תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 363 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 1/9
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 04:57 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

ת"א: הזעזועים כבר כאן
מגן הפועל ת"א שמעון הרוש בדרך החוצה מהקבוצה. הערכות הן שהרוש, שגם אתמול גילה יכולת חלשה, יזומן לשיחה בה יקבל הודעה שעליו לחפש קבוצה באופן מיידי. במקביל, הוחלט אתמול להאיץ משמעותית את המאמצים להבאת מגן שמאלי זר.
בחדר ההלבשה שרר בסיום שקט אך שחקנים מספרים שהיה אפשר לחוש אכזבה גדולה ותסכול גדול.
גורמים בהפועל טוענים כי עניין מעברו של איתי שכטר למכבי ת"א תלוי אך ורק באחד ממחזיקי המניות עידו חג'ג,' מאחר ובמידה ושכטר יישאר יאלץ חג'ג' לממש ערבויות בבקרה בשל אי העפלה לליגה האירופית, סיטואציה שככל הנראה ירצה להימנע ממנה. על חג'ג' מופעל לחץ גדול מכיוונים רבים שלא להוציא לפועל את העסקה.
במחזור הבא, שייערך לאחר פגרת הנבחרת, תארח הפועל בבלומפילד את מכבי פ"ת למשחק שעל פי מספר גורמים במערכת עשוי להפוך למשחק בעל השלכות על עתיד המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 1/9
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 05:03 
מועדון רקוב, פח זבל. לא מצליח להירגע מההפסד הזה, בטח שלא לישון.
כן, תפילו את הכל על שמעון הרוש, אפשר לחשוב שהוא אשם בזה שהוא בהרכב.
אז עכשיו הוא השעיר לעזאזל, מה יהיה אחר כך? על מי תיטפלו?
"השלכות על עתיד המועדון", מחפשים את הקורבן הבא.
מועדון חולה מהיסוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 05:07 
נגיד שיביאו מגן שמאלי חדש.מי יהיה המחליף שלו?לא עדיף לשחרר את אנטבי ולהשאיר את הרוש?
"בניה ומחשבה לעתיד"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 05:18 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות
נדב צנציפר

הפועל ת"א דורשת על שכטר מיליון יורו

בהפועל ת"א קיימת אכזבה גדולה מפתיחת העונה. המאמן רן בן-שמעון החליט לבטל את היום החופשי וקבע לשחקניו אימון בוקר.
במהלך המשחק העביר בן-שמעון המורחק הוראות למאמן השוערים יום-טוב טליאס, שישב על הספל וכתב את ההוראות על נייר. עוזרו אסי דומב, שהעביר את המשחק, אמר: "לא תיכננו לפתוח את העונה עם נקודה אחת. נצטרך לעבוד קשה ולשפר את המצב הזה. יש מכלול של דברים שצריך לתקן, בטוח שנעשה את זה. כרגע הקבוצה לא טובה".
גילי ורמוט הפצוע, שישב ביציע, צפוי לחזור לשחק אחרי הפגרה במשחק מול מכבי פ"ת בבלומפילד.
בהפועל ת"א רוצים מיליון יורו על איתי שכטר, שמבוקש ע"י מכבי ת"א, והעברת לפחות שחקן אחד, מואנס דאבור או עומרי בן-הרוש. במכבי הציעו 750 אלף יורו ואת דאבור, שלא מתלהב לעבור. בהפועל חוששים מתגובת האוהדים, אבל ההחלטה העקרונית היא שאם תגיע הצעה של מיליון יורו, העסקה תבוצע. בשיחות בין גורמים במועדון הובהר כי לאור המצב הכלכלי, יצטרכו להתמודד עם תגובת הקהל ולשחרר את שכטר לקריית-שלום. גם שמו של עומר דמארי עלה במכבי, אבל הסיכויים לכך נמוכים יותר.
בהפועל מבינים כי ההדחה מהליגה האירופית יצרה גירעון תקציבי גדול, ומכירת שכטר תעזור מאוד למועדון, שינסה להתחזק במקרה כזה במגן שמאלי וגם בוויאם עמאשה. אריק פריירה מתרחק בעקבות עליית פאנדורי לשלב הבתים של הליגה האירופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 05:22 
סמל אישי של המשתמש
מעריב
יניב טוכמן

דומב: כרגע אנחנו לא טובים

לחץ גדול בהפועל ת"א בעקבות פתיחת העונה החלשה של המועדון. בקבוצה היו בטוחים שיצליחו לחזור עם נקודה לפחות מווסרמיל, ולקראת הסיום זה יכול היה גם להיגמר בתבוסה גדולה יותר.
בחדר ההלבשה של האדומים נשמעו הרבה טענות מצד שחקנים על כך שהקבוצה נראית רע מאוד. גם עוזר המאמן אסי דומב לא התבייש להודות בסיום: "כרגע אנחנו קבוצה לא טובה. יש הרבה בעיות, אבל יש גם הרבה רעיונות כיצד לשפר את המצב. יש להפועל מאמן מצוין שיידע להתמודד עם המצב".
שחקן בקבוצה אמר אמש: "המזל שלנו שיש לנו קהל כל כך סבלני ושאנחנו הולכים עכשיו לפגרה של שלושה שבועות. בסופו של דבר רק שלוש נקודות במשחק הבא יוציאו אותנו מהמשבר."
בהפועל לא מסתירים את האכזבה מאיתי שכטר, שהציג את אחד ממשחקיו הגרועים אי פעם בליגה הישראלית. היכולת של חלוץ הפועל ת"א שוב עוררה אמש גורמים הבוחשים במועדון, ששוב ניסו להחיות את מעברו של השחקן למכבי ת"א.

גורמים הקשורים להפועל ת"א הציעו אמש שוב ליורדי קרויף את שכטר בתמורה לדבור ולסכום כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 05:22 
הם בכלל קולטים מה הולך לקרות לכל אחד ואחד מהם באופן אישי אם הם מוכרים את שכטר למכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 05:23 
כל ההנהלה יכולה ללכת להזדיין אם הם מוכרים את איתי למכבי.
אני אפילו לא אמכור את המנוי שלי, ישר חותך אותו כדי שמישהו במקומי בטעות לא יגיע לשבת שם.
זה כבר לא עניין של שכטר או שחקן אחר, זה עניין של כבוד. זה עניין של לזרוק על כל האוהדים זין אחד גדול ישר בפרצוף. זה עניין של אמון שיילך לפח. זה עניין של לראות אח"כ את איתי, זהבי וטב"ח חוגגים עלינו בדרבי.
כשהבאתם את איתי להפועל הבטחתם שזה מגיע מסכום כסף שלא יוצא מתקציב הקבוצה, פתאום קצת לא הולך אז אתם מתקפלים? לכו לעזאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 05:30 
במקרה של מכירת שכטר אני מצפה מרן בן שמעון להתפטר ומהאוהדים לא לבוא לשום משחק עד שההנהלה הנוכחית תלך.
אם שכטר הולך למכבי אני אתבייש במועדון ובמותג שקוראים לו הפועל תל אביב,דבר שבחיים לא חשבתי שיקרה לי,גם אחריי הפסדים בדרבי הכי קשים,בחיים לא התביישתי בקבוצה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 05:47 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
במקרה של מכירת שכטר אני מצפה מרן בן שמעון להתפטר ומהאוהדים לא לבוא לשום משחק עד שההנהלה הנוכחית תלך.
אם שכטר הולך למכבי אני אתבייש במועדון ובמותג שקוראים לו הפועל תל אביב,דבר שבחיים לא חשבתי שיקרה לי,גם אחריי הפסדים בדרבי הכי קשים,בחיים לא התביישתי בקבוצה שלי.

תשמע קצת הגזמת,
נכון יהיה לי מאוד קשה עם איתי יימכר למכבי ואני מקווה מאוד שזה לא יקרה
אבל לא לבוא בגלל זה למשחקים של הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 05:47 
בושה! בושה! בושה!
אתם קולטים שהם רוצים למכור את איתי שכטר למכבי??
אותו אחד שהביאו כמושיע לפני חודש??
אותו אחד שהעלו את מחירי המנויים כדי לממן את העסקה שלו??
צריך לעשות מעשה עכשיו!! ולא בדיעבד אחרי שזה יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 05:55 
iHapoelist כתב:
Yalla Hapoel כתב:

תשמע קצת הגזמת,

לא בא למקום שיורקים עליי מצטער,שילכו כולם להזדיין אם מוכרים אותו למכבי.
וממש הצד המקצועי לא משחק פה תפקיד,הם עולים עלינו בלעדיו או איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 05:56 
אז חג'ג' הצליח לעצבן כמה אנשים במערכת שעכשיו מחזירים לו. זה רק מוכיח שמבנה בעלות כזה הוא בלתי אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 05:58 
סמל אישי של המשתמש
למה לא לבוא למשחקים?
להגיע עם שלטים "חיים רמון, עבריין מין מורשע".
נראה אם כמו טביב גם הוא ייתן הוראה לא להכניס שלטים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 06:00 
סמל אישי של המשתמש
צריך לבקש החזר כספי על עלויות מימון שכטר,שעליו כביכול הוספנו כסף במנוי, במידה וירמו אותנו וימכרו אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 06:01 
iHapoelist כתב:
Yalla Hapoel כתב:

תשמע קצת הגזמת,

הגזמה ? אני חושב שזה תגובה קלה מידי למהלך כזה, פגיעה באמון הקהל בצורה כלכך קשה יכול להביא לתרחישים הרבה יותר גרועים מאי הגעה למשחקים, כבר עדיף יהיה להם לסגור את הבסטה, כי עם כל הזעם שיצטבר פה יכולים להיות השלכות הרבה יותר חמורות עבור ההנהלה ואז אם רק יתחננו רק להפסד הכספי של שכטר .
אני באופן אישי אבקש את כספי המנוי בחזרה ואשקול את המשך חברותי בעמותה, על פי ההתנהלות שלה בעניין זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 06:06 
שימכרו את שכטר ומחר שיעופו קיבינמט מהקבוצה, חבורה של אפסים שהורסים את הקבוצה מבפנים ולא מסוגלים לעמוד במילה שלהם או לשים כסף, אני מקווה שיהיה להם את ההגינות לשים את המפתחות ולהתפטר, לפחות המבנה החולה הזה יתפוגג איכשהו, לא שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 06:10 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
iHapoelist כתב:
Yalla Hapoel כתב:

תשמע קצת הגזמת,

הגזמה ? אני חושב שזה תגובה קלה מידי למהלך כזה, פגיעה באמון הקהל בצורה כלכך קשה יכול להביא לתרחישים הרבה יותר גרועים מאי הגעה למשחקים, כבר עדיף יהיה להם לסגור את הבסטה, כי עם כל הזעם שיצטבר פה יכולים להיות השלכות הרבה יותר חמורות עבור ההנהלה ואז אם רק יתחננו רק להפסד הכספי של שכטר .
אני באופן אישי אבקש את כספי המנוי בחזרה ואשקול את המשך חברותי בעמותה, על פי ההתנהלות שלה בעניין זה.

כן חשבתי על כל העניין עכשיו ובסופו של דבר אני מסכים איתכם.
אסור שניתן למהלך כזה לעבור. צריך להמשיך לעשות לחץ על אנשי ההנהלה שיבינו כמה שכטר חשוב לנו ובכלל זה לא עולה על הדעת שבתחילת הקיץ עברנו טירוף עם ההגעה שלו(אפילו אשכול של 70 עמודים),כל הפגרה חיכינו לראות אותו והתרגשנו מכך כל פעם מחדש ועכשיו הם יעבירו לנו אותו למכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 06:14 
גרזן אדום כתב:
צריך לבקש החזר כספי על עלויות מימון שכטר,שעליו כביכול הוספנו כסף במנוי, במידה וירמו אותנו וימכרו אותו

!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 06:30 
סמל אישי של המשתמש
כמו שראינו אתמול.
עדיף להישאר עם שכטר וורמוט
היו גדולים

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 06:34 
סמל אישי של המשתמש
צריך להפריד בין הדברים,למרות שאחד די מנוגד לשני.

דבר ראשון,בצד המנהלתי - עצם זה שמכירה של שכטר עולה לאוויר רק מראה עם איזה חבורת חדלי אישים יש לנו עסק.

דבר שני,בצד המקצועי - הפועל בנוייה כל כך כך גרוע,שצריך להיות עיוור כדי לחשוב ששכטר אחד,ועוד במצב הנוכחי שלו,יעזור לנו להשתקם ואיכשהוא לעמוד על הרגליים,ואם צריך לוותר עליו בשביל לחזק 4 עמדות בעיתיות/לא קיימות אחרות,אז עם כל הכאב,צריך ללכת על זה.
הרי לא שכטר הוא זה שיהיה שובר שיוויון ביניינו לבין מכבי,וגם בהרכב השני שלהם הם אונסים אותנו כמו זומבים כרגע,ולצערי צריך להכיר שכרגע הם לא ממש בליגה שלנו,ולפחות בעונה הנוכחית אין מה לנסות ולחפש להילחם בהם,אלא לצמצם עלויות והתחייבויות עתידיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 06:42 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הכבוד למר חגג' כל העסק נשמע כמו תחזיקו אותי

נראה כאילו הוא מנסה לצאת גדול שבזכותו שכטר ישאר וזאת הכנה טובה מבחינתו לעתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 06:46 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול לעשות לי קצת סדר, איך "מימון חיצוני" מסתדר עם כל פסטיבל שכטר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 06:48 
לא ייאמן.
כמה ההנהלה יכולה להיות מטומטמת? במקום להרגיע כמו שעשו אחרי פנדורי רק מכניסים ללחץ את האוהדים ואת המערכת.
איזה טימטום בלתי רגיל, אם מכרתם את שכטר, גמרתם את הסיפור שלכם בהפועל. איתי שכטר פה ל5 שנים אלא אם קבוצה באירופה תשלם את סעיף השחרור שלו, זה מה שהבטחתם לאוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 06:53 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
Yalla Hapoel כתב:

תשמע קצת הגזמת,

בכלל לא הגזים
אבל ממש אפשר שהאחרון יסגור את האור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 06:55 
שער 7 הוא אדום כתב:
דבר שני,בצד המקצועי - הפועל בנוייה כל כך כך גרוע,שצריך להיות עיוור כדי לחשוב ששכטר אחד,ועוד במצב הנוכחי שלו,יעזור לנו להשתקם ואיכשהוא לעמוד על הרגליים,ואם צריך לוותר עליו בשביל לחזק 4 עמדות בעיתיות/לא קיימות אחרות,אז עם כל הכאב,צריך ללכת על זה.
הרי לא שכטר הוא זה שיהיה שובר שיוויון ביניינו לבין מכבי,וגם בהרכב השני שלהם הם אונסים אותנו כמו זומבים כרגע,ולצערי צריך להכיר שכרגע הם לא ממש בליגה שלנו,ולפחות בעונה הנוכחית אין מה לנסות ולחפש להילחם בהם,אלא לצמצם עלויות והתחייבויות עתידיות.

אני עדיין לא מאמין שמהלך כזה יקרה, אבל אולי אני נאיבי.
הבעיה היא שהכסף שיכנס למועדון, באם יתבצע הפשע ושכטר יעבור למחלה, לא יועבר לחיזוק, אלה יועבר לכיסוי חובות לפי מה שפורסם.
וגם אם חלק מסכום המכירה יועבר לחיזוק, איזה חיזוק אפשר להביא שהוא טוב ממה שיש כרגע? ליאור לוי במקום הרוש? זר שקרשהו במקום או בנוסף לסשה? עוד פדידה? מה אפשר להביא שרוב הסגלים בארץ ובאירופה כבר סגורים? רק את השאריות.
אין שום היגיון מקצועי בוויתור על שכטר. ברמה המנהלית, מי שהפקיד ערבויות בתחילת העונה, כולל העמותה, וכל זאת כדי ששכטר ילבש אדום, חייב לעמוד בהתחייבות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 1/9
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 06:55 
Amit כתב:
מישהו יכול לעשות לי קצת סדר, איך "מימון חיצוני" מסתדר עם כל פסטיבל שכטר?

אופא זה מימון חיצוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 06:57 
amirgk כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

אני עדיין לא מאמין שמהלך כזה יקרה, אבל אולי אני נאיבי.
הבעיה היא שהכסף שיכנס למועדון, באם יתבצע הפשע ושכטר יעבור למחלה, לא יועבר לחיזוק, אלה יועבר לכיסוי חובות לפי מה שפורסם.
וגם אם חלק מסכום המכירה יועבר לחיזוק, איזה חיזוק אפשר להביא שהוא טוב ממה שיש כרגע? ליאור לוי במקום הרוש? זר שקרשהו במקום או בנוסף לסשה? עוד פדידה? מה אפשר להביא שרוב הסגלים בארץ ובאירופה כבר סגורים? רק את השאריות.
אין שום היגיון מקצועי בוויתור על שכטר. ברמה המנהלית, מי שהפקיד ערבויות בתחילת העונה, כולל העמותה, וכל זאת כדי ששכטר ילבש אדום, חייב לעמוד בהתחייבות שלו.

הכיסוי חובות הזה זה בלוף, יש ערבויות בבקרה,
זה פשוט כדי שהם לא יוציאו כסף מהכיס ויממשו ערבויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 06:58 
סמל אישי של המשתמש
ובלי קשר נשבר הזין מגורמים בהפועל וגורמים בהנהלה
מי שיש לו מה לומר לתקשורת שיהיה לו מספיק ביצים לומר זאת בשמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:00 
אם העמותה הוציאה כזו הודעה , אני מבין שכבר שכטר לא איתנו

חברי הוועד המנהל של עמותת 'האדומים' הבהירו הערב לבעלי המניות האחרים במועדון, כי הם מתנגדים בתוקף למכירתו של איתי שכטר. מהלך שכזה יהיה פגיעה חמורה באמון קהל האוהדים הממשיך לעמוד מאחורי הקבוצה. אנו מצפים כי לאחר ההתגייסות האדירה של האוהדים בקיץ וביצוע חלקנו בעסקה, גם בעלי המניות האחרים יעמדו בהתחייבותם ויעשו את שנדרש בכדי לשמור על הסגל הקיים.

באותה נשימה, אנו קוראים לקהל האוהדים לשמור על הסבלנות ולהמשיך לדחוף את השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שהכל נאמר על ההנהלה וסוף סוף - גם אם באיחור - יש תמימות דעים לגבי הכוונות הנפשעות שלה, אולי אפשר לעשות משהו?
העלאת מחירי המנויים לא נעשתה לשם משהו כללי ומעורפל כמו "חיזוק הקבוצה" אלא נאמר במפורש שזה לצורך רכישת שכטר.
מבחינת אוהדי הפועל יש פה הונאה. זה כמו חפציבה - אנשים שילמו כסף והופרה פה התחייבות מפורשת. האם אפשר, נגיד, להוציא צו מניעה לביצוע העסקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 363 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: