תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 22:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 13-14/9
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 07:18 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

איתי שכטר יירד לספסל?
בהפועל ת"א מנסים למצוא את הנוסחה הנכונה שתספק ניצחון ליגה ראשון לעונה ותוריד את מפלס הלחץ.
אתמול ערך המאמן רן בן שמעון סידרת ניסויים במסגרת משחק האימון מול הפועל עכו ,(0:0) שם הוסיפה הקבוצה להיראות לא טוב וכמעט לא הגיעה לשער לאורך 90 הדקות.
נקודת האור היחידה היתה יכולתו של החלוץ הצעיר ממחלקת הנוער, שון מלכה. לנוכח יכולתו של איתי שכטר לאחרונה, עדיין לא ברור אם הוא יקבל את חולצת ההרכב הראשון, וייתכן כי מלכה יקבל הזדמנות להוכיח את עצמו כבר מול מכבי פ"ת בשבת הבאה.
מצד אחר, כמה גורמים במועדון טוענים שרק חזרה של שכטר לעניינים ושובו של גילי ורמוט מהפציעה יוכלו לשדרג את הקבוצה, ומעוניינים לגבות את שכטר ולראות אותו ממשיך לשחק למרות האכזבה ממנו.
במשחק האימון אתמול השניים לא שותפו וקיבלו מנוחה מסיבות שונות.
במהלך המחצית הראשונה אירעה תקרית מכוערת בין ספדסיו, קשרה הברזילאי של עכו, לבין שופט המשחק שי שטרית. האחרון הרחיק את ספדסיו לאחר עימות מילולי, ולאחר מכן ניסה מאמן עכו יובל נעים לפוצץ את המשחק, אבל לאחר התערבותו של בן שמעון הדבר הנמנע.
בסיום טען ספדסיו ששטרית קילל אותו, בעוד השופט טען בדיוק ההפך.
יהיה מעניין לראות אם השופט ציין זאת בדו"ח המשחק, דבר שעשוי לגרום לכך שהשחקן יועמד לדין בבית הדין של ההתאחדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 13-14/9
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 07:19 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

< מבזק.
הפועל ת"א: למרות המאמצים להתחזק עד תום מועד ההעברות ביום שלישי, ואחרי פיצוץ המו"מ מול המגן ליאור לוי מקרית שמונה, מסתמן שהקבוצה תישאר עם הסגל הנוכחי לפחות עד ינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
כתבה מעמיקה מ-ONE על הנוער שלנו

שחר אדום: הנוער של הפועל רוצה לשוב לצמרת
בין הדומיננטיות של מכבי חיפה ומכבי ת"א לדעיכה בעידן טביב, מנסה מחלקת הנוער של האדומים לחזור למקומה הטבעי. המאמן: "יש רוחות של שינוי חיובי"

משחק הסופר-קאפ של ליגת העל לנוער הפגיש השנה את קבוצות הנוער של מכבי חיפה ומכבי תל אביב. במשך העשור האחרון, למעט הבלחות של בית"ר ירושלים בדור הזהב שלה ואליפות אחת היסטורית של הפועל חיפה, הדומיננטיות של שני המועדונים הגדולים הללו הייתה בלתי ניתנת לערעור.

באותו הזמן, בצידה האדום של העיר ת"א, מביטים בקנאה. למעט גביע המדינה ב-2009, בו זכתה קבוצת הנוער של תומר קשטן, שכללה שמות מוכרים כמו רועי גורדנה, גל שיש וארתור אטאז'נוב, מועדון הנוער של הפועל ת"א מוצא עצמו נטול הישגים בעשור האחרון.

תקרית חמורה וקללות בין שי שטרית לספדאסיו
הפ' ת"א ועכו ערכו משחק שהסתיים ב-0:0, החלוץ התעמת עם השופט והורחק. שטרית טוען שהשחקן אמר: "Fuck you". החלוץ: "הוא אמר זאת קודם"
לכתבה המלאה
בזמן שמחלקות נוער אחרות ממשיכות להוות בסיס עליו נשענות הקבוצות הבוגרות, בשנים האחרונות חלה דעיכה גדולה בפס הייצור האדום. ממועדון שהביא לכדורגל הישראלי את ביבראס נאתכו, ערן זהבי ובן שהר, היום אפשר לספור על פחות מיד אחת את השחקנים שעלו מהנוער ורכשו לעצמם מעמד בכיר בקבוצה הבוגרת.

הנפילה הגדולה
אם תשאלו אנשים בהפועל תל אביב לגבי מחלקת הנוער הם יוכלו לשים את האצבע על הזמן המדוייק בו החלה הנפילה. זה לא סוד שהפועל נוהלה בצורה מעוררת מחלוקת בשנים שקדמו להעברת הבעלות לחיים רמון. ריבים בין בעלים ואינטריגות שונות בין בעלי תפקידים בתוך המועדון היו דבר יום יומי בנוף של חודרוב.

צעד נוסף בהתדרדרות התרחש לאחר שטביב החליט שהוא לא משקיע יותר במועדון, דבר שהשפיע בצורה ניכרת על מחלקת הנוער. למחלקה חסר ציוד בסיסי כמו משקולות, משוכות ועוד. הדשא הוזנח וגם המגרש הסינטטי שהתגאה בו הבעלים התגלה כבור כלכלי שעדיין לא שולם ועדיין מנוהל בתביעות עם המועדון.

אם לא די בקשיים ניהוליים, באותו זמן הגיע הפיצוץ עם זאביק זלצר, מנהל מחלקת הנוער לשעבר. לאחר חוסר הסכמה בנושאים רבים ואף ויכוח של השניים באחד המשחקים, שם זלצר את המפתחות ועזב את המועדון.

פעולה תמוהה אחרת הגיעה שבועות ספורים לפני שהעביר טביב את זכויות הניהול לרמון. הבעלים לשעבר שחרר שחקנים מובילים ממחלקות הנוער מסיבות לא מובנות. שחקנים מצטיינים זרמו החוצה מהמועדון כמו החלוץ רז יצחק, שקרע רשתות בקבוצות הנערים השונות ושוחרר דווקא ליריבה העירונית מכבי ת"א. גם ירדן קרישטול, שוער שהשתייך לסגל נבחרת הנערים, שוחרר ומצא עצמו בהפועל חיפה, כאשר הרשימה עוד ארוכה.

רוחות של שינוי
נדמה שלאחרונה מנשבות רוחות של שינוי במחלקת הנוער של המועדון. בקיץ, לאחר גיוס תרומות מאסיבי של העמותה שדאגה לשפץ את המתחם של הנוער, נעשה סבב במחלקה שמציב כעת את איתי מרדכי כמנהל המקצועי של הנוער. מרדכי, שבילה את ימיו הגדולים כשחקן במכבי חיפה, הגיע כדי להטוות דרך חדשה.

חלוץ העבר היה מאמנה של קבוצת הנוער של הירוקים מהכרמל ואף הצעיד אותם לשתי אליפויות רצופות וכעת, עם הגעתו של רן בן שמעון לקבוצה הבוגרת, השניים חוברים שוב לאחר ששיתפו פעולה יחד בקפריסין אשתקד.

מבחינת מרדכי, התהליך הוא ארוך, אך יניב תוצאות בעתיד: "מבחינתי, מחלקת נוער היא דבר בלתי נפרד מהעתיד של כל מועדון. קבוצת הנוער היא ספינת הדגל של המועדון ומהווה בבואה לעתיד הקבוצה הבוגרת. אנחנו התחלנו כעת תכנית חומש אשר תפקידה להציב את מחלקת הנוער של הפועל ת"א במקומה הראוי. אני תמיד אומר לשחקנים ולצוות, אנחנו רצי מרתון, לא ספריטנרים".

מרדכי גם רואה בהישגיות של מחלקות הנוער חלק בלתי נפרד מפיתוח שחקן צעיר: "מחלקת הנוער נועדה לייצא שחקנים לקבוצה בוגרת וזה ברור לכולם. עם זאת, קבוצות מחלקות הנוער חייבות לשאוף להישגים. לא ייתכן שקבוצת הנוער לא זכתה כל כך הרבה זמן בתואר. זה לא הוגן לעלות שחקן לבוגרים, שם הוא נדרש להתמודד על תארים, בעוד שבקבוצת הנוער הוא דשדש באמצע הטבלה. כך לגבי רמת האימונים, במיוחד במחלקת הנוער".

ההתאקלמות בקבוצה הבוגרת מאוד חשובה למרדכי, שהוסיף: "אני רוצה ששחקן שיקודם לבוגרת לא יהיה בהלם מהרמה ומהקצב של הבוגרים. אני ורן ניהלנו כל אחד שיחות אישיות בנפרד עם כל מאמן ובהן דרשנו מהם קו אחיד לגבי דרך האימון והשיטה של הקבוצות. כמו כן, בן שמעון בקרוב יתחיל להעביר אימונים לקבוצות המחלקה השונות דבר שיתרום לילדים המון. בנוסף, התחלנו לבנות מערך סקאוטינג שיביא לנו שחקנים שמתאימים לרמה שאנחנו רוצים להציב מכל רחבי הארץ".

רק תוצרת הארץ
כשמדברים עם חלוץ העבר על הבאה של ילדים זרים למחלקות הנוער בדומה למה שעושים מעבר לכביש, מרדכי נחרץ בדעתו: "לא בבית ספרנו. אצלנו לא יהיו חלוצים זרים שיתפסו מקום של ילדים שגדלו במועדון. אם אני אבא של שחקן צעיר שגודל במועדון ואני מבין שבעתיד יכול לבוא שחקן זר שיתפוס את מקומו, אני לא שולח את הבן שלי לשם".

את עמדת מאמן קבוצת הנוער תופס העונה אופיר קופל, שמחליף בתפקיד את מוריס ז'אנו, שסיים את כהונתו לאחר עונה אחת בלבד אותה סיים במקום ה-11. קופל אימן בעבר במחלקת הנוער של הפועל פ"ת, בקריית אונו ובשנה שעבר את קבוצת הנערים של הפועל ת"א.

"התמניתי להיות מאמן קבוצת הנוער לעונה הקרובה. אני רואה את קבוצת הנוער כחלון הראווה של כל המחלקה ולכן המינוי הוא כבוד גדול בשבילי", אמר קופל, שהיה במועדון בעונה שעברה.

העונה הוא חושב שהדברים נראים יותר טוב: "בעונה הקודמת אימנתי את נערים א' במועדון ואני יכול להגיד שהעונה יש רוח של שינוי בכל התחומים, החל משעות האימון שהתארכו ועכשיו אנחנו כבר לא מוגבלים לשעה וחצי, עד לציוד הנדרש לנו לאימונים, הכל קיים וזמין. איתי מרדכי ואני בקשר רציף. הוא מסייע לנו בנושאים טקטים וגם מבחינת אימונים אישיים שהוא מעביר לנערים המצטיינים".

קופל המשיך וסיפר על ההתאקלמות האישית שלו בתפקיד החדש: "ניהלתי עם רן בן שמעון מספר שיחות לא מועט ודנו על אותה שיטת משחק של הבוגרים שאותה אני מנחיל בנוער, כל זאת כדי ליצור חבלי קליטה קלים לשחקנים שיעשו את קפיצת המדרגה. יש לי יתרון בתפקיד הזה כיוון שאני אימנתי את נערים א' בשנה שעברה ורוב השחקנים המשיכו איתי לכאן, כך שאני מכיר את הקבוצה היטב".

ביחס לשאלה האם יצליח קופל להביא את האליפות הנכספת חזרה למועדון האדום אמר קופל: "אנחנו לא פוחדים לדבר על אליפות ומועדון כמו הפועל ת"א שואף תמיד להישגים גבוהים ככל האפשר. קודם אנחנו נוודא שנעמיד קבוצה מסודרת, לוחמת ועמוקה. אני גם מאמין שהשחקנים החריגים יתנו לנו את הדחיפה. אחד הדברים שהיו בעוכרי הקבוצה בשנים שעברו היא הפתיחה הרעה ואת זה ננסה לתקן עוד היום".

גם בתחום הניהול השוטף נעשה שינוי כאשר הנרי אלקבץ, מאוהדיה המפורסמים והחזקים של הקבוצה מונה למנהל מחלקת הנוער. משיחות שונות עם אנשים במועדון ומחוצה לו, כולם סמוכים ובטוחים שהוא האדם המתאים ביותר לתפקיד.

העתיד אדום?
יוזמה נוספת שעלתה כבר בעונה שעברה ומתחילה לתפוס תאוצה העונה היא האפשרות שעמותת האדומים, אשר מחזיקה ב-20% ממניות הקבוצה, תרכוש מחיים רמון את זכויות הניהול של מחלקת הנוער. דבר זה יהווה צעד יוצא דופן בכדורגל הישראלי, אך בו בזמן העמותה לא מתכוונת להפנות עורף לקבוצת הבוגרים וישנה הבנה בין הצדדים שמחלקת הנוער צריכה לשרת את הקבוצה הבוגרת.

עמותת האדומים כבר פנתה לרמון ומנהלת איתו מגעים. ההערכה היא שהמחיר בו ינקוב רמון יעמוד סביב מיליון שקלים כאשר לחוזה יוכנסו בוודאי סעיפים אשר יוודאו קשר רציף ותקין עם הקבוצה הבוגרת.

מעמותת האדומים נמסר כי מטרת היוזמה, אשר יצאה לדרך בעונה שעברה, היא להחזיר עטרה ליושנה בכל הקשור למחלקת הנוער. שתי המטרות העיקריות של העמותה הן השגת מקורות כלכליים למחלקה וניהול תקין. העמותה כבר השיגה שני אנשים חזקים מאוד, אחד בתחום השיווקי והשני בתחום הניהולי אשר יכנסו אם וכאשר תגיע המחלקה לניהול האדומים. העמותה רואה באיתי מרדכי שינוי מרענן ונכון כשהרצון הוא לעבוד יחד איתו ועל פי תוכניתו. יהיה מעניין לעקוב אחר ההתפתחויות בנושא.

בינתיים, קבוצת הנוער פתחה את העונה בתיקו 1:1 בקריית שמונה ולמרות כל השינויים שבוצעו במחלקת הנוער, הדרך להשגת אותן מטרות עוד ארוכה. כעת יחכו אוהדי הפועל בציפייה לראות האם השינוי שהתרחש יוכל להוביל לדור חדש של תינוקות קשטן ולהניב פס נוסף של שחקנים ברמתם של ערן זהבי, בן שהר וביבראס נאתכו או שלמרות הכל תסתפק הפועל בגביע אחד גם בעשור הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 07:44 
סמל אישי של המשתמש
מקווה מאוד שבאמת ימשיכו לתת לשון מלכה את הקרדיט, יכול להיות שצומח לנו כאן שחקן מצוין להרבה שנים.

דרך אגב בסופהשבוע רשום שרמון הציע לעמאשה בדיוק את שכרו בחיפה(155 אלף) אך עמאשה מעוניין בחוזה לעונה אחת בזמן שהפועל רוצה להחתים אותו לכמה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 07:46 
הנושא של רכישת מחלקת הנוער ע"י העמותה לא זכור לי עלה לדיון בעמותה עצמה מול החברים...לכן קצת תמוהה.
לא יודע אם צעד כזה הוא נכון בעיקר מבחינה כלכלית כיוון שמחלקת הנוער לפי הידוע לי היא גם גורם מכניס מאוד בהכנסות הקבוצה הבוגרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 13-14/9
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 08:36 
gigs כתב:
הנושא של רכישת מחלקת הנוער ע"י העמותה לא זכור לי עלה לדיון בעמותה עצמה מול החברים...לכן קצת תמוהה.
לא יודע אם צעד כזה הוא נכון בעיקר מבחינה כלכלית כיוון שמחלקת הנוער לפי הידוע לי היא גם גורם מכניס מאוד בהכנסות הקבוצה הבוגרת.

אתה מתבלבל עם בית הספר לכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 09:17 
הבנתי שון מלכה חלוץ, איזה עיתונות מביכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
מקווה מאוד שבאמת ימשיכו לתת לשון מלכה את הקרדיט, יכול להיות שצומח לנו כאן שחקן מצוין להרבה שנים.

דרך אגב בסופהשבוע רשום שרמון הציע לעמאשה בדיוק את שכרו בחיפה(155 אלף) אך עמאשה מעוניין בחוזה לעונה אחת בזמן שהפועל רוצה להחתים אותו לכמה שנים.

עמאשה יכול ללכת להזדיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
שון מלכה וצ'קול היו מצויינם אתמול במשחק אימון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
כן הם נתנו הופעה מופלאה מול קבוצה שכל הליגה הולכת לפרק ואנחנו עשינו איתה תיקו 0.
אפשר להיות רגועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 10:13 
ניצחת איתי הכל כתב:

יש מישהו אצלנו שהוא לא מצוין? אנחנו הרי קבוצה של מצוינים לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:

אתה למשל? בקהל שלנו יש די הרבה נפלים ואף אחד לא מוכן לשחרר אותנו מהחוזים איתם.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
מה התפקיד של שון מלכה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
Amit כתב:
מה התפקיד של שון מלכה?

קשר שמאל.
במחנה האימון תופקד פעמיים בתור מגן שמאלי, והציג יכולת יותר טובה מהמגן השמאלי הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
השאלה האם צקול נראה יותר טוב מדגני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
האדס,בעיקרון אתה צודק אבל סכנין ניצחו אותם בדוחא 1:0 מפנדל בדקה ה-90,ועדיין אני יותר פסימי ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
Telkiyski כתב:
מסתמן שהקבוצה תישאר עם הסגל הנוכחי לפחות עד ינואר.

:CRY2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
רק התחילה העונה ואני די בטוח שאני רוצה שתיגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
אז נכניס בערך 15-20 גולים העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
אשתי זאת הפילגש שלך כתב:
רק התחילה העונה ואני די בטוח שאני רוצה שתיגמר

ואז מה?
במאי 14 נהיה אופטימיים לקראת מחנה האימונים ופתיחת עונת 15?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

לסקציה נס ציונה מליגה א בגביע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
בית"ר ירדה מליאור לוי: "אנו לא ברירת מחדל"
החליטו שלא לצרף את מגן עירוני קריית שמונה לאחר שנודע לקבוצה כי הוא מנהל גם מו"מ עם הפועל ת"א. לוי: "מפתיע אותי מאוד"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4429332,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 13-14/9
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 11:11 
אז עכשיו אנחנו ברירת מחדל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
אפשר בבקשה לא להחתים אצלנו שחקנים בינוניים כמו ליאור לוי? יש מספיק מהנוער או קומבינציות בסגל שאפשר לעשות, במקום לבזבז כסף על עוד בינוניות מעצבנת. לא תודה.
תתרכזו הנהלה ותורמים יקרים, בלהנחית פה זרים ברמה ולא בישראלים סוג ז'(שכביכול אתם מכירים וזה "בטוח יותר" עלק). 4-5 ישראלים סוג ז' מול זר תותח אחד. זאת כנראה המשוואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 11:37 
its-sick כתב:
pogi כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 11:37 
בית"ר הציעו לו הצעה רק בגלל שהפועל היו איתו במו"מ. ברגע שזה נגמר גם בית"ר ירדו מהעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 12:05 
dino כתב:

80% מפנדלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 13:17 
its-sick כתב:
pogi כתב:
ניצחת איתי הכל כתב:

כל בוקר מחדש אני מתעורר ושוכח שהבעיה האמיתית של הפועל זה אני ויתר הנפילים
תודה שאתה מזכיר לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 13:23 
ליאור לוי סגר את תנאיו ל-4 שנים בהפועל ת"א
וואן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2013, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
יש אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: