purvis short כתב:
1. הכנה טובה לעונה, הכנה נורמלית לעונה, זה להתאמן כמה שיותר זמן עם סגל מלא. נכון שזה לא מבטיח הצלחה, כמו שהכנה טקטית מושלמת לדרבי כדורגל לא מבטיחה ניצחון, אבל זה מגדיל מאוד את סיכויי ההצלחה. מה שיש כרגע בהפועל זה אפילו לא הכנה רעה לעונה. זה בכלל לא הכנה. להתאמן בלי שלושת שחקני החמישייה החשובים שלך זה לא הכנה לעונה. להתאמן פחות מחודש לפתיחת העונה עם סגל שחסר שלושה זרים זה בעייתי מאוד מאוד. זה לא רציני. קבוצות אחרות כבר מתחילות משחקי אימון והפועל לא יכולה לעשות חמש על חמש באימון.
2. ואני מצטער,אני לא קונה את זה שיש איזו תכנית על שלפיה ההמתנה היא מתוכננת והנה השבוע ינחתו פה שלושה תותחים. לי זה יותר נראה כאילו הייתה תכנית כזאת, אבל היא נכשלה מזמן, ועכשיו מקווים לטוב. שוב, אשמח לראות שאני טועה ושהשבוע ינחתו בארץ שלושה זרים.
3. בנוגע להפקת לקחים. הפקת הלקחים אמורה להיות מההתנהלות הגרועה מאוד בעונה שעברה. התנהלות שהשאירה את הפועל חצי עונה עם סגל מדולדל שלא מתאים לליגת העל. ומה שמסתמן כרגע זה שאו שהפועל תתחיל את העונה עם סגל מדולדל (אני מקווה מאוד שבקרוב לא נשמע את המשפט ״אנחנו מעדיפים להתחיל את העונה עם שני זרים מאשר להתפשר״) או שיהיה סגל מלא (בעזרת השם) אבל שהוא בקושי יתאמן ביחד. זה לא מספיק רציני ומקצועני בעיני. לא מתאים לליגת העל.
4. ויודעים מה? הייתי גם מקבל אילו היו אומרים, ״אנחנו לא מסוגלים להביא ארבעה זרים, זה גדול עלינו״ והיו מסתפקים בשלושה יקרים. אבל כרגע זה אפילו לא קורה.מעבר לזה שזה גם לא ריאלי, כי כרגע הזר היחיד שחתום כך עושה רושם, מיועד לספסל.
5. ואיך היה ניתן לפתור את הבעיה? היה מסוכם עם המאמן שיש לו, בתקציב הנתון, עד חודש למשחק הרשמי הראשון להביא ארבעה זרים. לא יביא? ההנהלה תביא. בדיוק כמו שג׳ף רוזן מביא זרים למכבי חיפה. אם רובי בלינקו מביא זרים ונתי כהן מביא זרים, גם ארז אדלשטיין יכול להביא זרים בזמן, בתקציב שיש לו. כל השאר הם תירוצים לא מעניינים. כי כרגע קבוצות הליגה מתכוננות כמו שצריך לעונה, והפועל תל אביב מגבשת תיאוריות על מצב השוק.
לצערי מסכים עם כל מילה.
אם איכשהו בשבוע-שבועיים הקרובים ינחתו פה לפחות שני זרים חדשים זה עוד איכשהו יהיה סביר אבל כרגע זה לא נראה ככה לצערי.
יש הבדל בין לחכות עם חלק מהזרים לשלב יותר מאוחר כדי לנסות ולהביא שחקנים יקרים בזול לבין להגיע לשלב שבו אנחנו נמצאים עם זר אחד בלבד.
ושוב, אני מקווה מאוד שבאמת נתחיל את העונה עם סגל מלא וכל הדיבורים האלה יהיו לא רלוונטים.
כל הכבוד להנהלה.