תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 22:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שאלה לגבי הפקדת צ'קים
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 16:26 
עד לפני שבוע הייתי מפקיד צ'קים במכונה, מכיוון שהחשבון היה רק שלי הייתי חותם בגב הצק את חתימתי ואת מספר הת.ז שלי. עכשיו לי ולאשתי חשבון משותף. על הצק רשום שהוא עבור שנינו (יעל ויהונתן שטיין). האם היא צריכה גם לחתום ולרשום ת.ז בגב הצק או שמספיק שרק אני עושה זאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שאלה לגבי הפקדת צ'קים
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 17:09 
לדעתי (ואני לא בטוח, חכה לתשובה נוספת) במקרה של צ'ק שנכנס לחשבון יסתפקו בחתימה של אחד ממורשי החתימה בחשבון.
אם כבר, אולי במקרה של צ'ק יוצא צריך את שתי החתימות, וגם אז אני לא בטוח.
נראה לי מוזר שצריך 2 חתימות בשביל צ'ק נכנס.
איזה התנגדות יכולה להיות לאחד מבעלי החשבון במקרה של צ'ק נכנס?
אבל שוב, אני פועל רק על הגיון ולא על שום ידע בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 17:34 
הכל עניין של הגדרה בפתית החשבון,דהיינו עם הגדרתם זאת כ:
אפשר לעשות חשבון משותף שנדרשים החתימות של כל שותפי החשבון לכל פעולה ואפשר שכל אחד בנפרד מספיק לבצוע פעולות
סביר להניח שמקרה שלכם כזוג לא נדרשות 2 חתימות

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 23:12 
yeho11 כתב:
עד לפני שבוע הייתי מפקיד צ'קים במכונה, מכיוון שהחשבון היה רק שלי הייתי חותם בגב הצק את חתימתי ואת מספר הת.ז שלי. עכשיו לי ולאשתי חשבון משותף. על הצק רשום שהוא עבור שנינו (יעל ויהונתן שטיין). האם היא צריכה גם לחתום ולרשום ת.ז בגב הצק או שמספיק שרק אני עושה זאת?

אל תקשיב למה שהם אמרו.

ברגע ששני מוטבים או יותר רשומים בפקודת השיק(כלומר במקרה הזה, אתה ואישתך רשומים) הדבר מחייב חתימה של כולם בגב השיק(מס' ת.ז. לא הכרחי ולא חובה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
yeho11 כתב:

אל תקשיב למה שהם אמרו.

ברגע ששני מוטבים או יותר רשומים בפקודת השיק(כלומר במקרה הזה, אתה ואישתך רשומים) הדבר מחייב חתימה של כולם בגב השיק(מס' ת.ז. לא הכרחי ולא חובה).
נו, באמת. תדמור צודק ב100 אחוז.
כשפותחים את חשבון הבנק המשותף (אני צירפתי את אשתי לשלי והיא צירפה אותי לשלה) נשאלים בכל אחד מהבנקים איזה הרשאה צריך לבצע כלמיני פעולות.
למשל, האם הפקדת צ'ק מצריכה חתימה של 2 המוטבים או רק אחד. כנ"ל לגבי משיכת כסף, סגירת חשבון, וכו'.
אפשר חתימה אחת בלבד. ואם אתה ממש רוצה לוודא אז תדחף לשניה לתור ותשאל כל פקיד בבנק, הם אמורים לדעת את זה מתוך שינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
לא זוכר מה הגדרנו כשאיחדנו את החשבון אבל אצלנו מספיקה חתימה אחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 00:30 
כולה היסב שתכליתו לאשרר את מה שאומר הצ'ק לפי איזה פקודה מפעם... לדעתי מספיקה חתימה אחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 06:39 
עמי נאווי כתב:
JustZiv כתב:
yeho11 כתב:

אל תקשיב למה שהם אמרו.

כשפותחים את חשבון הבנק המשותף (אני צירפתי את אשתי לשלי והיא צירפה אותי לשלה) נשאלים בכל אחד מהבנקים איזה הרשאה צריך לבצע כלמיני פעולות.
למשל, האם הפקדת צ'ק מצריכה חתימה של 2 המוטבים או רק אחד. כנ"ל לגבי משיכת כסף, סגירת חשבון, וכו'.
אפשר חתימה אחת בלבד. ואם אתה ממש רוצה לוודא אז תדחף לשניה לתור ותשאל כל פקיד בבנק, הם אמורים לדעת את זה מתוך שינה.

מה הקשר בין פתיחת החשבון להפקדת השיק???
למה אתם מבלבלים את הבנאדם ועוד יורים שטויות בלי מושג.
אין שום צורך להידחף לתור בבנק כי במקרה אני עובד בבנק.

אם לדוגמא יש לו חשבון עם אישתו בבנק לאומי והשיק משוך עך בנק פועלים, מאיפה לפקיד בבנק פועלים יש מושג שהחשבון בבנק לאומי הוא משותף וכמה חתימות מחייבות??
אם תהיה חתימה אחת בגב השיק כאשר שני מוטבים או יותר רשומים בפקודת השיק, בנק פועלים יחזיר את השיק מסיבת ״חסר היסב״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
עמי נאווי כתב:
JustZiv כתב:
yeho11 כתב:

אל תקשיב למה שהם אמרו.

מה הקשר בין פתיחת החשבון להפקדת השיק???
למה אתם מבלבלים את הבנאדם ועוד יורים שטויות בלי מושג.
אין שום צורך להידחף לתור בבנק כי במקרה אני עובד בבנק.

אם לדוגמא יש לו חשבון עם אישתו בבנק לאומי והשיק משוך עך בנק פועלים, מאיפה לפקיד בבנק פועלים יש מושג שהחשבון בבנק לאומי הוא משותף וכמה חתימות מחייבות??
אם תהיה חתימה אחת בגב השיק כאשר שני מוטבים או יותר רשומים בפקודת השיק, בנק פועלים יחזיר את השיק מסיבת ״חסר היסב״

מה הקשר בין מה שכתבת על מקור הצ'ק לבין מה שאמר נאווי על החשבון בו הוא מופקד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 10:15 
מה נגמר עם הפרחים בסוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
מה נגמר עם הפרחים בסוף?

:BOW: :BOW:

אין ספק שהפכת לאחד המשתמשים האהובים עליי בזמן האחרון.
סחטיין על הזיכרון!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
:bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 13:25 
הוא לא שאל על הרשאות לפעולה בחשבון, הוא שאל על חתימות בגב השיק.

מה הקשר בין השניים???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 13:33 
הוא שאל לגבי הפקדת צ'ק שרשום על שמו ושם זוגתו בחשבון המשותף שלהם.

לצורך כזאת הפקדה צריך רק חתימה אחת בלבד בגב הצק ותו לא (ואת זה אני יודע מניסיון למרות שאני לא עובד בנק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 13:42 
pokara כתב:
הוא שאל לגבי הפקדת צ'ק שרשום על שמו ושם זוגתו בחשבון המשותף שלהם.

לצורך כזאת הפקדה צריך רק חתימה אחת בלבד בגב הצק ותו לא (ואת זה אני יודע מניסיון למרות שאני לא עובד בנק)

גם אם השיק למוטב בלבד???

אתם ממשיכים לדבר שטויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב לומר שאני מפקיד כל הזמן צ'קים במכונה/תיבת שירות מהיר ומעולם לא חתמתי על הצ'קים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: