תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 22:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים חג+סופ"ש 4-7/9
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
מה לא נכון במה שיחבס אומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
Amit כתב:
מה לא נכון במה שיחבס אומר?

א. את דעתי על המקרה כבר הבעתי (זה שהם מפסידים לא אומר שהם צריכים לעבוד בחג, וזה לא שכונה לתת לשחקן יום חופש בודד כשאין משחק באופק).
ב. הוא משמיץ פה על ימין ועל שמאל שחקן שהיו לו הצעות מחיפה ומכבי בעבר (לפי מקורות שונים...) והוא סירב אליהם, רק בגלל החיבור שלו למועדון שחקן שגם אם יש וויכוח על היכולת המקצועית שלו, הוא שחקן שמזוהה ומוכר ואוהב את המועדון, וכל זה כשמצד שני לשחקן שעשה פה עונה בינונית מינוס ועזב למכבי כי עמוס לוזון אמר לו (כמובן שהוא לא שכח לעשות את הסמל בדרבי), הוא מחלק לבבות.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
נתחיל מהסוף.לא סובל את הקטע שלו שהוא אוהב את טל בן חיים.בסדר?
בכל השאר אתה מדבר שטויות.'יום חופש בודד' זה לא בדיוק 'חופשה באומן'.זה קצת יותר ארוך מיום אחד, וכן זה בעייתי מאוד לתת לשחקן חופשה ככה סתם באמצע שבוע אימונים,וזה לא משנה אם זה חג או כל דבר אחר.יש לו עכשיו יומיים בלי אימונים בגלל החג - שיסע לאומן ויהנה שם.אם זה בא על חשבון אימון זה בושה וחרפה,וזה לא משנה אם יש משחק באופק או לא, וכמובן שלא משנה לאן.אח"כ תפתחו אשכולות ותבכו שאין מספיק אימונים בשבוע.
דבר נוסף,לעבוד בבוקר ערב חג זה דבר מקובל.זה לא שהם מתאמנים היום בערב על חשבון ארוחת חג או מחר בבוקר.כולה קצת רצו בים.
ואם אתה אוכל את הסיפורים של ההצעות ממכבי וחיפה אז זו בעיה שלך.זה בערך כמו שסלים אמר לפני חצי שנה או שנה שהוא לא יעבור לבית"ר בעד שום סכום בעולם.אה,וואלה? בגיל 35 לא תעבור לבית"ר? גיבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
הפועל לא מתאמנים חמישי שישי (כי זה חג), כל מה ששי קיבל זה יום חופש אחד - האימון בוקר היום, חוץ מזה הוא יחזור עד שבת בערב.

דבר שני, אני לא מאמין שמישהו ירצה את שי היום במכבי/חיפה, אני שמעתי בכמה מקומות ששני המועדונים הציעו לו הצעות בשכר גבוה ממה שהיה לו בהפועל והוא סירב.

אה ודבר אחרון, אני ממש לא מאלו שפותחים אשכולות על כמויות האימונים, אני לא מבין את אלו שחושבים שאנשים במועדון עובדים בעצלתיים ובקושי מתאמנים כי זה הכל מזימה אחת גדולה כדי ששחקנים יעבדו כמה שפחות ויקבלו כמה שיותר, אני מאמין ומקווה שרב"ש ו2 מאמני הכושר מספיק טובים על מנת שידעו להתאים את כמות האימונים לעומס של השחקנים, יכול מאוד להיות שאני תמים בנושא, אבל אני מודה שאין לי את האומץ להחליט על סמך 0 ניסיון וידע בתחום כמה צריך להתאמן שחקן כדורגל.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה אתה ראית - אני ראיתי את זה:
תמונה

עכשיו, לבוא ולהגיד לך מתי הוא טס ומתי הוא חוזר אני לא יכול.אבל זה מריח לא טוב ולא מקצועי בכלל.
ועוד פעם, זה לא משנה אם זה אימון אחד,או חצי אימון.הוא שחקן בקבוצה שמתיימרת לפחות להיות מקצוענית - איפה נשמע דבר כזה ששחקן יוצא לחופשה באמצע שבוע אימונים? הייתה לו פגרה ארוכה בשביל זה.
השחקן הזה לא היה משחק בשום קבוצה בארץ שהיא לא הפועל, אולי מלבד עכו,רמה"ש ורעננה.וגם שם בספק אם בהרכב הפותח.ומצטער,אולי אני טועה, אבל אני לא קונה את השטויות האלה שפעם הציעו לו יותר ממכבי או מחיפה.(מתי לעזאזל הוא היה כזה טוב שרצו אותו שם?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 00:02 
לדעתי אתה סתם מגזים בזה שאתה אומר ''איפה נשמע דבר כזה בקבוצה מקצוענית ששחקן יוצא לחופש''
תאכלס אם עכשיו לא היינו במצב כל כך גרוע היה לך כל כך איכפת והיית רואה בזה חוסר מקצוענות?
הוא סך הכל קיבל חופשה של יום מהאימונים לא מכל דבר צריך לעשות עניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
מהכתבה בוואן:
ציטוט:
השחקנים יצאו כעת לחופשת חג קצרה, כשישובו לאימונים במוצאי שבת, יחלו להתכונן לחזרת הליגה בעזרת שני משחקי אימון שמתוכננים מול עירוני בת ים ביום שני ומול הפועל עכו ביום חמישי

ושוב, אני לא מבין מה לא לגיטימי ביום אחד שהוא לא מגיע לאימון, האמת שאני בכלל לא סגור על זה שחוקית לא מחויבים לתת לו את היום הזה (הרי כל מקום עבודה חייב לתת לך בעיקרון יום חופש 1 בחודש או משהו כזה, לא?).
לגבי העניין המקצועי, אני שמעתי שהציעו לו הצעות, אני לא באמת יכול להוכיח את זה, אגב, זה שמכבי חיפה והפועל באר שבע מעוניינות בו פורסם כמה פעמים:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4091923,00.html
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/241/870.html
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/000/580.html

אגב, כדאי שתבדוק איזה שחקנים משחקים בעכו ורעננה לפני שתשלח לשם את שי אבוטבול, הוא הרבה יותר טוב מהם....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
שי אבוטבול מעולם לא קיבל הצעה גבוהה יותר משמעותית ממכבי חיפה או ממכבי ת"א.
צאו מהסרט הזה.
שי אבוטבול סמל של הפועל ת"א כי נוח לו. אני לא אומר שהוא לא אוהב את הפועל, אבל האהבה שלו למועדון הפכה אותו ל"סמל" והוא יוצא מרווח מכל הכיוונים.
גם הקהל אוהב אותו, גם הוא חייב לשחק והדבר הכי משמעותי זה שהוא תמיד יקבל חוזה גבוה יחסית לרמה שלו ויקבל מעמד של שחקן מרכזי בהפועל בין אם זה בראיונות או בזה שהוא מקבל רכב פרימיום כמו ורמוט ושכטר. (על מה ולמה?)
סמל..... :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
לא לכל השחקנים יש אותו רכב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 06:55 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
ממה שכתוב פה אפשר להבין שרק אבוטבול קיבל שדרוג:
http://www.one.co.il/Article/220972.html
הוענקו לשחקני הקבוצה רכבים מסוג MG, כאשר הקפטן שי אבוטבול זכה לדגם משודרג.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס :HEART2: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 08:15 
שי -

אנרייטד ידוע ובעיקר בפורום. השחקן היחיד בסגל שיודע לפתוח משחק במסירה ארוכה. חסרונות ? גם לאינזאגי (עד היום לא ברור האם ידע לשחק כדורגל) ולסקולס (בשנים האחרונות, אטי, מיושן ומכונת עבירות) היו חסרונות. גורדנה עושה את ה-50/50 אחרת, אבל גם לשי מקום מכובד בסגל. רק שבשי אוהבים לחבוט במקום לקחת בחשבון בקושי לחזור מהפציעה הארורה ומהעדרויות מסיבות נוספות (גם לרוני היו תקופות קשות בגלל מגוון סיבות כולל סיבות אישיות, אבל זה הספיק להוביל לאליפות ה-19 למרות חודשים ארוכים בעייתים).
מה שנכון הוא ששי הזדקן מעט והיה בכושר סביר רק לתקופות קצרות אחרי הפגיעה של אוקוצ'ה. ועדין גם בתקופות הקצרות האלה שיחק תפקיד מפתח בשני משחקים נגד חיפה ובשני דרבים.

הנסיעה לאומן לא מקובלת אם הפסיד אפילו אימון אחד. זה לא נושא של זכויות עבודה ונהלי עבודה. הפועל במשבר ועל אף הסגולות של אומן עליו לתת את המקסימום ויותר באימונים. חוסר רצינות ובעיקר של קפטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
r200 כתב:

אולי קטנוני מצידי אבל לא מובן ובטח לא ראוי אם אכן זה נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
לפעמים נדמה שהמעמד ששי מקבל כלפי חוץ מגיע מאלו שמתעקשים לטעון שהמעמד הזה לא מגיע לו, וככל שמנסים לעשות לו דה-לגיטימציה כך הלגיטימציה שלו רק עולה.
הוא לא נימני ואין לו צבא שעושה טרור במועדון.
תורידו את הלהבות, הבעיות שלנו לא מתחילות ולא נגמרות במעמד של שי בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים חג+סופ"ש 4-7/9
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 10:22 
בנאדם מבחוץ שקורא את ההודעות כאן חושב שמדובר בשחקן הכי גרוע בהפועל. בהרכב של היום, הוא היחידי שיודע למסור כדור לגול ולסובב בעיטות חופשיות כמו שצריך. חבל שלרב״ש יש כמה שחקנים שהוא נעול עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים חג+סופ
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 10:43 
kobster כתב:
לפעמים נדמה שהמעמד ששי מקבל כלפי חוץ מגיע מאלו שמתעקשים לטעון שהמעמד הזה לא מגיע לו, וככל שמנסים לעשות לו דה-לגיטימציה כך הלגיטימציה שלו רק עולה.

מסכים איתך
אלא שמה שמשגע אותי ,זו לא הביקורת כלפי שי אלא הסגנון .הרי אנחנו סה"כ אוהדים פשוטים שמאד רוצים בהצלחת הקבוצה ,
אנחנו לא בוחרים את השחקנים,אנחנו לא מרכיבים את הסגל ,אנחנו לא קובעים מה יהיה החוזה של השחקן.
יש שחקנים שאנחנו אוהבים יותר ומתחברים אליהם יותר,ויש כאלו שפחות ואפחלו לא מתים עליהם בלשון המעטה.
אני אישית אוהב שחקנים שגדלו במועדון וותיקים וצעירים כאחד וגם כאלו שלא גדלו בנוער של הפועל אולם גרמו לי לאהוב אותם.
שי הוא אחד מהם.
אין לי בעייה עם אלו שלא מתים על שי גם כאדם וגם מקצועית ,וגם עם אלו שמבקרים אותו .עד כאן הכל בסדר ואחלה,
אבל הסגנון שמרשים לעצמם אוהדים במיוחד הילד הזה שעדיין לא ניגב את חלב אימו משפתיו ועוד הוא מקבל לבבות

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 11:01 
חבל מאד שהויכוח לגבי שי לא נשאר מיקצועי נטו. יש כאלו שיעדיפו אותו בהרכב כי לדעתם הוא הכי טכני,היחיד שמסוגל למסור קדימה ואולי לטענתם "הכי הפועל".
ולעומתם ,לגיטימי לחשוב ששחקן בליגת העל שלא מסוגל לרוץ 90 דקות כמו מטורף,שיזוז הצידה ילך לשפר את הכושר שלו ואז יצלצל למאמן ויגיד שהוא מוכן.

באמת שאפשר להשאר בדיון ברמה הזו ,ולא להתחיל לרדת לגופו של אדם/שחקן.

יאללה הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
kobster כתב:

מסכים איתך
אלא שמה שמשגע אותי ,זו לא הביקורת כלפי שי אלא הסגנון .הרי אנחנו סה"כ אוהדים פשוטים שמאד רוצים בהצלחת הקבוצה ,
אנחנו לא בוחרים את השחקנים,אנחנו לא מרכיבים את הסגל ,אנחנו לא קובעים מה יהיה החוזה של השחקן.
יש שחקנים שאנחנו אוהבים יותר ומתחברים אליהם יותר,ויש כאלו שפחות ואפחלו לא מתים עליהם בלשון המעטה.
אני אישית אוהב שחקנים שגדלו במועדון וותיקים וצעירים כאחד וגם כאלו שלא גדלו בנוער של הפועל אולם גרמו לי לאהוב אותם.
שי הוא אחד מהם.
אין לי בעייה עם אלו שלא מתים על שי גם כאדם וגם מקצועית ,וגם עם אלו שמבקרים אותו .עד כאן הכל בסדר ואחלה,
אבל הסגנון שמרשים לעצמם אוהדים במיוחד הילד הזה שעדיין לא ניגב את חלב אימו משפתיו ועוד הוא מקבל לבבות

אדון תדמור
אני מציע לך לכבד אנשים אחרים כמו שאתה רוצה שיכבדו אותך.
אתה מוזמן לבוא עם עזרא ולפגוש אותי במשחק הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
r200 כתב:

רק מראש נבהיר שמדובר ברכבים ליגה ד'. גם המשודרג של אבוטבול. היה עדיף להם לקחת סיטרואן מלובינסקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 11:29 
שער 7 נוסטלגיה כתב:
חבל מאד שהויכוח לגבי שי לא נשאר מיקצועי נטו. יש כאלו שיעדיפו אותו בהרכב כי לדעתם הוא הכי טכני,היחיד שמסוגל למסור קדימה ואולי לטענתם "הכי הפועל".
ולעומתם ,לגיטימי לחשוב ששחקן בליגת העל שלא מסוגל לרוץ 90 דקות כמו מטורף,שיזוז הצידה ילך לשפר את הכושר שלו ואז יצלצל למאמן ויגיד שהוא מוכן.

באמת שאפשר להשאר בדיון ברמה הזו ,ולא להתחיל לרדת לגופו של אדם/שחקן.

יאללה הפועל

תן לי אשכול אחד שהוויכוח בו הוא מקצועי נטו ?
אנשים פה ירדו מזמן מהפסים , הפכנו מפורום של אוהדי הפועל לפורום ביקורת ורכילות הפועל.
מאחל שבשנה הקרובה אנשים יבינו קצת, כמה רחוק הלכנו עם הביקורת (הלא עניינית) וינסו להשפיע על הסביבה להנמיך קצת את הלהבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
מי שמסוגל להאמין ששי קיבל הצעות מקבוצות בכירות חי בסרט. השווי שלו הרבה יותר נמוך ממה שהוא מרוויח אצלנו.
אם הוא אי פעם יקבל הצעה זה יהיה מקבוצה כמו עכו ברבע שכר ממה שיש לו בהפועל (וכשאני אומר רבע אני לארג' איתו)

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 18:58 
אני מאמין שבתקופה שהוא והפועל היו על סף פיצוץ לפני שנתיים הוא קיבל באמת הצעה גבוהה ממכבי
תאכלס אפשר לחשוב כמה זה לא הגיוני סך הכל הוא היה שחקן מוערך מאוד וגם חיפה רצו אותו ומכבי באותה תקופה שפכו סכומים על כל דבר שזז
אבל עדין זה לא עושה אותו סמל או משהו לפחות בעיניי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
אני מאמין שבתקופה שהוא והפועל היו על סף פיצוץ לפני שנתיים הוא קיבל באמת הצעה גבוהה ממכבי
תאכלס אפשר לחשוב כמה זה לא הגיוני סך הכל הוא היה שחקן מוערך מאוד וגם חיפה רצו אותו ומכבי באותה תקופה שפכו סכומים על כל דבר שזז
אבל עדין זה לא עושה אותו סמל או משהו לפחות בעיניי

אז אתה חי בסרט.
איזה הצעה ואיזה מכבי
אולי מכבי יבנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:

אל תאכל כל לוקש שמאכילים אותך בתקשורת.
המקום היחיד ששי יכל ללכת אליו אחרי הפועל הוא בני יהודה (או הפועל ב"ש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 20:11 
אם לא הייתה פגרה שבוע הבא זה הייתה בושה שיש פגרה גם באימונים של 2 ימים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
כן, שי קיבל הצעה גם מיובנטוס, מנצ'סטר וברצלונה.
מתי הוא נתן עונה טובה חוץ מ2008/2009?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 20:22 
chimpfive כתב:
לירון האדום כתב:
שבתאי יחבס כתב:
אבוטבול באומן :LOL2:
איזה בדיחה. אבל הדבר העצוב באמת זה שהקהל נותן לזה לגיטימציה...
עלאק סמל :LOL2:

באמת שהגיע הזמן להעיף אותך, מכביסט.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
גולסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
שבתאי יחבס כתב:
Yalla Hapoel כתב:
שבתאי יחבס כתב:
אבוטבול באומן :LOL2:
איזה בדיחה. אבל הדבר העצוב באמת זה שהקהל נותן לזה לגיטימציה...
עלאק סמל :LOL2:

דרך אגב? איחלת חג שמח לטב"ח יסמרטוט?

גם לו וגם לדור מיכה. :HEART2:

המשתמש היה צריך למות כשהיה קטן. אני איבדתי תקווה...

ידידי,
אני מסכים איתך שחלק מתגובותיו מיותרות. אבל למות ?

אתה לא מאחל שנה טובה לכמה מחבריך הצהובים כשאתה פוגש אותם בימים שלפני ראש השנה ?
אני מניח שכן. וטוב שכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 21:58 
עטר נפצע בשריר בירך האחורי ושוחרר מהנבחרת :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: