סוסים רצים לי בדם כתב:
אופטימי בחייאת, אם אתה לא יודע לכתוב ציניות אל תכתוב ציניות.
ובנוהל.
אשכוול מביך.
כן המאמן הוא הבעיה ,לא העובדה שאין כסף לקנות שחקנים טובים. 
אתה צודק! אין כסף !!
למה מה זה תקציב של +40 מליון שקל? אי אפשר לקנות עם זה ארטיק
מזל ששכטר, עמוס, גרזיצ'יץ, לוקאס, קולין, איליץ, דגני ואחרים הסכימו לשחק אצלנו בחינם...
מעניין אותי עד מתי גניבת הדעת הזו של ה"אין כסף" תמשיך להוות תירוץ לכישלונות הניהוליים והמקצועיים שרודפים את הקבוצה הזו.
לגבי גוטמן, אין ספק שהוא מאמן כדורגל טוב ביחס למאמנים
הישראליים (לדעתי האישית , המאמנים הישראלים ככלל לא מתקרבים לרמה המקצועית הנדרשת של מאמנים באירופה אבל יחסית לביצה המקומית הוא מאמן טוב). יחד עם זאת אי אפשר לקחת ממנו מס' דברים
1. הקריירה שלו מאופיינת לצד הצלחות נקודתיות (הדאבל , הגביע של ב"ש והאליפות של הפ' חיפה) בהמון שנים בינוניות (העונה המזעזעת בבית"ר, ב"ש, נתניה וגם בקפריסין הוא לא הרשים במיוחד) אפשר לומר שכמו שהוא הציל אותנו מירידה גם אנחנו הצלנו לו את הקריירה כי הוא היה כבר מאמן גמור שלא כל כך נספר.
2. פעמים רבות הוא לוקה בשיקול דעת מקצועי לקוי, ציינו פה את העלייה עם שבחון במשחק העונה, לי זכור גם את משחק פתיחת העונה ב2011 מול הפועל חיפה, עלה עם הרכב שני הזוי, קיבל גול ואז נזכר לעלות את שכטר ללא חימום , מה שהסתיים כמובן בפציעה. כמובן שאפשר לתת דוגמאות רבות גם מהמשחקים השבוע של הנבחרת.
3. גוטמן לעד יישאר פוליטיקאי וגונב דעת , אני לא אשכח איך אחרי הדאבל הוא ישב אצל דני ענבר ושרטט לו על לוח את שיטת המשחק שלו בצורה שלא הייתה מביישת את פיני גרשון אחרי שזכה עם מכבי ביורוליג. ההתנסות הזאת שלו יכולה לפעמים להוציא מהכלים .
בגדול עם הסגל שהיה להפועל בשנים האלה ואיך שלא תסובבו את זה אליפות אחת הייתה בגדר חובה להשיג , עם או בלי גוטמן, ובהתחשב בזה שהיריבה הייתה יחסית בינונית ולא הזכירה את חיפה של בניון , רוסו ופרליה או את מכבי של היום. יחד עם זאת צריך לזקוף לזכותו את העובדה שהוא בנה את הסגל הזה ובתקציב לא גבוה מהתקציב של העונה הנוכחית.