תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 17:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קניית אייפון
הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
טוב ליום הולדת החלטתי להשתדרג.

הקטע הוא שאין לי מושג איך ואיפה לקנות. האם לקנות מהחברה (גולן)? אני בכל מקרה הולך להפעיל ביטוח על הטלפון הסדוק שלי ולמכור אותו במעט כסף שהוא שווה.

להזמין מebay ? amazon?

יד 2?

האם ה-4S שווה את ההשקעה הנוספת? אותה שאלה לגבי ה-5 וכו'.....

בקיצור אין לי מושג ואני חייב עזרה בעניין, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קניית אייפון
הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 11:59 
עדיף לקנות בחו"ל יותר זול (בעיקר בארה"ב).
ה-4S קטן יותר מבחינת מסך מה-5.
עכשיו אחרי ה5S אני מתאר לעצמי שהמחירים של 4S וגם של ה5 יירדו קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קניית אייפון
הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 12:42 
קודם כל, באיזה אייפון אתה מעוניין?
דבר שני, חשוב שתדע שבארה״ב/אירופה המחירים הרבה יותר זולים מהארץ, אז אם יש לך גישה זה עדיף. אם לא, אל תקנה אצל חברות הסלולר, עדיף מחנות פרטית כי זה בדרך כלל יותר זול. לדעתי, ביטוח לסמארטפון הוא מיותר, אבל יש עדיין כאלה שעושים (כל אחד והעדפותיו).
עוד דבר - עכשיו כשאפל השיקו את האייפון החדש (5s), הם לא ימכרו יותר את האייפון 5 הרגיל. ה״מחליף״ שלו זה ה-5c עם כיסויי הפלסטיק הצבעוניים (מהלך מפגר ביותר של אפל). בנוסף לאלה, הם ימשיכו למכור את ה-4s.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
איפון-אייפון? או אייפון כשם גנרי?

כי למה בכלל לקנות אייפון-אייפון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
אני גם מתלבט מה לקנות עדיין לא סגור על זה, מתי ה5s מגיע לארץ? כמה הוא הולך לעלות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
בתור אחד שלא יכל לראות גלאקסי וכל החיים שלו היה עם אייפון וגם עכשיו יש לו אייפון 4, אני אומר לך- תקנה את הGALAXY S4. מכשיר מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 16:59 
חזוקה כתב:
אני גם מתלבט מה לקנות עדיין לא סגור על זה, מתי ה5s מגיע לארץ? כמה הוא הולך לעלות?

לקראת סוף השנה האייפונים יגיעו. לא ידוע עדיין מחיר.

אני עדיין עם אייפון 4 (קצת יותר משנתיים וחצי), מאוד אוהב את המכשיר וכנראה שאשדרג ל-5S או שאחכה ל-6 בשנה הבאה.
לא מסוגל להיות עם סמסונג. באמת השתדלתי, ראיתי, התנסיתי. מכשיר מאוד יפה, אבל לטעמי גדול מדי (אני מדבר על גלקסי 4) ומאוד מעצבן אותי שהוא לא מאסיבי כמו אייפון (תחושה של פלסטיק ביד). אבל כל אחד ומה שהוא אוהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
אז לקנות באנאזון או מהו ולשים את ה-sim פשוט? לא יעשה לי בעיות עם עברית אפליקציות לא יודע מה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
אז לקנות באנאזון או מהו ולשים את ה-sim פשוט? לא יעשה לי בעיות עם עברית אפליקציות לא יודע מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 17:15 
אני לא הייתי קונה ככה אייפון.
מבחינת עברית כמובן שאין בעיה, אבל הטלפון יכול להיות נעול ואז אכלת אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
ה״מחליף״ שלו זה ה-5c עם כיסויי הפלסטיק הצבעוניים (מהלך מפגר ביותר של אפל).

אה? מהלך גאוני של אפל.
הם ימכרו את ה-5c באותו מחיר שהם היו מוכרים את ה-5 (כי המכשיר הקודם תמיד מוזל כשיוצא דגם חדש), והם יצטרכו להוציא פחות על העלויות ייצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 17:19 
red in blood כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

אה? מהלך גאוני של אפל.
הם ימכרו את ה-5c באותו מחיר שהם היו מוכרים את ה-5 (כי המכשיר הקודם תמיד מוזל כשיוצא דגם חדש), והם יצטרכו להוציא פחות על העלויות ייצור.

מבחינת אפל זה גאוני, מבחינת הקונים ממש לא. אייפון 5 הרגיל נראה יותר טוב מ-5C וחבל שאי אפשר יותר לקנות אותו.
במקום לקנות אייפון 5, אנשים יצטרכו "להסתפק" באיזה פלסטיק צבעוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
לא מסוגל להיות עם סמסונג. באמת השתדלתי, ראיתי, התנסיתי. מכשיר מאוד יפה, אבל לטעמי גדול מדי (אני מדבר על גלקסי 4) ומאוד מעצבן אותי שהוא לא מאסיבי כמו אייפון (תחושה של פלסטיק ביד). אבל כל אחד ומה שהוא אוהב.

אם יש משהו יותר מעצבן מאנשים שבטוחים שאיפון זה הסמארטפון היחידי בעולם, זה אלו שחושבים שיש רק את האייפון והגלקסי.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 18:05 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

אם יש משהו יותר מעצבן מאנשים שבטוחים שאיפון זה הסמארטפון היחידי בעולם, זה אלו שחושבים שיש רק את האייפון והגלקסי.

אני מודע לזה שיש עוד הרבה מאוד, אבל התנסיתי עם גלקסי 3 ו-4. מצטער שאין לי חברים עם נקסוס, HTC וכו'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

אני מודע לזה שיש עוד הרבה מאוד, אבל התנסיתי עם גלקסי 3 ו-4. מצטער שאין לי חברים עם נקסוס, HTC וכו'...

לאו דווקא חברים, את הפלאפון שלי (htc one) קניתי רק מביקורות, לא נגעתי באף מכשיר של htc לפני זה יותר מ2 דקות.
הרעיון זה לבדוק מה אתה בעצם רוצה בפלאפון, לא מה הפלאפון שאתה רוצה, תחפש לפי זה פלאפון שיתאים לך, יש סיכוי שגם האייפון יתאים לך (במיוחד אם אתה צריך פלאפון מאוד חזק ויש לך פרנויות ממסך שהוא יותר גדול מ3.5 אינצ', וגם אז רק האייפון 4S נופל לקטגוריה הזו), ברב הפעמים זה לא המצב.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 18:22 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

לאו דווקא חברים, את הפלאפון שלי (htc one) קניתי רק מביקורות, לא נגעתי באף מכשיר של htc לפני זה יותר מ2 דקות.
הרעיון זה לבדוק מה אתה בעצם רוצה בפלאפון, לא מה הפלאפון שאתה רוצה, תחפש לפי זה פלאפון שיתאים לך, יש סיכוי שגם האייפון יתאים לך (במיוחד אם אתה צריך פלאפון מאוד חזק ויש לך פרנויות ממסך שהוא יותר גדול מ3.5 אינצ', וגם אז רק האייפון 4S נופל לקטגוריה הזו), ברב הפעמים זה לא המצב.

זכותך לקנות מכשיר רק מביקורות. אני לא מסוגל לקנות מכשיר שלא התנסיתי בו קצת (בטח כשמדובר בסכומים כאלה גבוהים). עד היום לא היה לי ביד מכשיר שאהבתי יותר מהאייפון (וייתכן מאוד שיש מכשירים שהייתי יכול לאהוב אם היו מגיעים לי ליד, אבל הם פחות נגישים מהגלקסי, לפחות בארץ). אני ממש לא איזה פריק של אפל. אני בעד טלפון שיהיה טוב לצרכים שלי וכרגע האייפון עונה על זה בצורה מספקת. אין לי בעיה עם מסכים יותר גדולים מ-3.5, להיפך, הלוואי שאפל יגדילו את המסכים ל-4.3-4.5 אינץ'. ה-5 אינץ' של הגלקסי לטעמי ממש מוגזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
red in blood כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

אה? מהלך גאוני של אפל.

מבחינת אפל זה גאוני, מבחינת הקונים ממש לא. אייפון 5 הרגיל נראה יותר טוב מ-5C וחבל שאי אפשר יותר לקנות אותו.

אבל אמרת שזה מהלך מפגר של אפל. מבחינה זה ממש לא מהלך מפגר.
הלקוחות יקנו אייפון מפלסטיק או ישקיעו עוד 100$ ויקנו את ה-5S, או שיחסכו לעצמם לעצמם 100$ ויקנו את ה-4S.
השאירו להם מספיק אופציות כדי שהם לא ירגישו שהם נדפקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 18:38 
red in blood כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
red in blood כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

אה? מהלך גאוני של אפל.

אבל אמרת שזה מהלך מפגר של אפל. מבחינה זה ממש לא מהלך מפגר.
הלקוחות יקנו אייפון מפלסטיק או ישקיעו עוד 100$ ויקנו את ה-5S, או שיחסכו לעצמם לעצמם 100$ ויקנו את ה-4S.
השאירו להם מספיק אופציות כדי שהם לא ירגישו שהם נדפקים.

אמרתי ותיקנתי בתגובה הקודמת. מהלך מפגר של אפל בשביל הציבור. במקום לקנות את האייפון 5 היותר איכותי בפחות 100$ מה-5S, אנשים "יסתפקו" ב-5C פלסטיקי, ללא אפשרות בכלל לרכוש את ה-5 הרגיל. הם הורידו את ה-5 מייצור כי אחרת אף אחד לא היה קונה 5C.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
למה שינעל? איך אני יודע אם דבר כזה קורה?

האם זה יכול לקרות גם אם אני קונה יד 2?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 18:49 
ירדן כתב:
למה שינעל? איך אני יודע אם דבר כזה קורה?

האם זה יכול לקרות גם אם אני קונה יד 2?

הסיכון הוא באמת באייפון יד 2, כי אתה לא יודע באמת איפה נקנה האייפון, אם הוא SIMFREE וכו'..
עדיף לקנות אייפון חדש או אייפון ממישהו שאתה בוטח בו.
איך תדע אם האייפון נעול? תכניס את הסים שלך ולא תוכל לעשות איתו כלום חוץ משיחות חירום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: