redrony כתב:
pogi כתב:
1. באשכולות על הבאת שכטר בשלב המו"מ, היה לי ויכוח עם כמה משתמשים, אני טענתי שצריך לנתב את הכסף לטובת חיזוק בעמדות אחרות אבל ניסו פה להסביר לי ש"אני לא מבין וזה בעצם תקציב חיצוני..." את התקציבים החיצוניים האלה אני מכיר. רק הבעיה שכמו שהביאו אותו בתקציב חיצוני, עכשיו גם רוצים למכור אותו כדי להחזיר את התקציב החיצוני.
2. אם שכטר יימכר, אני מקווה שזה ישים סוף לתופעות המעוותות שהומצאו פה כמו "תקציב חיצוני", "גיוס כספים מהקהל", "ייקור מנוי כדי להחתים שחקן". מועדון בריא זה מועדון שחי על תקציב נתון ומאוזן ועל פיו הוא בונה את הסגל הכי טוב שהוא יכול לבנות, ולא מחפש להשקיע מליונים בשחקן שהיה פעם כוכב והקהל אוהב אותו. יש אלף ואחד שחקנים יותר משמעותיים שיכלנו להביא משכטר ובהרבה יותר זול, כנ"ל ורמוט. במקום לבנות קבוצה בריאה כבר שנה שנייה יש לנו מין מוטציה שמכילה שחקנים שמחזיקים מהם כוכבים יחד עם שחקנים בינוניים כשהתפוקה של כולם היא אפס.
3. צורת הניהול הכושלת הזו מקורה בראש ובראשונה בחיים רמון, הבנאדם שכמעט פירק את המועדון בתחילת שנות ה90 לא בוחל באף אמצעי. כבר כתבתי בעבר, טביב אולי עשה את זה בכוונה ורמון לא, אבל רמון לא פחות קטלני לעתיד המועדון והשגיאות הניהוליות שהוא עושה הן הרסניות, צריך להעיף את הבנאדם הזה וגם את אמיר לובין מהמועדון אחרת זה ייגמר לא טוב.
4. במצב של היום לדעתי הנזק שייגרם ממכירת שכטר הוא ברמה התודעתית ולא ברמה המקצועית, זו אכן פגיעה קשה בעיקר באגו של האוהדים להעביר אותו למכבי, יחד עם זאת הגיע הזמן שמקבלי ההחלטות יתחילו לקחת החלטות לטובת המועדון ולא לטובת האוהדים (לא תמיד יש חפיפה) אם יגיע חיזוק בעמדות שהקבוצה צריכה ובנוסף זה יתרום לבריאות הכלכלית , ללכת על זה. הפועל לא במצב שהיא יכולה להרשות לעצמה להוציא 20 מליון שקל על שחקן שלא מתפקד וספק אם יחזור לעצמו, רק בגלל שזה ייפגע באוהדים. כמובן שאם מראש לא היו מבצעים את העסקה המטומטמת הזו אז הנזק היה נמנע.
הכל נכון, אבל כמה דברים:
מכירה של שכטר היום, היא התאבדות של המועדון גם אם זו דרך התודעה, יחסי הציבור או מה שזה לא יהיה. זה יהיה נזק עצום שימצב את הפועל כמועדון שלא קיים כרגע על המפה מבחינת השאיפות המקצועיות שלו. זה יגרום לנזק כלכלי לטווח הקצר והארוך עד שלא יבוא לפה מישהו שישים כסף גדול.
זה נכון שמועדון לא יכול להביא שחקנים שהוא לא יכול להרשות לעצמו, אבל מועדון כמו הפועל חייב לשאוף להתמודד על האליפות כל שנה כי אם לא, הוא ייהפך להיות עוד קבוצה בליגה. לאף אחד אין פה כח לעוד "שנות 90".
וזה נכון שכרגע יש סתירה בין הדברים מה ששוב אומר שצריך להביא למועדון הזה בעל בית בכל מחיר. יש הטוענים שמאמצים בכיוון הזה נעשים, יכול להיות. תוצאות מהבחינה הזו כרגע אין וזה קצת לא מסתדר לי, אבל אני אופטימי שזה יקרה והאנשים שמנהלים את המועדון צריכים לקחת את הריזיקות שלהם בכיוון הזה ולא להסתמך על ההעפלה לשלב הבתים בליגה האירופית שגם את הכסף משם הם מנהלים כמובן בצורה שערורייתית בלי שום מחשבה קדימה.
מזה: לאף אחד אין כוח ?
לאף אחד אין כסף אז זה המצב,קבל את זה באהבה או אל תקבל בכלל.
יחסי הציבור הללו,"האוהדים" הביאו לנו צרה כלכלית אחת בשם גילי,ועכשיו נתקענו עם עוד צרה כלכלית בגלל אותם יחסי הציבור.
מעניין לי תתחת היחסי ציבור והרומנטיקה של כולם פה,איך שאנחנו נראים פח אשפה,אנחנו צריכים להפסיק לחשוב רומנטי,ולחשוב על מכבי שמכבי כל הזמן.
המכבי הזו דפקה לאנשים פה את השכל.
אם אין שכטר בחוץ,אין מגן שמאלי,אין קשר עושה משחק (נחכה לגילי פחחחחח),אז אני מודה ומתוודה,ששכטר ייצא בחוץ.
ואיך ששכטר הזה שיחק אתמול,אני מעדיף את הפועל כמו ק"ש או כמו שביתר נראתה אתמול.
עם שחקנים שרוצים להיות פה ומבינים איפה שהם נמצאים ולא כוכבי עבר מדאבל אחד היסטורי,תודה.