נשיקה צרפתית כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
מעדיף מקום 8 עם קרטיס מאשר מקום 6 בלעדיו
דברים שתשמע רק אוהדי הפועל אומרים . יא אללה, נדפק לך המוח לגמרי אה?
בדיוק. יש דברים מעבר לניצחון או לעוד 4-5 נקודות בסוף העונה. במכבי אין, אצלנו מה שכלכך יפה זה החיבור המיוחד עם השחקנים, ועם קרטיס בכלל זה היה יוצא דופן. קרטיס זה שחקן שגורם (לפחות לי) לגאווה, לא בגלל איך שהוא משחק אלא בגלל מי שהוא, וכששחקן כזה אצלנו אז יכולים ללכת להזדיין מכבי עם כל הזרים במיליונים שלהם, לנו יש שחקן שבאמת אוהב את הקבוצה, וזה מה שהכי חשוב.
מצד שני, יכול להבין את מי שחושב ההפך.
אבל... כאילו... רגע...
ה"דברים מעבר לניצחון" האלה שאתה מדבר עליהם, הם מביאים אליפות? כי אם כן אז אין בעיה.
אני אוהד את הפועל תל אביב. גם אני מאוד אוהב זרים ומאוד אוהב שהם מתחברים אלינו כקהל ואנחנו אליהם כשחקנים. אבל לקחת שחקן ולהעדיף אותו על פני 4-5 נקודות או ניצחון?
הדברים האלה בסופו של דבר מובילים לתארים , ותארים מובילים להתפתחות, אם מבחינה כלכלית, אם מבחינת מוניטין, אם מבחינת הרמה שהקבוצה מעמידה.
קרטיס, לעניות דעתי, לא שחקן טוב דיו בשביל הפועל תל אביב. אולי בשביל נס ציונה. לא בשביל הפועל. וכן, גם אני הייתי שם ביציע ונתתי לו חיבוק פרידה. וזה שימח אותי מאוד ובחיים לא עברתי דבר כזה והוא באמת איש מיוחד. אבל הוא לא צריך להילקח כמשהו שהוא מעל הקבוצה ומעל זכייה בתארים או ניצחון. שחקנים באים והולכים, הסמל נשאר.