תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 18:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עבדוראחימי
הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 01:38 
סמל אישי של המשתמש
אשכול חתימה רשמי.

קודם כל, לאלבנים/קרואטים/רמי ווייצים שפה- האם זה בסארט, או בשארט?
אפשר פה לשפוך מידע עליו. יודעי דבר, סקאוטים בהתהוות, דורשי שלום של רופניק וכו'.

הנה כתבה על מעבר אפשרי שלו לליון

http://www.sportsnippets.com/besart-abd ... -lyonnais/

ציטוט:
After the death of his parents, h was raised by his grandfather, the only family he has left. Quiet and introverted, this Eastern nugget lets his talent do the talking once he is on the field. The season, the youngster of Albanian origin scored 12 goals and provided eight assists in 30 games for the side.

ציטוט:
He goes very fast and has magical feet. He has a crazy acceleration and incredibly powerful shot. He moves well in small spaces. Besart was in the Under 21s. He played in a friendly against France in 2010. Erick Mombaerts was the coach of France back then and saw him play in the friendly match in Reims.”

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עבדוראחימי
הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 09:15 
הוא יודע לשחק באגפים או שצריך להחתים גם שוטר תנועה כדי שישחרר את הפקק באמצע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 09:22 
הציטוט על היכולות מגיע מסוכן אז אין מה להתלהב.
בעיקרון על פניו הוא מסוג השחקנים שאנחנו צריכים להחתים. שחקן צעיר עם פוטנציאל, אחד הטובים בקרואטיה, היה מועמד הקיץ לקבוצות כמו לאציו וליון בסכומים די גבוהים והנסיבות הביאו לכך שהקבוצה שלו בסוף נאלצה להתפשר על עסקת השאלה עם אופציה כך שגם הסיכון מבחינתנו לא גבוה. אני מבין את החשש ממקרי ורוצ׳ינה ואורמוש אבל הם באו עם הרבה יותר סימני שאלה ממנו (אורמוש לא מצא מקום בהרכב של היידוק חלשה באותה תקופה וגם כששיחק שם זה היה בכלל בתור מגן, ורוצ׳ינה עבר חצי עונה חלשה עם פציעה לפני שהגיע וגם באופן כללי הגיע לכאן בגיל מתקדם יותר ועם פחות מוניטין בקרואטיה). אני לא נכנס לתהליך של ההחתמה אבל האמת שזה פחות מעניין אותי, ברמת התוצאה הסופית למרות שזו ״החתמת סוכן״ ולמרות שכנראה לבן שמעון לא היה יותר מדי חלק בה זו ההחתמה הכי ״סקאוטית״ שלנו בקיץ. קשה מאוד לצפות אם הוא יצליח אבל נכון לעכשיו לי זאת נראית החתמה די טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
מרגיש לי כמו החתמה מוצלחת, הקלטת שלו עשתה עליי רושם מאוד חיובי ויש לי הרגשה שהוא תוספת כוח טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
אם זה היה הוא או כלום, אז ברור שטוב שהוא בא. עוד אופציה לא יכולה לקלקל.
השאלה היא אם היו אלטרנטיבות יותר טובות במחיר כזה, ואני לא חושב שיש לי איך לדעת אם היו או לא.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
מה שאהבתי בסרטון שלו זה שרואים עד כמה הקבוצה שלו פח אשפה. שחקן התקפה מאוד תלוי בחבורה שסביבו ואם הוא הגיע למספרים יפים עם הנגרים האלו בעונה שהם יורדים ליגה כנראה שהוא יכול לעשות דברים יפים יותר עם קבוצה נורמאלית.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
האמת? שאפו למועדון שסופסוף מצליח להחתים שחקן מבלי שיהיו ספוקלציות בנושא חודש מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
מה שאהבתי בסרטון שלו זה שרואים עד כמה הקבוצה שלו פח אשפה. שחקן התקפה מאוד תלוי בחבורה שסביבו ואם הוא הגיע למספרים יפים עם הנגרים האלו בעונה שהם יורדים ליגה כנראה שהוא יכול לעשות דברים יפים יותר עם קבוצה נורמאלית.

באותה מידה אפשר לומר שכל הליגה הקרואטית היא פח אשפה אחד גדול למעט 2 קבוצות בערך.

בקיצור בהתחשבות כל המשתנים שחקן סבבה להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עבדוראחימי
הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
האמת? שאפו למועדון שסופסוף מצליח להחתים שחקן מבלי שיהיו ספוקלציות בנושא חודש מראש.

גם אצל סאשה המקרה היה דומה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
mbracha כתב:

באותה מידה אפשר לומר שכל הליגה הקרואטית היא פח אשפה אחד גדול למעט 2 קבוצות בערך.

זה בדיוק העניין - הוא היה אחד הכובשים הבכירים בשנה שעברה וגם בישל לא מעט, וכל זה מקבוצה פח. הליגה הקרואטית אמנם חלשה, אבל היא מייצאת המון שחקנים מוכשרים, אחרי הכל בנבחרת שלה אתה יכול למצוא שמות כמו מודריץ' ואוליץ' (שאגב, שיחק גם ב- NK זאגרב במהלך הקריירה) ששיחקו בליגה הקרואטית.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:

@ישראל זגורי

שיהיה בהצלחה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
ירדן כתב:
mbracha כתב:

זה בדיוק העניין - הוא היה אחד הכובשים הבכירים בשנה שעברה וגם בישל לא מעט, וכל זה מקבוצה פח. הליגה הקרואטית אמנם חלשה, אבל היא מייצאת המון שחקנים מוכשרים, אחרי הכל בנבחרת שלה אתה יכול למצוא שמות כמו מודריץ' ואוליץ' (שאגב, שיחק גם ב- NK זאגרב במהלך הקריירה) ששיחקו בליגה הקרואטית.

אוליץ', מודריץ' וכמעט כל שחקן קרואטי נורמאלי שיחקו בדינמו זאגרב. מה שכן רוסו הגיע לחיפה מNK זאגרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 11:52 
mbracha כתב:
ירדן כתב:
mbracha כתב:

ורוצ'ינה היה מלך השערים בליגה הקרואטית ויוליץ' כבש 12 שערים בעונה לפני שבא להפועל, הנתונים האלה למרבה הצער לא אומרים שום דבר, הקשר בין הליגה הקרואטית לנבחרת הוא די תלוש.
סך הכל מדובר בהימור כיוון שזה שחקן שלא שיחק אף פעם במסגרת יותר רצינית מקרואטיה. נקווה לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לראות בקליפ ללא קשר לקונוסים שמולו שיש לו בעיטה טובה בשתי הרגליים מה שאין לרוב המוחלט של השחקנים הישראליים.
פוטנציאל יש, אבל ההצלחה שלו קשורה בהרבה גורמים אחרים... לדעתי מדובר בהחתמה נכונה וטובה וצריך סבלנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 12:13 
ורוצ'ינה היה אחלה שחקן שסבל מפציעות, גם הנפילות שלו ברחבה היו טיפשיות, אבל עדיין, לא ברור לי מאיפה מגיע האנטי הזה נגדו.
גם בזמן המועט ששיחק הוא הראה רמה טכנית טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 12:27 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 12:42 
NARKOTIKA כתב:
ורוצ'ינה היה אחלה שחקן שסבל מפציעות, גם הנפילות שלו ברחבה היו טיפשיות, אבל עדיין, לא ברור לי מאיפה מגיע האנטי הזה נגדו.

שחקן מאפאן איטי ורכרוכי שלא מתאים לרמה של ליגת העל, איזה יכולת טובה ואיזה נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
NARKOTIKA כתב:

שחקן מאפאן איטי ורכרוכי שלא מתאים לרמה של ליגת העל, איזה יכולת טובה ואיזה נעליים.

מהשחקנים שאחרי 3 נגיעות רואים שאין להם קשר למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 13:04 
ורוצ׳ינה הגיע מסלובן בלופו אגב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 13:31 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 13:37 
נראה מהסרטונים שהוא שמאלי ברגל.
באיזה אגף הוא משחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 13:39 
הגלמוד מלוד כתב:
נראה מהסרטונים שהוא שמאלי ברגל.
באיזה אגף הוא משחק?

הוא ימני ברגל ויש לו שליטה טובה גם בשמאל
בסרטון הארוך יותר רואים זאת טוב יותר ולפי מה שרואים שם הוא משחק באגף ימין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 13:53 
ורוצ'ינה היה נראה כמו תייר על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
אני התרשמתי שהוא סיבסב את הצרפתים בנבחרת. ורוצ'ינה עשה משהו כזה? לא מדובר בהתמודדות עם מגנים קרואטים חלשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
החתמנו שוב את ורוצ'ינה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 15:14 
ורוצ'ינה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
ורוצינה היה גם זה שלקח את הכדור לידיים אחרי השער של הבוגד בטדי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 15:50 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 16:02 
David Silva כתב:

כן אבל זה לא משתווה לגל שיש שהוציא את החוץ בתחילת המהלך :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2013, 16:30 
ציטוטים של אוהדים קרואטים שאפשר לסמוך עליהם
ציטוט:

He is a winger, was a decent prospect who both Hajduk and Dinamo wanted to sign but never came. He played for Zagreb who were relegated last season so it was about time he moved

ציטוט:

I have watched Besart play a few times against my club Hajduk Split. Every time I've seen him play he destroyed my team. Quick player with good dribbling skills. He did score 12 goals last season but he played for the worst team in the league which got regulated. I'm surprised he didn't sign fur a better club to be honest but I heard he doesn't have a good manager promoting him. I think you will definitely like this player.
ציטוט:

I seen him play a few times and I loved what he showed against most teams a few years ago. He is fast, wing player with good technique and a nose for goal. I would have loved for him to go to Hajduk, and I think he may have a future on the NT depending on his next appointment after Hapoel Tel Aviv (I think he will get noticed there and go for a nice fee!)
ציטוט:

i was expecting him to move earlier to either Dinaamo or Hajduk, and if he did well, probably already would of been tested in the NT. Lets just hope he does well in Israel, maybe we'll see him in the NT in the future. I've never seen him play, but from the descriptions he sounds like a neat player.

בקיצור, במבחן האוהדים, נשמע מבטיח כך שאותי אישית זה די מעודד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: