תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 11:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1575 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 53  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
בני הרצליה החתימה את כריס וורן, גארד פוורורד בן 32, עם נסיון יורוליג, שהיה מועמד לפני כמה שנים טובות למכבי תל-אביב.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2013, 14:05 
1. הכנה טובה לעונה, הכנה נורמלית לעונה, זה להתאמן כמה שיותר זמן עם סגל מלא. נכון שזה לא מבטיח הצלחה, כמו שהכנה טקטית מושלמת לדרבי כדורגל לא מבטיחה ניצחון, אבל זה מגדיל מאוד את סיכויי ההצלחה. מה שיש כרגע בהפועל זה אפילו לא הכנה רעה לעונה. זה בכלל לא הכנה. להתאמן בלי שלושת שחקני החמישייה החשובים שלך זה לא הכנה לעונה. להתאמן פחות מחודש לפתיחת העונה עם סגל שחסר שלושה זרים זה בעייתי מאוד מאוד. זה לא רציני. קבוצות אחרות כבר מתחילות משחקי אימון והפועל לא יכולה לעשות חמש על חמש באימון.
2. ואני מצטער,אני לא קונה את זה שיש איזו תכנית על שלפיה ההמתנה היא מתוכננת והנה השבוע ינחתו פה שלושה תותחים. לי זה יותר נראה כאילו הייתה תכנית כזאת, אבל היא נכשלה מזמן, ועכשיו מקווים לטוב. שוב, אשמח לראות שאני טועה ושהשבוע ינחתו בארץ שלושה זרים.
3. בנוגע להפקת לקחים. הפקת הלקחים אמורה להיות מההתנהלות הגרועה מאוד בעונה שעברה. התנהלות שהשאירה את הפועל חצי עונה עם סגל מדולדל שלא מתאים לליגת העל. ומה שמסתמן כרגע זה שאו שהפועל תתחיל את העונה עם סגל מדולדל (אני מקווה מאוד שבקרוב לא נשמע את המשפט ״אנחנו מעדיפים להתחיל את העונה עם שני זרים מאשר להתפשר״) או שיהיה סגל מלא (בעזרת השם) אבל שהוא בקושי יתאמן ביחד. זה לא מספיק רציני ומקצועני בעיני. לא מתאים לליגת העל.
4. ויודעים מה? הייתי גם מקבל אילו היו אומרים, ״אנחנו לא מסוגלים להביא ארבעה זרים, זה גדול עלינו״ והיו מסתפקים בשלושה יקרים. אבל כרגע זה אפילו לא קורה.מעבר לזה שזה גם לא ריאלי, כי כרגע הזר היחיד שחתום כך עושה רושם, מיועד לספסל.
5. ואיך היה ניתן לפתור את הבעיה? היה מסוכם עם המאמן שיש לו, בתקציב הנתון, עד חודש למשחק הרשמי הראשון להביא ארבעה זרים. לא יביא? ההנהלה תביא. בדיוק כמו שג׳ף רוזן מביא זרים למכבי חיפה. אם רובי בלינקו מביא זרים ונתי כהן מביא זרים, גם ארז אדלשטיין יכול להביא זרים בזמן, בתקציב שיש לו. כל השאר הם תירוצים לא מעניינים. כי כרגע קבוצות הליגה מתכוננות כמו שצריך לעונה, והפועל תל אביב מגבשת תיאוריות על מצב השוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2013, 15:22 
purvis short כתב:
1. הכנה טובה לעונה, הכנה נורמלית לעונה, זה להתאמן כמה שיותר זמן עם סגל מלא. נכון שזה לא מבטיח הצלחה, כמו שהכנה טקטית מושלמת לדרבי כדורגל לא מבטיחה ניצחון, אבל זה מגדיל מאוד את סיכויי ההצלחה. מה שיש כרגע בהפועל זה אפילו לא הכנה רעה לעונה. זה בכלל לא הכנה. להתאמן בלי שלושת שחקני החמישייה החשובים שלך זה לא הכנה לעונה. להתאמן פחות מחודש לפתיחת העונה עם סגל שחסר שלושה זרים זה בעייתי מאוד מאוד. זה לא רציני. קבוצות אחרות כבר מתחילות משחקי אימון והפועל לא יכולה לעשות חמש על חמש באימון.
2. ואני מצטער,אני לא קונה את זה שיש איזו תכנית על שלפיה ההמתנה היא מתוכננת והנה השבוע ינחתו פה שלושה תותחים. לי זה יותר נראה כאילו הייתה תכנית כזאת, אבל היא נכשלה מזמן, ועכשיו מקווים לטוב. שוב, אשמח לראות שאני טועה ושהשבוע ינחתו בארץ שלושה זרים.
3. בנוגע להפקת לקחים. הפקת הלקחים אמורה להיות מההתנהלות הגרועה מאוד בעונה שעברה. התנהלות שהשאירה את הפועל חצי עונה עם סגל מדולדל שלא מתאים לליגת העל. ומה שמסתמן כרגע זה שאו שהפועל תתחיל את העונה עם סגל מדולדל (אני מקווה מאוד שבקרוב לא נשמע את המשפט ״אנחנו מעדיפים להתחיל את העונה עם שני זרים מאשר להתפשר״) או שיהיה סגל מלא (בעזרת השם) אבל שהוא בקושי יתאמן ביחד. זה לא מספיק רציני ומקצועני בעיני. לא מתאים לליגת העל.
4. ויודעים מה? הייתי גם מקבל אילו היו אומרים, ״אנחנו לא מסוגלים להביא ארבעה זרים, זה גדול עלינו״ והיו מסתפקים בשלושה יקרים. אבל כרגע זה אפילו לא קורה.מעבר לזה שזה גם לא ריאלי, כי כרגע הזר היחיד שחתום כך עושה רושם, מיועד לספסל.
5. ואיך היה ניתן לפתור את הבעיה? היה מסוכם עם המאמן שיש לו, בתקציב הנתון, עד חודש למשחק הרשמי הראשון להביא ארבעה זרים. לא יביא? ההנהלה תביא. בדיוק כמו שג׳ף רוזן מביא זרים למכבי חיפה. אם רובי בלינקו מביא זרים ונתי כהן מביא זרים, גם ארז אדלשטיין יכול להביא זרים בזמן, בתקציב שיש לו. כל השאר הם תירוצים לא מעניינים. כי כרגע קבוצות הליגה מתכוננות כמו שצריך לעונה, והפועל תל אביב מגבשת תיאוריות על מצב השוק.

לצערי מסכים עם כל מילה.
אם איכשהו בשבוע-שבועיים הקרובים ינחתו פה לפחות שני זרים חדשים זה עוד איכשהו יהיה סביר אבל כרגע זה לא נראה ככה לצערי.
יש הבדל בין לחכות עם חלק מהזרים לשלב יותר מאוחר כדי לנסות ולהביא שחקנים יקרים בזול לבין להגיע לשלב שבו אנחנו נמצאים עם זר אחד בלבד.
ושוב, אני מקווה מאוד שבאמת נתחיל את העונה עם סגל מלא וכל הדיבורים האלה יהיו לא רלוונטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2013, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
purvis short כתב:

לצערי מסכים עם כל מילה.
אם איכשהו בשבוע-שבועיים הקרובים ינחתו פה לפחות שני זרים חדשים זה עוד איכשהו יהיה סביר אבל כרגע זה לא נראה ככה לצערי.
יש הבדל בין לחכות עם חלק מהזרים לשלב יותר מאוחר כדי לנסות ולהביא שחקנים יקרים בזול לבין להגיע לשלב שבו אנחנו נמצאים עם זר אחד בלבד.
ושוב, אני מקווה מאוד שבאמת נתחיל את העונה עם סגל מלא וכל הדיבורים האלה יהיו לא רלוונטים.

גם אני נאלץ להצטרף.
המצב הזה בשלב הזה נראה לא ראוי בעליל.
אם מו"מים נופלים על כמה עשרות אלפי דולרים אז עדיף כבר לפתוח את העונה עם 3 זרים שלכל אחד מוקדש תקציב גבוה על לחפש 4 זרים בתקציב הנוכחי לכל אחד כשאף זר נורמלי לא יסכים לזה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2013, 20:45 
דונתה סמית נשאר בחיפה. מרשים מאוד מבחינתם
לא זוכר מתי קבוצה שהיא לא מכבי שעשתה עונה בסגנון של חיפה הצליחה להשאיר את הכוכב שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2013, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
לא זוכר מתי קבוצה שהיא לא מכבי שעשתה עונה בסגנון של חיפה הצליחה להשאיר את הכוכב שלה

היה לו חוזה בחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2013, 23:45 
דני גולפיטק כתב:

זה בערך הדבר היחיד הרציני שהם הצליחו להשאיר
קלאטיס מקל ובטח שבראד גרינברג זה חצי קבוצה שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
יוני ניר+ סנטר מציאה ואין ספק שהסגל הזה הוא מרשים ביותר.
אני אופטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 03:55 
לא יודע אם מרשים ביותר זו ההגדרה הנכונה, אבל בהחלט יש פוטנציאל. עדיין, לא רואה מי יכול להוות עוגן התקפי מבחינתנו ואין להתעלם מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 10:30 
ברגר כתב:
לא יודע אם מרשים ביותר זו ההגדרה הנכונה, אבל בהחלט יש פוטנציאל. עדיין, לא רואה מי יכול להוות עוגן התקפי מבחינתנו ואין להתעלם מזה

באופן כללי אתה צודק אבל אם נסתכל בהשוואה לעונה שעברה אז אין ספק שהשתפרנו בנושא הזה.
מלבד גודס שהפתיע את כולנו אף אחד מהזרים שהיו לנו לא היה שחקן אחד על אחד טוב. אני בטוח שהשנה הזרים שלנו יתרמו יותר בקטע הזה. גם רביב הוא בלי ספק אופציה התקפית יותר טבעית ומגוונת מבר.
ושוב, אנחנו ננצח משחקים דרך ההגנה, את ה70-75 נקודות אנחנו נשיג.
לגבי ״שחקן קלאצ׳״ ארז יצטרך למצוא אחד כזה תוך כדי העונה. נקווה שאחד הגארדים יהיה מתאים למשימות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 14:30 
גליל החתימו את דראגו פסאליץ', איך לעזעזל יש להם כסף בשבילו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 14:47 
נראה שדרוקר מרכיב קבוצה רצינית ביותר, לא ברור לי מאיפה יש להם את הכסף לשחקנים האלה.
מי היריבות שלנו לתחתית השנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 16:06 
אשדוד, נתניה, נס ציונה. אלה שלוש הקבוצות שנהיה חייבים להיות טובים מהן - יש להן סגל ישראלי חלש ומאמנים בינוניים/חסרי ניסיון. אם לא נהיה טובים מהן, נהיה חזק בתמונת הירידה. כל שאר הקבוצות חזקות מאיתנו בצורה משמעותית (וזה ממש מבאס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 17:02 
bergkamp כתב:
אשדוד, נתניה, נס ציונה. אלה שלוש הקבוצות שנהיה חייבים להיות טובים מהן - יש להן סגל ישראלי חלש ומאמנים בינוניים/חסרי ניסיון. אם לא נהיה טובים מהן, נהיה חזק בתמונת הירידה. כל שאר הקבוצות חזקות מאיתנו בצורה משמעותית (וזה ממש מבאס).

גליל, ראשון והרצליה חזקים מאיתנו? על סמך מה אתה קובע את זה?
הישראלים המדהימים שלהם? העומק בספסל? הצוות המקצועי? הזרים שלהם שיצא לך לראות באופן קבוע בעונה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
קופיפו כתב:
bergkamp כתב:

גליל, ראשון והרצליה חזקים מאיתנו? על סמך מה אתה קובע את זה?
הישראלים המדהימים שלהם? העומק בספסל? הצוות המקצועי? הזרים שלהם שיצא לך לראות באופן קבוע בעונה שעברה?

א יודע איך אנחנו נהיה אבל נס ציונה לקחו כמה הימורים שיכולים להצליח ואז הם יתברגו יפה באמצע
לדעתי אנחנו הרצליה ראשון אשדוד ונתניה נהיה באותו לבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 18:19 
אולי העובדה שהם מביאים זרים יקרים יותר? נראה לי שקבוצה שיש לה את אדריאן בנקס וסנטר ששיחק בקבוצות טובות בטורקיה ובספרד, זה לא יהיה הימור גדול לומר שיש להם זרים טובים יותר.
להרצליה בנוהל יש זרים טובים ויקרים יותר (ואולי הם באמת היחידים שיכולים להיכנס גם כן לקלחת התחתית). לראשון יש סגל ישראלי טוב מאוד והזרים שלהם הם תמיד תותחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 19:08 
bergkamp כתב:
אולי העובדה שהם מביאים זרים יקרים יותר? נראה לי שקבוצה שיש לה את אדריאן בנקס וסנטר ששיחק בקבוצות טובות בטורקיה ובספרד, זה לא יהיה הימור גדול לומר שיש להם זרים טובים יותר.
להרצליה בנוהל יש זרים טובים ויקרים יותר (ואולי הם באמת היחידים שיכולים להיכנס גם כן לקלחת התחתית). לראשון יש סגל ישראלי טוב מאוד והזרים שלהם הם תמיד תותחים.

אבל רגע, זרים זה לא מספיק. מי ישראלי מוביל שם? עמית שמחון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 19:28 
זרים זה בהחלט מספיק. אתה לא תנצח משחקים בזכות הישראלים שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:

זרים זה ממש לא מספיק.
תראה את חולון של שנה שעברה עם זרים מהטובים ששיחקו פה בשנים האחרונות,דייסון והאסל, אבל בלי ישראלים.

יש לנו סגל ישראלי שיכול להסתכל בעיניים של כמעט כל סגל מקביל בקבוצות האחרות,גם מהבכירות. עם זרים איכותיים ועם הדר יוסף מלא אפשר וצריך לעשות עונה מצויינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 20:46 
רדנקו כתב:

מה אתה אומר...
שנה שעברה ניצחנו לא מעט בזכות הישראלים, אפילו דרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
קופיפו כתב:
רדנקו כתב:

מה אתה אומר...

בסופו של דבר נשארנו בליגה שנה שעברה רק בגלל שהבאנו שני זרים תותחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 22:04 
הפועל כתב:
קופיפו כתב:
רדנקו כתב:

מה אתה אומר...

בסופו של דבר נשארנו בליגה שנה שעברה רק בגלל שהבאנו שני זרים תותחים.

זה ממש לא נכון
עשינו סיום עונה נהדר והיינו קבוצה נהדרת בחודשיים האחרונים בזכות שני הזרים זה כן,
אבל להישאר בליגה, מעשית נשארנו אחרי הדרבי (כשבאותו מחזור אשקלון מפסידה בבית לחולון),
ובדרבי גודס עדיין לא תרם כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 22:06 
מעשית כן. אבל בלי זרים טובים אנחנו מסתבכים שם למטה עד הסוף, ולך תדע וכאלה...
אני מקווה שהזרים יהיו טובים, ואז אפשר לדבר על 5-8. אני לא חושב שכרגע הקבוצה הזו מועמדת לעשות "עונה נהדרת" ואין מה ליצור ציפיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
גודס תרם המון בדרבי. הוא לא קלע, אבל נתן הגנה מדהימה. תראה את השידור החוזר ותראה שאני צודק. וזה היה מאד חסר לנו, לא היו לנו שחקנים פשוט שמסוגלים לשמור על גארדים זרים לפניו.
ובכל מקרה שכחת שהיה עוד זר שכיכב במשחק הזה משני צדי הפרקט, אחד בריאן רנדל.

ואת ההישארות הבטחנו בחולון בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 22:55 
גודס נתן דרבי גדול, ושבוע לאחר מכן בחולון רבע אחרון מטורף. מה שכן, העונה אין לנו שחקן כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
צריך להביא סנטר מפלצתי מהכסף של חג'ג' ונהיה כמו פנתנאיקוס של פעם, קבוצה כבדה עם הגנה חזקה שמשחקת על תוצאה נמוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2013, 07:59 
גביזון כתב:
מהכסף של חג'ג'

???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 17:18 
לקראת המפגש מולם בגביע ב-3.10, אשקלון החתימה את גרג ת'ודניק:

http://www.one.co.il/Article/222835.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
הניס כתב:

ג'סיקה הניס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2013, 22:07 
הניס כתב:

הזר השני שכתוב שם שהם החתימו (קמרון בנרמן) זכור לי בתור אחלה שחקן מכללות ודי ליג לפני כמה שנים. הוא לא עשה קריירה מרהיבה באירופה אבל עדיין שנה שעברה נתן 11 נק׳ למשחק ב-15 משחקים בליגה הטורקית הראשונה, מה שלא הרבה זרים בלאומית יכולים להגיד על עצמם. לא ממש יודע באיזה כושר הוא מגיע אבל בעיקרון אשקלון אמורים להיות בכלל לא פראיירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1575 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 53  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: