תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 16:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אז החתמנו עוד זר
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 10:27 
על פי הפייסבוק של המנהלת:

ציטוט:
עוד פחות מחודש דרבי בגביע ווינר והפועל SP מצרפלס מתחילה להשלים את החסר. הקבוצה החתימה הלילה את הרכז וינסנט קאונסיל, בוגר פרובידנס

איך המנהלת מפרסמים דבר כזה לפני מייל שיוצא לחברי העמותה??

נערך לאחרונה על ידי red_o בתאריך 10 ספטמבר 2013, 10:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אז החתמנו עוד זר (?)
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
http://www.hapoeluta.com/%D7%94%D7%92%D ... %A4%D7%9C/

הפוינט גארד וינסנט קונסיל (1.88,23) חתם הלילה בשורות הפועל SP מצרפלס תל אביב וישלים את הקו האחורי של המועדון המונה את רביב לימונד, קרלון בראון, טמיר אריאלי, רום גפן וגולן גוט.

קונסיל, בוגר מכללת "פרובידנס", רשם בארבע שנותיו במכללה ממוצע כללי של 12.7 נקודות למשחק ואף נבחר לחמישיית העונה בביג איסט. בפברואר האחרון שבר קונסיל את שיא האסיסטים לשחקן ב"ביג איסט", שיא שנקבע על ידי שרמאן דאגלס ב-1989. בשנת הג'וניור שלו רשם קונסיל ממוצע של 15.9 נקודות למשחק והיה מלך האסיסטים של הביג איסט עם 7.5 אסיסטים למשחק.

בעונה החולפת, בעקבות פציעה שהשביתה אותו ל-4 שבועות וגרמה לו להעדר מסיבוב המשחקים הבין-ארצי של הביג איסט, ירדו ממוצעיו ל-10.5 נקודות ו-6.8 אסיסטים למשחק וכך ירדו גם סיכויו להיבחר בדראפט. יחד עם זאת, הצליח קונסיל לסיים כסגן מלך האסיסטים של הביג איסט, שני רק למייקל קארטר וויליאמס שנבחר במקום ה-11 בדראפט השנה על ידי פילדלפיה.

את הקיץ האחרון בילה קונסיל בליגת הקיץ של ה-NBA במדי מיאמי היט, אך לא הצליח לקבל חוזה בליגה הטובה בעולם והחליט לעבור ולשחק באירופה.
קונסיל צפוי לנחות השבוע בישראל ויצטרף לאימוני הקבוצה, ביחד עם יונתן שולדברנד ורביב לימונד שיחזרו מאליפות אירופה.

נערך לאחרונה על ידי לוסיאנו דה ברונו בתאריך 10 ספטמבר 2013, 10:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 10:30 
red_o כתב:
על פי הפייסבוק של המנהלת:

ציטוט:
עוד פחות מחודש דרבי בגביע ווינר והפועל SP מצרפלס מתחילה להשלים את החסר. הקבוצה החתימה הלילה את הרכז וינסנט קאונסיל, בוגר פרובידנס

איך המנהלת מפרסמים דבר כזה לפני מייל שיוצא לחברי העמותה??

הועלתה ידיעה לאתר המועדון כבר לפני חצי שעה וגם הועלה לפייסבוק של המועדון ומשם המנהלת לקחה. לא צריך להתרגש מכל דבר, ולא על כל דבר צריך להוציא מייל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
יהיה מאוד קשה להתרגל לשם משפחה שלו.זה לא בסדר בוכמן.
אני קורא לו כבר מעכשיו וינסנט קונסול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 10:37 
לא רק זה, יש לו טוויטר אבל החשבון שלו חסום ולא פתוח לכולם. לשחרר ומהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 10:40 
צור ש. כתב:
לא רק זה, יש לו טוויטר אבל החשבון שלו חסום ולא פתוח לכולם. לשחרר ומהר.

מצוין שהוא חסום. ככה אף אחד מהתקשורת לא יכל לעלות על זה שהוא חתם... השחקנים האמריקאים, עוד לפני שהם חותמים כבר מעדכנים בטוויטר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 10:40 
חמסה חמסה, נראה כמו שחקן מצויין. השאלה העיקרית מן הסתם היא כיצד הוא יתמודד עם השינוי משחקן מכללות לפוינט גארד פותח בליגת העל, הריחוק מהבית וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אז החתמנו עוד זר
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 10:48 
מהסרטונים נראה רכז אמיתי, מוסר נהדר עם קרוס-אובר אדיר. נקווה שהשופטים בארץ לא יתלהבו לשרוק לו צעדים ומשיכות.
קצת מטריד הירידה באחוזים מהשלוש והעונשין בשנתיים האחרונות בקולג'.
בכל מקרה הרבה בהצלחה!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 10:48 
נראה שיש לו ליד מצויינת מחצי מרחק.
יש נתונים על אחוזים מהשלוש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 11:00 
http://www.rantsports.com/nba/2013/05/2 ... rovidence/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 11:06 
תפוז אדום כתב:
נראה שיש לו ליד מצויינת מחצי מרחק.
יש נתונים על אחוזים מהשלוש?

http://stats.washingtonpost.com/cbk/pla ... p?id=88899

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
נראה אחלה שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 11:15 
ראיון איתו ועם המאמן שלו בין היתר.
http://www.youtube.com/watch?v=UPWV7NZgRyw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 11:15 
עכשיו רק צריך להביא לו 4 ו5 טובים ותהייה לנו קבוצה מצוינת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
נראה על פניו שחקן מצויין, רק שלדעתי הוא לא פותר לנו את הבעיה של האין קלעי בקבוצה, או אם תרצו ״סקורר״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 11:29 
יש לנו אופציה לגביו גם לעונה הבאה?
לדעתי הטעות הכי גדולה של הקבוצות בארץ זה ההחתמה לעונה שגורמת כל קיץ לבנייה חדשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
נראה לא רע אבל לדעתי הפנים שלנו בעעיתי הרבה יותר

ובלי קשר מעתה שמו בישראל וינסנט פרובנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
נסגור על וינסנט קאסל
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
מהסרטונים נראה רכז אמיתי, מוסר נהדר עם קרוס-אובר אדיר. נקווה שהשופטים בארץ לא יתלהבו לשרוק לו צעדים ומשיכות.
קצת מטריד הירידה באחוזים מהשלוש והעונשין בשנתיים האחרונות בקולג'.
בכל מקרה הרבה בהצלחה!!!

זה בדיוק מה שעלה לי לראש שראיתי את הסרטון, נראה פוינט גארד אמיתי ורציני, והקרוסאוברים שלו מרשימים ומקווה שלא יפרשו אותם לצעדים.
נתוני האסיסטים שלו יותר ממרשימים, עכשיו צריך לדאוג ל4-5 רציניים שיענו מהאסיסטים האלה.
שיהיה בהצלחה! :hapoel: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 13:13 
סרטון זה דבר שלא אומר כלום.
לטעמי על פניו זו החתמה לא טובה שלנו ואני אופתע מאוד אם לא נחלשנו בעמדה הזו. להביא רכז רוקי זה סיכון גדול מאוד ועוד אחד שהוא רחוק מלהיות כוכב מכללות (בדירוג סניורס של דרפטאקספרס שהוא האתר הכי אמין בעיני הוא מקום 99 לעומת למשל קני בוינטון של נתניה שהוא גם שחקן בשקל תשעים והוא מקום 43), עם קליעה רעה מבחוץ ובאופן כללי אחוזים די מזעזעים מכל מקום.
אני בחו״ל ולא יצא לי לראות משחקים שלו אבל ברמת הנתונים היבשים זו החתמה על סף ליגה שניה. כמובן שרק הזמן יגיד וכמובן שיש מעבר לנתונים יבשים אבל זה נראה כמו פשרה מאוד גדולה מצדנו בתפקיד הכי חשוב על הפרקט. הלוואי שיהיה לנו פה איזה שיחוק מטורף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 13:16 
קודם כל ברוכים הבאים.
אני אישית לא מכיר את השחקן ולא שמעתי עליו ואני מקווה שלפחות האחוזים מהשלוש יראו קצת יותר טוב מבחינתו העונה.
ופז, אתה אמנם צודק בגדול אבל גם דראפטאקספרס הרבה פעמים מפספסים. מקווה שגם הפעם זה יהיה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
לטעמי על פניו זו החתמה לא טובה שלנו ואני אופתע מאוד אם לא נחלשנו בעמדה הזו. להביא רכז רוקי זה סיכון גדול מאוד ועוד אחד שהוא רחוק מלהיות כוכב מכללות (בדירוג סניורס של דרפטאקספרס שהוא האתר הכי אמין בעיני הוא מקום 99 לעומת למשל קני בוינטון של נתניה שהוא גם שחקן בשקל תשעים והוא מקום 43), עם קליעה רעה מבחוץ ובאופן כללי אחוזים די מזעזעים מכל מקום.
אני בחו״ל ולא יצא לי לראות משחקים שלו אבל ברמת הנתונים היבשים זו החתמה על סף ליגה שניה. כמובן שרק הזמן יגיד וכמובן שיש מעבר לנתונים יבשים אבל זה נראה כמו פשרה מאוד גדולה מצדנו בתפקיד הכי חשוב על הפרקט. הלוואי שיהיה לנו פה איזה שיחוק מטורף

אחוזים לא מרשימים, אבל בכ"ז כמעט 7 אסיסטים למשחק בקונפרנס חזק מאד, זה מרשים. לסטיט למשל היו 3 למשחק. יש סיבות לאופטימיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
מהסרטון(שלא אומר כלום ) מתסמן שהוא שחקן מצוין,נראה שהוא יודע לייצר לעצמו מצבים,איך הוא בהובלת כדור?
האם הוא יכול לזרוק מבחוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
מהסרטון(שלא אומר כלום ) מתסמן שהוא שחקן מצוין,נראה שהוא יודע לייצר לעצמו מצבים,איך הוא בהובלת כדור?
האם הוא יכול לזרוק מבחוץ?

מכמה סרטונים שראיתי נראה שהוא חזק בלייצר לעצמו מצבים, ומוביל כדור פנטסטי.
נקווה שהפציעה שעבר לא בעכריו.
שחקן כזה צריך 4 ו5 חזקים בשביל להינות משלל האסיסטים שלו, ששוב, הסטטיסטיקה לא פחות ממדהימה.
לא מכיר את הזר השני לידו, אבל הייתי רוצה לראות את גודס עם יד חריפה מה-3(שעבר לחולון), יכל להיות לנו קו אחורי קטלני מהיר וחזק הגנתית יחד עם לימונד.
יאללה הפועל, לא יודע איך, אבל תביאו 4-5 זריזים וחזקים, לא לשכוח איך חיפה טחנה אותנו בצבע, זו ליגה שגבוה טוב עושה חצי עבודה.
אני יודע שזו עונה קשה כלכלית, אבל אני אוהד שבאר עם דרישות :D
5 אימתני כמו ג'יימס גאלי מראשון שהיה בראשון בזמנו, שמן עם נוכחות מתחת לצבע.
4 - זריז ואתלט, באמת שאין לי מושג מה עם קרטיס (הייתי בטוח שהוא אצלנו), אבל הייתי שמח להשאר איתו, במיוחד שאני די חושב שהקליעה שלו מחצי מרחק השתפרה.
שיהיה כבר ואלם שנוכל לנשום קצת כלכלית רבעק.
עריכה: רק דיברתי על גודס... http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/505/ ... =3&cat=620

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 14:28 
הפועל כתב:
Fez כתב:

אחוזים לא מרשימים, אבל בכ"ז כמעט 7 אסיסטים למשחק בקונפרנס חזק מאד, זה מרשים. לסטיט למשל היו 3 למשחק. יש סיבות לאופטימיות

נראה לי שאתה שוכח( או מדחיק) כמה גרוע סטיט היה בשנה הראשונה שלו. והACC הוא לא ממש יותר גרוע מהביג איסט (וקלמזון קולג יותר גדול מפרובידנס)
שיא אסיסטים לא אומר הרבה כי שחקנים טובים לא נשארים ל4 שנים כך שאם הוא היה פותח מהשנה הראשונה שלו (די הגיוני כי פרובידנס היא מכללה דקטנה שהפעם האחרונה שהיתה להם קבוצה טובה זה בערך מתי שפטינו היה מאמן שלהם בשנות ה80) הוא שיחק יותר משחקים מאחרים.

ד"א בניגוד להודעה המצוטטת בפתיחה הוא לא נבחר לחמישיית השנה בביג איסט אלא לחמישייה השלישית שזה מכובד לשחקן מפרובידנס אבל פחות מרשים מחמישייה ראשונה.

בכלל עושה רושם שיהיה לנו קשה אפילו יותר משנה שעברה לעשות נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
אני די בטוח שלא אמרתי שהACC יותר גרוע. וכמה שחקנים (שרלבנטיים לאירופה ועוד לרמות שלנו) לא נשארים ל4 שנים? אין דברים כאלה.
אני אישית חושב שנתון האסיסטים חשוב. לא רק בפני עצמו, אלא גם יכול להצביע על שחקן שיותר מסתכל על הקבוצה ופחות על עצמו ומנסה להשתלב. שזאת הייתה אחת הבעיות של סטיט לטעמי בשנה הראשונה, שהוא ניסה לקחת המון על עצמו וקצת התעלם ממה שהולך סביבו.
אולי זה וישפול ת'ינקינג. נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 15:13 
הכוונה היא שאין מה להתייחס לשיא כי הגארדים הטובים ששיחקו בביג איסט ב4 שנים האחרונות לא סיימו 4 שנים.( בכלל בקולג'ים גדולים אין כמעט יותר דבר כזה שחקן שפותח בחמישייה 4 שנים).
נתון האסיסטים הוא חשוב. וגם אחרי שקצת קראתי עושה רושם שהוא כן הוביל את פרובידנס לעונה טובה במונחים שלהם שנה שעברה (התקדמו בטורניר הNIT). העניין הוא שלהמר על גארד שרק יצא מהקולג לרכז הפותח זה לא שוס גדול לדעתי (לא שיש לנו ברירה אחרת).
אנחנו צריכים שחקנים שעושים נקודות מכיוון שגארדים שעושים נקודות בד"כ יותר זולים מגבוהים שעושים נקודות קיוותי שיכוונו יותר גבוה בעמדת הרכז הפותח. נקווה שבאמת הוא גניבה, ושהוא יסתגל לחיים מחוץ לברוקלין/רוד איילנד מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
על זה שלקחת שחקן ישר מהקולג' זה בעיה אני מסכים. בכיתי על זה הרבה לפני שנתיים. נקווה שההימור יצליח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 15:34 
בוודאי שיש פה הימור ברגע שלוקחים גארד שסיים קולג' (אגב באחד הראיונות איתו מציינים את העובדה שהוא לא רצה להמשיך לשנה רביעית אבל בסוף עשה את זה) וכן - אני מסכים עם הניתוח שאנחנו עדיין קבוצה בעייתית מבחינת הקליעה מבחוץ, אבל במסגרת הפשרות ובסה"כ ביחס של עלות-תועלת אני חושב שיש פה הימור מחושב על שחקן שיכול להיות שיחוק מבחינת התפוקה שלו (הכל בהנחה ובתנאי שהוא ישתלב כמו שצריך ויתאים את עצמו), ובסה"כ מדובר על שחקן מוכשר שגם יאפשר לנו עכשיו להתרכז בהבאת שני גבוהים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
בוודאי שיש פה הימור ברגע שלוקחים גארד שסיים קולג' (אגב באחד הראיונות איתו מציינים את העובדה שהוא לא רצה להמשיך לשנה רביעית אבל בסוף עשה את זה) וכן - אני מסכים עם הניתוח שאנחנו עדיין קבוצה בעייתית מבחינת הקליעה מבחוץ, אבל במסגרת הפשרות ובסה"כ ביחס של עלות-תועלת אני חושב שיש פה הימור מחושב על שחקן שיכול להיות שיחוק מבחינת התפוקה שלו (הכל בהנחה ובתנאי שהוא ישתלב כמו שצריך ויתאים את עצמו), ובסה"כ מדובר על שחקן מוכשר שגם יאפשר לנו עכשיו להתרכז בהבאת שני גבוהים טובים.

אנחנו שוה חוזרים שנה אחורה, לא הגיוני שבקבוצת כדורסל אין קלעי שלוש טבעי אחד אפילו.
וזה לא עלות, זה סוג שחקן שאתה מחפש, המאמן שלנו רוצה להרוג משחקים וככה לנצח.שנה אחת זה הצליח, אני בספק אם זה יחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: