

ובנוסף, החשש הגדול שלי הוא שהאינטרנט שלהם יהיה פחות טוב. כיום אני בבזק והאינטרנט מצויין, אין ניתוקים או תקלות וגם ההורדות נורא מהירות.

היו לי בעבר תקופות של תקלות באינטרנט ואני חושש לחזור לזה, לכן השאלה האם מניסיונכם קיים מצב שהאינטרנט של הוט יעשה לי בעיות?

אשמח לשמוע על התנסויות עם הטריפל שלהם...

בתודה וזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טריפל של הוט
הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2013, 15:55 
בגדול אצל רוב האנשים אין בכלל תקלות והכל עובד כמו שצריך ב99% מהזמן
אבל
הוט ידועים בשירות המתיש שלהם כשכבר יש תקלה
ובנוסף, בתור מישהו שעבד במוקד תמיכה כמה שנים, בכמה תפקידים (לא של הוט ולא של בזק, של ספקית אינטרנט, ככה שלא היה איכפת לי לכאן או לכאן), ההרגשה בזמן העבודה שם היא של הרבה הרבה יותר שיחות מלקוחות של הוט. לא איזה נתון או מידע, התרשמות כללית לאורך הרבה זמן של עבודה. זה נכון ללפני איזה 5 שנים ואחורה, אין לי מושג מה המצב כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2013, 16:06 
פלסטר כתב:
זה טוב? זה כדאי? זה באמת מוזיל בסופו של דבר? האינטרנט שלהם לא עושה תקלות?

כיום אני משלם כ-700 ש"ח (!!) לבזק על 2/3 קווי טלפון + 2 קווי אינטרנט + כל החומרה. להוט אני משלם על הממירים כ-350 ש"ח.

בטריפל של הוט הציעו לנו הכל ב-400. העניין הוא שאמינות זה לא הצד החזק של הוט, ולכן אני תוהה האם ייתכנו הוצאות נוספות שאני לא חושב עליהן?

ובנוסף, החשש הגדול שלי הוא שהאינטרנט שלהם יהיה פחות טוב. כיום אני בבזק והאינטרנט מצויין, אין ניתוקים או תקלות וגם ההורדות נורא מהירות.

היו לי בעבר תקופות של תקלות באינטרנט ואני חושש לחזור לזה, לכן השאלה האם מניסיונכם קיים מצב שהאינטרנט של הוט יעשה לי בעיות?

אשמח לשמוע על התנסויות עם הטריפל שלהם...

בתודה וזה..

יש לי את הטרפל כבר שלוש שנים כמעט
לשמחתי לא חוויתי בתקלות כלשהן במהלך התקופה הזאת, הבעיה היחידה שלפעמים האינטרנט מאוד איטי וממש לא מתקרב ל100 מגה המובטחים
לצערי וזאת הסיבה שאני עוזב אותם לפני כחודשיים כשכבר הייתה תקלה אמיתית, לקח להם שבועיים לשלוח אלי טכנאי (וגם הוא לא הגיע בפעם הראשונה) וגם זה אחרי ריב וצעקות , וכל שיחה למוקד הלקוחות שלהם היתה כרוכה בהמתנה של כשעה וחצי בממוצע (וכשהשארתי מספר לחזרה מהירה במקום להמתין, אף אחד כמובן לא חזר אליי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2013, 16:09 
לא יודע לגבי המוצר עצמו, אבל הפרסומת של הטריפל של הוט עם השחקנים של עספור היא אחת הפרסומות הגדולות בהסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2013, 16:16 
היום בתקופת ה"אין התחייבות", במקומך הייתי עושה את הטריפל ורואה מה המצב. לא מרוצה? תחזור לבזק.
300 ש"ח הבדל כל חודש זה לא מעט בכלל. בקיצור, שווה בדיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2013, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
היום בתקופת ה"אין התחייבות", במקומך הייתי עושה את הטריפל ורואה מה המצב. לא מרוצה? תחזור לבזק.
300 ש"ח הבדל כל חודש זה לא מעט בכלל. בקיצור, שווה בדיקה.

בדיוק.
הטריפל הוא מבצע משתלם מאוד, כל עוד אין תקלות. לדעתי, לרוב האנשים אין תקלות. בהחלט שווה לנסות בטח לעומת הסכומים אותם אתה משלם היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2013, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
תודה על העצות, אשמח לעוד תגובות, במיוחד מאנשים שיש להם או היה להם את הטריפל.

(הכותב הינו פלסטר שנאלץ כרגע להשתמש ביוזר של אחיו מאחר שחטא בהחלפת כתובת המייל והמשתמש שלו הוקפא. מסתבר שעדכון פרטים זהו פשע נורא בפורום זה :LOMASHOO: בחיים לא נתקלתי בדבר הזוי כזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 08:25 
קורמאק מקארתי כתב:

(הכותב הינו פלסטר שנאלץ כרגע להשתמש ביוזר של אחיו מאחר שחטא בהחלפת כתובת המייל והמשתמש שלו הוקפא. מסתבר שעדכון פרטים זהו פשע נורא בפורום זה :LOMASHOO: בחיים לא נתקלתי בדבר הזוי כזה)

קרה גם לבן שלי (החלפת המייל וההקפאה - אכן הזוי).
פרטית לגונדר פתרה את הבעיה במהירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
אני משלם להוט 359 על כל הערוצים ווי או די, תשתית מאה מגה וטלפון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
עד היום טפו טפו טפו שלוש שנים בלי בעיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 12:25 
ציטיאט כתב:

איך ? זה כולל את הספורט וערוצי HD ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
משלם 482 ש"ח:
כל הערוצים (כולל הכל הכל הכל, אין ערוץ חסום. לרבות ספורט 1,2 HD וכיו"ב) - 2 ממירי HD מקליט וממיר HD רגיל נוסף
טלפון ללא הגבלה
תשתית 100 מגה

ספק בזק בינ"ל 100 מגה 20 שקלים נוספים.

תקלה אולי אחת לשנה, לא בטלוויזיה אלא יותר בקטע של הטלפון/אינטרנט. בסה"כ ביחס לאלטרנטיבות זה שווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 15:42 
אתה באמת צריך 3 קווים ו2 קווי אינטרנט?
הרי הטריפל שמוצע פה נותן לך קו אחד + אינטרנט + טלויזיה, ההשוואה קצת לא הוגנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
ציטיאט כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
הטריפל של הוט מעולה.
הבעיה היא כשיש איזו בעיה בחומרה שלהם, אז אתה יכול לדבר לקיר ולקוות לטוב.
בדרך כלל מהצד השני של הקיר נפתחת דלת ואתה עובר דרכה ליס ובזק.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 18:56 
ממליץ לך לנסות למקסם את המחיר שלך ביס ובבזק,
אם מעולם לא היית בהוט, אתה תחזור מהר מאוד.
מה שמייקר לך את העסקה זה קווי הטלפון של בזק,
נסה לעבור לקווים אינטרנטיים ( כמו הטלפון של הוט )
לשם השוואה, טלפון כזה 1000 דק' יכול לעלות 35 ש"ח בלבד. (לנייח ולנייד)

ההבדלים בין יס והוט הם תהומים, עצומים, לא יאומנים, מבחינת שירות, טכנולוגיה ותכנים.
יש איזה קלישאה ש"הכל אותו דבר, והסרטים שיש פה יהיו גם פה" - ממש לא נכון.

שוב אני אומר, ממליץ לך לנסות לדבר עם יס להוזלת המחיר, ולמצוא פתרונות לעיניין הטלפון והוזלת עלות האינטרנט,
תמצא שההבדל בעלות החודשית נאמד במקרה הגרוע ביותר על 30 ש"ח.

* הכותב הינו עובד חברת Yes לשעבר, ללא שום אינטרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
ג'ופ כתב:
ההבדלים בין יס והוט הם תהומים, עצומים, לא יאומנים, מבחינת שירות, טכנולוגיה ותכנים.

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
בלתי אפשרי בשבילי לחשוב על להתחבר להוט. חבורת נוכלים מלוכלכת, משקרים ללא הרף. אני לא מסוגל לתת כרטיס אשראי לכזו חברה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: טריפל של הוט
הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
בלתי אפשרי בשבילי לחשוב על להתחבר להוט. חבורת נוכלים מלוכלכת, משקרים ללא הרף. אני לא מסוגל לתת כרטיס אשראי לכזו חברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 06:32 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
ג'ופ כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 08:35 
אחרי כמה שנים של הוט שכללו צעקות, מריבות על סף התמוטטות עצבים, ניתוקים אין סופיים, בעיות בקו הטלפון המגעיל שלהם וvod שעובד ביחס של 1 ל10 בערך, עברתי לyes ואין מה להשוות בכלל.
לעולם לא אחזור להוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אחרי כמה שנים של הוט שכללו צעקות, מריבות על סף התמוטטות עצבים, ניתוקים אין סופיים, בעיות בקו הטלפון המגעיל שלהם וvod שעובד ביחס של 1 ל10 בערך, עברתי לyes ואין מה להשוות בכלל.
לעולם לא אחזור להוט.
היה לי חבר בעבודה הקודמת שהוט חייבו אותו על כל ערוצי הספורט שהוא לא רצה בכלל והיו סגורים אצלו גם אם היה מחליט כן לראות פתאום.
במשך חצי שנה הוא היה צורח עליהם בטלפון כל כמה ימים שיפסיקו לחייב אותו על ערוצים שלא פתוחים אצלו.
הוא היה מקבל התקפות עצבים ואנחנו עשינו מזה מטעמים. המון בדיחות, המון צחוקים.
נראה לי שהם קיצרו לו את החיים בכמה שנים, וזה לא שווה את הכסף שהוא אולי חסך מזה שיס יותר יקרים.
יס יותר יקרים כי הם יותר טובים. אם הוט היו יכולים הם היו מייקרים למחירים של יס, אבל אז הם לא היו נשארים גם עם חצי לקוח.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 08:51 
its-sick כתב:
שחר כתב:
לעולם לא אחזור להוט.
היה לי חבר בעבודה הקודמת שהוט חייבו אותו על כל ערוצי הספורט שהוא לא רצה בכלל והיו סגורים אצלו גם אם היה מחליט כן לראות פתאום.
במשך חצי שנה הוא היה צורח עליהם בטלפון כל כמה ימים שיפסיקו לחייב אותו על ערוצים שלא פתוחים אצלו.
נראה לי שהם קיצרו לו את החיים בכמה שנים, וזה לא שווה את הכסף שהוא אולי חסך מזה שיס יותר יקרים.
לא תמיד זה נכון, אבל סטטיסטית לרוב מה שיותר יקר פשוט יותר טוב. אם הוט היו יכולים הם היו מייקרים למחירים של יס, אבל אז הם לא היו נשארים גם עם חצי לקוח.

אצלי היו כ המון ניתוקים באינטרנט שכמובן ניתקו את הטלפון האינטרנטי, הראוטר שלי והמודמים נמצאים במקום מאוד לא נוח מעל הארון מטבח, בגלל בעיוית לוגיסטיות שקשורות לדירה. בערך פעמיים בשבוע היה לי ריוטאל קבוע שאני מתקשר אליהם והם מבקשים שאוציא את הראוטר והמודם מהחשמל, הם היו מאפסים אצלם את המנוי מנתקים, מחברים וכו'...במקביל הם ביקשו שאחבר את הטלפון ישירות למודם שלהם. פעם בחודש אחרי מריבות הייתי מצליח לגרום לטכנאי להגיע לבדוק והוא היה מחליף ומזיז כל מיני דברים שכמובן לא עזרו (והיו קשורים לתשתית המחורבנת שלהם) וחוזר חלילה, באזשהו שלב (לצערי אחרי שנים ספורות), החלטתי שנמאס לי מהריטואל הזה ואמרתי להם שעד שהם לא מביאים טכנאי שיפתור אחת ולתמיד את בעיית הניתוקים, אני מפסיק לשחק עם המודמים והראוטר (במקביל, חשבתי לעצמי מה עושה איש זקן מאותגר טכנולוגית עם בעיות דומות במקרה כזה), הם הביאו טכנאי שפשוט לא הצליח להתגבר על התקלה , עזבתי אותם ומאז החיים דבש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 09:11 
לי היה הוט במשך כמה שנים ולא היו לא שום בעיות איתם. בגלל שאני לקוח נאמן, אז בכל פעם שיס התקשרו, אמרתי להם שזה לא רלוונטי בכלל.
הבעיות התחילו כשנגמרה עונת הכדורגל ואז ביטלתי את ספורט 2/1 ואחרי כמה ימים נזכרתי שיש את אליפות אירופה עד גיל 21 והזמנתי שוב, מתוך ידיעה שגם אם אראה פחות מחודש, אשלם על חודש מלא. ההפתעה הייתה כשחוייבתי באותו חודש על חודשיים (132 ש"ח). ההסבר שלהם היה שהזמנתי פעמיים, אז אני צריך לשלם פעמיים.
אח"כ התעקשתי לקבל החזר והם בכל פעם אמרו לי שיחזור אליי "מנהל" והוא לא חזר. זה הגיע למצב שהם אמרו לי שתוך שעתיים חוזר אליי מנהל וגם זה לא קרה, עד שהתייאשתי ופניתי למועצה לצרכות (בהמלצת אוגוסטוס היל, תודה אגב שכחתי להגיד) ותוך שבועיים קיבלתי גם טלפון וגם את הכסף.
גם כאן לא עזבתי עדיין.
אח"כ ביקשתי להעביר נקודה בבית (החלפתי את המיקום של הטלוויזיה בסלון) ואמרתי להם שישלחו טכנאי. זה היה בתחילת אוגוסט והם קבעו איתי טכנאי לתחילת אוקטובר. בלי בושה.
כמה ימים אחרי זה כבר היה לי יס. הוט עוד לא באו לקחת את הדברים שלהם.
מבחינת תכנים, אני לא רואה שום הבדל בין הוט ליס. בדיוק אותם דברים ואפילו פחות מבחינתי.
מבחינת תקלות, כל יומיים בערך אני פותח את הטלוויזיה ורואה פס כחול באמצע המסך וצריך לנתק את הממיר ולאתחל אותו. כל פעם מחדש. בשני הממירים. פשוט נוראי.
מבחינת שירות, אין מה להשוות, עונים די מהר.

בקיצור, עד הפעם הבאה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 09:27 
הוט - שומר נפשו ירחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
בגימטריה הוט כבלים=האסון. בדוק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2013, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
תזכורת : הכותב הוא פלסטר

בני12 כתב:
קורמאק מקארתי כתב:

קרה גם לבן שלי (החלפת המייל וההקפאה - אכן הזוי).
פרטית לגונדר פתרה את הבעיה במהירות.

תודה, שלחתי פרטית ונקווה שיסדר במהרה.

לא תתפוס אותי כתב:
אתה באמת צריך 3 קווים ו2 קווי אינטרנט?
הרי הטריפל שמוצע פה נותן לך קו אחד + אינטרנט + טלויזיה, ההשוואה קצת לא הוגנת.

אני לא צריך בכלל טלפון, אני לא משתמש בזה. אני צריך רק 2 קווי אינטרנט כי ברשת הביתית לאח שלי היה תקלות מאחר והחדר שלו זה ממ"ד והקליטה שם לא טובה, לכן כל אחד מאיתנו צריך מודם בנפרד.

ג'ופ כתב:
ממליץ לך לנסות למקסם את המחיר שלך ביס ובבזק,
אם מעולם לא היית בהוט, אתה תחזור מהר מאוד.
מה שמייקר לך את העסקה זה קווי הטלפון של בזק,
נסה לעבור לקווים אינטרנטיים ( כמו הטלפון של הוט )
לשם השוואה, טלפון כזה 1000 דק' יכול לעלות 35 ש"ח בלבד. (לנייח ולנייד)

שוב אני אומר, ממליץ לך לנסות לדבר עם יס להוזלת המחיר, ולמצוא פתרונות לעיניין הטלפון והוזלת עלות האינטרנט,
תמצא שההבדל בעלות החודשית נאמד במקרה הגרוע ביותר על 30 ש"ח.

* הכותב הינו עובד חברת Yes לשעבר, ללא שום אינטרס.

אני לא ב"יס", אני מאז ומתמיד בכבלים של הוט.

שחר כתב:
its-sick כתב:
שחר כתב:
לעולם לא אחזור להוט.
לא תמיד זה נכון, אבל סטטיסטית לרוב מה שיותר יקר פשוט יותר טוב. אם הוט היו יכולים הם היו מייקרים למחירים של יס, אבל אז הם לא היו נשארים גם עם חצי לקוח.

אצלי היו כ המון ניתוקים באינטרנט שכמובן ניתקו את הטלפון האינטרנטי, הראוטר שלי והמודמים נמצאים במקום מאוד לא נוח מעל הארון מטבח, בגלל בעיוית לוגיסטיות שקשורות לדירה. בערך פעמיים בשבוע היה לי ריוטאל קבוע שאני מתקשר אליהם והם מבקשים שאוציא את הראוטר והמודם מהחשמל, הם היו מאפסים אצלם את המנוי מנתקים, מחברים וכו'...במקביל הם ביקשו שאחבר את הטלפון ישירות למודם שלהם. פעם בחודש אחרי מריבות הייתי מצליח לגרום לטכנאי להגיע לבדוק והוא היה מחליף ומזיז כל מיני דברים שכמובן לא עזרו (והיו קשורים לתשתית המחורבנת שלהם) וחוזר חלילה, באזשהו שלב (לצערי אחרי שנים ספורות), החלטתי שנמאס לי מהריטואל הזה ואמרתי להם שעד שהם לא מביאים טכנאי שיפתור אחת ולתמיד את בעיית הניתוקים, אני מפסיק לשחק עם המודמים והראוטר (במקביל, חשבתי לעצמי מה עושה איש זקן מאותגר טכנולוגית עם בעיות דומות במקרה כזה), הם הביאו טכנאי שפשוט לא הצליח להתגבר על התקלה , עזבתי אותם ומאז החיים דבש.

אתה אומר שהיו לך ניתוקים בהוט, ואז כשעברת לחברה אחרת (אני מניח בזק?) כבר לא היו ניתוקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2013, 01:54 
KingAlpaca כתב:
ג'ופ כתב:

אלפקה ידידי,
היית אוכל ארוחת צהריים בפיצוציה? או קונה בגדים בחנות נעליים?
הוט היא חברת תקשורת, כשמה כן היא, מחלקת את כוחה ונותנת מענה לטלפון נייד, נייח, אינטרנט וטלוויזיה.

יס היא חברת טלוויזיה בלבד. הממירים של יס והוט מיוצרים באותו מפעל, אז למה יש הבדל טכנולוגי כזה עצום? (זמן תגובה, פיצ'רים בממיר כמו סטרימר
מולטי רום, הקלטה מהטלפון הנייד, מהמחשב וכדומה)

לגבי עולם התוכן,
בהוט אנשים מתמכרים לVOD, כי הערוצים בטלוויזיה עניים בתוכן, לעומת יס. ממליץ לך להכנס לגלובס ולקרוא מאמרים אובייקטיביים לחלוטין שמביאים נתונים
יבשים על מספר סרטי הקולנוע שיצאו למסכים, כמה מתוכם שודרו ביס, כמה בהוט, וכמה בבלעדיות ביס .

בוא נגיד שיס לא סתם יותר יקרים מהוט. ושוב, אומנם עבדתי ביס בעבר, אבל הדברים האלו נכונים גם היום כלקוח החברה.

וזה עוד מבלי להזכיר את שירות הלקוחות, להגיד שהוא מצויין? הוא לא מצויין. אבל הוא יותר טוב מהשכנים ממול .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2013, 02:43 
אתה לא צריך שני קווי אינטרנט, יש המון פתרונות לממדים שיעלו לך הרבה פחות. אם החשמל על אותה פאזה אפשר לעשות רשת על גבי החשמל, אם יש שם יס אפשר לשים רשת על גבי התשתית של יס, שני הפתרונות האלה הם ללא תשלום חודשי ויעלו מאה שקל התקנה ביס או באעזור ה200 לפתרון על גבי החשמל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2013, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
הסבתא של הפועל כתב:
סימרוטיץ כתב:
ציטיאט כתב:

כן

הצטרפתי לטריפל כשהיה ב400 הכל כולל וי או די לחצי שנה
אחרי חצי שנה התקשרתי כדי להאריך את הוי או די , ובסוף אחרי מו"מ ירדנו ל385
לאחרונה עברתי דירה ובמעבר דירה הצלחתי לכוף אותם עוד יותר ל350 על הכל (הוי או די לחצי שנה)

השיטה איתם מאוד ברורה:תזמינו ניתוק. עד שאתם לא מזמינים ניתוק הם יכולים לדון ולסבן אתכם. תהיו ענייניים, תזמינו ניתוק, אל תפחדו גם מלהיות יומיים בלי טלויזיה(למרות שזה לא יקרה), בסוף כבר יתקשר מנהל בכיר של שימור לקוחות מצוות שקר כלשהו וייתן הצעה שאי אשר לסרב לה.
אני כבר סגרתי הכל עם יס (חבילה יותר יקרה, ובלי גולד לייב HD וערוצי הפרימיום)וכבר הוזמן מתקין, ובאותו בוקר הוט הציעו לי את ההצעה הזאת ונשארתי.

עדכון: נכנסתי לחשבונית דיגיטלית: אני משלם 388 אבל מהחשבונית יש זיכוי של 30 ש"ח לחודש.זה מה שהוריד את המחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: