תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 27 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יש מצב לקצת שקט?
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לעוף מהליגה האירופית. אפשר להוציא נקודה אחת מתוך שש אפשריות בתחילת העונה. אפשר אפילו, להיראות סבירים מינוס בשלב הזה של העונה. אף אחד מהדברים הנ"ל לא מרגיז אותי כמו הנהלה אימפוטנטית שלא יכולה להעביר שלושה ימים רצופים של שקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יש מצב לקצת שקט?
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
התחושה היום בווסרמיל הייתה שפשוט משהו עומד להתפוצץ, ומדובר בשכטר. כמות הדברים ששמעתי עליו ועל מכבי פשוט לא הגיונית. אני מנסה לא לקנות את זה, אבל אני מאמין שזה יקרה בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 00:12 
מוות כתב:
אפשר לעוף מהליגה האירופית. אפשר להוציא נקודה אחת מתוך שש אפשריות בתחילת העונה. אפשר אפילו, להיראות סבירים מינוס בשלב הזה של העונה. אף אחד מהדברים הנ"ל לא מרגיז אותי כמו הנהלה אימפוטנטית שלא יכולה להעביר שלושה ימים רצופים של שקט.

!!!!!!!!!!!!

אולי אפשר לקוות לקצת שקט השבוע, פגרה של שבועיים, ושלושה ימים בלי עיתונים וחג וכ'ו וכבר יהיה אחרי החלון האירופאי שנגמר בין שני לשלישי ומכבי תרצה חלוץ לפני

נערך לאחרונה על ידי Adom Bdam בתאריך 01 ספטמבר 2013, 00:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
זו לא אימפוטנציה. זו הנהלה שהיא מצד אחד ללא כסף ומצד שני היא מאוד לחיצה, מה שמוביל לעסקאות לא טובות, לניהול משברים מזעזע, ובעיקר - לחוסר היררכיה וגבולות מטורף שלא קיים בשום מועדון בליגה כמעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
הפורום אשם.

ואריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 01:15 
אז אנחנו קבוצה חדשה ועשינו תיקו מול סכנין בבית והפסדנו מול ב"ש בוסרמיל שזה מגרש שהרבה קבוצות יאבדו נקודות שם.
מה הפאניקה? מה הלחץ,למה במועדון הרקוב הזה כל הפסד או תיקו מתקבל בקטסטרופה מקצועית? כל מה שאני רוצה עכשיו זה לעודד ולחזק את בן שמעון ואת כל השחקנים,כי לעומת זאת כן ראיתי מלחמה וכן ראיתי שיטת משחק ויצירת מצבים.
(תגידו שהמשחק היה חרא היום אין לי בעיה,הגענו להרבה מצבים והכדור לא נכנס) , אין הוקוס פוקס , אנחנו קבוצה חדשה וזה ייקח עוד קצת זמן.
תנו לבן אדם לעבוד כבר ותפסיקו להלחיץ את שכטר,דמארי ואת המאמן עצמו בכל הדיבורים האלו סביב התקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 01:38 
שקט מגיע מלמעלה. כשההנהלה שלך מתנהלת כפי שהיא מתנהלת, מה הפלא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 02:09 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 04:05 
שקט קונים בכסף, וכרגע אין כסף בהפועל :(

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 04:23 
KingAlpaca כתב:
הפורום אשם.

ואריק.

יש פה שרשרת של פאניקה
זה מתחיל בהנהלה שמפתחת ציפיות גם כדי למכור מנויים, ממשיך בבוחשים בקבוצה וקבלת החלטות, מאמן שלא מצליח להרגיע , עצבנות ודרישה להצלחות אינסטנט ביציעים וכן גם הפורום שוטף מלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 06:00 

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 06:43 
סמל אישי של המשתמש
קצת שקט !! חייבים!!!
די כבר עם הלחץ הזה
היה משחק טוב יותר משבוע שעבר וזה היה ברור גם לי
החוסר במגן נוורמאלי נראה חזק מאד אבל מלבד זה היה הרבה יותר טוב מאשר מול סכנין
הרבה יאבדו נקודות בב"ש
יאללה הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 06:44 
Adom Bdam כתב:
מוות כתב:

!!!!!!!!!!!!

אולי אפשר לקוות לקצת שקט השבוע, פגרה של שבועיים, ושלושה ימים בלי עיתונים וחג וכ'ו וכבר יהיה אחרי החלון האירופאי שנגמר בין שני לשלישי ומכבי תרצה חלוץ לפני

!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 09:30 
השקט היחיד יגיע אם רב"ש ואחד מבעלי הבית יתראיינו ויגיד בריש גלי שזה הסגל, נעבוד קשה, יאללהפועלמלחמה.

כל אפשרות אחרת לצערי כרגע לא תופסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 09:33 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
השקט היחיד יגיע אם רב"ש ואחד מבעלי הבית יתראיינו ויגיד בריש גלי שזה הסגל, נעבוד קשה, יאללהפועלמלחמה.

אני מרשה לעצמי להעריך שרן בן שמעון בעצמו לא בטוח שכך יהיה וזה הסגל,ולכן אתה לא שומע אותו אומר חצי מילה מאז אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי ראוי שנארגן יום שבו מגיעים לאימון בצורה מאורגנת, ופשוט מעודדים את השחקנים והצוות. בלי להתייחס לכותרות, בלי לשאול שאלות על דמארי או שכטר ובטח בלי לקלל אף אחד. לעודד, להראות שאנחנו מאחוריהם ולעזור לרן לנטרל את כל המסביב ולהוציא את הקבוצה לדרך חדשה. כשיבואו ההצלחות המקצועיות, ואני עדיין סבור שהן יכולות להגיע ובגדול, גם כל המזיקים והטפילים ירגעו והקבוצה הזאת תתנהל טוב יותר.

מבטיח להגיע במיוחד מירושלים אם תהיה התארגנות שכזאת.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 09:39 
איתי כתב:

השקט היחידי יהיה ברגע שאנשים יבינו שאנחנו קבוצה בינונית ואין למה לצפות ועל מה לבנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 09:41 
אולי אנחנו לא קבוצה גדולה,
אבל פאקינג בית"ר מראה כדורגל, באמצעים הרבה פחות ממה שלנו יש, למה אנחנו לא יכולים להראות כדורגל? באמת זאת כל הציפייה שלי מהעונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 09:47 
red_o כתב:
איתי כתב:

השקט היחידי יהיה ברגע שאנשים יבינו שאנחנו קבוצה בינונית ואין למה לצפות ועל מה לבנות

מה זה קשור?

מוכרים לך נכסים משמעותיים במועדון במכירת חיסול, לא צריך לשתוק על דבר כזה.

משחק חרא ושחקנים ביום גרוע אלו שדברים שראיתי מספיק ב20 שנה האחרונות, וגם רחמנא לצלן קבוצות לא מאומנות או אפילו שביתה איטלקית.
מה שאני לא מוכן לראות זה איך כל הפסד מרעיד את המועדון, איך אין שום בשורה חיובית במועדון, איך כל פעם שיש איזו אפשרות לנצל את הכוח העצום של הקהל הזה ולרתום אותו כספית ומוראלית עושים זאת במהרה, אך באותה מהירות גם מנסים לתת לו סטירה בפנים. אסור למכור אף שחקן, אפילו לא את פאקינג שמעון הרוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 09:50 
ברור שזה שיש לנו 17 בעלים שונים זה שורש הבעיה.
אבל לא אמור להיות אדם אחד במועדון שיש לו את המילה האחרונה?
איפה חיים רמון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 09:51 
זה גם הנהלה וגם אוהדים ששכחו מה זה להיות אוהדים ורוצים להראות כמה הם גברים בזה שהם מקורבים ומכירים את ההוא וההוא וההוא,ואו יש לכם דיבור עם אמיר ליובין וגורמים במועדון איזה חיים מדהימים יש לכם.
תשמחו בנצחונות,תבכו בהפסדים ופה התפקיד שלנו מסתכם די כבר לבחישות האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 09:52 
oMeR1 כתב:
אולי אנחנו לא קבוצה גדולה,
אבל פאקינג בית"ר מראה כדורגל, באמצעים הרבה פחות ממה שלנו יש, למה אנחנו לא יכולים להראות כדורגל? באמת זאת כל הציפייה שלי מהעונה הזאת.

הראת כדורגל לא רע בחצי הראשון ובוא נגיד שנגד סכנין היו להפועל קבוצות הרבה יותר טובות ששיחקו הרבה יותר גרוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: יש מצב לקצת שקט?
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 21:32 
mbracha כתב:
לדעתי ראוי שנארגן יום שבו מגיעים לאימון בצורה מאורגנת, ופשוט מעודדים את השחקנים והצוות. בלי להתייחס לכותרות, בלי לשאול שאלות על דמארי או שכטר ובטח בלי לקלל אף אחד. לעודד, להראות שאנחנו מאחוריהם ולעזור לרן לנטרל את כל המסביב ולהוציא את הקבוצה לדרך חדשה. כשיבואו ההצלחות המקצועיות, ואני עדיין סבור שהן יכולות להגיע ובגדול, גם כל המזיקים והטפילים ירגעו והקבוצה הזאת תתנהל טוב יותר.

נשמע הגיוני. במקרה הכי גרוע קנינו עוד נקודות לקהל

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
כשחלון ההעברות ייסגר, יהיה שקט בגזרת שכטר-דמארי
הארופאי נסגר מחר
הישראלי אאל"ט באמצע ספטמבר

נצחון אחרי הפגרה יתן שקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 21:40 
kruvi1 כתב:
mbracha כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 27 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: