סימרוטיץ כתב:
pogi כתב:
סימרוטיץ כתב:
dino כתב:
iHapoelist כתב:
עכשיו ב103 מדברים על הפועל
נו מה אומרים?
קח אשכול סטנדרטי בפורום,את המלל תעביר לסאונד,תתבל עם המשתתפים הבולטים בזמן האחרון ויצא לך אחד לאחד .
יכולת לומר גם שראיינו את רונן קצב שגילה שהשחקן הזה מצא חן בעניו, הוא דיבר עם חג'ג' והם תפרו עסקה מבלי שהוא מפרט איך ואם בכלל רב"ש ראה אותו משחק
אבל מה זה משנה הם הרי מדברים שטויות ומה שבאמת קרה זה שרב"ש החליט לצרף אותו על סמך מעקב מקצועי מעמיק ובשיתוף מחלקת הסקאוטינג המפוארת שלנו
למה תמיד לחשוב שלילי ...
בוא נראה קצב (סוכן שחקנים) מחפש להביא שחקן לקבוצה למי יפנה ?
א. למאמן שאחרי זה כמוך ודומייך יטענו שהוא גוזר קופון
ב. למי שהוא יודע כבעל הממון בקבוצה ?
ג. לאלי בואנו
לא משנה מה יקרה תמיד תמצא משהו שלילי, הלוואי שהיתה לנו מערכת סקאוטינג עם 15 סקאוטרים בכל מדינה ותוכנת מיצוי סטטיסטיקה, מחלקת פסכולוגיה ובדיקות ד.נ.א
אבל את זה אין , למרות שלכמותך זה ממש לא משנה כי אם השחקן יצליח הוא תותח ואם הוא לא הוא כישלון, גם אם היתה את המערכת המשוכללת בעולם הייתם מוצאים את הזווית הרעה
את מה זה מזכיר לי ??? אה כן את 103 ויציע העיתונות.
אתה יודע ? יש לי תכונה מטומטמת כזאת , אני פשוט שונא התנהלות של שכונה , אני ממש אלרגי לזה
אני מקנא בטרוף באנשים כמוך שמשכנעים את עצמם כל יום ויום שהמצב מעולה ויש סתם קרציות מאוסות כמוני שמתלוננים כל הזמן
אני רוצה להאמין שבמקרה שנה שעברה קיבלנו בראש 3 דרבים ברצף
-במקרה עפנו מהגביע נגד הפועל ראשון
-במקרה עפנו העונה מאירופה על ההתחלה
-במקרה הוצאנו 1 מ-6 בליגה
-במקרה אנחנו נראים כמו הצרות שלנו
-שליאור לוי הובא לאחר שבדקו ומצאו שהוא כישרון עולה וחלילה לא ייצא כמו הרוש, דנין או רן יצחק
-שהקרואטי הזה הוא בעצם תגלית העונה ולא יהיה אורמוש/ורוצ'ינה/קוטניו הבא
הלוואי שהייתי כמוך חושב שבעצם אנחנו מתנהלים כמו מועדון לתפארת, ומה שצריך זה בסך הכל זמן להתחבר והקהל בכלל והפורום בפרט הם הבעיה המרכזית.
הבעיה שעמוק בפנים משהו בי אומר שכל עוד נמשיך להתנהל כמו שכונה אז התוצאות יהיו בהתאם לשכונה גם אם פה ושם יהיה איזה פוקס בדרך .
לצערי הרב אני לא רואה כל הבדל עד כה בין מסע הרכש ההזוי של שנה שעברה לזה של השנה
שנה שעברה אני הייתי בין הבודדים שכבר בהתחלה ראה מה עומד להיות, היתר הצטרפו כצפוי רק אחרי שאדל הוציא את הכדור הרביעי מהרשת בדרבי
הלוואי והעונה התוצאות יהיו שונות , אני כהרגלי פסימי