גביזון כתב:
Roman כתב:
הנתון המעודד היחיד זה שזהו רק המחזור השני, זה הכל, משחק חוץ קשה בבאר שבע הפסדנו, ועשינו תיקו בבית מול קבוצה גרועה, עדיין לא אסון (ברמת הליגה). נצטרך לחפש את הנקודות במקום אחר.
אני מאוד מקווה שב24 השעות הקרובות ייצאו הצהרות סופיות אשר יאשרו את השארת שתי החלוצים שלנו (לפחות עד ינואר) ושהקבוצה הזאת תקבל את מה שהיא צריכה מהתקשורת/אוהדים/הנהלה שזה יותר מכל מגן שמאלי, קשר בונה או חלוץ מבקיע. שקט לתת לדברים לרוץ 3-4 חודשים בלי לשמוע על מיליון שינוים שצריכים להיעשות אחרי כל משחק, נכון לא פתחנו בהתאם לציפיות, אבל זה נראה הרבה פחות נורא ממה שאנחנו עושים את זה, יש בעיה של סיומת ויש בעיה של הגעה למצבים אבל הקבוצה הזאת פי כמה יותר טובה מהזבל שראיתי בעונה שעברה (וראיתי אותו כל העונה). ואפילו הזבל הזה הצליח לעשות רצף מרשים של ניצחונות על חיפה, ק"ש ומכבי ובקונסטלציה מסוימת כבר דיברו על אליפות.
יש עוד 3 שבועות מכבי פתח תקווה בבלומפילד, בתקווה לסגל מלא ולקצת שקט תעשייתי, ניצחון יפה שם ופתאום הכל נראה ורוד יותר.
מבחינה מקצועית יש חומר מספיק טוב בקלות לפלייאוף עליון, ולהלחם על גביע ומשחקים מעניינים מול הגדולות, אנחנו עדיין בליגת זבל.
הבעיה האחרונה של הפועל היא מקצועית, הבעיה היא כל מה שמעבר.
אז יופי, בואו ניקח אוויר, וניתן לקבוצה הזאת לרוץ 15 מחזורים לפני שכל אחד פה זורק את כולם לפח, קובר את כולם.
אני אומר לך שלדעתי יש פה פונטציאל לא רע בכלל, ואם השיטה תיושם טוב והכדורים יתחילו להכנס גם אז נראה את התוצאות באמת, שמוריניו הגיע לריאל וגם לצ'לסי הוא אמר שאצלו רואים את ההשפעה רק מהעונה השניה והפלא ופלא הוא לקח אליפויות בשתי המועדונים האלה בעונה השניה, קסמים אי אפשר לעשות עם 11 אנשים שטובים בכדורגל במיוחד כי כדורגל זה משחק קבוצתי מאוד, אני בתמימות רבה חושב שלא נראינו כזה רע לא היום ולא נגד סכנין.
אני חושב שנראינו רע מאוד נגד ברואה בבית ונגד פאנדורי בבית, אחד אני משייך לשאננות והשני אני משייך לזלזול/טעויות חמורות בהגנה.
רק שאנשי ההנהלה יואילו בטובם להוציא איזה הודעה מסודרת ולהגיד זה מה שיש, לטוב ולרע ונוכל לצאת באמת לקרב בלי כל יום לפתוח עיתון ולקרא מי עובר לאן, מי לכלך על מי וכמה מיליון יורואוים יעלו שחקנים שלא יגיעו גם ככה.
צריך שקט באמת, זה כל מה שצריך.
אולי בן שמעון לא יצליח אבל הוא יקבל ממני מנדט שלם לשגות עונה שלמה.... כי אני אישית לא מסוגל לעוד עונות שמחליפים 5 מאמנים, 50 שחקנים ו10 מנהלים.
והעונה זאת אולי לא תיקח אליפות אבל בעונה הזאת תוכל לראות מה אתה צריך בעונה הבאה, אסור לשכוח שיש לנו לא מעט שחקנים חתומים לתקופות ארוכות יחסית ככה שאם לא קורה אסון שכטר/דמארי מחר אז יש לך את דמארי לעוד 3 שנים ואת שכטר לעוד 5 שנים, ורמוט לעוד 3 שנים.
אולי נגיע איכשהו לאירופה עונה הבאה וההגרלות יאירו לנו פנים.
כל מה שצריך זה שקט וסבלנות, לבחון את הדברים בצורה מפוקחת ולא בפזיזות של אין מחר.