שחר כתב:
סימרוטיץ כתב:
שחר כתב:
בדקתי שוב, ב9 מתוך 37 משחקים הוא עלה עם שלושה חלוצים בהרכב, ב7 עם בדש, אבוחצירא ואזולאי וב2 נוספים עם אבידור במקום אזולאי, 7 מהם בחלק הראשון של העונה, ו2 נוספים בגרבז' טיים עם כל מיני הרכבים הזויים, זה בהנחה שלא החלטת לעשות הסבה לשחקנים כמו רוצ'ט וסולארי לחלוצים פתאום.
רוצט בטח שלא סולארי בוואדי שכן ויש גם אנג'ובו , הוא תמיד שיחק עם גזל וגרזיץ מאחורה רוצט קצת קדימה ואז שלושה למעלה, גם בהרכבים אחרים המערך נשמר , כל הזמן שלוש באמצע שלוש למעלה .
זה כבר שטויות במיץ עגבניות, זה4-5-1 שהופך ל4-3-3 לפעמים כמו שכל הליגה משחקת כולל המאמנים הגאונים הטקטיים שלנו משנה שעברה, זה בטח לא הסיבה שהוא מביא את עמאשה כשיש לו 2 חלוצים קלאסיים בהרכב. זה גם בטח לא "הסיבה" לאיך שהקבוצה נראית ככה עד עכשיו.
זכותך לחשוב ככה וכבר הבנתי את נק' המוצא שלך שהולכים למכור את שכטר או דמארי ובגלל זה הוא רוצה את עמשה, אבל מה לעשות יש אנשים שחושבים אחרת ממך ואני חושב שהסיבה שהוא רוצה להביא את עמשה כי הוא חושב שזה מה שיביא לו את הישועה לצורת המשחק שלו, ואכן כן הרבה קבוצות משחקות ככה בשנים האחרונות (לא מובן למה) אבל אצלו זה קצת שונה והוא משחק רק 433 גם החילופים שלו תמיד אותו דבר , כל המשחקים מתחילת העונה כולל משחקי ההכנה הוא לא עבר לשום מערך אחר לא ל4-5-1 ולא ל 4-4-2 למעט המשחק אימון מול ר"ג נדמה לי.
אתה לא יכול לבטל את הדעה בטענה של שטויות במיץ עגבניות משהו שאני בטוח שאם תשאל אפילו את רב"ש הוא יגיד לך שזה השיטה שלו.
שלוש באמצע שלוש למעלה לדעתי הוא עדיין לא מוצא את האיזון שהוא מחפש (האמת שלא נראה לי שגם ימצא) בהתחלה היה לך גרזיץ שסה ורמוט באמצע וטב"ח שכטר דמארי למעלה , מאותו רגע שטב"ח נמכר וורמוט לא מתפקד קרסה הקונספציה שלו.
זגורי לא מחליף ראוי עד כה לטב"ח והחור של גילי באמצע ענק , הבעיה היותר גדולה שנראה כאילו הפתרון שלו זה לשחק עם גילי (כמו רוצט) שאני ממש לא חושב שזה הולך להיות טוב ואז להשאיר את סשה/גורדנה/אבוטבול באמצע עם גרזיץ מה שיחזיר את הפקק לאמצע.
איך שלא תהפוך את זה הוא ישחק עם :
גרזיץ
סשה/אבוטבול/גורדנה עם ורמוט
ואז
עמשה שכטר דמארי
עם עמשה לא יבוא הוא יסיט את ורמוט קדימה ואז האמצע יהיה
גרזיץ
גורדנה/סשה/אבוטבול
אם זה שטויות במיץ עגבניות את זה נראה במהלך העונה, עוד רגע נסגר החלון הנוכחי אז אם שכטר או דמארי לא ימכרו תצטרף לרדת מהתאוריה שלך לפחות עד ינואר.
אני בכלל לא חושב שזה במקום דמארי או שכטר, אם כי זה הגיוני, אני פשוט חושב שהוא לא נצמד לאיזו שיטה מיוחדת ושונה מכל השאר, כי הוא משחק כמו כולם וה4-5-1 זה אותו דבר כמעט כמו 4-3-3, הרי זה לא שהקיצונים עומדים ליד דגל הקרן הם זזים מהקישור עד להגנה ואז זה בדיוק ה4-5-1. אני לא מבטל כלום, אני רק אומר שכדורגל הרבה יותר פשוט מכפי שאתם נהנים לסבך אותו וגם אם מה שרשמת היה תורה מסיני, סביר להניח שהוא היה מחפש קשר ולא חלוץ שמקבל כדור לשטח כמו עמאשה.
אם היו שחקנים טובים, הקבוצה היתה משחקת טוב ולא משנה איזה צירוף של מספרים היית רושם פה.