תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 01:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 261 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Us Open 2013
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2013, 02:56 
סמל אישי של המשתמש
זה כבר יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2013, 02:58 
סוף סוף שבר לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2013, 03:09 
ברולן גארוס כתבתי שהזכייה של פדרר בווימבלדון 2012 הייתה שירת הברבור שלו, ושהוא נראה כמו שחקן דיי גמור. מאז פדרר לא הצליח לזכות באף טורניר משמעותי ולא הצליח להגיע אפילו לרבע הגמר בגרנד סלאמים.
כרגע הוא במדרון חלקלק וברגע שהוא יוצא מהטופ 8 הוא יפגוש יריבים מאוד חזקים בשלבים מוקדמים ואולי אפילו יצטרך לנסוע לטורנירים משניים כדי לטפס במעלה הדירוג.
אולי השחקן הטוב ביותר, בטוח השחקן שהשאיר את החותם הגדול ביותר.

ציטוט:
תוריד את מארי.
שפדרר נדאל וג'וקוביץ' בכושר טוב הוא יכול לחלום לנצח אותם

מארי שחקן בשורה אחת עם נדאל ונולה ללא ספק. הוא הוכיח את זה כבר כמה וכמה פעמים בעבר והוא עוד יוכיח גם בעתיד.
האמת שמבין שלושתם למארי יש היכולות הטכניות הטובות ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2013, 03:28 
שיקאגו כתב:
ברולן גארוס כתבתי שהזכייה של פדרר בווימבלדון 2012 הייתה שירת הברבור שלו, ושהוא נראה כמו שחקן דיי גמור. מאז פדרר לא הצליח לזכות באף טורניר משמעותי ולא הצליח להגיע אפילו לרבע הגמר בגרנד סלאמים.
כרגע הוא במדרון חלקלק וברגע שהוא יוצא מהטופ 8 הוא יפגוש יריבים מאוד חזקים בשלבים מוקדמים ואולי אפילו יצטרך לנסוע לטורנירים משניים כדי לטפס במעלה הדירוג.
אולי השחקן הטוב ביותר, בטוח השחקן שהשאיר את החותם הגדול ביותר.

ציטוט:
תוריד את מארי.
שפדרר נדאל וג'וקוביץ' בכושר טוב הוא יכול לחלום לנצח אותם

מארי שחקן בשורה אחת עם נדאל ונולה ללא ספק. הוא הוכיח את זה כבר כמה וכמה פעמים בעבר והוא עוד יוכיח גם בעתיד.
האמת שמבין שלושתם למארי יש היכולות הטכניות הטובות ביותר.

הוכיח? מתי?
מתח נדאל וגוקוביץ הפסידו לו כאשר הם היו בכושר טוב?
כי בווימבלדון גוקוביץ היה זוועה,אז רק לפניי שנה בדיוק הוא הצליח ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2013, 03:30 
מארי לא ממש בליגה של נדאל ונובה (הוא למשל שחקן מזעזע על חימר) אבל הוא טוב בהרבה מכל שחקן אחר בסבב מלבד שני אלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2013, 03:36 
הגרמני הזה שמשחק נגד נדאל עובר עכשיו חוויה גופנית קשה. עד סוף המשחק הזה הוא ירוץ בערך מרתון. בספרינטים. ימינה ושמאלה. בלחות אדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2013, 03:39 
סמל אישי של המשתמש
"הגרמני הזה"?
אל תזלזל בקולשרייבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2013, 03:49 
שפעם הבאה יבחר שם משפחה עם פחות אותיות. בקר היה בקר. שטיך היה שטיך. הוא זה הבחור הגרמני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2013, 04:11 
סמל אישי של המשתמש
דווקא קולשרייבר זה שם זורם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2013, 04:33 
סמל אישי של המשתמש
יופי, אפשר ללכת לישון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2013, 05:00 
KingAlpaca כתב:
יופי, אפשר ללכת לישון.

ראפא :BOW:
לצערי יפסיד לנולה בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2013, 07:40 
סתם כדי לתת אינדיקציה לדוממינטיות של נדאל. הוא שיחק מול שלושת השחקנים שעשויים לעמוד בדרכו לגמר לא פחות מ40 פעמים.
הוא הפסיד בארבעה משחקים, מהם רק אחד ב5 השנים האחרונות. גם במשחק הזה הוא היה פצוע באופן די רציני.

מצבו לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2013, 11:26 
ציטוט:
הוכיח? מתי?
מתח נדאל וגוקוביץ הפסידו לו כאשר הם היו בכושר טוב?
כי בווימבלדון גוקוביץ היה זוועה,אז רק לפניי שנה בדיוק הוא הצליח ..

מארי אלוף ווימבלדון, הUS OPEN, והאולימפיאדה. בכולם הוא ניצח את נולה כדי לזכות.

גיא האדום כתב:
מארי לא ממש בליגה של נדאל ונובה (הוא למשל שחקן מזעזע על חימר) אבל הוא טוב בהרבה מכל שחקן אחר בסבב מלבד שני אלו.

פדרר וסמפרס גם הם לא שחקני חימר טובים בלשון המעטה, האם ניתן לקבוע שהם לא בליגה של נדאל ונולה בגלל זה באופן תיאורטי?
אחרי ההישגים של אנדי מארי בשנה וחצי האחרונות אני לא באמת חושב שיש ספק שהוא ברמה אחת עם נולה ונדאל. הוא שחקן על.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2013, 15:14 
אתה עושה צחוק? פדרר לא שחקן חימר טוב בלשון המעטה? פדרר, זה נכון, הוא לא שחקן החימר הכי טוב בכל הזמנים. והתמזל מזלו ובשנותיו בצמרת מי שהוא כן שחקן החימר הכי טוב בכל הזמנים היה פעיל. אבל פדרר, במשך הרבה שנים ועד לפני שנתיים שלוש היה במובהק שחקן החימר השני הכי טוב בעולם ובפער גדול מאוד. רק לפני שנתיים הוא עצר בפריז את המרוץ המטורף של נובה. 5 פעמים בגמר הרולנד גארוס, כולל זכייה אחת. הגעה לגמר של כל טורנירי המסטר על חימר, כולל כמה זכיות, אפילו בשנה שעברה. הוא ניצח על חימר את כל הטניסאים הגדולים בדורו, כולל נדאל ודיוקוביץ.
אי אפשר להוכיח את זה אבל לדעתי אם נדאל לא היה באזור פדרר היה נחשב כאחד משחקני החימר הטובים בהיסטוריה.

מארי לשם ההשוואה לא זכה מעולם בטורניר על חימר. האמת שאני לא חושב שהוא אפילו הגיע לגמר. בצרפת הייתה לו פעם הגרלה קלה שהביאה אותו לחצי אבל אני לא זוכר נצחון אחד ראוי לציון שלו משם. אני לא חושב שהוא מעולם ניצח את אחד משלושת הגדולים האחרים על חימר (הוא גם כמעט לא משחק איתם כי הוא מפסיד בדר"כ בסיבובים המוקדמים). האמת שהוא לדעתי גם לא ניצח מעולם שחקנים ברמה של פרר או ברדיץ על חימר. ספק רב אם הוא אפילו אחד מעשרת השחקנים הטובים בעולם על המשטח הזה. וצריך לזכור שבערך שליש מהטורנירים בסבב הם טורנירי חימר.

סמפרס באמת היה שחקן בינוני על חימר (טוב כנראה ממארי, אבל זאת לא אינדיקציה לכלום). אבל הוא שלט לחלוטין במשטחים האחדים (מה שאי אפשר לאמר על מארי). וזה היה גם עידן אחר. עידן שבו לא הייתה דומיננטיות כזאת של שחקנים בודדים. אם מארי היה משחק אז מצבו היה טוב בהרבה. הוא לא. הוא משחק עם שורה של שחקנים אדירים והוא לא ממש ברמתם. מתקרב אבל לא שם.

נערך לאחרונה על ידי גיא האדום בתאריך 03 ספטמבר 2013, 16:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2013, 15:32 
בשורה התחתונה השאלה היא האם בגלל שמארי נחות על משטח החימר הוא בהכרח לא יכול להיות שחקן ברמה של נדאל ונולה.
אני סבור שלא. משטח החימר הוא מאוד שונה משאר סוגי המשטחים, מארי באמת מתקשה עליו. אבל מלבד הרולאן גראוס מאז ווימבלדון 2012 מארי העפיל לכל הגמרים בגראנד סלאמים, בשניים מהם הוא זכה, בנוסף הייתה לו זכייה מרשימה באולימפיאדה. הוא מציג עלוניות דיי מובהקת מול רוב מוחלט של השחקנים בסבב. אני גם לא חושב שיש עוררין לגבי היכולות הטכניות המדהימות שלו.
האמת שאני גם נזכר שכבר שנה שעברה ניהלתי איתך את הדיון סביב מארי, וממש לא ספרת אותו בתור אופצייה בכלל. אני חושב שקצת קשה להתווכח עם מבחן התוצאה מאז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2013, 16:32 
לטעמי טכנית הוא נופל משמעותית מנדאל אבל זה גם עניין של דעה. אבל בתשובה לשאלתך כן. חימר זה שליש מהסבב ולכן הוא לכל היותר 2/3 שחקן-על ולכן הוא נחות משחקני-העל המלאים נדאל ונובה. במילים אחרות, נדאל הוא השחקן הטוב בעולם על חימר ובמינימום אחד משלושת השחקנים הטובים בעולם על משטח קשה. נובה הוא השחקן השני בטיבו בעולם על חימר וגם הוא אחד משלושת השחקנים הטובים בעולם על משטחים קשים. מארי הוא כנראה שחקן טופ 20 על חימר, וכנראה גם אחד משלושת השחקנים הטובים בעולם על משטחים קשים, אבל (מכיוון שדשא זה בדיוק טורניר אחד בשנה) זה אומר שיש פער משמעותי בינו לבין שני האחרים. להוציא אגב את וימבלדון הוא גם לא עבר רבע גמר בשום טורניר כמעט חצי שנה.
אם מארי היה שולט במשטחים הקשים אבל מתקשה על חימר זה היה משהו אחר. אבל הוא לא. הוא אחד משלושה שחקנים ששולטים בהם.

ואני לא חושב שאי פעם פיקפקתי בכך שמארי יכול לזכות בGS (למרות שצחקתי על הבכיין וההתפרקויות המנטליות שלו). אני חושב שעד סוף הקריירה שלו הוא יזכה בעוד כמה. זה יהפוך אותו לשחקן שייזכר. אבל איפה הוא ואיפה שני האחרים (שלא לדבר על פדרר). אני גם חושב שבלי פציעה של נדאל או דיוקוביץ הסיכוי שלו להגיע למקום הראשון בעולם הוא נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2013, 18:33 
פדרר טוב על כל משטח,זה שהיה שם את נדאל בכל השנים האלו לא אומר שפדרר גרוע על המשטח הזה.
חוץ מזה פדרר עשה ניצחונות יפים מאוד על נדאל על החימר (מדריד 2009,המבורג 2007) , ובנוסף לכך פדרר הגיע לגמרים עם נדאל ברולאנד גארוס בשנים 2005,2006,2007,2008,2011 , וב2009 הוא כמובן לקח.

לגבי מארי והחימר - מארי לא מספיק אגרסיבי על החימר כמו ג'וקוביץ' או פדרר כדיי לנצח את נדאל,כדיי לנצח את נדאל על חימר חייב להיות אגרסיביים וללכת על כל כדור,וכמובן לתפוס יום.
ג'וקוביץ' כמעט הצליח לעשות את זה השנה אבל רק כמעט , זה כמעט בלתי אפשרי לנצח את נדאל על חימר בטוב מ5 סטים ולא סתם רק בן אדם אחד הצליח לעשות את זה לכל אורך ההיסטוריה (סודרלינג).

מארי בכללי - שחקן טוב , שחקן יציב , אבל אתם אומרים כאן שמארי הגיע להמון גמרים של גראנד סלאמים עם ג'וקוביץ'.. לא כי הוא טוב באופן יוצא מן הכלל , אלא כי נדאל היה פצוע ופדרר דועך מרגע לרגע , שנדאל בסביבה אין למארי סיכוי להתמודד איתו על כל משטח וזה הוכח בעבר.
US OPEN 2011 נדאל מנצח בקלות , ווימבלדון 2011,2010.
ואני לא מוריד מערכו את מארי , הוא שחקן נהדר אבל הוא לא באמת יכול לאיים על נדאל וג'וקוביץ' שהם בכושר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 00:03 
נובה ממש שוחט עכשיו את מרסל גרנולס. וואו. הוא נראה מאוד מאוד חד בטורניר הזה. יותר ממוכן למארי ולנדאל. בכך אגב הוא מבטיח שאפילו אם הוא עצמו יפסיד למארי בחצי, נדאל יהיה חייב לזכות בטורניר כדי לחזור בעוד שבוע למקום הראשון בעולם.
הוא גם מוכיח שספרדים יכולים להפסיד בטניס. מה שהיה שנוי במחלוקת לאחרונה (ובפרט אתמול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 03:43 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו הסקוטי מאבד מערכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 05:59 
הבכיין עובר. רק מטעמי נאחס אני לא אשווה את רמת המשחק שלו עד כה בטורניר לזאת של נובה ונדאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 11:01 
גיא האדום כתב:
לטעמי טכנית הוא נופל משמעותית מנדאל אבל זה גם עניין של דעה. אבל בתשובה לשאלתך כן. חימר זה שליש מהסבב ולכן הוא לכל היותר 2/3 שחקן-על ולכן הוא נחות משחקני-העל המלאים נדאל ונובה. במילים אחרות, נדאל הוא השחקן הטוב בעולם על חימר ובמינימום אחד משלושת השחקנים הטובים בעולם על משטח קשה. נובה הוא השחקן השני בטיבו בעולם על חימר וגם הוא אחד משלושת השחקנים הטובים בעולם על משטחים קשים. מארי הוא כנראה שחקן טופ 20 על חימר, וכנראה גם אחד משלושת השחקנים הטובים בעולם על משטחים קשים, אבל (מכיוון שדשא זה בדיוק טורניר אחד בשנה) זה אומר שיש פער משמעותי בינו לבין שני האחרים. להוציא אגב את וימבלדון הוא גם לא עבר רבע גמר בשום טורניר כמעט חצי שנה.
אם מארי היה שולט במשטחים הקשים אבל מתקשה על חימר זה היה משהו אחר. אבל הוא לא. הוא אחד משלושה שחקנים ששולטים בהם.

ואני לא חושב שאי פעם פיקפקתי בכך שמארי יכול לזכות בGS (למרות שצחקתי על הבכיין וההתפרקויות המנטליות שלו). אני חושב שעד סוף הקריירה שלו הוא יזכה בעוד כמה. זה יהפוך אותו לשחקן שייזכר. אבל איפה הוא ואיפה שני האחרים (שלא לדבר על פדרר). אני גם חושב שבלי פציעה של נדאל או דיוקוביץ הסיכוי שלו להגיע למקום הראשון בעולם הוא נמוך.

כל הנסיון לחלק את הסבב (בצורה מעוותת, החימר בקושי שליש נקודות מהסבב, ורק גראנד סלאם אחד מתוך ארבעה) לחלקים ולנתח את הרמה של כל שחקן בכל משטח הוא מיותר ולא רלוונטי.
נכתב שמארי לא יכול להוות אתגר לנדאל ונולה כשהם ביום טוב, אני טוען בתוגבה שמארי שחקן בשורה אחת איתם.
איך אפשר לטעון שמארי לא ברמה של נולה אם הוא ניצח אותו בשלושת מארבעת המפגשים האחרונים החשובים כולל שני גמרים של גראנד סלאם? עכשיו אתה בעצמך שם את מארי בקטגוריה אחת עם נדאל ונולה במגרשים קשים, בדשא אין שאלה בכלל, זאת אומרת שהוא בקטוגריה אחת ביחד איתם בשלושה מתוך ארבעה גראנס סלאמים, לטעמי, זה מספיק לשים אותו בשורה אחת איתם, בטח הם זה נכתב סביב השאלה האם הוא יכול להוות לנדאל ונולה אתגר ביום טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 11:20 
שיקאגו כתב:
גיא האדום כתב:

כל הנסיון לחלק את הסבב (בצורה מעוותת, החימר בקושי שליש נקודות מהסבב, ורק גראנד סלאם אחד מתוך ארבעה) לחלקים ולנתח את הרמה של כל שחקן בכל משטח הוא מיותר ולא רלוונטי.
נכתב שמארי לא יכול להוות אתגר לנדאל ונולה כשהם ביום טוב, אני טוען בתוגבה שמארי שחקן בשורה אחת איתם.
איך אפשר לטעון שמארי לא ברמה של נולה אם הוא ניצח אותו בשלושת מארבעת המפגשים האחרונים החשובים כולל שני גמרים של גראנד סלאם? עכשיו אתה בעצמך שם את מארי בקטגוריה אחת עם נדאל ונולה במגרשים קשים, בדשא אין שאלה בכלל, זאת אומרת שהוא בקטוגריה אחת ביחד איתם בשלושה מתוך ארבעה גראנס סלאמים, לטעמי, זה מספיק לשים אותו בשורה אחת איתם, בטח הם זה נכתב סביב השאלה האם הוא יכול להוות לנדאל ונולה אתגר ביום טוב.

לא סתם מארי הצליח לנצח את נולה ונדאל רק פעם אחת על משטחים קשים בגראנד סלאם (ועוד את נדאל רק ב2008)
שנדאל ונולה בכושר טוב אין למארי סיכוי לא משנה מה הוא יעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 12:14 
ברמת הכישרון והיכולת נטו כמעט אין מה שמבדיל בין נאדל גקוביץ ומארי,אבל היציבות והאופי הקילרי הם שמציבים את השניים הראשונים לפני מארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 13:05 
שער 7 נוסטלגיה כתב:
ברמת הכישרון והיכולת נטו כמעט אין מה שמבדיל בין נאדל גקוביץ ומארי,אבל היציבות והאופי הקילרי הם שמציבים את השניים הראשונים לפני מארי.

באופן כישרון פדרר ברמה אחת מעל שלושתם,הבעיה שעם נדאל וג'וקוביץ' כל נקודה איתם זה מלחמת עולם שנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 14:28 
Yalla Hapoel כתב:
שיקאגו כתב:
גיא האדום כתב:

לא סתם מארי הצליח לנצח את נולה ונדאל רק פעם אחת על משטחים קשים בגראנד סלאם (ועוד את נדאל רק ב2008)

האמת היא שמארי ניצח את נדאל פעמיים על משטח קשה בGS.

בכל אופן היום מתחילים רבעי הגמר.
הדרך של נדאל די סלולה לגמר, האמת היא שהשחקנים היחידים שהיו יכולים להקשות עליו בדרך לגמר עפו בטרם נפגשו איתו- איזנר ופדרר, למרות שבכושר הנוכחי שלו סביר להניח שממילא היה פוסח גם עלייהם.
המשחק המעניין של הסיבוב הוא כנראה מארי-וואוורינקה. וואוורינקה שחקן סופר מסוכן ביום נתון, ובכלל יש לו שנה טובה מאוד ורמת הטניס שהוא מציג היא גבוהה מאוד. יש לו בקהנד ביחד אחת קטלני מאוד.
להבדיל מווימבלדון שם מארי טייל עד הגמר בUS OPEN הוא קיבל את המשחקים הקשים ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 16:16 
Yalla Hapoel כתב:
שער 7 נוסטלגיה כתב:

באופן כישרון פדרר ברמה אחת מעל שלושתם,הבעיה שעם נדאל וג'וקוביץ' כל נקודה איתם זה מלחמת עולם שנייה.

גם עם מארי. זה קצת פחות בולט כשהוא נכנס לרגעי העצבנות שלו, מה שקורה פחות לאחרונה, אבל מארי, כמו נדאל וכמו דיוקוביץ מתאבד על כל כדור. האמת שזה אולי הרכיב שהכי מייחד ומבדיל את שלושתם מהשאר.

ושיקאגו, אני לא חולק בסופו של דבר על זה שעל מרגשים קשים מארי הוא שחקן פחות או יותר ברמה של נדאל ודיוקוביץ. איך אתה רואה את הסיכויים שלו למקום הראשון בעולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 16:30 
שיקאגו כתב:
Yalla Hapoel כתב:
שיקאגו כתב:
גיא האדום כתב:

האמת היא שמארי ניצח את נדאל פעמיים על משטח קשה בGS.

בכל אופן היום מתחילים רבעי הגמר.
הדרך של נדאל די סלולה לגמר, האמת היא שהשחקנים היחידים שהיו יכולים להקשות עליו בדרך לגמר עפו בטרם נפגשו איתו- איזנר ופדרר, למרות שבכושר הנוכחי שלו סביר להניח שממילא היה פוסח גם עלייהם.
המשחק המעניין של הסיבוב הוא כנראה מארי-וואוורינקה. וואוורינקה שחקן סופר מסוכן ביום נתון, ובכלל יש לו שנה טובה מאוד ורמת הטניס שהוא מציג היא גבוהה מאוד. יש לו בקהנד ביחד אחת קטלני מאוד.
להבדיל מווימבלדון שם מארי טייל עד הגמר בUS OPEN הוא קיבל את המשחקים הקשים ביותר.

אני לא חושב שעד עכשיו מארי קיבל את המשחקים הקשים ביותר. הוא עשה את חלקם קשים. אבל היריב שלו אתמול למשל היה שחקן די מוגבל שמדורג משמעותית יותר נמוך מהיריבים של דיוקוביץ ונדאל בשלב הזה (והאוזבקי הזה גם שיחק 5 מערכות בסיבוב הקודם).
מכאן והלאה יהיו לו יריבים יותר קשים, למרות שאני מניח שהוא מעדיף בהרבה את Stan the Man (שחקן נהדר אגב), על ברדיץ', שניצח אותו לא מעט בעבר, כולל לפני שבועיים, די בקלות, בסינסינטי. למען האמת למרות שכולם דיברו על הרבע הצפוי בין נדאל ופדרר, שני הבכירים האחרים היו אמורים לקבל יריבים קשים (להם) פי כמה (מארי-ברדיץ ונובה-דל פוטרו). לכולם התמזל המזל (ולנדאל ונובה יש באמת יריבים שעל הנייר אין להם מה לחפש ברמות האלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 16:59 
הניסוח שלי אולי לא היה בהיר, כוונתי הייתה שבגלל השתלשלות העניינים מארי ייתקל במשחקים הקשים ביותר בשביל לזכות. בכל מקרה, בכל קונסטלציה שתסתכל על זה, עד שלב רבע הגמר כל השלושה בדירוגם הנוכחי לא אמורים להיתקל ביריבים שאמורים להוות מכשול רציני (האמת שלנדאל היה יכול להיות את איזנר)
לגביי הסיכוי של מארי להיות מדורג ראשון, זה אפשרי אבל צריך לקרות משהו דרמטי. בקיצור כל עוד נולה ונדאל באיזור הסיכוי הוא מאוד מאוד נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 17:44 
גיא למה אתה רואה לנובאק נובה? זה נולה חח.
ושיקאגו - אני מסכים איתך לגמרי,בכדיי שמארי יזכה בגראנד סלאם הוא צריך לנצח את ג'וקוביץ' ונדאל (כמעט בטוח) שזה משימה סופר קשה על כל משטח בגראנד סלאם ועוד ברצף.

ושוב,מארי שחקן מעולה,הוא ודל פוטרו לטעמי היחידים שבאמת יכולים להפתיע את נולה ונדאל במשטחי גראנד סלאם שהם באמת בכושר.
אבל זה לא תלוי בהם כמו שזה תלוי בנדאל ובנולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 04:09 
סמל אישי של המשתמש
איזה אונס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 261 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: