תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 12:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1575 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 53  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 16:52 
בכתבה בוואן שבה כתוב כי גור אריה חתם בנס ציונה רשום שניהל במקביל מו״מ עם מספר קבוצות
ביניהן הפועל תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
יכול היה להיות לו שיר שחקן הכי קל בעולם.

אל תירא גור אריה, אל תירא
כי גור אריה הלא אתה
ואריה אם ישאג מי לא ירא
מי לא ירא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 17:01 
לקייל ג׳ונסון יש קבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 17:09 
ברגר כתב:
לקייל ג׳ונסון יש קבוצה?

עזוב, עזוב. אין שחקנים. בנובמבר יהיו שחקנים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 17:34 
purvis short כתב:
ברגר כתב:
לקייל ג׳ונסון יש קבוצה?

עזוב, עזוב. אין שחקנים. בנובמבר יהיו שחקנים!

שמע אתה יצור.
וכן, יש לו קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
רק אותי מתחילות להדאיג ההדלפות לוואן? בינתיים הם מקבלים כל הזמן מידע שמתברר כאמין, אין לי מושג מה המקור שלהם אבל לטעמי חשוב לגדוע את המקורות הללו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 00:07 
איזה מידע התברר כאמין? ולמה אתה חושב שההדלפות מכיוון ההנהלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
מי זה הדניאל גור אריה שחתם בנס ציונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 00:28 
היה גבוה מחליף באשדוד, עובר להיות כזה בנס ציונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 00:30 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
איזה מידע התברר כאמין? ולמה אתה חושב שההדלפות מכיוון ההנהלה?

הם פרסמו על אריאלי ועל גוט לפני שיצאו הודעות רשמיות, גם על קרטיס ועל הזר הזה שראצ'ו דיי אישר שהוא היה מועמד....
ואין לי מושג מאיפה ההדלפות, אבל זה כבר מתחיל לצבור מגמתיות, ככה שזה כנראה לא הסוכנים של גוט ואריאלי (אלא אם יש להם אותו סוכן, כמו גם לקרטיס והזר ההוא....), זה לא חייב להיות חבר הנהלה, יש מצב שזה אפילו הסנג'ר שנשלח להדפיס טיוטות חוזה והצעות, אבל אני מקווה שיאתרו מי זה...

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 00:32 
קרטיס חתם? הזר חתם? אל תחפשו איפה שאין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:

שווה משהו?
לפי וואן גם היה איתנו במגעים פיספסנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 00:45 
r200 כתב:
ברגר כתב:

שווה משהו?
לפי וואן גם היה איתנו במגעים פיספסנו?

שחקן בסטייל של יוני ניר, לא מעבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 06:09 
הוקיץ' כתב:

וכן, יש לו קבוצה.

דווקא לפי דף השחקן שלו באתר האליפות הוא ללא קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
איך הייתי רוצה להתחיל מחר ת'שנה עם איזה הודעה על החתמה או שתיים של זרים...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
נ"ב:
עוד חודש מהיום דרבי ביד אליהו

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 17:26 
גיא ברזל כתב:
נ"ב:
עוד חודש מהיום דרבי ביד אליהו

וואי וואי וואי הלך עלינו. מבטיח לך שהתוצאה עם 2 זרים או עם 4 תיהיה אותה תוצאה, לטוב ולרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
לפני זה יש גביע מול אשקלון. לא אכפת לך שלא נעבור שלב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 18:44 
גיא ברזל כתב:

אכפת קצת, זה טורניר נחמד.
אבל המטרה שלנו היא שוב להשאר בליגה. כל דבר מעבר יהיה בונוס גם העונה.
אם מבטיחים לי חצי אחוז שיחזק אותנו בהגשמת המטרה העיקרית אני מוכן לוותר על כל שאר המטרות הקטנות ולחכות בסבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
אשמח לשמוע מה הייתה הבעיה בתחילת העונה שעברה מאלה שמדברים "הפקת לקחים".

את העונה שעברה התחלנו את הליגה עם ארבעה זרים, ואת ששת המשחקים הראשונים סיימנו עם ארבעה ניצחונות. את המשחק בגביע אכן ניצחנו בקושי עם שני זרים, אבל ממה שזכור לי באותו זמן היו בקבוצה שלושה זרים ואחד מהם לא נרשם.

הבעיות שהיו במהלך העונה הן שזרים שנפצעו או שוחררו לא הוחלפו במשחק העוקב ושיחקנו במשך תקופה ארוכה בנחיתות של זר או שניים. אפשר להגיד שצריך להפיק את הלקחים ולהחליף זרים באופן מיידי רק כדי לא לעלות למשחקי ליגה בנחיתות של זרים גם במחיר של זרים פחות טובים, או מראש להשקיע פחות בישראלים ולהשאיר יותר כסף לזרים (משהו שאני בעד אבל גם הגישה של המועדון לגיטימית). אבל מה הייתה הבעיה בהתנהלות בפגרה הקודמת ולאילו נזקים היא גרמה שצריך להפיק ממנה לקחים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 22:03 
העובדה שהחתמנו זר שבוע או שבועיים לפני תחילת העונה וגם לא דאגנו לרשום את הזר השלישי בזמן למשחק הגביע. באמת אין עם זה שום בעיה. לא צריך להפיק לקחים בכלל. הכל היה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
קופיפו כתב:
גיא ברזל כתב:

אכפת קצת, זה טורניר נחמד.
אבל המטרה שלנו היא שוב להשאר בליגה. כל דבר מעבר יהיה בונוס גם העונה.
אם מבטיחים לי חצי אחוז שיחזק אותנו בהגשמת המטרה העיקרית אני מוכן לוותר על כל שאר המטרות הקטנות ולחכות בסבלנות.
הגביע הוא הרבה יותר מטורניר נחמד. ברור שהמטרה העיקרית היא להישאר ליגה, אבל:
1) בגביע יש יותר סיכוי לקחת תואר או להפתיע את מכבי.
2) אם נגיע איכשהו לחצי גמר בנוקיה זה צפוי לתת לנו פוש אדיר בכמות חברי העמותה, מה שיכול להביא לשיפור הקבוצה והגדלת הסיכוי להישאר ליגה.
אם נוסיף את העובדה שהפסד בתחילת הליגה ניתן לתקן ובגביע לא, אז נראה לי ברור שהמשחק באשקלון הוא החשוב ביותר שלנו בחודשים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
אני ממש לא מסכים. ההגרלה שלנו בליגה היא נוראית, ואנחנו מסיימים את הסיבוב במשחקים מול כל הצמרת. מאד חשוב, יורת משנה שעברה אפילו, לפתוח את הליגה עם כמה נצחונות שיתנו לנו שקט להמשך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
העובדה שהחתמנו זר שבוע או שבועיים לפני תחילת העונה וגם לא דאגנו לרשום את הזר השלישי בזמן למשחק הגביע. באמת אין עם זה שום בעיה. לא צריך להפיק לקחים בכלל. הכל היה בסדר.

איך זה פגע בנו שצריך "להפיק לקחים"?
לפי פתיחת העונה הקודמת, צריך להמשיך בדיוק באותה גישה. רק לדאוג לרשום את כל השחקנים בזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2013, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
הכנה נורמלית לעונה זה להביא את השחקנים בזמן סביר לפני פתיחת העונה, להתאמן בסגל מלא כמה שיותר זמן. לא במקרה שאר קבוצות הליגה כבר עם סגלים סגורים. יכול להיות שהפועל פה מנסה ליצור איזה מודל חדש של הכנות לעונה, אבל אני איכשהו יותר מחזיק מהמודל הישן.
מצטער, זה שפחות מחודש לפתיחת העונה חסרים שלושת השחקנים הכי חשובים בסגל זה עצוב. מאוד עצוב. וזה לא מקצועני. זה שחולון מתאמנת עם סגל מלא ואנחנו לא רואים באופק אפילו סגל מלא זו חובבנות.
וכשאני מדבר על הפקת לקחים אני מתכוון לזה שבליגה הזאת לא משחקים יותר ממשחק אחד בלי סגל מלא. והפועל בעונה שעברה שיחקה חצי עונה בסגל מביך. וזה שלמרות זאת חודש לפני העונה עדיין אין סגל ואין זרים זה מראה שלא למדו כלום. וזה מצער אותי מאוד.
מה שמעודד אותי בכל זאת זה שעדיין ניתן לתקן. אבל הזמן אוזל, וככל שהוא אוזל זה אומר שהכנה כמו שצריך לעונה לא תהיה.

נו, אז הפקת הלקחים היחידה היא שצריך לשחק עם סגל מלא. אבל מה הקשר בין זה להתנהלות עד עכשיו ולטענה שלא הפיקו לקחים? עד המשחק הראשון יש חמישה שבועות. אם השחקן טוב לוקח לו מקסימום שבוע-שבועיים להיכנס לעניינים. איך החלטת שלא הפיקו לקחים? כי ההתנהלות בפגרה הקודמת הייתה בערך כמו עכשיו, ואז התחלנו עם 4 מ-6 (או 5 מ-7 כולל הגביע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 01:03 
רדנקו כתב:

אני לא מבין מה הבעיה בלהחתים זר שבוע או שבועיים לפני תחילת העונה. כמה הכנה אתם חושבים שצריך שחקן אחד על אחד טוב? סוגי הגנות אין לו מה ללמוד כי ארז גם ככה שומר אישית. תרגילים גם ככה לא היו לנו בשמים (כמה סלים מתרגיל קלענו מחזור שני במלחה מישהו זוכר?).
ותמיד כיף להזכר בוייליאם אייברי שאחרי 2 אימונים דפק 17 נקודות לראש של אלופת אירופה באחד האולמות המלחיצים ביותר לשחקן שזה המשחק הראשון שלו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 10:39 
יובל כתב:
purvis short כתב:
הכנה נורמלית לעונה זה להביא את השחקנים בזמן סביר לפני פתיחת העונה, להתאמן בסגל מלא כמה שיותר זמן. לא במקרה שאר קבוצות הליגה כבר עם סגלים סגורים. יכול להיות שהפועל פה מנסה ליצור איזה מודל חדש של הכנות לעונה, אבל אני איכשהו יותר מחזיק מהמודל הישן.
מצטער, זה שפחות מחודש לפתיחת העונה חסרים שלושת השחקנים הכי חשובים בסגל זה עצוב. מאוד עצוב. וזה לא מקצועני. זה שחולון מתאמנת עם סגל מלא ואנחנו לא רואים באופק אפילו סגל מלא זו חובבנות.
וכשאני מדבר על הפקת לקחים אני מתכוון לזה שבליגה הזאת לא משחקים יותר ממשחק אחד בלי סגל מלא. והפועל בעונה שעברה שיחקה חצי עונה בסגל מביך. וזה שלמרות זאת חודש לפני העונה עדיין אין סגל ואין זרים זה מראה שלא למדו כלום. וזה מצער אותי מאוד.
מה שמעודד אותי בכל זאת זה שעדיין ניתן לתקן. אבל הזמן אוזל, וככל שהוא אוזל זה אומר שהכנה כמו שצריך לעונה לא תהיה.

נו, אז הפקת הלקחים היחידה היא שצריך לשחק עם סגל מלא. אבל מה הקשר בין זה להתנהלות עד עכשיו ולטענה שלא הפיקו לקחים? עד המשחק הראשון יש חמישה שבועות. אם השחקן טוב לוקח לו מקסימום שבוע-שבועיים להיכנס לעניינים. איך החלטת שלא הפיקו לקחים? כי ההתנהלות בפגרה הקודמת הייתה בערך כמו עכשיו, ואז התחלנו עם 4 מ-6 (או 5 מ-7 כולל הגביע).

התחלנו עם 4 מ-6 כגי היתה לנו קבוצה שהמשיכה יחד שנה שניה. כולם יודעים את זה וגם אמרו את זה.

השנה אין לנו את הפריבילגיה הזו. השנה אנחנו צריכים להתכונן הרבה זמן מראש כי יש לנו קבוצה חדשה.

ומי שחושב שאצל ארז אין מה ללמוד וכל אחד נכנס לעניינים תוך משחק, לא ממש מבין על מה הוא מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ת''א פתחה במו''מ עם ליאור חכמון

זה מופיע בסל ניוז מהיום. אין מקורות אחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 11:24 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
רק אותי מתחילות להדאיג ההדלפות לוואן? בינתיים הם מקבלים כל הזמן מידע שמתברר כאמין, אין לי מושג מה המקור שלהם אבל לטעמי חשוב לגדוע את המקורות הללו.

מי שמדליף לוואן הם הסוכנים שמנסים לייצר לחץ דרך האתרים. אנחנו מונעים זאת לרוב אבל לא תמיד אפשר באופן מוחלט.
חוץ מזה שוואן פרסמו שקרטיס על סף חתימה - מה שממש לא נכון. שפורטסון על סף חתימה - מה שלא קרה ועוד כל מיני דברים שהסוכנים דחפו לשם שלא היו נכונים, מציע לא להתרגש. לגבי חכמון - לא היה ולא נברא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2013, 13:25 
גיא ברזל כתב:
הפועל ת''א פתחה במו''מ עם ליאור חכמון

זה מופיע בסל ניוז מהיום. אין מקורות אחרים

אין לנו כסף בשבילו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1575 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 53  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: