תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 22:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל שלישי 10/9/13
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אדום נחמד כתב:
מה עם היכולת הבלתי רגילה לזהות שחקנים גרועים עוד לפני ששיחקו 3 משחקים בקבוצה?

יאללה, שוט. תמצא בבקשה שחקני חיזוק זרים בשנים האחרונות שנחשבו או סומנו כגרועים אחרי שלושה משחקים והתגלו כשחקנים - אתה יודע מה, נקל עליך - לא כוכבים מטורפים, סתם טובים מאוד.

זו לא הפואנטה, ואתה יודע את זה.
לא כל זר שהגיע לפה היה פח, אבל הקטישה של הקהל כלפי מי שלא מספק את הסחורה, יוצר גלגל שמוביל אותם החוצה, גרועים יותר או פחות.
כמו ששחר אמר, ברור שמי שטוב נשאר.
אגב, לרשימה אני לפחות מכניס גם את שולר. אם אני אחשוב עוד קצת אני אמצא כמה אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 20:17 
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:
ערן כתב:
אדום נחמד כתב:

יאללה, שוט. תמצא בבקשה שחקני חיזוק זרים בשנים האחרונות שנחשבו או סומנו כגרועים אחרי שלושה משחקים והתגלו כשחקנים - אתה יודע מה, נקל עליך - לא כוכבים מטורפים, סתם טובים מאוד.

אדל

הוא באמת היה שוער חלש

בהתחלה, אבל בסופו של דבר הוא לא היה תותח אבל גם לא חתול בשק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
אפשר למצוא זרתותח בנבחרת ארמניה? אחלה טכניקה יש שם לכל המשפחת ה-"יאנים" בחלק הקדמי. בטח גם לא יקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 20:19 
דה-סילבה היה חלש מאוד במשחקים הראשונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
לא הייתי קורא פעיל בפורום באותה תקופה אז לא יודע מה נאמר כאן, אבל אניימה בתחילת דרכו בהפועל היה לא פחות ממזעזע. אני זוכר שערים הזויים שקיבל שבשילוב עם החיוך הרחב שלו אחרי שקיבל אותם גרמו לי לשחרר צרחות של זעם. אם הייתי משתמש בפורום בתקופה ההיא הייתי קוטל אותו בצורה הרבה יותר כואבת וקיצונית מזו שבה קוטלים פה את עמוס או בריאן.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 20:25 
mbracha כתב:
לא הייתי קורא פעיל בפורום באותה תקופה אז לא יודע מה נאמר כאן, אבל אניימה בתחילת דרכו בהפועל היה לא פחות ממזעזע. אני זוכר שערים הזויים שקיבל שבשילוב עם החיוך הרחב שלו אחרי שקיבל אותם גרמו לי לשחרר צרחות של זעם. אם הייתי משתמש בפורום בתקופה ההיא הייתי קוטל אותו בצורה הרבה יותר כואבת וקיצונית מזו שבה קוטלים פה את עמוס או בריאן.

ויני הגיע אחרי עונות מצויינות בבני יהודה בהן כולם ראו בהן שהוא שוער תותח. אז היתה סבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 20:26 
אניימה היה שוער מוכח בבני יהודה, דה סילבה היה בהתחלה לא משהו בתור קשר, מגן ושוער, בסוף הבינו שהוא צריך לשחק בלם ובזה הוא הצטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 20:27 
mbracha כתב:

אניימה הגיע להפועל אחרי שנתיים מטורפות בבני יהודה בהן היה השוער הטוב בארץ בפער עצום וחוץ צזה שגם הקצינו מאוד (בעיקר אחד שאקו) את הטעויות שלו, למרות שבמקביל על כל טעות הוא הציל עשרה שערים בטוחים במיליון אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
באותה מידה עמוס ובריאן הגיעו לפה אחרי עונות טובות בק"ש, כשלפני שנתיים כל אחד מהם היה הכי טוב בארץ בעמדה שלו. את שניהם הספיקו להרוג כבר אחרי משחק רשמי אחד.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
דה-סילבה היה חלש מאוד במשחקים הראשונים.

עד כמה שזכור לי יצאו עליו הרבה גם כאן. אם הולכים אל קבוצות אחרות אז חלק גדול מהקהל של מכבי שנא את מאיוקה וקונאטה שהיום בסאותמפטון וגנואה בהתאמה. אדריאן סילבה לא ראה דשא בחיפה והיום בנבחרת פורטוגל, בויאן שראנוב התחיל גרוע ונהיה טוב.

בכל זאת אני פחות או יותר מסכים עם ערן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 20:34 
יש כאן כאלה שעד היום טוענים שנוסא לא שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 20:35 
mbracha כתב:
באותה מידה עמוס ובריאן הגיעו לפה אחרי עונות טובות בק"ש, כשלפני שנתיים כל אחד מהם היה הכי טוב בארץ בעמדה שלו. את שניהם הספיקו להרוג כבר אחרי משחק רשמי אחד.

לא זוכר שראיתי כלום מבריאן בק"ש וזו החתמה מוזרה. מעמוס ציפיתי להרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 20:35 
mbracha כתב:

לא יודע, אני אף פעם לא ראיתי את בריאן הזה באיזה משחק הרואי, יש איזה מיתוס שמסתובב שהוא היה שחקן השנה בעונת האליפות שלהם, לא ברור לי על מה, אני בכיף יכול להזכיר 4 שחקנים הרבה יותר טובים ודומיננטים ממנו בק"ש. לגבי עמוס, אני חושב שהוא שוער טוב, אבל יש לו על הגב כל היום את הצל של בוריס ואגב, שוערים זה באמת דיון נפרד.

משחק אחד? אני חושב שקצת התבלבנו בחישובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
mbracha כתב:

לא יודע, אני אף פעם לא ראיתי את בריאן הזה באיזה משחק הרואי, יש איזה מיתוס שמסתובב שהוא היה שחקן השנה בעונת האליפות שלהם, לא ברור לי על מה, אני בכיף יכול להזכיר 4 שחקנים הרבה יותר טובים ודומיננטים ממנו בק"ש. לגבי עמוס, אני חושב שהוא שוער טוב, אבל יש לו על הגב כל היום את הצל של בוריס ואגב, שוערים זה באמת דיון נפרד.

משחק אחד? אני חושב שקצת התבלבנו בחישובים.

אין כתבה של "נבחרת העונה" שבה בריאן לא הופיע, וגם פה בפורום חילקו לו מלא סופרלטיבים באותה עונה כי הוא היה פשוט ענק, אותו דבר לגבי דני עמוס. לא אמרתי שהוא היה השחקן הכי טוב בק"ש או בליגה, הוא כן היה השחקן הכי טוב בארץ בעמדה שלו. היו בק"ש עוד הרבה שחקנים שנתנו עונה אדירה כמו מאטוביץ', בדש או רוצ'ט, אבל זה ממש לא מוריד כלום מהמחאות שבריאן קיבל.

לגבי הספירה, לא התבלבלתי, רק אמרתי שקטלו אותם כבר אחרי משחק רשמי אחד. קטלו אותם גם אחרי שניים, שלושה, ארבעה וחמישה משחקים רשמיים. למעשה קטלו אותם גם כשהיו טובים. קרקע פורייה להצלחה והתפתחות של שחקן. וזה בדיוק הנגטיב של מה שקרה פה עם אניימה, שהיה מצויין בבני-יהודה וסבל מקשיי הסתגלות בהפועל, אך זכה לגיבוי ואהבה כי כולם ידעו מה הוא שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
אין הרבה טעם להתווכח על היכולת של אניימה לפני שש שנים, רוב האוהדים דווקא החזיקו והתרשמו ממנו מתחילת הדרך. ממה שזכור לי, חוץ משער אחד באורווה שבוע לפני הדרבי, הוא לא ממש קיבל שערים באשמתו. זה ממש לא המקרה עם עמוס וגרזיצ'יץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 20:54 
"קטלו אותם"...אוי אוי..כתבו חוות דעת שליליות עליהם בפורום אוהדים.

אפשר לחשוב שהם יוצאים מהמגרש כשאוהדים מגדפים ומשליכים עליהם חפצים, הם מקבלים בדיוק את אותה תמיכה שקיבל כל שחקן אחר וזוכים לבוז במקרים של מפלות כמו שספג אניימה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
או קיי, ערן. אז יש פה עוד לא מעט דוגמאות לשחקנים טובים שנקטלים. תגובתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
על אדל אפשר להתווכח.
שולר היה שחקן טוב מאוד? אם אלה הסטנדרטים שלכם, נו.
ואף אחד לא באמת קטל את אניימה.

מה שכן, אתה העלית טענה, הזמנתי אותך - אותך - להוכיח אותה. זה שאתה נתפס כרגע בהודעות של אחרים זו חוכמה קטנה מאוד. וכאמור, לא ממש מדויקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
שולר היה יותר גרוע מכל הזרים בעונה שעברה.
השוער המהולל אדל עדיין בלי קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 21:28 
טוב מאוד לא חושב שהיו, אבל שחקנים שאמרו שהם פח/על הפנים/חסרי מושג, התגלו כשחקנים סבירים ולפעמים יותר.
אגב, לא בפורום אבל אאלט היה דיבור לא משהו על אונישנקו וגם על ראצ'ו ועל אוסטרץ. (אבל זה היה מזמן ואני לא לגמרי סגור על זה).
גם סופר מריו לא היה כוכב פה

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 10 ספטמבר 2013, 21:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 21:29 
את זהבי חלק לא קטן חתכו בהתחלה
גם את בן סהר
גם את ראצ'וניצה.

אבל מה זה משנה? אין חוקיות בדבר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
אם אין חדשות, אפשר פשוט לא לפתוח אשכול. לא חייב בכוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 21:34 
ואם לא מהפועל אז יש את הדוגמאות המוכרות של שני אלה ממכבי ופראליה מחיפה.

אין חובה ששחקן חדש ייתן משחק טוב על ההתחלה, ואין חובה שהוא לא. זה משתנה, דוגמאות יש לפה ולפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
גם את בן סהר
גם את ראצ'וניצה.

אם הולכים על ישראלים אז אפשר להמשיך עם הדיון הזה עוד שבוע.
בכל מקרה ערן צודק ויש לקהל של הפועל נטייה לנחם את עצמו כשנופלים עם שחקנים, אני אישית לא חושב שזה המקרה של סאשה נגיד(לא שמישהו הזכיר אותו פה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
על אדל אפשר להתווכח.
שולר היה שחקן טוב מאוד? אם אלה הסטנדרטים שלכם, נו.
ואף אחד לא באמת קטל את אניימה.

מה שכן, אתה העלית טענה, הזמנתי אותך - אותך - להוכיח אותה. זה שאתה נתפס כרגע בהודעות של אחרים זו חוכמה קטנה מאוד. וכאמור, לא ממש מדויקת.

1. בדיוק בגלל שאפשר להתווכח, אדל הוא דוגמה טובה
2. לא אמרתי ששולר היה טוב מאוד, רק שהוא לא היה גרוע כמו שעשו אותו, והוא בטח לא מהבלמים הגרועים שהיו פה.
3. ואולי הכי חשוב. דוגמה היא טובה רק אם אני מעלה אותה? נתתי דוגמה, ואמרתי שבטוח אם נפעיל טיפה זיכרון נמצא עוד. ובאמת מוצאים פה עוד. ההתפסות שלך למי בדיוק מזכיר את הדוגמה זה לא יותר מהסטת הדיון מהמטרה המקורית. אבל מה שעושה לך את זה.

ובעוד אנחנו מדברים, עלו עוד כמה דוגמאות טובות (של ישראלים, לא זרים).

ואני עדיין אומר שזו לא הפואנטה. הפורום והקהל ממליך ומוריד שחקנים בלי לחשוב פעמיים. אף אחד פה לא גאון. לא מי שאופטימי, ולא מי שפסימי.
אם חשבת שאני מנסה לקחת את זה למקום אישי (ולכן ההודעה לעיל נראתה תוקפנית), אז לא.

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 10 ספטמבר 2013, 22:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 21:39 
Shacham כתב:
19 כתב:
גם את בן סהר
גם את ראצ'וניצה.

אם הולכים על ישראלים אז אפשר להמשיך עם הדיון הזה עוד שבוע.
בכל מקרה ערן צודק ויש לקהל של הפועל נטייה לנחם את עצמו כשנופלים עם שחקנים, אני אישית לא חושב שזה המקרה של סאשה נגיד(לא שמישהו הזכיר אותו פה).

לבני אדם יש נטייה כזו, ולא רק עם שחקני כדורגל. להודות בהפסד לוקח לאנשים מסויימים הרבה זמן.יש עדיין אנשים שבטוחים שפספסנו את אלרואי כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 22:01 
אם שכטר היה שחקן זר מה היו התגובות עליו לאחר פתיחת העונה הזו?

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 22:04 
אותם תגובות שהוא מקבל היום? אוהדים כבר היו מוכנים לתת אותו למכבי בתמורה לדאבור ושחקן שקר כלשהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אדום נחמד כתב:

נוסא?
גם אחרי עונה שלמה פה 90% מהאוהדים לא קלטו שהוא שחקן טוב מאד.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 22:22 
אולי כי הוא באמת לא היה טוב בהפועל?
אין לי שום בעיה להודות שהיום בבטיס(לפי שני משחקים שראיתי העונה) הוא מעולה, אבל בהפועל לצד פוטנציאל הוא היה מאוד לא מדויק ופשוט לא מספיק טוב(למרות פתיחה מצוינת, בשתי העונות)

לגבי שכטר, רק אחרי ב"ש התחילו עם תגובות שליליות, עד אז הוא היה "אותו שכטר של פעם" בשביל הרבה מאוד אנשים

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: