Meitar כתב:
אדום שרוף100 כתב:
טוב , יש לי הימור שהתגבש כבר לפני כמה פרקים.
אבל בסצנה הראשונה בפרק 14 קיבלתי את הוי שהייתי צריך.
זה באמת הימור, אני נזהר מלהחשף לספוילרים מכל סוג שהם.
וולט ירצח את ג'סי באמצעות סיגריית הרייצין.
סקיילר תסגיר את סול למשטרה, ו וולט יצטרך להרוג את סול כדי שלא ידבר במשטרה.
הולי\פלין ימותו בגלל וולט ,בעקיפין או באופן ישיר. - זה אני משער, ולא בטוח כמו הקודמים.
בסצנה המדוברת שוולט בניו המפשיר הוא נוסע כדי לרצוח את הנאצים ולשחרר את ג'סי. ובטח גם יסגור קצוות כמו היול וכאלו.
הוא משחרר את ג'סי, ג'סי חושב שהוא וולט שוב באדיז ואז וולט שולף את הרייצין ובאם.
אם למישהו יש את פרק 14 מול העאניים והוא מעוניין שאסביר לו מדוע אני כל כך בטוח במה שאני אומר ואיך הגעתי למה שאני אומר, אשמח להסביר.
שוט
קודם כל היגיון בריא.
בפרק BLOOD MONEY אם אני לא טועה אנחנו רואים את וולט נכנס לדירתו הישנה שנהרסה לגמרי ומוציא את הריצין מהמחבוא.
וולט בפלשבק מהעתיד מגיע לאלבקורקי מצויד לרובים ובריצין.
איזה עוד דמות חוץ מג'סי וולט רוצה להרוג אבל לא מסוגל לירות בה?
בפרק 14 קיבלתי את הוי לתיאוריה שלי.
הפרק מתחיל במין פלשבק לבישול הראשון שאמור להיראות לצופה כאילו מאוד נוסטלגי ומכין את הצופה בצורה יפה לאקשן שעומד להגיע בהמשך הפרק.
אבל הקטע הקצר הזה הוא סימבולי לחלוטין. ואם תתעמקו בו תגלו כמה דברים מאוד חשובים.
1. התמונה הראשונה בקטע היא קומקום בוער - די ברור להבין שזה מסמל נקודת רתיחה.
מהי נקודת הרתיחה את זה נבין בהמשך הקטע.
2. פה הקטע החשוב ביותר.
ג'סי שואל את וולט : למה מחכים?
וולט עונה : התגובה הכימית החלה ( רמז לריצין)
ג'סי שואל משהו לגבי התהליך
ואז וולט מסביר לו בחפירה משעממת ופה משפט המפתח - ג'סי עונה לו (בחצי מלמול) כך : put me into a coma why don't you...
ג'סי כביכול מביע את השעמום שלו מדבריו של וולט אבל זה עצם רמז עצום למה שהולך לקרות.
אני מזכיר לכם שהתגובה הכימית של ברוק לריצין הייתה קומה.
וולט שומע את מה שג'סי אומר לו ומגיב כך : what did you just said?!
על פניו כאילו זה נזיפה שהוא התחצף אליו אבל אם תסתכלו על התגובה של וולט זה ממש נראה כאילו ג'סי בדיוק העלה לו רעיון חדש לראש - להכניס אותו לקומה.
אם חשבתם שהכול מקרי ושאני מדמיין - ג'סי מוציא סיגריה שנייה אחרי הדיאלוג הזה, וולט אומר לו : no, not here (בגלל שזה יפגע בתהליך הכנת המת')
ג'סי עונה לו : da , like I am an idiot
וולט עונה לו בשיא הסימבוליות (חייבים לרואת מול העניים כדי להבין) : yeah. like you are an idiot.
ג'סי מקלל את וולט : DICK
שניהם יוצאים החוצה וג'סי לא יכול להסתכל על וולט (כביכול בגלל שהוא לבן כמו פולנייה זקנה)
גאונות צרופה.
3. וולט הולך ולוקח את הטלפון מהמכנס, שם חולצה מתרחק ומתחיל לחשוב על התירוץ שיתן לסקיילר.
וולט בלי המכנסים, עוד רמז סימבולי לקח שבסופו של דבר וולט "מאבד את המכנסיים" או במקרה שלנו את המשפחה.
קאט.
4. אנחנו עוברים לבית משפחת וויט שם קורה עוד דבר מבריק.
בתמונה הראשונה שאנחנו רואים, סקיילר מכניסה פסל של ליצן בוכה לתוך קופסה עמוקה ומכסה אותה. הבובה מזכירה מאוד את סול. הקופסא מזכירה מאוד קבר.
וולט וסקיילר קצת מדברים , ואם חשבתם ששוב פעם אני הוזה בא הקטע הבא : וולט שומע רעש חזק, ושואל את סקיילר מה זה?
סקיילר עונה כך ( בהתייחסות לליצן הבוכה) : I have just sold your favourite peace, this Hideous crying clown
5. הדיבור על השם הולי, וההתעסקות בה במהלך הפרק גורמות לי לחשוב שהיא תמות בגלל וולט.
ההרגשה היא שאנחנו אמורים בסוף הסדרה באמת לשנוא את וולט, וזה עדיין לא קרה. אבל זה פחות הימור ויותר השערה גסה.
אני מציע שאם אתם באמת קראתם את כל המגילה תעברו על הקטע המדובר תוך כדי ובאמת תראו את הניואנסים עליהם אני מדבר.
יכול להיות שאני מדבר שטויות, אבל אם זה שטויות, אלו שטויות שההפקה רצתה לשתול שמה במכוון, זה לא יכול להיות מקרי.