תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 2/9
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 12:48 
Gili כתב:
באמת לא בסדר שהוא לא מיישר קו עם המנטליות התבוסתנית של הפורום.

הוא לא צריך ליישר קו עם אף מנטליות הוא צריך לדאוג לקבוצה שתשחק כדורגל
ההצהרות המבדחות האלו שלו לא עוזרות לאף אחד כשככה נראית הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
די כבר יא נודניקים. קבוצה חדשה לגמרי, תחילת עונה. חכו סיבוב אחד לפני שאתם מסכמים כשלונות. באמת נמאס כבר לשמוע את הבכיינות היללנית הזאת.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
הדחף לספין על רכש שוב לוחץ לי על הענבים. תספננו לי משהו הנהלה.

לפני שנה או שנתיים רצו להביא את ג'ואל קמפבל הקיצוני של קוסטה ריקה. בסוף ארסנל קנו אותו וישר השאילו אותו. אני חושב שהיום הוא מחמם את הספסל של בטיס ביחד עם נוסא. שווה לבדוק באמת מה קורה איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 13:00 
red-g כתב:
dino כתב:
הדחף לספין על רכש שוב לוחץ לי על הענבים. תספננו לי משהו הנהלה.

לפני שנה או שנתיים רצו להביא את ג'ואל קמפבל הקיצוני של קוסטה ריקה. בסוף ארסנל קנו אותו וישר השאילו אותו. אני חושב שהיום הוא מחמם את הספסל של בטיס ביחד עם נוסא. שווה לבדוק באמת מה קורה איתו.

נוסא (:HEART2: )לא מחמם שום ספסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 13:22 
ג'ואל קמפבל שייך לארסנל וגם הבקיע שער או שניים במשחקי ההכנה, מושאל לאולימפיאקוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
זה רק שני משחקים,תנו לו זמן,נועם שחם לב לב ופרחים.
אבל אל לנו,ואל לכם להתעלם שזה מזכיר את שנה שעברה,וזה מה שמבאס,מבאס מאד.
מצידי שבאמת נדשדש,נהיה מקום 8 אבל שנראה דרך:

דרך מבחינתי זה שלמשל
השכונה של שנה שעברה תיפסק
רכש מיותר בלי מחשבה יגיע (רכש שאפילו לא יושב בספסל !)
שיפסיקו להשקיע ברכש רומנטי (לא הספיק הטעות עם גילי ?)
שיפסיקו להסתכל כל הזמן כל מכבי ששיגעה לכל המערכת תשכל
ועוד ועוד ועוד

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 13:43 
כמו שאמרתי פאביו, יש על מה להעביר ביקורת וזה לגיטימי. כל מה שאני אומר זה שצריך להרגיע עם ההיסטריה. לא תמיד הכל הולך חלק, והתגובות לקשיים שיש הן חסרות פרופורציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 13:52 
נועם שחם כתב:
כמו שאמרתי פאביו, יש על מה להעביר ביקורת וזה לגיטימי. כל מה שאני אומר זה שצריך להרגיע עם ההיסטריה. לא תמיד הכל הולך חלק, והתגובות לקשיים שיש הן חסרות פרופורציה.

כשרוצים למכור את שחקן הרכש הכי יקר שחתם לפני חודשיים לחמש שנים ומומן בחלקו על ידי האוהדים ליריבה העירונית השנואה , אז זה אקט שחורג מפרופורציות ולא סתם "קשיים" והתגובות בהתאם..
בוא נקווה שהקבוצה תשחק כדורגל שיגרום לשקט ובעיקר שגברת הנהלה וזרועותיה הארוכות יתנו שקט ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 14:01 
ספציפית לגבי שכטר - אתה צודק ואין לי איתך שום מחלוקת. אני מדבר על כל התגובות על רקע התוצאות הלא טובות, הדיונים המקצועיים וכו' וההיסטריה הכללית סביב המועדון.

לגבי ענין שכטר, כתבתי כבר במקום אחר שזו חציית קו אדום שאוי ואבוי אם תעבור, ומבחינתי מי שהעלה אותה לא יכול להיות חבר הנהלה במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
נועם שחם כתב:
הגיע הזמן גם להרגיע קצת עם ההסיטריה. אנחנו בפתיחת עונה, לא נראים הכי טוב, אבל זה גם לא סוף העולם ולא הכל שחור. אם שכטר לא מפספס מול שער ריק בב"ש, יכול להיות שהמשחק היה נראה אחרת.

צריך סבלנות, צריך להיות מסוגלים גם לחטוף זפטה או שתיים ולהסתכל קדימה. לא יכול להיות שאחרי שני מחזורים יש כזה רעש סביב הקבוצה, בחישות בעיתונים ודיבורים על עתידו של רן בן שמעון. בית המשוגעים וההיסטריה מסביב למועדון ובקהל, הם כרגע הבעיה הכי גדולה שלנו, לפני כל בעיה מקצועית, והגיע הזמן שגם אנחנו כקהל נפנים ונתנהג בהתאם.

זה לא שאין בעיות ואין מה לבקר, אבל צריך גם קצת פרופורציות, דבר שלא קיים אצלנו בכלל. הגיע הזמן שנאמץ גם פה בפורום את הפרופורציות האלו, ושנפסיק עם ההיסטריה המגוחכת הזו.

:ROSE:

:BOW: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 14:11 
נועם שחם כתב:
ספציפית לגבי שכטר - אתה צודק ואין לי איתך שום מחלוקת. אני מדבר על כל התגובות על רקע התוצאות הלא טובות, הדיונים המקצועיים וכו' וההיסטריה הכללית סביב המועדון.

לגבי ענין שכטר, כתבתי כבר במקום אחר שזו חציית קו אדום שאוי ואבוי אם תעבור, ומבחינתי מי שהעלה אותה לא יכול להיות חבר הנהלה במועדון.

גם לגבי התגובות, עם כל הצער שבדבר, לא חושב שאין פה משהו לגיטימי, היתה ציפייה ארוכה והרבה תקווה למשהו אחר שבינתיים מתבדה ואנשים מתוסכלים באופן טבעי, לא ראיתי משהו חריג, אם תשוחח עם אוהדי הפועל מחוץ לפורום וכאלה שאפילו לא מכירים את הקהילה הזו באינטרנט תשמע דברים דומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 14:27 
זה אולי לא חריג, אבל זה מגוחך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 14:32 
הכל בעיני המתבונן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 14:33 
מסכים עם שחם אנחנו יכולים לנסות להפגין יותר אמונה ופחות פסימיות, ועדיין אם יש לך דרך להגיע למקורבים כמו קובי סידי, ולבקש ממנו להפסיק להרעיל עם ההדלפות בעילום שם על רן בן שמעון וחג'ג' זה יכול לעזור ואם יש למישהו דרך להגיע לחג'ג' ולבקש ממנו שיפסיק לסמס לאופירע סקופים בלעדיים גם זה יעזור לניטרול האוירה ההיסטרית, ואם רמון יועיל בטובו להשליט סדר במועדון תחת השליטה שלו אתה יודע, גם זה יעזור מאוד. לגבי השחקנים הבכירים אני לא מצפה לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 14:34 
גם אותו ילד בן 18 שמדבר על הקבוצה מהלב, אם יסתכל רגע בצורה רציונלית על הפן המקצועי בלבד, יבין שהתגובות המיואשות האלה, הן מוגזמות לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 14:50 
שחר כתב:
סימרוטיץ כתב:
red_o כתב:
כמה שכואב כל מה שרשום בכתבה הזאת נכון

צריך להתמודד עם האמת ולא להתעצבן עליה

מהות הקהל בתקופה האחרונה,ראיה סלקטיבית בפני הדברים, כאשר משתמש בפורום קובע שכל מה שרשום בכתבה נכון ומגדיל לעשות לאחר מכן קובע שזו ה"אמת" יוצר מציאות ללא בסיס עובדתי.
אחרי זה אל תתפלאו שיש רעש סביב הקבוצה, וכן הפורום משפיע בצורה גדולה על הנושא הזה, כי אותו כתב שרשם את זה לא כותב מתוך וואקום, פרי דמיונו מתובל היטב ממה שרשום כאן.
הוא בסה"כ משקף את התחושות שיש כאן, דמיון שיוצר מציאות.
קשה מאוד להשתחרר מזה אחר כך

הכתב הספציפי הזה בקושי יודע שהפורום הזה קיים ואני מסכים שהוא כותב שטויות, אבל זה בכלל לא קשור לפורום שאתה ממשיך להתעקש להעניק לו כוחות על.

אני מתעקש בצדק, הנתיב לידיעה בעיתון מתחיל הרבה פעמים משיטוטים של כתבי ספורט בפורומים השונים, כמו מפלגות אווירה ככה יש ידיעות אווירה, מכאן והלאה מתחיל מעגל קסם או אפקט פגמליון
כתב מעלה ידיעת "אווירה" אוהד קורא על זה לוקח את הידיעה כאמת ואז פורק את עוולו על הסביבה, בחלק מן המקרים הוא פורק את זה כאן וחוזר חלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 14:59 
כבר מזמן הפורום הפך להרבה יותר חשוב ממה שקורה במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 15:03 
שחר כתב:
נועם שחם כתב:

גם לגבי התגובות, עם כל הצער שבדבר, לא חושב שאין פה משהו לגיטימי, היתה ציפייה ארוכה והרבה תקווה למשהו אחר שבינתיים מתבדה ואנשים מתוסכלים באופן טבעי, לא ראיתי משהו חריג, אם תשוחח עם אוהדי הפועל מחוץ לפורום וכאלה שאפילו לא מכירים את הקהילה הזו באינטרנט תשמע דברים דומים.

שחר, גם אני מתוסכל ומאוכזב כמו כל אוהד אחר. ובכל זאת אני מצליח לעשות את זה בלי 50 הודעות ביום בפורום בהן אני מתמקד בלבכות את מר גורלנו, לשלוח את שכטר לעזאזל, לכעוס על ורמוט, לדון בשאלת עתידו של רב"ש במועדון, להשמיץ את שי וגורדנה, לקבור את שחקני הרכש ולהביע מרה שחורה כללית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 15:13 
שער 7 הוא אדום כתב:
חתול אדום כתב:
"בטווח הארוך נתמודד עם חיפה ומכבי ת"א"
:LOL2:

את האמת,שמכל הראיון הזה זה המשפט שהכי מדאיג והכי מכעיס.
אז או שהוא חושב שהקהל מטוטמטם,או שהוא מנותק כל כך מהמציאות.
במקום לצנן קצת את הרוחות ולהוריד ציפיות למרות שקיבל כל מה שרצה,הוא ממשיך עם הפנטזיות האלה שרק גורמות לקהל להמשיך לצפות לגדולות ולנצורות,בזמן שאנחנו אפילו לא בכיוון הזה.

מה לא בסדר במה שהוא אמר?
הוא מאמין שבעתיד הפועל תתחבר ותראה קבוצה הרבה יותר טובה שתוכל להתמודד עם חיפה ומכבי.
והוא צודק בכל הנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 15:17 
19 כתב:
כבר מזמן הפורום הפך להרבה יותר חשוב ממה שקורה במגרש.

אני לא חושב שזה המצב, אבל תרצה או לא, הפורום משקף את האווירה בחלקים שונים של הקהל ויש לו גם השפעה כזו או אחרת על האווירה סביב הקבוצה (בין היתר, כמו שאתה יודע, הדברים שנכתבים בפורום משמשים לא מעט כתבים שמסקרים את המועדון). יש גם שחקנים ואנשי הנהלה שנכנסים לפורום וקוראים, בוודאות.

מעבר לכך, יש לפורום ולאווירה שבו השפעה על החברים בפורום ובתור מישהו שנכנס לפה על בסיס יומי כדי לנהל דיונים בקשר לקבוצה, הייתי שמח אם אנשים פה יאמצו גישה קצת יותר חיובית ופחות היסטרית.

לכן, לא צריך להגזים בערכו של הפורום, אבל גם לא לבטל אותו לגמרי. הפורום הזה משקף חלק גדול מהשיח של האוהדים (בעיקר בעלי מנויים או אוהדים הולכים בצורה קבועה למשחקים) ומשקף את היחס שלהם למה שקורה במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 15:37 
אם בסיום המשחק יש עידוד ומחיאות כפיים, וכל הקבוצה מגיעה עד ליציע להודות לקהל, ופה מדברים על לחץ והיסטריה, אז לא, זה לא משקף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 15:43 
אי אפשר לומר שהוא לא משקף. אולי הוא לא מייצג את כל מה שקורה בקהל, אבל מאחר ויש פה כמה מאוצת אוהדים שרבים מהם גם מגיעים למגרשים, אז הוא משקף משהו.

והלחץ וההיסטריה שאנחנו מדברים עליהם גם משתקפים בדיווחים בתקשורת. אתה יכול לומר שאולי זה לא השפיע לרעה על העידוד, אבל אני לא מקבל את הטענה שזה לא משקף. ודאי שיש עוד דעות וודאי שלא כל אמירה פה מייצגת את הלך הרוח הכללי, אבל בוודאי שהוא משקף חלק ממה שקורה בקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 16:45 
קבלו ידיעה : ג'ורדי (בגיבוי של מיטצ') התקשר למנכ"ל של konami וביקש לקנות את כל החצים האדומים של הפרו אבולושיין שיופיעו בקבוצה שלו כ-default.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 16:50 
http://www.one.co.il/Article/222231.html
רן בן שמעון שוחח עם איתי שכטר שחזר לחייך
מאמן הפועל והחלוץ שהיה קרוב למעבר למכבי ת"א נפגשו ושוחחו כחצי שעה. נאאל חוטבא עשוי לחתום באשדוד בשורותיה התאמן בשבועות האחרונים ()

לאחר כמה ימים טרופים, נראה שבמתחם חודורב נושמים היום (שני) לרווחה. נכון, ההפסד להפועל באר שבע בשבת עוד לא נשכח ובטח לא היכולת הרעה של השחקנים, אך ההודעה אשר הוציאה המועדון בה הוחלט על השארותו של איתי שכטר, בהחלט הרגיעה רבים במערכת.

באימון הבוקר קיים המאמן, רן בן שמעון, שיחה ארוכה עם איתי שכטר שארכה כמעט כחצי שעה וגלשה לזמן האימון. המאמן התנגד נחרצות לשחרור של הקפטן ליריבה העירונית, כאשר ביחד עם לחצים כבדים של הקהל, הובילו להחלטתם של חיים רמון ועידו חג'ג' שהעסקה לא תצא לפועל. בסיום השיחה יצאו השניים כשהחלוץ שחרר כמה חיוכים, דבר שלא נראה בימים האחרונים.

כעת יש לאדומים שלושה שבועות להתאמן לקראת משחק הליגה הבא שלהם מול מכבי פתח תקווה בבלומפילד, משחק שבו כל דבר חוץ מניצחון יגרור תגובות קשות מאוד.
באימון הבוקר נכחו נציגי הנבחרת שכטר, דני עמוס והזימון הטרי עומר דמארי, אך לא לקחו חלק פעיל. גם גילי ורמוט נכח באימון וערך אימונים אישיים קלים. בן שמעון קבע אימון כפול, כשהפועל תערוך אימון ערב נוסף בחודורוב.

בנושא אחר, נאאל חוטבא, המגן ששיחק אשתקד בהפועל וקיבל מסר בתחילת העונה שהוא לא בתוכניות, התאמן בשבועות האחרונים במ.ס. אשדוד ובסביבת השחקן מספרים שבקרוב הוא יחתום בקבוצה.
עם זאת, גורמים באשדוד הכחישו את הדברים ואמרו כי הדברים אינם נכונים והשחקן לא קרוב לסיכום: "הוא התאמן איתנו במשך שבוע וחצי ולאחר מכן זה הופסק. כרגע אין סיכום, לא איתו ולא עם הפועל תל אביב"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שני 2/9
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 17:36 
נועם שחם כתב:
אי אפשר לומר שהוא לא משקף. אולי הוא לא מייצג את כל מה שקורה בקהל, אבל מאחר ויש פה כמה מאוצת אוהדים שרבים מהם גם מגיעים למגרשים, אז הוא משקף משהו.

והלחץ וההיסטריה שאנחנו מדברים עליהם גם משתקפים בדיווחים בתקשורת. אתה יכול לומר שאולי זה לא השפיע לרעה על העידוד, אבל אני לא מקבל את הטענה שזה לא משקף. ודאי שיש עוד דעות וודאי שלא כל אמירה פה מייצגת את הלך הרוח הכללי, אבל בוודאי שהוא משקף חלק ממה שקורה בקהל.

איך זה משתקף אם לא היה בוז ולא היו קללות?

נראה לי שעיקר הבעייה פה, היא שנהיה כאן ריכוז של אנשים חמוצים עם מקל בתחת, שהם די כל מה שצחקנו עליו אצל מכבי, שמפחדים מכל מילת ביקורת וישר נכנסים למגננה ולא יודעים גם לצחוק על עצמם. ואני לא מת על הנוהג הישראלי של לחוות דיעה מוחלטת על דברים אחרי 10 דקות, aka קופמניזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 17:44 
19 כתב:
אם בסיום המשחק יש עידוד ומחיאות כפיים, וכל הקבוצה מגיעה עד ליציע להודות לקהל, ופה מדברים על לחץ והיסטריה, אז לא, זה לא משקף.

זה אולי מה שהיה בשער 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 17:46 
זה מה שהיה בבאר שבע. אבל תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
19 כתב:

זה אולי מה שהיה בשער 5.

המשחק האחרון היה בכלל משחק חוץ...
ובמחשק הבית האחרון, היו שריקות בוז בסוף אבל הן כוונו בכלל לשופט המחורבן
שאפשר לסכנין למשוך זמן כל החצי שעה האחרונה, ולא הוסיף זמן בסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 17:48 
לא יודע אם נכתב כבר אבל אם אני לא טועה, בידיעות היה כתוב שחג'ג' שם 4 מיליון לכסות על אי ההעפלה לבתים והביא לשקט כלכלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2013, 18:23 
רב"ש סיים הרגע ראיון אצל אופירה וברקוביץ' ב-102FM.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: