נועם שחם כתב:
19 כתב:
נועם שחם כתב:
19 כתב:
נועם שחם כתב:
שוב, לא אמרתי שזה סגל חלומות, אבל סגל סביר. שחקנים שאפשר לעבוד איתם. לא כוכבים גדולים, אבל חבר'ה שיודעים כדורגל - מליקסון, בן בסט, ביבראס, חמד, רפאלוב, זהבי, טב"ח, טיבי, ראדי, ברדה. חבר'ה שיש להם כשרון ויכולים לנפק כדורגל טוב.
עזוב, זה דיון מיותר, הם לא מוכשרים והם לא כלום, אלה המצאות.
נראה בקמפיין עם מאמן אחר איזה תוצאות הכשרון הישראלי העצום יביא שלא דרך ניסים.
בהצלחה שיהיה להם. אולי צריך עוד 40 שנה בשביל שאנשים פה ייצאו מהסרט שהשחקנים שלנו מוכשרים וקצת לוקים בצד המנטלי. אולי עד אז נהיה בדרג ה'.
אני לא חושב שאנחנו לוקים בצד המנטלי. אנחנו לוקים בצד המקצועי בדיוק כמו בצד המנטלי, אבל זה דבר שאפשר לשנות. בסופו של דבר, את את הקמפיין הזה פספסנו מול האזרים ועם שוויון שחטפנו פה מפורטוגל בדקה ה-90.
זו התעסקות בטפל.
אתה מפספס כל קמפיין כי השחקן הישראלי נחות, והפער בינו לבין האירופאי הולך וגדל. אתה מראש מגיע כשאתה צריך נס בשביל לעלות.
אזרים, אוסטרים, פורטוגלים... כל פעם תירוץ אחר.
הם לא טובים, הם בעצמם אומרים את זה סוף סוף.
מה זה "השחקן הישראלי נחות"? עכשיו אתה זה שמדבר בקלישאות. יש שחקנים ישראלים טובים, ויש פחות טובים. לשחקנים באירופה אין 3 רגליים, ואין עיניים בגב.
אם השחקן הישראלי יכול לעלות לליגת האלופות, להתחרות בליגה האירופית, ולהשיג שם תוצאות יפות, הוא יכול לעשות ת זה גם בנבחרת. כן, זה ידרוש התעלות. כן זה כנראה יקרה רק שכנפגוש נבחרות במגמת ירידה, אבל זה לא איזה מדע בדיוני.
לא, אלה לא קלישאות, מגדלים אותו להיות נחות. מאז שהוא ילד. נתוני הפתיחה שלו כל כך מאחורי כולם, שכל בניון שגדל כאן זה אחד לדור וזה נס.
http://sports.walla.co.il/?w=//2679346הוא נחות, וכל עוד ימשיכו להתעסק באם רפאלוב או מליקסון פותחים בהרכב, כאילו שזה משנה משהו, הוא ימשיך ויידרדר. אנשים עוד חיים 10 שנים אחורהומדרגים נבחרות לפי הרמה של התקופה של אז, נבחרות עוקפות את ישראל על ימין ועל שמאל ברמה כל הזמן. אנשים כאן עדיין בטוחים שהשחקן הישראלי הוא איזה כשרון עילאי, שגם אם פיזית הוא לא להיט, הוא "טכני" או לא יודע איזה שקרים האכילו אותם פה. השחקנים הכי טובים של ישראל, אלה שחקנים שיש באירופה אלפים כמוהם והם לא בולטים בכלום.
זה קורה בישראל כל הזמן, לא להשקיע, לחשוב שיותר חכמים פה מכולם, לנפנף באיזו סטיית תקן אחת שהצליחה, ולחתוך את אלה שלא מצליחים, כשעשו כל דבר שאפשר בשביל לשים להם רגליים מגיל 8 עד ועד שהם מגיעים לבוגרים.
שתבין, הנבחרת על הזין שלי, ואני די מרוצה כשהם מפסידים, לא איכפת לי בכלל, רק חבל שאתם ממשיכים לשקר לעצמכם.