תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 15:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פושעי אוסישקין לדין
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
http://rotter.net/forum/scoops1/49472.shtml

יעל דיין הופתעה מהחלטת יו"ר תא 1 להוציאה מרשימתו למועצת העיר ולא להזמינה לאירוע שבו הוצגה. יותר טוב שתשאלי אותו למה זה קרה, היא אומרת, לי אין תשובה או ניחוש לזה. בכיתי? לא. נעלבתי? כן, קצת. עם זאת היא תצביע עבורו לראשות העירייה (אבל לא לסיעתו). וגם: האם מדובר בסופה של קריירה פוליטית ציבורית בת 21 שנה?
מירב שלמה מלמד פורסם: 15.09.13, 06:55

מחוץ לתמונה: "צורם לי שאני לא חלק מהרשימה. לא התכוונתי לפרוש באמצע המון דברים שבעשייה. אני ממש מתפקדת. אפילו התפלאתי כי חשבתי שאמשיך לפעול ולעשות. מובן שלכל אחד יש תחליף, אבל אי אפשר לסמן מחדלים או אי הצלחה בפעילות שלי. כשדיברו איתי הצעתי להתחלף לאחר חצי קדנציה. הצעתי שאם יש לחץ על הרשימה אני מוכנה להיות ראשונה ברוטציה. למה חולדאי הוציא אותי מהרשימה? יותר טוב שתשאלי אותו".

יעל דיין כועסת. מאוד כועסת. היא אמנם בוררת מילים ונזהרת מלפגוע בכבודו של ראש העירייה, אבל בימים אלה חברת המועצה מסיעת תא 1 עדיין מנסה להתאושש מהחלטת יו"ר הסיעה שלא לשלבה ברשימתו. האם בזאת באה לסיומה קריירה ציבורית בת 21 שנים?

דיין, 74, החלה את פעילותה הפוליטית ב־1992, אז נבחרה לראשונה לכנסת. היא כיהנה כיו"ר הראשונה של הוועדה לקידום מעמד האישה ושימשה כחברה
בוועדת החוץ והביטחון וועדת חוקה, חוק ומשפט.

ב־2003 התמודדה בראשות מרצ למועצת עיריית תל אביב, זכתה בחמישה מנדטים ומונתה לסגנית ראש העירייה. במאי 2008 הפסידה דיין בבחירות לראשות מרצ למיטל להבי. בעקבות ההפסד הצטרפה לרשימתו של חולדאי והוצבה במקום החמישי. דיין לא המשיכה כסגנית ומונתה ליו"ר המועצה. היא החזיקה בתיק הרווחה בעירייה ונודעה בזכות מאבקיה למען נשים ובני מיעוטים.

ביום שני שעבר הציג חולדאי את רשימתו החדשה. דיין, שלא נכחה באירוע, לא שובצה ברשימה.

יעל דיין, למה חולדאי ויתר עליך?

"תשאלי אותו. אין לי פרשנות. הוא לא רואה סיבה או טעם לפגם למשהו שקשור בי בנאמנות, בעבודה, בפעילות, בקריאטיביות, אז אין לי מושג. גם אני נשארתי עם אותו סימן שאלה שאת מעלה. האמת, גם חברים אחרים מביעים פליאה, אז ממש אין לי תשובה. אני לא יכולה אפילו לנחש כי ניחוש לא יעזור. הוא קבע עובדות".

הבנתי שאפילו לא זומנת לאירוע שבו הוא הציג את רשימתו.

"נכון. הוא דיבר איתי לפני ואמר לי שאנחנו נפרדים. אחר כך העוזר שלו הקריא לי מי יהיו ברשימה".

אני מניחה שהתחושה קשה.

"קשה לסיים פעילות טרם זמנה. אני מקווה להמשיך בפעילות הציבורית שלי כי לא נגמר הפוטנציאל שלי".

לאור דחיקתך מהרשימה, תנסי לחבור לרשימה אחרת?

"לא אעשה זאת ברשימה עצמאית. אולי בעבודה או בגמלאים. היה לי דיון איתם שנשאר פתוח. אני אדם מבוגר ויודעת מה קורה בפוליטיקה. אמשיך להיות פעילה בתחומי זכויות אדם, נשים ותהליך השלום, אם כי אני יכולה לומר שזה בוודאי יחסר לי. אני מקווה שזה יחסר לאחרים".

חולדאי הסביר לך למה את לא ברשימה שלו?

"לא. אני חושבת שהוא צריך להגיד. הוא אדם ישר שיודע להתבטא. אני מניחה שהוא שקל ושקל. היו באמת המון פניות אליי ששאלו למה זה קרה. אני מפנה את כולם לחולדאי. הוא אמר לי שאין מדובר בפסילה שלי אלא שיש עדיפות לאחרים. אני לא יודעת אם הוא חייב לי הסבר אבל זה צריך לבוא ממנו".

נפגעת ממנו?

"כן, באופן נורמלי נפגעתי. זה לא היסטרי. הוא לא כתב מכתב גנאי. בכיתי? לא. נעלבתי? כן, קצת. זו לא פגיעה אנושה. נותרו בהחלט סימני שאלה".

תצביעי עבורו?

"אני אצביע לחולדאי לראשות העירייה. הוא ראש עירייה מצוין".

ולסיעה?

"את הסיעה אני לא מכירה".

בשנים האחרונות חלה הידרדרות במצבך הבריאותי. יכול להיות שזו הסיבה שהוצאת מהרשימה?

"לא, ממש לא. במשך חמש שנים הפסדתי רק ישיבה אחת כשהייתי מאושפזת. חמש שנים הייתי שם, עברתי צעקות, פטישים, סגירת ישיבות, משטרה, והיה לי כוח ויש לי כוח. אמרתי לחולדאי בעבר שאם ארגיש שהתפקוד שלי נפגם בגלל בעיות הבריאות אהיה הראשונה שאלך".

אם לא תשתלבי בגמלאים, זה יהיה סוף הקריירה הפוליטית?

"אמשיך בדברים הלאומיים, שלום, זכויות אדם ונשים. אני חוזרת לכתוב המשך לספר 'אבי, בתו'. למשוך מהנקודה האחרונה עד היום".

יהיה פרק שיעסוק בהדחתך מהרשימה?

"אני מניחה".

ממטה חולדאי נמסר: "אין לנו כוונה לפרט את תוכן השיחות הפרטיות שניהלו יעל דיין ורון חולדאי. ראש העירייה מעריך ומוקיר את פועלה ובטוח שימשיכו לשתף פעולה".

מקור: http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 43,00.html

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פושעי אוסישקין לדין
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
מה היה יותר,חיילות שמשה דיין זיין או חיילים שזיינו את הבת שלו?
לפי השמועות מדובר היה בקרב צמוד.
עזר ויצמן:״אם היו שמים גג בתל-נוף,זה היה בית הזונות הגדול בעולם״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פושעי אוסישקין לדין
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2013, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
אני שונא את יעל דיין, בחיי, אבל להעליב אישה דרך זה שהיא נהנת לעשות סקס עם מלא אנשים זה מתאים למאה הקודמת, לא לימינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: