chimpfive כתב:
Tom Sawyer כתב:
ההחתמות האחרונות של הקבוצה בעיני הן חוסר אחריות.
אני לא יודע מה רמת המשחק של ליאור לוי, אבל העובדה שמדובר בשחקן מחליף מדאיגה אותי. בקשר לבסארט אני צופה פלופ ענק.
כל הזמן אומרים שאין כסף, אז עכשיו יש כסף? ואם יש כסף למה לא להשקיע בשחקן אחד טוב שישדרג את הקבוצה במקום להביא סותמי חורים?!
היתרון שיש לשחקנים החדשים הוא שאין מהם בכלל ציפיות, עבדורחמי יכול רק להפתיע, כי כרגע אף אחד לא יופתע אם יהיה גרוע. וליאור לוי לא צריך הרבה בשביל שייחשב כהצלחה, הוא לא צריך להיות מצויין הוא צריך להיות בסדר לפעמים כמעט טוב או טוב.
ועדיין אני מנסה להבין מאיפה הכסף? ואם יש כסף למה הוא לא הולך להבאת שחקן ברמה שתשדרג את הקבוצה?
אתה צופה פלופ ענק? עכשיו אני בלחץ מההחתמה.
הפורום הזה נהיה פארודיה
אני צופה משהו גרוע הרבה יותר. פלופ בינוני.
איפה הימים שידענו להביא פלופים מהדהדים שכולם היו מכירים את השם שלהם. היום כל פאביצ'ביץ' בכלל לא נחרט בזכרון הקולקטיבי כששחקן ששיחק בהפועל בכלל. בא, מפליפ והולך בלי להשאיר חותם.
פעם כשהיינו מביאים אדוארדו מרקשים, ידענו שתוך שלושה חודשים הם הופכים לבדיחה של הליגה כי הם גם באו ברעש. אז היינו מביאים זרים שאומרים עליהם "וואו".
היום כל מה שמערך הסקאוטינג מצליח לדלות אלה כשלונות פרווה כמו מרקו שולר, לא הגיע הזמן להתמקצע ולהביא ליצן אמיתי כמו וודיירו שיבעט מול שער ריק בדרבי משני מטר החוצה?