תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 21:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 13-14/9
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 14:31 
שחר כתב:
האמת שזיו צודק, מבין שלרב"ש יש פה מעמד של אל עצום עם כוחות מיסטיים, אבל בינתיים בכל הקשור לטביעת עיין הוא לא הוכיח את עצמו וההפך, בדיוק כמו שמאמנים אחרים עשו לפניו ומה שהכי לא ברור זה למה לעזאזל 4 שנים? לא למדו כלום?

אותי פחות מדאיגה חוסר טביעת העין של רב"ש, לעומת ההתרפסות של ההנהלה שנותנת יד לדבר הזה.
איך אף אחד שם לא קם ושואל את רבש אם המגן הזה באמת שווה את הכסף בסיטואציה הנוכחית? כאילו מה, התחבא פה כל הזמן הזה איזה רוברטו קרלוס ואף אחד לא ידע?

מישהו היה צריך לבוא לאדון רב"ש ולומר לו:
1. אם כל הכבוד לרצון שלך, זה לא דוידזאדה או דוד אמסלם בשיאו שאתה מחתים.
2. נכון לרגע זה זאת הוצאה כספית מיותרת ויש בה יותר הימור מאשר ביטחון שזה המגן שישדרג אותנו.
3. שמעון הרוש הוא לא ההבדל בין אליפות או לא ובגלל זה נחכה עם השדרוג בעמדה כשימצא שחקן מתאים יותר בינואר או בקיץ הבא.
4. אתה המאמן עם השכר הכי גבוה בליגה, חלק מהתפקיד שלך הוא גם לשפר שחקנים.

אבל כשבהנהלה יושבים בובות, אז אף אחד לא מעלה את השאלות ואף אחד לא חושב קדימה והכל טלאי על טלאי ומה שזול בסוף הופך להכי יקר.
והכי מדהים שאת הפיאסקו של השחקנים הבינוניים שהגיעו בסיטונאות, כל זה קרה בקיץ שעבר! איך אף אחד לא למד מזה??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 14:31 
mbracha כתב:
JustZiv כתב:
מתחיל להימאס תרבות הסתימת חורים ובזבוז כספים על שחקנים בינוניים.
אם רב"ש כל כך התעקש עליו, אז שלא יצפה שניתן למגן הזה "זמן התאקלמות" "ללמוד את שיטת המשחק" ועוד קלישאות.
או שהוא טוב מהתחלה או שיקבל את אותו יחס שמקבל החליף שלו הרוש.
הספיק לי כל הבן יוספים האלה משנה שעברה.

מלכתחילה רב"ש בנה את הקבוצה תוך שהוא מכוון לשחקן בינוני לעמדת המגן השמאלי בשלב הזה, כי התקציב מאוד מוגבל . הוא היה בטוח כמו רבים מאיתנו (כשהגיע להפועל, יש כאלו שאפילו פינטזו על זה אקטיבית) שהרוש הוא שחקן בינוני, אך גילה שהרוש בכלל לא שחקן. כנראה שבמעט הכסף שאין הוא הלך על הטוב ביותר שיכול היה להשיג בארץ (כנראה שאת עמדת הזר החמישי מייעדים למישהו אחר לקראת ינואר). אתה בוחר לקרוא לזה "סתימת חורים", אחרים יקראו לזה חיזוק - וזה בדיוק מה שזה. שחקן סביר פלוס ממה ששמעתי במקום החייזר שמאייש את העמדה הזאת.

עמדת המגן השמאלי היא אולי העמדה עם הכי מעט היצע בכדורגל העולמי, ובוודאי בישראל. אם אתה מביא לעמדה הזאת ישראלי ולא חי בסרט שאתה יכול לרכוש את דווידזאדה או טוואחה, זה הכי טוב שתוכל לקבל.

את הסיפורי סבתא האלה אתה יכול לספר לנו עד מחר
לרב"ש היה תקציב מוגדר ודיי גבוה . הוא בנה את הסגל ולקח את ההחלטות דוגמת הבאתו של איתי שכטר (שאני מזכיר לא שיחק באופן רצוף מעל שנתיים) בסכום עצום. באותו כסף הוא יכל להביא חלוץ אחר דוגמת מנגה יחד עם מגן שמאלי נורמאלי. אלו החלטות שהוא לקח .
לבוא ולהגיד שהוא "התפשר" על העמדה הזו כי לא היה כסף אחרי שנתת לו 40 מליון שקל לעשות בהם מה שהוא רוצה זה גנבת דעת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
איך החלטתם שגרזיץ ועמוס בלופים? כבר?
תנשמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 14:37 
JustZiv כתב:
שחר כתב:
האמת שזיו צודק, מבין שלרב"ש יש פה מעמד של אל עצום עם כוחות מיסטיים, אבל בינתיים בכל הקשור לטביעת עיין הוא לא הוכיח את עצמו וההפך, בדיוק כמו שמאמנים אחרים עשו לפניו ומה שהכי לא ברור זה למה לעזאזל 4 שנים? לא למדו כלום?

אותי פחות מדאיגה חוסר טביעת העין של רב"ש, לעומת ההתרפסות של ההנהלה שנותנת יד לדבר הזה.
איך אף אחד שם לא קם ושואל את רבש אם המגן הזה באמת שווה את הכסף בסיטואציה הנוכחית? כאילו מה, התחבא פה כל הזמן הזה איזה רוברטו קרלוס ואף אחד לא ידע?

מישהו היה צריך לבוא לאדון רב"ש ולומר לו:
1. אם כל הכבוד לרצון שלך, זה לא דוידזאדה או דוד אמסלם בשיאו שאתה מחתים.
2. נכון לרגע זה זאת הוצאה כספית מיותרת ויש בה יותר הימור מאשר ביטחון שזה המגן שישדרג אותנו.
3. שמעון הרוש הוא לא ההבדל בין אליפות או לא ובגלל זה נחכה עם השדרוג בעמדה כשימצא שחקן מתאים יותר בינואר או בקיץ הבא.
4. אתה המאמן עם השכר הכי גבוה בליגה, חלק מהתפקיד שלך הוא גם לשפר שחקנים.

אבל כשבהנהלה יושבים בובות , אז אף אחד לא מעלה את השאלות ואף אחד לא חושב קדימה והכל טלאי על טלאי ומה שזול בסוף הופך להכי יקר.
והכי מדהים שאת הפיאסקו של השחקנים הבינוניים שהגיעו בסיטונאות, כל זה קרה בקיץ שעבר! איך אף אחד לא למד מזה??

זו הטעות שלך ה"הנהלה" שאתה מדבר עליה היא חיים רמון
ואני חוזר ואומר שכל עוד הוא מנווט את הספינה הזאת שנקראת הפועל ת"א זה רק עניין של זמן כי לבן אדם אין מושג
יבוא יום וייגמרו הפראיירים שנותנים לו כסף ואז נהיה בבעיה רצינית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
ליאור לוי, 4 שנים, מגן ימני שבא לשחק שמאלי, בן 25 עם פחות מ-50 משחקים בליגת העל, 150 אלף דולר לעונה, 400 אלף שקל לשירצקי.

כישלון מובטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 14:46 
בן 26

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
בן 26

עוד חודש, תפרגן לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
איזה שחקן מקש האלופה הצליח שלא בקש?

שיהיה בהצלחה

:ROSE:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 14:49 
RedFox כתב:
ליאור לוי, 4 שנים, מגן ימני שבא לשחק שמאלי, בן 25 עם פחות מ-50 משחקים בליגת העל, 150 אלף דולר לעונה, 400 אלף שקל לשירצקי.

כישלון מובטח.

נתת פה רשימה של פרטים שלא אומרים כלום.
ואחרי זה רשמת כישלון מובטח.

את הרישיון סקאוט כבר קיבלת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 14:49 
עוד בינוני לאוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין למה להתעקש בכוח להביא מגן ישראלי שמאלי, כשאין אחד כזה פנוי. מה שקורה עכשיו, זה שמביאים מגן ימני שישחק שמאלי. מגן בינוני מאוד עם משכורת של מגן תותח. פשוט מעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
RedFox כתב:

כישלון מובטח.

לא צריך רישיון סקאוט, צריך רישיון סוכן בשביל לשדך לנו את כל הבינוניים האלה.
כתבתי פה רשימה של פרטים שאומרים המון, כמובן שכחתי להזכיר שמדובר בשחקן שבינוני זאת מחמאה בשבילו, שעודד אלקיים פותח בקריית שמונה על חשבונו בתור מגן ימני.
שירצקי הכניס לנו צינור, ולא בפעם הראשונה, הבן אדם כריש ואנחנו פראיירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 14:54 
טוב, לא טוב, מה זה משנה, גם ככה הוא הולך לשחק לבד באגף.
...
מנהלים אותנו קבוצה של אנשים עם שכל בתחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:

כישלון מובטח.

1. אני מאמין שהמשכורת היא בברוטו (לתקשורת נוח לנפח את המשכורת מתי שמתחשק להם).
2. היה לנו פעם מגן שמאלי שהוא ימני ברגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 14:57 
RedFox כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
RedFox כתב:

כישלון מובטח.

כתבתי פה רשימה של פרטים שאומרים המון, כמובן שכחתי להזכיר שמדובר בשחקן שבינוני זאת מחמאה בשבילו, שעודד אלקיים פותח בקריית שמונה על חשבונו בתור מגן ימני.

שמע,
אם אתה יודע מראש מי הולך להיות כישלון ומי הצלחה,
אז למה שלא תלך לראשי הקבוצות הגדולות בעולם ותספר להם? אתה תהיה מולטי מיליונר.
אתה מבזבז את הכוחות שלך בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 14:59 
הצעד הזה רק מוכיח כמה עקשן רב"ש, הוא שכולנו נהנה מכך או שכולנו נסבול, כך או כך האחריות היא עליו, בניגוד למאמנים אחרים כאן ברור שהוא זה שמביא את השחקנים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
יש מצב שרבש מעוניין לעבור למקקי בעונה הבאה ורוצה פיטורים? קונספירציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 15:02 
סימרוטיץ כתב:
הצעד הזה רק מוכיח כמה עקשן רב"ש, הוא שכולנו נהנה מכך או שכולנו נסבול, כך או כך האחריות היא עליו, בניגוד למאמנים אחרים כאן ברור שהוא זה שמביא את השחקנים שלו.

אחריות שמחריות, אם עוד עשרה מחזורים אנחנו מתחת לקו האדום הוא יקום ויגיד "זאת האחריות שלי, אני מתפטר" ?
זובי. במקום זה נשמע "אני אוציא את העגלה מהבוץ" ואחרי עוד ארבעה מחזורים הוא יפוטר, יביאו מאמן בשני גרוש במקומו ורב"ש יישב בבית בזמן שהפועל משלמת את החוזה שלו.
ניהול של דוכן לימונדה כושל זה מה שקורה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 15:04 
הגלמוד מלוד כתב:
RedFox כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
RedFox כתב:

כישלון מובטח.

שמע,
אם אתה יודע מראש מי הולך להיות כישלון ומי הצלחה,
אז למה שלא תלך לראשי הקבוצות הגדולות בעולם ותספר להם? אתה תהיה מולטי מיליונר.
אתה מבזבז את הכוחות שלך בפורום.

אתה אמיתי תגיד?
לפי ההיגיון שלך בו נחתים בהפועל את דוד שלי אלברט , הוא אמנם בחיים לא שיחק כדורגל ואין לו מושג איך נראה כדור, אבל אלה פריטים שלא אומרים כלום אולי הוא יפציץ נכון?
כשאתה מחתים שחקן בכאלה סכומים את מן הסתם אתה עושה זאת עפ"י הרזומה שלו, ככה זה בדרך כלל נהוג ולרוב זו שיטה שמצליחה.
רק חבל שאצלנו כבר כמה שנים מחתימים שחקנים במיליונים על סמך "היכרות של מאמנים", "המלצות של סוכנים" וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 15:05 
dino כתב:
יש מצב שרבש מעוניין לעבור למקקי בעונה הבאה ורוצה פיטורים? קונספירציה.

כנל שכטר
רוצה שחרור לברצלונה אז מנסה לקבל שחרור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אתם קצת נסחפים. במיוחד זיו שהחליט שגרזיציץ ועמוס הם בלופים.

גם אם נעשו טעויות בבניית הסגל, הם כבר נעשו ועכשיו צריך לקבל החלטות בהתאם.
לא יודע אם הליאור לוי הזה טוב או רע. התחושה שלי לא אופטימית מדי.
אבל אישית נמאס לי לבדוק כל מאמן ובעלבית בציציות. מיציתי.
רב"ש הוא אוטוריטה ואיש מקצוע שביסס את עצמו כרציני. שיעשה מה שהוא רואה לנכון. קצת עפנו על עצמנו בשנתיים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מושקוביץ כתב:
סימרוטיץ כתב:

אחריות שמחריות, אם עוד עשרה מחזורים אנחנו מתחת לקו האדום הוא יקום ויגיד "זאת האחריות שלי, אני מתפטר" ?
זובי. במקום זה נשמע "אני אוציא את העגלה מהבוץ" ואחרי עוד ארבעה מחזורים הוא יפוטר, יביאו מאמן בשני גרוש במקומו ורב"ש יישב בבית בזמן שהפועל משלמת את החוזה שלו.

אז מה הפתרון ? ואם יש כזה איך לא כל הקבוצות בעולם יודעות עליו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
mbracha כתב:
JustZiv כתב:
אם רב"ש כל כך התעקש עליו, אז שלא יצפה שניתן למגן הזה "זמן התאקלמות" "ללמוד את שיטת המשחק" ועוד קלישאות.

מלכתחילה רב"ש בנה את הקבוצה תוך שהוא מכוון לשחקן בינוני לעמדת המגן השמאלי בשלב הזה, כי התקציב מאוד מוגבל . הוא היה בטוח כמו רבים מאיתנו (כשהגיע להפועל, יש כאלו שאפילו פינטזו על זה אקטיבית) שהרוש הוא שחקן בינוני, אך גילה שהרוש בכלל לא שחקן. כנראה שבמעט הכסף שאין הוא הלך על הטוב ביותר שיכול היה להשיג בארץ (כנראה שאת עמדת הזר החמישי מייעדים למישהו אחר לקראת ינואר). אתה בוחר לקרוא לזה "סתימת חורים", אחרים יקראו לזה חיזוק - וזה בדיוק מה שזה. שחקן סביר פלוס ממה ששמעתי במקום החייזר שמאייש את העמדה הזאת.

עמדת המגן השמאלי היא אולי העמדה עם הכי מעט היצע בכדורגל העולמי, ובוודאי בישראל. אם אתה מביא לעמדה הזאת ישראלי ולא חי בסרט שאתה יכול לרכוש את דווידזאדה או טוואחה, זה הכי טוב שתוכל לקבל.

לרב"ש היה תקציב מוגדר ודיי גבוה . הוא בנה את הסגל ולקח את ההחלטות דוגמת הבאתו של איתי שכטר (שאני מזכיר לא שיחק באופן רצוף מעל שנתיים) בסכום עצום. באותו כסף הוא יכל להביא חלוץ אחר דוגמת מנגה יחד עם מגן שמאלי נורמאלי. אלו החלטות שהוא לקח .
לבוא ולהגיד שהוא "התפשר" על העמדה הזו כי לא היה כסף אחרי שנתת לו 40 מליון שקל לעשות בהם מה שהוא רוצה זה גנבת דעת .

לגנוב דעת זה לטעון שהיו לו "40 מיליון שקל לעשות בהם מה שהוא רוצה", כאילו תקציב הקבוצה מורכב רק משכר+עלות העברה, או כאילו אין לו על הגב כל מיני ירושות שקיבל שעולות המון המון כסף למועדון (בתוך התקציב הזה למשל יש לך שירזי, אבוקסיס ושביט אלימלך). לגנוב דעת זה גם לטעון שהביאו את שכטר (שכל אחד פה פינטז על כך שיגיע, מגדול עד קטן) בסכום עצום שבמקומו יכלו להביא חלוץ ומגן, כי בפועל שכטר מומן ברובו ע"י כל מיני מקורות מימון אלטרנטיבי שאמנם מנפחים ויזואלית את תקציב המועדון אבל בפועל עלו למועדון כמעט כמו כל חלוץ אחר בליגת העל שיכלו להביא במקומו. אגב, אם כבר לגנוב דעת אז למה לבחור במנגה כדוגמה? שחקן נהדר, אבל קרית שמונה שילמה עליו יותר מ- 600 אלף דולר דמי העברה, נוסף על כך שהוא תופס משבצת של זר.

רב"ש אמר שהוא יסתדר עם מה שיש לו בעמדת המגן השמאלי ולא יביא חיזוק, למרות שאם היה לו את הכסף הוא היה מביא את החיזוק לשם. הטעות שלו היא שלא ידע עד כמה הרוש גרוע, אך בכנות אני חושב שאף אחד לא ידע עד כמה הוא באמת גרוע והסגל הושלם עוד לפני שיצאנו למחנה אימונים ומישהו יכול היה באמת להעריך את המצב.

אבל היי, ערב יום כיפור זה יום נהדר להשתלח בו סתם ועל בסיס כלום. תפדאל.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
ליאור לוי שיחק במשך 3 שנים בסביבות 17 משחקים בעונה. אצלנו בונים עליו לעונה שלמה.

אני כבר רואה את זה בא: "פרק 2: שובו של שריר הירך האחורי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
pogi כתב:
mbracha כתב:
JustZiv כתב:

לגנוב דעת זה לטעון שהיו לו "40 מיליון שקל לעשות בהם מה שהוא רוצה", כאילו תקציב הקבוצה מורכב רק משכר+עלות העברה, או כאילו אין לו על הגב כל מיני ירושות שקיבל שעולות המון המון כסף למועדון (בתוך התקציב הזה למשל יש לך שירזי, אבוקסיס ושביט אלימלך). לגנוב דעת זה גם לטעון שהביאו את שכטר (שכל אחד פה פינטז על כך שיגיע, מגדול עד קטן) בסכום עצום שבמקומו יכלו להביא חלוץ ומגן, כי בפועל שכטר מומן ברובו ע"י כל מיני מקורות מימון אלטרנטיבי שאמנם מנפחים ויזואלית את תקציב המועדון אבל בפועל עלו למועדון כמעט כמו כל חלוץ אחר בליגת העל שיכלו להביא במקומו. אגב, אם כבר לגנוב דעת אז למה לבחור במנגה כדוגמה? שחקן נהדר, אבל קרית שמונה שילמה עליו יותר מ- 600 אלף דולר דמי העברה, נוסף על כך שהוא תופס משבצת של זר.

רב"ש אמר שהוא יסתדר עם מה שיש לו בעמדת המגן השמאלי ולא יביא חיזוק, למרות שאם היה לו את הכסף הוא היה מביא את החיזוק לשם. הטעות שלו היא שלא ידע עד כמה הרוש גרוע, אך בכנות אני חושב שאף אחד לא ידע עד כמה הוא באמת גרוע והסגל הושלם עוד לפני שיצאנו למחנה אימונים ומישהו יכול היה באמת להעריך את המצב.

אבל היי, ערב יום כיפור זה יום נהדר להשתלח בו סתם ועל בסיס כלום. תפדאל.

הבעיה היא לא שכטר, הבעיה היא רן יצחק, פדידה, מסיקה, צ'קול, עמוס וזגורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 15:15 
הבעיה היעקרית זה שחושבים אולי שהבעיה של הקבוצה הזו הוא המגן השמאלי, גם אם היו מביאים את רוברטו קרלוס עדיין זה לא יפתור את הבעיות המרכזיות שלנו, בטח ובטח ליאור לוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 15:17 
סימרוטיץ כתב:
מושקוביץ כתב:
סימרוטיץ כתב:

אז מה הפתרון ? ואם יש כזה איך לא כל הקבוצות בעולם יודעות עליו ?

שמע, מאמן או מנהל מקצועי עם יד כמה שיותר חופשית זה דבר טוב ואמור להוסיף לבטחון שלו ושל הקבוצה.
אבל צריך מישהו עם מוח ועם וטו בהנהלה.
הרוש זה לא שחקן, סבבה, אבל ליאור לוי, שחקן מבוגר יחסית בלי רקורד משמעותי, ישדרג את העמדה שלו בכמה ? חמישה אחוזים אם יש לנו מזל ? עשרה אחוזים אם הוא עילוי ?
העמדה הזאת בעייתית מאוד אצלנו, אבל לא במקום הראשון וליאור לוי זה לא שחקן שיקרב אותנו ללבל של מכבי וחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 15:19 
סימרוטיץ כתב:
הבעיה היעקרית זה שחושבים אולי שהבעיה של הקבוצה הזו הוא המגן השמאלי, גם אם היו מביאים את רוברטו קרלוס עדיין זה לא יפתור את הבעיות המרכזיות שלנו, בטח ובטח ליאור לוי

הבעיה העקרית בקבוצה זה מגן שמאלי.
אז איפה הבעיה? באמצע? מה לעשות שבנו על גילי למתחת לחלוץ ובנתיים המזל קצת לא איתו,וזה לא אומר שהוא לא יחזור בהמשך העונה.
בנתיים גורדנה מחליף אותו לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
במקום לשמור כסף לכיסוי ההפסדים או לאיזה זר שבאמת ישדרג. פשוט בא לי לשבור את היד עוד פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 15:30 
איזה קבלת פנים לשחקן חדש יש פה...

הפכנו ליותר גרועים מאוהדי מכבי בימים הרעים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: