תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 14:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5596 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
חוץ מזה שזה לא מה שהוא אמר אתה צודק בהכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: למי שמעוניין לצחוק קצת - אלי טביב יתארח ביציע העיתונות
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 14:09 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
לגבי א.
מישהו שם צ'ק של ערבויות בבקרה, אותו צ'ק שטביבי מיאן להעביר.
בצ'ק הזה יש סכום של כמה מיליוני שקלים.
במקרה והקבוצה לא מצליחה להשיג את ההנכסות שהיא בנתה עליהם, הצ'ק הזה ממומש, ככה זה עובד.
אין דבר כזה שפתאום מי ששם את הצ'ק מוציא אותו מהבקרה, הוא במקסימום יכול להבטיח לתמוך בעוד כסף (על מנת להביא זר נוסף למשל), ולא לממש את זה מחשש שהצ'ק של הערבות הלך לו.

בשורה התחתונה התקציב של הפועל השנה לא יכול לרדת מ45 מיליון השקלים שעברו בבקרה, מתוכם 30 מ' שקל בערך מהכנסות של הפועל, ועוד 15 מכספים של אנשים (שהיו חוזרים לאותם אנשים אם הפועל הייתה מכניסה את הכסף הזה מאירופה).

הערבויות הגיעו מהלוואות, אבל אל תיתן לעובדות לבלבל אותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: למי שמעוניין לצחוק קצת - אלי טביב יתארח ביציע העיתונות
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
אם אני לא טועה, ההלוואות זה הלוואות של אנשי עסקים, אני בספק אם מועדון יכול לקחת כזו הלוואה (בעיקר כי אני דיי בטוח שלמועדון אין חשבון בנק אלא חשבון בהתאחדות).
אם זה על מישהו זה על האנשים שלקחו את ההלוואה (אגב, כל הכבוד להם), לא על המועדון.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: למי שמעוניין לצחוק קצת - אלי טביב יתארח ביציע העיתונות
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 14:17 
אתה טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אתה טועה

באמת? המועדון לקח הלוואה? איך בדיוק? נשמע לי הזוי, הרי למועדון אין הון אישי, איך הוא יכול להבטיח שהוא יחזיר את ההלוואה? איזה בנק ייתן הלוואה כזו?
אני באמת שואל כי אין לי מושג, חשבתי שזה עובד איך שתיארתי.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 14:24 
אם הפועל כמועדון לקח הלוואה כדי להמר על אירופה זה אחד הצעדים היותר מטומטמים/חסרי אחריות שראיתי בחיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
apu כתב:
אם הפועל כמועדון לקח הלוואה כדי להמר על אירופה זה אחד הצעדים היותר מטומטמים/חסרי אחריות שראיתי בחיי.

הפורום\פייסבוק אשמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
chimpfive כתב:
אתה טועה

באמת? המועדון לקח הלוואה? איך בדיוק? נשמע לי הזוי, הרי למועדון אין הון אישי, איך הוא יכול להבטיח שהוא יחזיר את ההלוואה? איזה בנק ייתן הלוואה כזו?

צ'ימפ? ראצ'ו? שחר? מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד? כי אם זה באמת הגיע מהמועדו המצב הרבה יותר מפחיד ממה שחשבתי.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
ההבדל בינינו לבין בית"ר ששם המטרה של הבעלים זה להכניס לכיסו כמה שיותר כסף בלי להשקיע,
ואצלנו המטרה היא לנסות לעשות קבוצה כמה שיותר טובה בלי להשקיע.
אז למרות שהמצב שלנו רחוק מלהיות אידיאלי, אני עדיין מעדיף אותו על פני המצב של בית"ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
chimpfive כתב:
אתה טועה

צ'ימפ? ראצ'ו? שחר? מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד? כי אם זה באמת הגיע מהמועדו המצב הרבה יותר מפחיד ממה שחשבתי.

זה לא נראה לי כזה משנה. ככה או ככה זה נופל על הפועל כמועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 15:03 
להלוואה ערבים כמה אנשי עסקים ערבויות אישיות. אף בנק לא יתן למועדון ספורט הלוואה בלי ערבויות. העניין כאן הוא כמו שהסבירו קודם, אם האנשים האלה דוחפים את המועדון למכור שחקנים כדי שלא יאלצו לממש את הערבויות/להביא כסף מהבית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
chimpfive כתב:
אתה טועה

זה לא נראה לי כזה משנה. ככה או ככה זה נופל על הפועל כמועדון.

בוודאי שזה משנה, הרי היום הפועל יכול להחזיק את הסגל של עצמה בלי להיכנס לחובות, המצב הכי מפחיד לטעמי (אגב, זה המצב של מכבי היום, לכן אני מתפלל כל יום שגולדהאר ייפול על הראש ופתאום יחליט שלא בא לו קבוצת כדורגל) זה שהמועדון לא יכול להחזיק את הסגל של עצמו ללא הכנסה חיצונית, זה מה שמוטט את בית"ר וכמעט פירק אותה.
red pepper כתב:
להלוואה ערבים כמה אנשי עסקים ערבויות אישיות. אף בנק לא יתן למועדון ספורט הלוואה בלי ערבויות. העניין כאן הוא כמו שהסבירו קודם, אם האנשים האלה דוחפים את המועדון למכור שחקנים כדי שלא יאלצו לממש את הערבויות/להביא כסף מהבית

לא שאני בטוח שזה הדרך לפעול, אבל באופן עקרוני הם יכולים להפעיל לחצים והכל, אבל הם לא יכולים למכור את דמארי בפועל, הוא לא שלהם.
בגלל זה אני שמח שיש אנשים כמו חג'ג' ש"עומדים על הרגליים האחוריות" בעניינים הללו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
חג'ג' אמר השבוע שאם מכבי היו מציעים 2 מיליון יורו על שכטר היה על מה לדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 16:04 
עדיין יש פה אנשים שחיים את קצת בהכחשה, הדחקה, רציונליזציה, סובלימציה או שקרכלשהו אחר של משפחת פרויד לדורותיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
חג'ג' אמר השבוע שאם מכבי היו מציעים 2 מיליון יורו על שכטר היה על מה לדבר.

לא מפתיע, הוא כבר טען בראיון שהוא רוצה לעשות הכי טוב להפועל ולא ממש אכפת לו ממכבי וכאלה.
אמנם 2 מ' יורו לא, אבל ב3 מ' יורו אין לי ספק שאובייקטיבית להפועל עדיף למכור (כמובן שבמידה והכסף הולך ישר לתקציב ולא לכיסוי ערביויות).
עריכה - דיברתי על לעמוד על הרגליים האחוריות מהבחינה הזו שלא מוכרים כל שחקן העיקר לכסות את הערבויות.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו מדברים פה על שחקן שנלחמנו עליו כל הקיץ, שמחירי מנויים הועלו על מנת להביא אותו, ואפשר בכלל אחרי מחזור 1 לחשוב ולדבר על למכור אותו ועוד למכבי?
וזאת הדיעה של מי שלפי הפירסומים התנגד לעסקה. אני לא רוצה לדעת מה האחרים חושבים בנושא.
ובלקסיקון שלי אין דבר כזה למכור את השחקן הכי טוב שלך ליריבה הכי מרה שלך, גם בלי הנסיבות שהוזכרו.
זה בכלל לא צריך להעלות על הדעת ואין שום טובת הפועל במקרים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
אני איתך, גם אני לא חושב שצריך למכור שחקן שרק הבאת, בטח לא במעמד של שכטר ועם כל העבודה שהייתה כרוכה בכך ומחירי המנויים ואנשי העסקים שהשקיעו כספים.
אבל אם נבדוק את זה אובייקטיבית, אם אתה יכול למכור את שכטר ב3 מ' יורו, אתה יכול להביא בסכום הזה את דודו ביטון שהוא חלוץ מצוין, דוידזאדה, קשר כנף לסגל ועוד זר ברמה של פריירה לאמצע, ועוד נשאר לך עודף.

לטעמי אובייקטיבית הפועל בצורה כזו היא קבוצה טובה יותר מאשר עכשיו, סובייקטיבית אני לא מוכן למכור את שכטר למכבי.

אגב, בגלל זה דווקא הייתי מוכן לטרייד בקונסטלציה מסויימת של דמארי לחיפה תמורות סלליך, עמאשה ןשיימן, כי הוא משפר את הפועל,וכאן אין לי את האלמנט של מכבי מצד שני.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 16:39 
אנטיגונה כתב:
אנחנו מדברים פה על שחקן שנלחמנו עליו כל הקיץ, שמחירי מנויים הועלו על מנת להביא אותו, ואפשר בכלל אחרי מחזור 1 לחשוב ולדבר על למכור אותו ועוד למכבי?
וזאת הדיעה של מי שלפי הפירסומים התנגד לעסקה. אני לא רוצה לדעת מה האחרים חושבים בנושא.
ובלקסיקון שלי אין דבר כזה למכור את השחקן הכי טוב שלך ליריבה הכי מרה שלך, גם בלי הנסיבות שהוזכרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 16:46 
אתם חיים בסרט אם אתם חושבים שמישהו בהפועל כל כך מטומטם שימכור את שכטר למכבי.
אז עידו חג'ג' אמר ככה או ככה - אף אחד לא ימכור אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
אתם חיים בסרט אם אתם חושבים שמישהו בהפועל כל כך מטומטם שימכור את שכטר למכבי.
אז עידו חג'ג' אמר ככה או ככה - אף אחד לא ימכור אותו.

אי אפשר להסכים איתך.
זה יקשה מאוד להכנס לפאניקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
אנטיגונה כתב:

יש טובת הפועל,וזה שהמועדון הזה גם ככה הולך על הקצה,אז ללכת עם הרגש ולא למכור שחקן שהמועדון התחייב עבורו לסכומים חולניים כאשר המצב הנתון שלנו הוא בכי רע,זאת התאבדות וממש לא טובת הפועל.
אז נישאר עם שכטר,אבל בסוף נישאר בלי קבוצה,או עם קבוצה של שכטר אחד ו10 פדידות וצ'וקולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 16:52 
תפסיקו כבר לזיין במוח, המועדון לא על הקצה, יש ערבויות ועברנו בבקרה. אז שקלו למכור אותו כדי לא לממש ערבויות, וכנראה שהם לא ימכרו אותו וכן יממשו ערבויות שכבר נמצאות בבקרה ואי אפשר למשוך אותן.
די כבר הפאניקה והלחץ החולני הזה, כן כולנו יודעים שצריך רוכש , המצב הכספי לא יציב בכלל וחייבים למצוא מישהו, אבל נכון להיום עברנו בבקרה ויש ערבות לכל סכום, אז די כבר.

הדבר היחיד שהלחיץ אותי זה ששקלו למכור אותו, אבל ככל הנראה ירדו מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
תפסיקו כבר לזיין במוח, המועדון לא על הקצה, יש ערבויות ועברנו בבקרה. אז שקלו למכור אותו כדי לא לממש ערבויות, וכנראה שהם לא ימכרו אותו וכן יממשו ערבויות שכבר נמצאות בבקרה ואי אפשר למשוך אותן.
די כבר הפאניקה והלחץ החולני הזה, כן כולנו יודעים שצריך רוכש , המצב הכספי לא יציב בכלל וחייבים למצוא מישהו, אבל נכון להיום עברנו בבקרה ויש ערבות לכל סכום, אז די כבר.

אז השנה יש ערבויות וחג'ג' אחד על סוס לבן,אבל מה יהיה שנה הבאה?
ומה בשנה אחרי?
שלא לדבר על זה שבסיטואציה הנוכחית שהודחנו מאירופה,אני לא רואה אפילו קצה קצהו של חיזוק שיגיע לקבוצה,ובטח עוד במצב העניינים שבו מדברים על כאלה שחלק מהעאלק בעלים שלנו רוצים את הערבויות שלהם חזרה.
די להתסכל בצורה כל כך נקודתית וצרה רק על העונה הנוכחית,ותנסו קצת לחשוב מעבר,בטח עוד שאפילו הספינים על רוכשים עלומי שם כבר לא מפארים את מדורי הספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 17:00 
לאיתי יש סעיף שחרור על סך 750 אלף יורו כמו שאני יודע . שנה הבאה אם לא יוכלו להחזיק אותו, ימכרו אותו (כמה שאני זוכר יש גם להפועל סעיף יציאה מהחוזה שלו על סכום לא גבוה, אבל אני לא בטוח מאיזו שנה זה תקף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
לאיתי יש סעיף שחרור על סך 750 אלף יורו כמו שאני יודע . שנה הבאה אם לא יוכלו להחזיק אותו, ימכרו אותו (כמה שאני זוכר יש גם להפועל סעיף יציאה מהחוזה שלו על סכום לא גבוה, אבל אני לא בטוח מאיזו שנה זה תקף).

אם השנה הוא ייראה כמו שהוא נראה בתחילת העונה,היחידות שיישלמו עליוו את הסכום הזה יהיו חיפה ומכבי (אם בכלל),וזה מחזיר אותנו לאותה נקודה שממנה כל כך פוחדים עכשיו.
עדיין,שכטר הוא רק מקרה נקודתי,והבעיה של הפועל היא הרבה יותר רחבה משחקן כזה או אחר בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
היה אשכול אחד שהיה כיף להכנס אליו העונה וגם אותו הפכתם לדיון חג'ג'/שכטר/גרעון/מכבי ?
יש פה אדמין בבית ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 17:27 
האדס כתב:
היה אשכול אחד שהיה כיף להכנס אליו העונה וגם אותו הפכתם לדיון חג'ג'/שכטר/גרעון/מכבי ?
יש פה אדמין בבית ?

אשכרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
האדס כתב:
יש פה אדמין בבית ?

אשכרה.

מודה באשמה, מבקש להחזיר את האשכול לקדמותו:
מסתבר שבית"ר מתכוונת לפתוח עם 2 מגנים ימניים (דור מלול ושי חדד) כקשרים התקפיים היום, שהמחליף היחידי שלהם זה דוד רביבו קשישא.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר הנושא לקדמותו:
מתוך ספורט 5
ציטוט:
הלם בבית"ר: הבלם מרבאל עזב בפתאומיות את המדינה

דרמה בבית"ר ירושלים: הבלם הצרפתי רמי מרבאל שאמור היה להתחיל מחר את האימונים ולחתום על חוזה לעונה אחת עזב בחשאי את ישראל. המנהל מנחם נידם שחיכה לשחקנים הזרים לפני היציאה למושבה למשחק הערב נגד מכבי פ"ת הופתע לגלות שמרבאל לא הגיע ובבדיקה בחדרו עלה שהצרפתי לקח את חפציו ועזב את ישראל.

סוכנו הצרפתי רכש לו כרטיס טיסה ובמועדון זועמים על השחקן וסוכניו. מרבאל טען כי בבית"ר לא עמדו בסיכום הכספי מולו אך במועדון מציינים כי דווקא המצב הבטחוני והחשש מהתלקחות הגזרה מול סוריה גרמו לו לעזוב. לאתר נודע כי הפער עמד על 20 אלף יורו בלבד וכי היו ניסיונות לשכנע את טביב להעלות את הסכום כדי שיחתום בבירה.

:LOL2:

נערך לאחרונה על ידי אחד האדומים בתאריך 31 אוגוסט 2013, 18:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 18:00 
אחד האדומים כתב:
אם כבר הנושא לקדמותו:
מתוך ספורט 5
ציטוט:
הלם בבית"ר: הבלם מרבאל עזב בפתאומיות את המדינה

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5596 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: