תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 14:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 363 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 1/9
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
Asafas כתב:
למה אנחנו לא מגיעים לאימון כמו במקרה טב״ח? אם שכטר יעבור לאפסים אני גוזר את המנוי ותובע את ההנהלה. היום אני מאמין במשפט ״איפה שרמון נוגע, לא צומח עשב״. מקווה לעבור את היומיים האלה בשקט. מה שבטוח, כפתור ה-f5 יעבוד אצלי שעות נוספות.

כי זה לא עזר במקרה טב"ח, וזה בטח לא יעזור עכשיו.

אם תכנס לראש של ה"בעלים" האלה, השיקול שלהם כרגע הוא או להוציא מכיסם מאות אלפי שקלים (שהם לא התכוונו להוציא), או שיקללו אותם קצת.
מה אתה היית עושה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:43 
נניח שהוא יכול לממש נכסים...
במבנה הניהולי של הפועל לא צריך בשביל זה אישור דירקטוריון?
מה המשמעות של 20 אחוז בעלות שיש לעמותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:46 
ערן כתב:
שחר, זה ממש לא ככה.
בקיץ 2010 שני השקרנים והגנבים הראל וטביב לא העבירו שחקנים בבקרה (וגם את הצוות המקצועי) עד שהבטחנו את הצ׳מפיונס. אז זו היתה שערורייה.
מה שקורה עכשיו זה חסר תקדים - הקבוצה עברה בבקרה, ובדיעבד מנסים למזער הוצאות.

מנסים למזער הפסדים, בנו על המענק של אירופה וכשזה לא הגיע הם מעדיפים למכור נכסים במקום לשלם מכיסם על קבוצה שבכלל לא שייכת להם (למעט כמה אחוזונים ממנה) זו ההשלכה של מבנה הבעלות הזה. הם יכולים לבוא ולבקש מהעמותה שמחזיקה ב20 אחוז מהמועדון להשים ערבויות במקומם ואז מה??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:46 
שני דברים שאני לא מבין ,יום אחרי ההדחה חג'ג' עצמו נתן ראיון שבו אמר שלא ימכר אף שחקן להפך יביאו שחקנים,מה השתנה היום מאתמול ?
האם הוא רוצה להיתפס כשקרן ?

ואם אני לא טועה, לאחר רכישת שכטר הביאו עוד את רן יצחק,פדידה,צ'קול ומסיקה , מאיפה היה כסף בשבילם ?

משהו לא מסתדר לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:47 
מהפכה כתב:

כשה20 אחוז האלה לא יכולים לשלם ערבויות ובטח לא השקעות במועדון, מי הוא בעל הדעה בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:48 
סימרוטיץ כתב:
מכירת שכטר תביא לכדור שלג שיגמר בעלות הרבה יותר גבוהה לבעלי המועדון מהראשון ועד האחרון, אם הם מבינים את ההשלכות של פעולה כזו עוד יש תקווה
אני מקווה רק שהם מבינים את ההשלכות

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:51 
אני לא יכול לחכות שהיומיים האלה יעברו כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:52 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:

עם כל הכבוד לעמותה,אני לא חושב שיש לה איזהשהוא say בעניינים האלה,ולא חושב שמישהו מ"התותחים הכבדים" ייתחשב בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:52 
סמל אישי של המשתמש
אתם יודעים שחלון העברות הישראלי נגמר יותר מאוחר מחלון העברות האירופאי נכון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:53 
אל באנדי כתב:
אתם יודעים שחלון העברות הישראלי נגמר יותר מאוחר מחלון העברות האירופאי נכון ?

אבל עד מחר אפשר לרשום שחקנים לאירופה ואז יהיה לנו שקט עד ינואר לפחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ראשון 1/9
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
כל ההנהלה יכולה ללכת להזדיין אם הם מוכרים את איתי למכבי.
אני אפילו לא אמכור את המנוי שלי, ישר חותך אותו כדי שמישהו במקומי בטעות לא יגיע לשבת שם.
זה כבר לא עניין של שכטר או שחקן אחר, זה עניין של כבוד. זה עניין של לזרוק על כל האוהדים זין אחד גדול ישר בפרצוף. זה עניין של אמון שיילך לפח. זה עניין של לראות אח"כ את איתי, זהבי וטב"ח חוגגים עלינו בדרבי.
כשהבאתם את איתי להפועל הבטחתם שזה מגיע מסכום כסף שלא יוצא מתקציב הקבוצה, פתאום קצת לא הולך אז אתם מתקפלים? לכו לעזאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
האתר המפרפר של ספורט5 (עד שהעיצוב החדש יעלה) מפרסם עכשיו כתבה:

"האוהדים יגיבו בצורה קשה אם הפועל ת"א תמכור את שכטר למכבי"

למרות ה-2:0 בב"ש, בחודורוב עוסקים בחלוץ. גורם: "כלכלית זה הצעד הנכון, אך בגלל הקהל יהיה קשה לבצע אותו". בהפועל בונים על עידו חג'ג' בנושא: "שיראה עד כמה הוא רוצה להשקיע במועדון"

הנושא הבוער בהפועל תל אביב אחרי ה-2:0 להפועל באר שבע לא דווקא היה היכולת הנוראית, או אולי העובדה שכבר שני משחקים הקבוצה לא הבקיעה שער. מדובר בפרסומים ובשמועות על מעבר אפשרי של איתי שכטר ליריבה הגדולה, מכבי תל אביב.

בחודורוב מתעקשים שהחלוץ לא יימכר, בעיקר בשל החשש מתגובת האוהדים שמימנו חלק מעסקת הקניה שלו ובנוסף העלו את מחירי המנויים בשמונה אחוזים. "מבחינה כלכלית זה צעד נכון שיכול לעזור מאוד למצב של המועדון, אבל האוהדים מתעקשים שלא, ולכן יהיה קשה מאוד לעשות את זה", אמרו גורמים בכירים בהפועל.

חברי ההנהלה ובעלי המניות קיבלו מסרים חריפים מהאוהדים שלא למכור את שכטר - דרך אלפי הודעות ברשתות החברתיות ובטלפונים - ובנוסף הוציאה אמש העמותה הודעה רשמית ובה היא קוראת לבעלי המניות לעמוד בהתחייבויותם למועדון. גורמים בקרב האוהדים הוסיפו: "למכור את שכטר זה פשוט לרמות את הקהל וגם את הצוות המקצועי. זאת ממש התאבדות ואם המהלך הזה יצא לפועל, הוא יגרור תגובה קשה מאוד מצד האוהדים".

למרות ההתנגדות לעסקה, גם בקרב האוהדים מבינים את המצוקה הכלכלית, ובונים על בעל המניות עידו חג'ג' שיפתח את הכיס: "אפשר לומר שזה מבחן בשבילו, כאן הוא יוכיח שהוא הגיע להשקיע. אם הוא יתגייס לא יהיה צורך למכור שחקנים".

למרות הטירוף סביב הנושא, מבחינה מקצועית האכזבה משכטר גדולה במועדון: "הוא לא דומה לעצמו בכלל, ויכול להיות שכל הדיבורים השפיעו עליו. יחסית למה שהשקיעו בו, כרגע הוא נותן על המגרש בדיוק את ההיפך".

האווירה בקרב כל הקבוצה הייתה קשה, כשהשחקנים מרגישים את הלחץ הגדול בו שרוי המועדון. "יש כאן שחקנים טובים אבל שום דבר לא מתחבר", סיפרו כמה מהשחקנים. "כולם מאכזבים בינתיים גם כי אנחנו לא משחקים מספיק יחד, אבל צריך לתת לנו זמן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:58 
למה יש לי הרגשה מוזרה שהגורם זה קובי "בוחש חסר תועלת" סידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 08:01 
תחושת בטן, מישהו רוצה להציג את "המלך" החדש של הפועל כערום, יכול להיות מבית יוכל להיות מחוץ
רק שיגמר החלון הזה כבר.
god save hapoel

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 08:02 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
שני דברים שאני לא מבין ,יום אחרי ההדחה חג'ג' עצמו נתן ראיון שבו אמר שלא ימכר אף שחקן להפך יביאו שחקנים,מה השתנה היום מאתמול ?
האם הוא רוצה להיתפס כשקרן ?

ואם אני לא טועה, לאחר רכישת שכטר הביאו עוד את רן יצחק,פדידה,צ'קול ומסיקה , מאיפה היה כסף בשבילם ?

משהו לא מסתדר לי

כי ככה לימדו אותם במינהל עסקים,
שצריך לשדר ללקוחות בזמן משבר שהכל בסדר, הכל תחת שליטה ושהם יכולים להיות רגועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
שוב אוף-טופיק: האתר החדש של ספורט 5 קרס עם עלייתו, ובינתיים הם חזרו לאתר הישן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
שכטר עשוי לעבור היום למכבי ת"א או לחיפה

הירוקים נכנסו למירוץ אחר החלוץ וינסו לצרפו עד מחר. האדומים יחסכו 20 מיליון שקל ממכירתו. האוהדים מתנגדים בתוקף: "מהלך כזה יהיה פגיעה חמורה באמון". שחקנים בקבוצה לאחר ההפסד בב"ש: "בן שמעון חייב להתעורר".

YNET

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4424688,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
אולי נעשה גם כאן מחאה? למה רק נגד טביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 08:36 
אוי, זה הולך להיות יום מסריח באופן מיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
בהפועל ת"א שוב מנסים לשדך את שכטר למכבי ת"א

יניב טוכמן, NRG

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 08:41 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
אני לא יכול לחכות שהיומיים האלה יעברו כבר.

יומיים? גם אחרי חלון העברות יהיו ימים רבים להעביר עם הדלפות ולכלוכים עד למשחק נגד הלוזוניה שאם אותו הפועל לא תנצח אז בכלל יהיה שמח... וולפסון נראה כמו קרית שלום של העשור הקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 08:45 
הימור שלי :
א. שכטר עוזב ובלגן בוולפסון שעולה באש (מטאפורה).
ב. מישהו מהערבים לבסוף שם את הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
אם מישהו מהערבים ישים כסף היכונו להצגה בתקשורת, שכוללת אמירות שהכל היה קשקוש ולא היתה שום כוונה למכור את שכטר או דמארי, שיובילו לפרחים, לבבות ולאמירות בפורום נגד מי שהאמין לתקשורת ולמקורבים.
עידן התמימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 08:50 
אנטיגונה כתב:
אם מישהו מהערבים ישים כסף היכונו להצגה בתקשורת, שכוללת אמירות שהכל היה קשקוש ולא היתה שום כוונה למכור את שכטר או דמארי, שיובילו לפרחים, לבבות ולאמירות בפורום נגד מי שהאמין לתקשורת ולמקורבים.
עידן התמימות.

קונה וגם מוסיף פרח ולב. אני מוכן לבלוע את הספינים שלהם, כל עוד זה לחשיפה ופרסום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 08:51 
ישראל היום

http://i41.tinypic.com/2di0vx1.jpg

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
מה כולם פה מתלהמים אם שכטר יילך ?
עשו טעות עם גילי.
עשו שוב את אותה טעות עם שכטר
אנחנו נראים פח אשפה,בלי מגן שמאלי,בלי קישור,בלי אמון,בלי כלום.

הלואי שכטר יילך,יאללה,שיילך כבר

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
עידן התמימות.

יש לכם טעות בסיסית אחת,אף אחד מהערבים לא ישים כסף,כי הכסף כבר בבקרה,והקבוצה כולה עברה בבקרה.
מבחינתם כרגע הכסף מת.
מה שהם רוצים לעשות זה לנסות ולהציל את הכסף שלהם שכרגע שוכב שם,ומכירת אותם שחקנים שעליהם הם שמו ערבויות,הוא מה שיכול להוציא אותם מהבור הזה ולהחזיר להם חלק מהערבויות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 09:07 
אורן יוסיפוביץ' בוואלה מצויין כהרגלו

http://sports.walla.co.il/?w=/156/2674753&m=1

איתי פון הום: על ההיעלמות של איתי שכטר
מאת: אורן יוסיפוביץ, מערכת וואלה! ספורט
יום ראשון, 1 בספטמבר 2013, 7:15

על רקע הקונצרט המחשמל של אליניב ברדה ומאור בוזגלו, בלט לרעה החייזר שהתחזה לאיתי שכטר. אורן יוסיפוביץ לא זיהה את מספר 9, שנעלם, כמו כל חבריו, בערב שכולו הפועל באר שבע

ועדת ביקורת

שירות לאוהד: נראה שבבירת הנגב עושים עד כה את הכול נכון. החתמה נוצצת אחר החתמה נוצצת, ו-100 אחוז הצלחה. עכשיו רק נותר לקוות שכדור ברזל ענק ירסק כל מטר באצטדיון הנורא הזה, ושהמועדון הזה והעיר הזו – שמגיע לו ומגיע לה רק טוב – יקבלו בית חדש. הנגב היה בטירוף לקחת המשחק הזה. יהיה מלא, אמרו רבים. יציע שעשור לא נפתח ייפתח, הבטיחו. "וסרמיל ייראה כמו סן סירו", צייץ מאור בוזגלו שלשום. ועדיין, קרחות לא מועטות, ואין את מי להאשים. ואם גם אתמול וסרמיל לא היה מלא, מתי היה או מתי יהיה?

קהל הפועל באר שבע: בהמשך לסעיף הקודם, אין לקחת כמובן מאליו את הרבבה שהגיעה; עצם ההתייצבות במתקן כה דוחה, מראה על אמון ועל מחויבות ועל תשוקה. וכל מי שבא זכה. כי עם הסגל הזה, "כל היציע עכשיו משתולל", אחד משני שירי האוהדים הכי טובים בישראל, נשמע סוף סוף אמין. וכשזה אמין, זה חזק יותר. ואתמול זה היה הכי חזק שיש. ציון: 9

קהל הפועל תל אביב: רבים זוכרים שהיציע ההוא, באלכסון, היה מתמלא לא מעט. אתמול היו כיסאות פנויים, אבל עדיין כמות מרשימה. מעבר לזה אין הרבה מה לומר. האורחים פתחו חזק, ובזכות עוד שואו אנמי ודוחה של החבר'ה על הדשא, התפיידו אט אט אל החושך. ציון: 6

פינת האנקדוטה: נקודה משש. פתיחה כה עלובה לא זכורה בהפועל תל אביב מאז 2007/08. גם אז היה 0:0 במחזור הבכורה (אז נתניה, העונה סכנין) וגם אז היה הפסד במחזור השני. ואז זה המשיך לפיטורי גיא לוזון ולעונה נוראית של כמעט ירידה. 2013/14 תהיה שונה?

כי עם הסגל הזה, "כל היציע עכשיו משתולל", אחד משני שירי האוהדים הכי טובים בישראל, נשמע סוף סוף אמין. וכשזה אמין, זה חזק יותר. ואתמול זה היה הכי חזק שיש. קרנבל וסרמיל (צילום: דייב בוימוביץ')
מעשה שהיה, כך היה

מה עשה אותו אוהד של הפועל באר שבע (במכנס קצר וחולצה שחורה) מחוץ לתחנת הדלק פז שמחוץ לאצטדיון אחרי עשר בלילה? אין לדעת. "באר שבע ניצחה את הפועל 0:2?", שאל, וענה (וטעה): "עשר שנים לא ניצחנו את ה... האלה" (רק תשע). "חבל שלא הייתי", הוסיף ביגון, "דווקא בחמישי האחרון קניתי מנוי, 500 שקל". אז למה לא באת, שאלתי. "לא יצא לי", הוסיף, ושוב נזכיר – שהוא עמד, כך סתם, מחוץ לתחנת דלק, במכנס קצר וחולצה שחורה. "פעם הבאה אבוא", הבטיח.

כדאי לך.

מאור בוזגלו, עם ילדו/ילדתו בידו, הגיע אל הקפטן ודיבר בהתרגשות. "יואו, איזה גול, איזה גול", החמיא, "התרגשתי כאילו אני שמתי". ברדה החזיר חיוך, ובוזי הוסיף: "זה גול של חלוץ גדול, שתדע" (צילום: רוני לבנה)

אליניב ברדה סיים ללגום את הפחית הצהובה שלו, נוזל מחו"ל שמכיל 35 גרם של פרוטאין בטעם בננה. הוא הניח את הפחית על המעקה – אולי כדי שכולם ילמדו מה צריך לשתות אחרי משחק – והתיישב עם הגב למגרש. מאור בוזגלו, עם ילדו/ילדתו בידו, הגיע אל הקפטן ודיבר בהתרגשות. "יואו, איזה גול, איזה גול", החמיא, "התרגשתי כאילו אני שמתי". ברדה החזיר חיוך, ובוזי הוסיף: "זה גול של חלוץ גדול, שתדע".

ברדה יודע, אבל הודה שאפילו הוא לא שיער שכך ייראה משחק הבית הראשון בווסרמיל מאז שעזב. הבלבול היה ניכר. שניות לאחר שהכניע את דני עמוס הוא החל לרוץ ימינה, לעבר הקהל שבא מתל אביב, עד שכנראה הבין ודפק חיתוך עצבני שמאלה. ואז באה הסלטה, ואז ה"יש!", ואז החיוך. "שני הקהלים אדומים", הסביר בסיום את קבלת ההחלטות. "הקהל של הפועל גם תמך בי תקופה ארוכה, ואז קלטתי שאני רץ לכיוונם בטעות וכמובן שלא רציתי להתגרות, אז מיד שיניתי כיוון, לאוהדים שלנו".

אוהדים שפשוט מגיע להם לשמוח. בעיקר כי הם לא היו שמחים כבר יותר מדי זמן. והקיץ, גברת ברקת החליטה שזהו – הנה הניסיון האחרון לעשות אותם שמחים. אז היא עשתה ברדה ועשתה בוזגלו. ואתמול, כמה אמריקה מצדם, שני האסים שברו את הקופה. ברדה היה חד, תזזיתי, אחראי, מוביל, מנהיג. מרגישים ומבינים כמה בלגיה ביגרה אותו, לימדה אותו, שיפרה אותו. אפילו הקול שלו נהיה נמוך יותר.

ובוזגלו? אם ברדה זו מניה בטוחה, בוזי היה הימור. אבל אתמול זה נראה בדרך לבינגו. שני בישולים, ניידות אין קץ, כל מסירה במקום והרמות שלא הרים מאז תקופת סכנין. רגע, גם אז זה היה עם אלישע. "צריך לדעת איך לעבוד עם מאור", הסביר המאמן בסיום. ובוזגלו, נכון להרגע, נראה שמח כמו שמזמן לא היה. כך כל באר שבע.

עשור מאז שפתחו עם שש משש, אבל עזבו את הנקודות – זה הרבה מעבר. יש הרגשה של משהו אחר, יש הרגשה של דבק. הקבוצה נראתה מאומנת, ולמרות שבקריוקי בבית של דוידזאדה נשמעו זיופים (בוזגלו הודה שיש לו בעיות בטון הגבוה), החבר'ה מגובשים. והעונה, סוף סוף נוסף הממד שבאר שבע היתה חסרה בו. יש שם סופרסטארים, יש שם ניצוץ. אולי זה יעבוד ואולי זה לא, אבל זה בטוח יהיה מעניין. ואם בוזגלו וברדה – שני הלגיונרים השבים – ימשיכו לשחק ברמה של חו"ל, אז באר שבע בהחלט תהיה הסוס השחור של הליגה. אם תרצו, גמל.

אין מהירות ואין תנועה ואין נחישות. זוכרים את שכטר, שהיה תופס כדור ליד הקרן ומוציא לטיול שני מגנים בדרך למינימום פנדל? זה לא אותו אחד, אין סיכוי. אתמול הוא נתקע בעצמו ונפל. וקם, ונפל. בעיטה לשער, בקושי (צילום: דייב בוימוביץ')

איתי שכטר לא נצפה כששייק חלבונים בידו. הוא צלע אתמול לכיוון האוטובוס, הסתפק בלחמניה, כנראה עם נקניק. וכמו שיש ספק אם אכן מדובר היה בנקניק, כך ספק אם אכן מדובר היה באיתי שכטר. גם כשמאמצים את כל התאים לא זוכרים לגיונר שעשה קאמבק רע כל כך. נכון, זה רק 1 בספטמבר, אבל הבחור הזה זה לא זה וזה לא איתי שכטר. אחרי יותר מחודש של כדורגל רשמי, אין דבר שדומה בין הדבר הזה לבין החלוץ האדיר הזה שעזב לקייזרסלאוטרן. זה אפילו לא קרוב.

אין מהירות ואין תנועה ואין נחישות. זוכרים את שכטר, שהיה תופס כדור ליד הקרן ומוציא לטיול שני מגנים בדרך למינימום פנדל? זה לא אותו אחד, אין סיכוי. אתמול הוא נתקע בעצמו ונפל. וקם, ונפל. בעיטה לשער, בקושי.

שכטר הוא ג'וקר. איש אמיתי, מבין עניין. הוא בטוח מודע לכך שמשהו לא בסדר. וכשמשקולת של 350 אלף יורו בערך (פלוס מינוס נקניק) רובצת על הכתף, הבחור האיטי הזה נהיה איטי עוד יותר. כלום, נאדה, נישט. כמו כל הפועל, אבל ההבדל הוא ששכטר הוא על תקן מושיע, כוכב על, עשו בשבילו מגבית, העלו מחירי מנוי. מה קרה בסוונסי, איתי? מה עשו לך הקייזרים? איך בוזגלו וברדה וזהבי חוזרים ככה, ואיך שאתה לא חוזר? איתי פון הום.

בינתיים השמועות על זגזוג למכבי הופכות לקצת יותר משמועות. אפילו "בכירים" בהנהלת הפועל כבר מדברים על כך שאולי כדאי למנף, למכור בשיא, לעשות כמה ג'ובות או לשגר טרייד. "זה מחלחל", הודה עוזר המאמן אסי דומב, כשנשאל מה כל הידיעות בתקשורת עושות בראש של השחקנים. בטח שמחלחל. ברדה ובוזגלו יודעים איפה יהיו באוקטובר. שכטר, ואולי גם דמארי וזגורי ולכו תדעו מי עוד – לא באמת יודעים. ואם הם אומרים שהם יודעים, הם לא יודעים.

ההיגיון אומר שזה עניין של זמן; שחלוץ כה נהדר כמו שכטר יחזור לעצמו במהרה ויקרע פה רשת אחר רשת; שהגישה הלוחמנית שלו עוד תביא את הפועל תל אביב לאן שהוא ירצה לקחת אותה. אבל בינתיים, נכון להיום, אין בר דעת שלא שואל - ג'ורדי קרויף באמת באמת רוצה את הדבר הזה?

דני עמוס ויורחן קולין. הסיוט חוזר? (צילום: רוני לבנה)

רן בן שמעון המורחק התחיל את המשחק ביציע העיתונאים, עבר לאחר כחצי שעה ליציע הכבוד וסיים אותו כשהוא נשען על קיר זכוכית, הכי בפינה שאפשר. ביד שקית ניילון ובתוכה דפים; באוזן טלפון שהעביר הוראות לספסל; במצח ים של זיעה; ובראש... בראש דופקת שנת 2008.

איזה סיוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 09:07 
אורנה אוסטפלד כתב:
אולי נעשה גם כאן מחאה? למה רק נגד טביב?

ומה זה יעזור בדיוק? סתם ירייה ברגל ומוריד את הסיכוי משמעותית לרוכש שיגאל אותנו מהצרה הזאת.
צריך להפיק לקחים לעונה הבאה ולפרק את כל הפלטפורמה הזאת מהשורש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 09:11 
אבשה כתב:
אורן יוסיפוביץ' בוואלה מצויין כהרגלו

http://sports.walla.co.il/?w=/156/2674753&m=1

איתי פון הום: על ההיעלמות של איתי שכטר
מאת: אורן יוסיפוביץ, מערכת וואלה! ספורט
יום ראשון, 1 בספטמבר 2013, 7:15

על רקע הקונצרט המחשמל של אליניב ברדה ומאור בוזגלו, בלט לרעה החייזר שהתחזה לאיתי שכטר. אורן יוסיפוביץ לא זיהה את מספר 9, שנעלם, כמו כל חבריו, בערב שכולו הפועל באר שבע

ועדת ביקורת

שירות לאוהד: נראה שבבירת הנגב עושים עד כה את הכול נכון. החתמה נוצצת אחר החתמה נוצצת, ו-100 אחוז הצלחה. עכשיו רק נותר לקוות שכדור ברזל ענק ירסק כל מטר באצטדיון הנורא הזה, ושהמועדון הזה והעיר הזו – שמגיע לו ומגיע לה רק טוב – יקבלו בית חדש. הנגב היה בטירוף לקחת המשחק הזה. יהיה מלא, אמרו רבים. יציע שעשור לא נפתח ייפתח, הבטיחו. "וסרמיל ייראה כמו סן סירו", צייץ מאור בוזגלו שלשום. ועדיין, קרחות לא מועטות, ואין את מי להאשים. ואם גם אתמול וסרמיל לא היה מלא, מתי היה או מתי יהיה?

קהל הפועל באר שבע: בהמשך לסעיף הקודם, אין לקחת כמובן מאליו את הרבבה שהגיעה; עצם ההתייצבות במתקן כה דוחה, מראה על אמון ועל מחויבות ועל תשוקה. וכל מי שבא זכה. כי עם הסגל הזה, "כל היציע עכשיו משתולל", אחד משני שירי האוהדים הכי טובים בישראל, נשמע סוף סוף אמין. וכשזה אמין, זה חזק יותר. ואתמול זה היה הכי חזק שיש. ציון: 9

קהל הפועל תל אביב: רבים זוכרים שהיציע ההוא, באלכסון, היה מתמלא לא מעט. אתמול היו כיסאות פנויים, אבל עדיין כמות מרשימה. מעבר לזה אין הרבה מה לומר. האורחים פתחו חזק, ובזכות עוד שואו אנמי ודוחה של החבר'ה על הדשא, התפיידו אט אט אל החושך. ציון: 6

פינת האנקדוטה: נקודה משש. פתיחה כה עלובה לא זכורה בהפועל תל אביב מאז 2007/08. גם אז היה 0:0 במחזור הבכורה (אז נתניה, העונה סכנין) וגם אז היה הפסד במחזור השני. ואז זה המשיך לפיטורי גיא לוזון ולעונה נוראית של כמעט ירידה. 2013/14 תהיה שונה?

כי עם הסגל הזה, "כל היציע עכשיו משתולל", אחד משני שירי האוהדים הכי טובים בישראל, נשמע סוף סוף אמין. וכשזה אמין, זה חזק יותר. ואתמול זה היה הכי חזק שיש. קרנבל וסרמיל (צילום: דייב בוימוביץ')
מעשה שהיה, כך היה

מה עשה אותו אוהד של הפועל באר שבע (במכנס קצר וחולצה שחורה) מחוץ לתחנת הדלק פז שמחוץ לאצטדיון אחרי עשר בלילה? אין לדעת. "באר שבע ניצחה את הפועל 0:2?", שאל, וענה (וטעה): "עשר שנים לא ניצחנו את ה... האלה" (רק תשע). "חבל שלא הייתי", הוסיף ביגון, "דווקא בחמישי האחרון קניתי מנוי, 500 שקל". אז למה לא באת, שאלתי. "לא יצא לי", הוסיף, ושוב נזכיר – שהוא עמד, כך סתם, מחוץ לתחנת דלק, במכנס קצר וחולצה שחורה. "פעם הבאה אבוא", הבטיח.

כדאי לך.

מאור בוזגלו, עם ילדו/ילדתו בידו, הגיע אל הקפטן ודיבר בהתרגשות. "יואו, איזה גול, איזה גול", החמיא, "התרגשתי כאילו אני שמתי". ברדה החזיר חיוך, ובוזי הוסיף: "זה גול של חלוץ גדול, שתדע" (צילום: רוני לבנה)

אליניב ברדה סיים ללגום את הפחית הצהובה שלו, נוזל מחו"ל שמכיל 35 גרם של פרוטאין בטעם בננה. הוא הניח את הפחית על המעקה – אולי כדי שכולם ילמדו מה צריך לשתות אחרי משחק – והתיישב עם הגב למגרש. מאור בוזגלו, עם ילדו/ילדתו בידו, הגיע אל הקפטן ודיבר בהתרגשות. "יואו, איזה גול, איזה גול", החמיא, "התרגשתי כאילו אני שמתי". ברדה החזיר חיוך, ובוזי הוסיף: "זה גול של חלוץ גדול, שתדע".

ברדה יודע, אבל הודה שאפילו הוא לא שיער שכך ייראה משחק הבית הראשון בווסרמיל מאז שעזב. הבלבול היה ניכר. שניות לאחר שהכניע את דני עמוס הוא החל לרוץ ימינה, לעבר הקהל שבא מתל אביב, עד שכנראה הבין ודפק חיתוך עצבני שמאלה. ואז באה הסלטה, ואז ה"יש!", ואז החיוך. "שני הקהלים אדומים", הסביר בסיום את קבלת ההחלטות. "הקהל של הפועל גם תמך בי תקופה ארוכה, ואז קלטתי שאני רץ לכיוונם בטעות וכמובן שלא רציתי להתגרות, אז מיד שיניתי כיוון, לאוהדים שלנו".

אוהדים שפשוט מגיע להם לשמוח. בעיקר כי הם לא היו שמחים כבר יותר מדי זמן. והקיץ, גברת ברקת החליטה שזהו – הנה הניסיון האחרון לעשות אותם שמחים. אז היא עשתה ברדה ועשתה בוזגלו. ואתמול, כמה אמריקה מצדם, שני האסים שברו את הקופה. ברדה היה חד, תזזיתי, אחראי, מוביל, מנהיג. מרגישים ומבינים כמה בלגיה ביגרה אותו, לימדה אותו, שיפרה אותו. אפילו הקול שלו נהיה נמוך יותר.

ובוזגלו? אם ברדה זו מניה בטוחה, בוזי היה הימור. אבל אתמול זה נראה בדרך לבינגו. שני בישולים, ניידות אין קץ, כל מסירה במקום והרמות שלא הרים מאז תקופת סכנין. רגע, גם אז זה היה עם אלישע. "צריך לדעת איך לעבוד עם מאור", הסביר המאמן בסיום. ובוזגלו, נכון להרגע, נראה שמח כמו שמזמן לא היה. כך כל באר שבע.

עשור מאז שפתחו עם שש משש, אבל עזבו את הנקודות – זה הרבה מעבר. יש הרגשה של משהו אחר, יש הרגשה של דבק. הקבוצה נראתה מאומנת, ולמרות שבקריוקי בבית של דוידזאדה נשמעו זיופים (בוזגלו הודה שיש לו בעיות בטון הגבוה), החבר'ה מגובשים. והעונה, סוף סוף נוסף הממד שבאר שבע היתה חסרה בו. יש שם סופרסטארים, יש שם ניצוץ. אולי זה יעבוד ואולי זה לא, אבל זה בטוח יהיה מעניין. ואם בוזגלו וברדה – שני הלגיונרים השבים – ימשיכו לשחק ברמה של חו"ל, אז באר שבע בהחלט תהיה הסוס השחור של הליגה. אם תרצו, גמל.

אין מהירות ואין תנועה ואין נחישות. זוכרים את שכטר, שהיה תופס כדור ליד הקרן ומוציא לטיול שני מגנים בדרך למינימום פנדל? זה לא אותו אחד, אין סיכוי. אתמול הוא נתקע בעצמו ונפל. וקם, ונפל. בעיטה לשער, בקושי (צילום: דייב בוימוביץ')

איתי שכטר לא נצפה כששייק חלבונים בידו. הוא צלע אתמול לכיוון האוטובוס, הסתפק בלחמניה, כנראה עם נקניק. וכמו שיש ספק אם אכן מדובר היה בנקניק, כך ספק אם אכן מדובר היה באיתי שכטר. גם כשמאמצים את כל התאים לא זוכרים לגיונר שעשה קאמבק רע כל כך. נכון, זה רק 1 בספטמבר, אבל הבחור הזה זה לא זה וזה לא איתי שכטר. אחרי יותר מחודש של כדורגל רשמי, אין דבר שדומה בין הדבר הזה לבין החלוץ האדיר הזה שעזב לקייזרסלאוטרן. זה אפילו לא קרוב.

אין מהירות ואין תנועה ואין נחישות. זוכרים את שכטר, שהיה תופס כדור ליד הקרן ומוציא לטיול שני מגנים בדרך למינימום פנדל? זה לא אותו אחד, אין סיכוי. אתמול הוא נתקע בעצמו ונפל. וקם, ונפל. בעיטה לשער, בקושי.

שכטר הוא ג'וקר. איש אמיתי, מבין עניין. הוא בטוח מודע לכך שמשהו לא בסדר. וכשמשקולת של 350 אלף יורו בערך (פלוס מינוס נקניק) רובצת על הכתף, הבחור האיטי הזה נהיה איטי עוד יותר. כלום, נאדה, נישט. כמו כל הפועל, אבל ההבדל הוא ששכטר הוא על תקן מושיע, כוכב על, עשו בשבילו מגבית, העלו מחירי מנוי. מה קרה בסוונסי, איתי? מה עשו לך הקייזרים? איך בוזגלו וברדה וזהבי חוזרים ככה, ואיך שאתה לא חוזר? איתי פון הום.

בינתיים השמועות על זגזוג למכבי הופכות לקצת יותר משמועות. אפילו "בכירים" בהנהלת הפועל כבר מדברים על כך שאולי כדאי למנף, למכור בשיא, לעשות כמה ג'ובות או לשגר טרייד. "זה מחלחל", הודה עוזר המאמן אסי דומב, כשנשאל מה כל הידיעות בתקשורת עושות בראש של השחקנים. בטח שמחלחל. ברדה ובוזגלו יודעים איפה יהיו באוקטובר. שכטר, ואולי גם דמארי וזגורי ולכו תדעו מי עוד – לא באמת יודעים. ואם הם אומרים שהם יודעים, הם לא יודעים.

ההיגיון אומר שזה עניין של זמן; שחלוץ כה נהדר כמו שכטר יחזור לעצמו במהרה ויקרע פה רשת אחר רשת; שהגישה הלוחמנית שלו עוד תביא את הפועל תל אביב לאן שהוא ירצה לקחת אותה. אבל בינתיים, נכון להיום, אין בר דעת שלא שואל - ג'ורדי קרויף באמת באמת רוצה את הדבר הזה?

דני עמוס ויורחן קולין. הסיוט חוזר? (צילום: רוני לבנה)

רן בן שמעון המורחק התחיל את המשחק ביציע העיתונאים, עבר לאחר כחצי שעה ליציע הכבוד וסיים אותו כשהוא נשען על קיר זכוכית, הכי בפינה שאפשר. ביד שקית ניילון ובתוכה דפים; באוזן טלפון שהעביר הוראות לספסל; במצח ים של זיעה; ובראש... בראש דופקת שנת 2008.

איזה סיוט.

אם הוא מצויין אז תתנו לינק, אל תעתיקו לפה. שיקבל כניסות וימשיך לכתוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 363 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: