תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 14:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 281 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 30/8-31/8
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 17:30 
הבעיה העיקרית של המועדון היא לא הימור כלשהו שהבעלים לקחו או לא לקחו
הבעיה היא חמורה יותר- כישלון ניהולי מהותי שלא ייפתר עד שמי שמנווט את המערכת (לפי הבנתי זה בעיקר רמון) לא יקום וילך
הניהול הכושל של השנה ושל שנה שעברה זה משהו שאני לא זוכר באף קבוצה בארץ כבר שנים . כמו שנה שעברה גם השנה ממשיכים לזרוק כסף לפח ואז בוכים שנגמר ומנסים למכור את דמארי או שכטר .
ואני שואל , אם אין כסף , אז למה לשלם 700 אלף שקל על עמוס כשיש כבר שוער ? ולמה לבזבז כספים מיותרים על הבאת ריף מסיקות, צ'וקולים ופדידות למיניהם ?
זה המשך של ההתנהלות המרושלת משנה שעברה שבסוף תרסק את המועדון . אפס תכנון לטוות ארוך, אפס הבנה מקצועית בסיסית, הכל מתבצע מתוך גחמות של רגע.
ככה הנפילה היא רק עניין של זמן, וטענתי כבר בעבר שהשגיאות שנעשו בעונה שעברה לא היו טעויות של רגע, הן היו שגיאות בסיסיות שנובעות מחוסר הבנה וחוסר יכולת (לדוגמא הארכת החוזה של אבוקסיס) ומי שהיה אחראי עליהן היה חייב לפנות את מקומו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 17:34 
19 כתב:
לירון האדום כתב:
כל מילה של ערן בסלע :ROSE:
מכירת שכטר זאת יריקה בפרצוף של הקהל.

גם של דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
אני אהיה אסיר תודה לנצח לחיים רמון על שחילץ אותנו מזרועות טביב, אבל חיים רמון כנראה לא טוב בניהול (למרות שאת כל מה שאני כותב מכאן ואילך, גם הוא אמר, ולא פעם אחת).
קבוצה היא גוף כלכלי. וכמו כל גוף, הוא צריך להתקיים על סמך אומדן זהיר של הכנסות.
ברכישה של שכטר, המועדון נמתח להתחייבויות שהן מעבר להכנסות שלו.
בדיעבד, כנראה שהיה זה צעד לא אחראי, שהוזן מהרצון להתמודד מול מכבי, ולא לוותר לה על 'אחד משלנו'.

פשוט לא נכון.
הפועל תל אביב לא יכולה להעביר עונה עם 11 אנטבים. זו בדיוק אותה התאבדות כלכלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 17:59 
redgr כתב:
האדום הצורר כתב:
אם במקום שכטר יביאו חלוץ, את פריירה ומגן שמאלי, תפאדל. הוא לא הראה שום הצדקה למעמד שלו בהפועל העונה, עד עכשיו.

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 30/8-31/8
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
ראצ'ו, אני מעולם לא נכנס לאנשים לכיס ולא בא לאנשים שמוציאים כסף מהכיס שלהם שהם לא מוציאים מספיק.
הבעיה בהפועל כמו שערן חוזר וטוחן פה כבר שנה, היא לאו דווקא שאין בעלים עם כסף. הבעיה היא שאין בעלים.
חיים רמון, באמת כל הכבוד לו שהלך ועשה את המהלך של להוציא את הפועל מהידיים של טביב וכל הכבוד גם למי שעזר לו. אבל חיים רמון הוא לא בעלים של קבוצת כדורגל ולא הייתי נותן להוביל שום דבר שחשוב לי.
בהפועל אין איש של חזון שאתה מרגיש שאתה יכול ללכת אחריו, שיודע מה שהוא עושה, שאפשר לסמוך עליו. הכל מהיד לפה. ראייה תמידית של מטר קדימה.
"בנו על אירופה" - מת על התזה הזו. קבוצת כדורגל נורמלית עושה תוכנית ל-3-4 שנים קדימה. יש 12 מיליון שקל מהליגה האירופית? מצוין. נחלק אותם על 3 שנים, כל שנה יש 4 מיליון שקל מאירופה. שנה אחרי זה עלו שוב? מעולה! בשנה הזו יהיו 8 מיליון שקלים וכך גם בשנה הבאה.
בהפועל אין כזה דבר.
מה אתה מצפה מאוהדים פה בפורום, שלא יהיו בלחץ אחרי כל שמועה בטוקבק או בעיתון שהבעלים שלהם יוצא אחרי משחק ומפטיר לכל עבר "קטסטרופה". אין לו את הגרם שכל לשמור את זה לעצמו או לפחות לדאוג שזה לא יגיע לתקשורת.
כל הזמן אתה מרגיש שעושים לך טובה. רוצים את שכטר? שימו כסף. יקנו מנויים? תהיה קבוצה טובה. לא יקנו? לא תהיה.
אנשים ששמים שמתחייבים לשים כסף ועכשיו עושים אחורה פנה. כל אלה, כולל רמון, לא אנשים שהיית רוצה ללכת אחריהם. הם לא מנהיגים, הם לא מקצועיים. הם רוצים שיהיה טוב להפועל. יופי, גם אני רוצה.
זו הבעיה בהפועל, מי שמנהל אותה בלי קשר לכיס שלו. יכולות מקצועיות, מנטליות ומנהיגותיות נטו. בכל אלה, הם מקבלים נכשל גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 18:02 
אוגמק כתב:
19 כתב:
לירון האדום כתב:
כל מילה של ערן בסלע :ROSE:
מכירת שכטר זאת יריקה בפרצוף של הקהל.

גם של דמארי.

לדעתי מכירה של דמארי זה סתם טמטום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
קרויף משחק לכם עם המוח, בפעם ה-1000.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 18:05 
המצב חרבנה. אני חושב שכולם מסכימים.
אם זה לגיטימי או לא שמי שהשקיע ייקח עכשיו צעד אחורה וינסה לממש רווחים זו שאלה ערכית אבל לא ממש רלוונטית לעתיד המועדון, שכרגע נראה רע.
ומי שחושב שאם חו"ח שכטר יימכר, בכסף שהמכירה תכניס יביאו שחקנים חי בהכחשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 18:07 
שחר כתב:
amirgk כתב:
ערן כתב:
אתה מציג את זה כאילו אוהדי הפועל שכנעו את ראשי המועדון החסכנים והמסכנים "להמר על אירופה". חרטא. המערכת כולה בנתה על אירופה כמו כל שנה. אם כבר, אז מי שהזהיר שלא לעולם חוסן ושפעם אחת ניפול מאירופה ונתרסק כלכלית אז כדאי שאנשים יתחילו להביא כסף אמיתי מהבית זה אוהדים כאן.

אין "אוהדי הפועל" "מערכת" "הנהלה", כל מי שקשור להפועל הוא גם אוהד, וכל מי ששם כסף עשה זאת מתוך אהבה ורצון שתהיה קבוצה חזקה כדי ש"לאוהדים" תהיה גאווה. אני מאמין שמי ששם את כספו גם האמין שהפועל תעלה לשלב הבתים, כמו בשנים עברו, אבל כנראה שלא רק בכדורגל הפסדנו את העלייה, אלא גם בלחץ האדיר של כל המערכת, גם על השחקנים, שבלי אירופה זה "קטסטרופה", והתוצאה זה פיק ברכיים אדיר בבלומפילד נגד פאנדורי, ואל תדברו איתי על חיבור. אני מאלה שמאמינים שצריך להילחם עד סוף העונה, ולא לשחרר אף שחקן, למרות הכאב של חלק מאותם אוהדים ששמו ערבות יחויבו לפרוע אותה. בעונה הבאה, אפילו אם נהיה במוקדמות הליגה האירופית, צריך לבנות קבוצה בשפיות כלכלית, לא יזיק אם עונה אחת תהיה פיננסית, לו רק כדי שמחול השדים הבלתי ניתן לשליטה ייפסק.

ושוב מילה טובה לעידו חג'ג', שמוכיח שמאחורי ערבויות צריך לעמוד בכבוד. :ROSE:

יופי, עוד גיבוב של שטויות.
אפילו סטייקים היו מתביישים להתהפך כל כך הרבה פעמים.

אוקיי, גאון הדור בעל עמוד השידרה החסון, כל מה שאתה יודע לעשות זה לקשקש בפורום ולטנף את מי שאתה יכול, גיס חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
כשמדובר בתאומים ורמון אני לא אתפלא על כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
אני אהיה אסיר תודה לנצח לחיים רמון על שחילץ אותנו מזרועות טביב, אבל חיים רמון כנראה לא טוב בניהול (למרות שאת כל מה שאני כותב מכאן ואילך, גם הוא אמר, ולא פעם אחת).
בדיעבד, כנראה שהיה זה צעד לא אחראי, שהוזן מהרצון להתמודד מול מכבי, ולא לוותר לה על 'אחד משלנו'.
אבל, לא כך צריך להתנהל, ואי אפשר תמיד להתחרות עם קבוצה שהכיס שלה כיום הוא עמוק פי שניים מהכיס שלנו. זה מתכון להתרסקות.
אני עוד לא תהיתי על קנקנו של עידו חג'ג', ואני לא מכיר מספיק כדי לדעת אם מדובר באיש רציני, או בסוג של ענבל אור.
אני גם לא יודע מי מ'הבעלים' כיום לא עומד מאחורי מילתו.
אני רק יודע שהקבוצה צריכה לחזור לאיזון, בכל המובנים. וחיים רמון צריך להיכנס לקלחת, ולעשות סדר.
אם צריך למכור את שכטר או דמארי כדי לחזור לאיזון - שיעשו זאת, ועל הדרך - שייפטרו גם מ'בעלים' שההתחייבויות שלהם כתובות על קרח. והכי חשוב - אל תסובבו אותנו בספינים ובתרגילי לובין / תאומים וכו'. פשוט הגידו לנו את האמת. תראו איזה יופי זה עובד בכדורסל.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
yos כתב:
אבל, לא כך צריך להתנהל, ואי אפשר תמיד להתחרות עם קבוצה שהכיס שלה כיום הוא עמוק פי שניים מהכיס שלנו. זה מתכון להתרסקות.
אני עוד לא תהיתי על קנקנו של עידו חג'ג', ואני לא מכיר מספיק כדי לדעת אם מדובר באיש רציני, או בסוג של ענבל אור.
אני רק יודע שהקבוצה צריכה לחזור לאיזון, בכל המובנים. וחיים רמון צריך להיכנס לקלחת, ולעשות סדר.
אם צריך למכור את שכטר או דמארי כדי לחזור לאיזון - שיעשו זאת, ועל הדרך - שייפטרו גם מ'בעלים' שההתחייבויות שלהם כתובות על קרח. והכי חשוב - אל תסובבו אותנו בספינים ובתרגילי לובין / תאומים וכו'. פשוט הגידו לנו את האמת. תראו איזה יופי זה עובד בכדורסל.

אם יש אנשים בהנהלת הקבוצה שהחליטו לשים ערבות השנה בשביל להביא את שכטר אז שהערבות הזאת תשאר.
מותר להם שנה הבאה לא לשים ערבות... ושאז ינהלו את שנה הבאה כאילו אין.
אתה לא יכול להגיד יש לכם 5 מליון ממני הנה הם בבקרה וכאשר רוצים להשתמש בהם להגיד "אה בעצם לא..." זה לא רציני,
ואם זה המצב (אני מאמין שלא ושזה רק ספינים בנסיון להכניס עוד כסף לקבוצה), אז טוב יעשו אם יוציאו את ה"שם" החוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
yos כתב:

אם יש אנשים בהנהלת הקבוצה שהחליטו לשים ערבות השנה בשביל להביא את שכטר אז שהערבות הזאת תשאר.
מותר להם שנה הבאה לא לשים ערבות... ושאז ינהלו את שנה הבאה כאילו אין.
אתה לא יכול להגיד יש לכם 5 מליון ממני הנה הם בבקרה וכאשר רוצים להשתמש בהם להגיד "אה בעצם לא..." זה לא רציני,
ואם זה המצב (אני מאמין שלא ושזה רק ספינים בנסיון להכניס עוד כסף לקבוצה), אז טוב יעשו אם יוציאו את ה"שם" החוצה.

אני לא בטוח שאלה רק אנשים שהפקידו כסף,אלא גם כאלה שהבטיחו שייתנו ועכשיו מתחמקים מלתת (זה מה שהבנתי מהתקשורת).
אם אלה אנשים שנתנו ורוצים את הכסף חזרה,אז שיילכו לחפש ויבינו שיש השלכות להתחייבויות שלהם,וזה בניגוד למישהו שאמר שייתן ולא נתן,ומול זה אתה לא יכול לעשות כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
אבל את הסרט של אנשים שהבטיחו ולא נתנו כבר מכרו לנו 5 פעמים בשנה וחצי האחרונות =)

מה גם שאם זה נכון אז זה היה כסף נוסף כי כל הקבוצה כבר עברה בבקרה, ולכן לא צריך למכור אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 18:50 
אין בי אפילו לא טיפת אופטימיות
נמאס לי שהמצב הוא כזה ואין שום דבר שאנחנו יכולים לעשות

ועכשיו יבוא החכם שיגיד "להגיע למגרש ולעודד"

סעמק עם כל הבעלים האלו, למה שפעם אחת לא יגיע אלינו מישהו נורמלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
להגיד על ״שחר״ גיס חמישי amirgk זו כבר היסחפות מטורפת.
לא חסרים כאלה שאפשר להדביק להם את הכינוי הזה בכיף (או לא בכזה כיף ושמחה.) וזו לא פעם ראשונה שאתה אומר ממקום מושבך דברים הזויים ומנותקים ומחפש את הקורבנות,האשמים והאויבים במקום הלא נכון.
ממש שחר גיס חמישי.
למה,כי הוא אומר דברים לא נעימים שרובם גם מבוססים ונכונים ויודע קצת הרבה יותר ממך מהיכרות עם אנשים?
הלוואי והבעיות שלנו בעתיד הקרוב והרחוק יסתכמו בעוד ״בוגד״ אחד או שניים שהבטיח שתמיד יהיה אדום בנשמה ויעבור למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
על מה אתם מדברים למכור את שכטר אני עוד שניה יוצא לשדה תעופה לקבל את פריירה, בודסקו, ליאור לוי וגל שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 19:15 
סומך כתב:
redrony כתב:
ראצ'ו, אני מעולם לא נכנס לאנשים לכיס ולא בא לאנשים שמוציאים כסף מהכיס שלהם שהם לא מוציאים מספיק.
הבעיה בהפועל כמו שערן חוזר וטוחן פה כבר שנה, היא לאו דווקא שאין בעלים עם כסף. הבעיה היא שאין בעלים.
חיים רמון, באמת כל הכבוד לו שהלך ועשה את המהלך של להוציא את הפועל מהידיים של טביב וכל הכבוד גם למי שעזר לו. אבל חיים רמון הוא לא בעלים של קבוצת כדורגל ולא הייתי נותן להוביל שום דבר שחשוב לי.
בהפועל אין איש של חזון שאתה מרגיש שאתה יכול ללכת אחריו, שיודע מה שהוא עושה, שאפשר לסמוך עליו. הכל מהיד לפה. ראייה תמידית של מטר קדימה.
"בנו על אירופה" - מת על התזה הזו. קבוצת כדורגל נורמלית עושה תוכנית ל-3-4 שנים קדימה. יש 12 מיליון שקל מהליגה האירופית? מצוין. נחלק אותם על 3 שנים, כל שנה יש 4 מיליון שקל מאירופה. שנה אחרי זה עלו שוב? מעולה! בשנה הזו יהיו 8 מיליון שקלים וכך גם בשנה הבאה.
בהפועל אין כזה דבר.
מה אתה מצפה מאוהדים פה בפורום, שלא יהיו בלחץ אחרי כל שמועה בטוקבק או בעיתון שהבעלים שלהם יוצא אחרי משחק ומפטיר לכל עבר "קטסטרופה". אין לו את הגרם שכל לשמור את זה לעצמו או לפחות לדאוג שזה לא יגיע לתקשורת.
כל הזמן אתה מרגיש שעושים לך טובה. רוצים את שכטר? שימו כסף. יקנו מנויים? תהיה קבוצה טובה. לא יקנו? לא תהיה.
אנשים ששמים שמתחייבים לשים כסף ועכשיו עושים אחורה פנה. כל אלה, כולל רמון, לא אנשים שהיית רוצה ללכת אחריהם. הם לא מנהיגים, הם לא מקצועיים. הם רוצים שיהיה טוב להפועל. יופי, גם אני רוצה.
זו הבעיה בהפועל, מי שמנהל אותה בלי קשר לכיס שלו. יכולות מקצועיות, מנטליות ומנהיגותיות נטו. בכל אלה, הם מקבלים נכשל גדול.

אבל אנחנו לא חולקים על הדברים. זה שהמצב הניהולי דפוק זה ברור, זה שיש כמה אנשים שיכולים לדבר בתור המועדון זה דפוק, זה שעכשיו כולם חכמים בדיעבד אבל לפני חודשיים אם איתי שכטר היה עובר למכבי היו שורפים את המועדון זה גם ברור. אבל זה המצב וזה מה יש עד שיבוא מישהו אחר, וכן - אני כמו כולם פה מצפה ממי שיצא בהצהרות שיקח אחריות, אבל אני בסך הכל טוען, ואני אחזור על זה שוב, שרוח הדברים פה בפורום לפני חודשיים הייתה הפוכה לגמרי ולהיות חכם בדיעבד, זו לא חוכמה גדולה. הרי אם איתי שכטר היה חותם במכבי לפני חודשיים כי "את הכסף של הליגה האירופית חילקו ל-3 שנים" אז גם כנראה לא היו 8,000 מנויים, ואז כנראה גם היה פחות כסף, ואז גם כנראה היו פחות שחקנים, וכולם פה הרי אמרו ש"איתי שכטר יכריע את הכף לשנים הקרובות בלה בלה בלה", אבל בסופו של דבר יש משכורות לשלם, ואני יודע איך זה להגיע למצב שאתה מגיע ל-10 לחודש ואין לך כסף בבנק לשלם, ואני מבין מה יקרה בהפועל בעוד כמה חודשים, ולבנות על זה שעידו חג'ג' שהשקיע חצי מיליון שקל עד היום ישים פי עשרה, זה מסביר בדיוק למה המצב שלנו כל כך בעייתי.
וכן - רמון לא יודע לנהל, ולובין ספינונר (למרות שמי שעמד על הרגליים האחוריות בנושא שכטר זה דווקא לובין כי הוא חי את הקהל ומבין בדיוק מה יקרה, ותאמינו לי שאני לא מי שילך ויגן על אמיר לובין, אבל לפעמים שווה להשתחרר מסטיגמות על אנשים), ואני מסכים שכדי שהפועל תל אביב תוכל להתקיים היא צריכה הנהלה שמסוגלת כל שנה להעמיד 15 מיליון שקל ערבויות ובמקרה הצורך גם לשלם אותן, אבל אין את זה כרגע, והשאלה מה אפשר לעשות ועם מה אפשר להסתדר כדי להוציא את המיטב (וגם לשלם משכורות בעוד חודשיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 19:17 
עזרא כתב:
להגיד על ״שחר״ גיס חמישי amirgk זו כבר היסחפות מטורפת.
לא חסרים כאלה שאפשר להדביק להם את הכינוי הזה בכיף (או לא בכזה כיף ושמחה.) וזו לא פעם ראשונה שאתה אומר ממקום מושבך דברים הזויים ומנותקים ומחפש את הקורבנות,האשמים והאויבים במקום הלא נכון.
ממש שחר גיס חמישי.
למה,כי הוא אומר דברים לא נעימים שרובם גם מבוססים ונכונים ויודע קצת הרבה יותר ממך מהיכרות עם אנשים?
הלוואי והבעיות שלנו בעתיד הקרוב והרחוק יסתכמו בעוד ״בוגד״ אחד או שניים שהבטיח שתמיד יהיה אדום בנשמה ויעבור למכבי.

כבר הפנמתי שיש בפורום חונטות שמקלקלקים פה שנים ביחד וחיים במעיין בועה עם סגנון דיבור משלהם וראות עולם מסויימת, אבל כשמגיעים אנשים עם דעה שונה וגישה יותר אופטימית הם "הזויים".
לא שחר ולא אתה יודעים יותר מכל אחד אחר פה בפורום, ואף פחות ואני לא ירחיב. אתם ניזונים משמועות במקרה הרע ומפרסומים של כתבים עם אינטרסים אפלים. הנקודה היא לא מי יותר צודק בינינו, או מי יותר חכם, הרי כולנו רוצים את טובת הקבוצה.
להגיד על אנשים שהם מנותקים בגלל שהם לא מסכימים להיכנס לפאניקה ולטרוף שכמה משתמשים פה מובילים, זו גניבת דעת.
זכותי וזכותם של משתמשים שהם לא בקליקה שלכם להביע את דעתנו. אני עוקב פה בפורום מאז הקמתו, בשנתיים האחרונות תרבות הדיון פה ירדה מהפסים, וחבל.
גיס חמישי מבחינתי זה אחד שמחפש להתסיס, ולחפש רעל בכל אפשרות שניתנת לו, ויש פה לא מעט משתמשים שרק מחכים להזדמנות כזו, זוהי דעתי וזכותך לחלוק עליי.
אני האחרון שמחפש קורבנות ואשמים, ואני באמת לא מחפש אוייבים, את זה יש לנו בשפע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 19:17 
ראצ'ו כתב:
סומך כתב:
redrony כתב:
בהפועל אין כזה דבר.

אבל אנחנו לא חולקים על הדברים. זה שהמצב הניהולי דפוק זה ברור, זה שיש כמה אנשים שיכולים לדבר בתור המועדון זה דפוק, זה שעכשיו כולם חכמים בדיעבד אבל לפני חודשיים אם איתי שכטר היה עובר למכבי היו שורפים את המועדון זה גם ברור. אבל זה המצב וזה מה יש עד שיבוא מישהו אחר, וכן - אני כמו כולם פה מצפה ממי שיצא בהצהרות שיקח אחריות, אבל אני בסך הכל טוען, ואני אחזור על זה שוב, שרוח הדברים פה בפורום לפני חודשיים הייתה הפוכה לגמרי ולהיות חכם בדיעבד, זו לא חוכמה גדולה. הרי אם איתי שכטר היה חותם במכבי לפני חודשיים כי "את הכסף של הליגה האירופית חילקו ל-3 שנים" אז גם כנראה לא היו 8,000 מנויים, ואז כנראה גם היה פחות כסף, ואז גם כנראה היו פחות שחקנים, וכולם פה הרי אמרו ש"איתי שכטר יכריע את הכף לשנים הקרובות בלה בלה בלה", אבל בסופו של דבר יש משכורות לשלם, ואני יודע איך זה להגיע למצב שאתה מגיע ל-10 לחודש ואין לך כסף בבנק לשלם, ואני מבין מה יקרה בהפועל בעוד כמה חודשים, ולבנות על זה שעידו חג'ג' שהשקיע חצי מיליון שקל עד היום ישים פי עשרה, זה מסביר בדיוק למה המצב שלנו כל כך בעייתי.
וכן - רמון לא יודע לנהל, ולובין ספינונר (למרות שמי שעמד על הרגליים האחוריות בנושא שכטר זה דווקא לובין כי הוא חי את הקהל ומבין בדיוק מה יקרה, ותאמינו לי שאני לא מי שילך ויגן על אמיר לובין, אבל לפעמים שווה להשתחרר מסטיגמות על אנשים), ואני מסכים שכדי שהפועל תל אביב תוכל להתקיים היא צריכה הנהלה שמסוגלת כל שנה להעמיד 15 מיליון שקל ערבויות ובמקרה הצורך גם לשלם אותן, אבל אין את זה כרגע, והשאלה מה אפשר לעשות ועם מה אפשר להסתדר כדי להוציא את המיטב (וגם לשלם משכורות בעוד חודשיים).

לא רוצה לזלזל,
אבל,
זה כל הסיפור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 19:26 
NARKOTIKA כתב:
ראצ'ו כתב:
סומך כתב:
redrony כתב:
בהפועל אין כזה דבר.

לא רוצה לזלזל,
אבל,
זה כל הסיפור?

זה מה שהוא השקיע בקנית האחוזים, אחר כך הוא שם ערבויות ולקח הלוואה ביחד עם עוד אנשים במועדון בכמה מיליונים ואין לי מושג מה החלוקה שם. ושוב - הפועל העמידה השנה תקציב של 43 מיליון שקל אחרי הכנסות בטוחות של 25-27 מיליון ועונה גרעונית וזה עדיין לא מובן מאליו ולא הייתי מזלזל בזה בכזו קלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 19:36 
בן אדם שמתחייב ואז חוזר בו הוא שקרן. אין לזה המשך, אין לזה אבל ואין כלום.

כן, אוהדים חשבו שהיה נכון "להמר" על אירופה. זה לא היה הימור, היו לכסף הזה ערבויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
מישהו דיבר קודם על כל המסיקות והצ׳קולים שיושבים ביציע וזה כסף שנזרק סתם: גם 100,000 דולר ברוטו על יגאל אנטבי זו התנהלות מאוד מאוד נכונה....
שים כל שחקן נוער במקומו והוא יותר טוב.
והגיע זמן באמת שיתן לכל המסיקות,צ׳קולים ופדידות לנסות להוכיח את עצמם אם האחרים לא מסוגלים.
ויש גם שון מלכה,ועדן שרם.
איזה מין דבר זה לעלות באופן קבוע בלי חלוץ מחליף? זה כל כך זעק לשמיים נגד סכנין להכניס לפחות מישהו כמו עדן שרם שהראה דברים יפים בפגרה וגם כבש 2 שערים אשתקד כשנכנס כמחליף.

*אני באמת משתדל לנסות לדבר מקצועית,למרות שמתחיל להיות ברור פה שאנחנו נופלים פה לבור כלכלי ללא תחתית וזה רק נהיה גרוע מרגע לרגע.
לפעמים כמאמר המשורר עדיף לא לדעת הכל,וזה נחלת רוב האופטימיים פה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו זאת בדיוק הבעייה. בנו מראש תקציב בגרעון של 20 מליון שקל.
במקום להיות "שקופים" כמו שביקשנו אנחנו ממשיכים לשקר את עצמינו.

אני בטוח שאם היו אומרים אנחנו בונים קבוצה על בסיס הכנסות בטוחות בלבד על מנת להבריא את המועדון לא היינו מוכרים פחות מנויים באופן משמעותי, אבל בטוח מפלס הלחץ היה יורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 19:53 
el dudernio כתב:

אני בטוח שאם היו אומרים אנחנו בונים קבוצה על בסיס הכנסות בטוחות בלבד על מנת להבריא את המועדון לא היינו מוכרים פחות מנויים באופן משמעותי, אבל בטוח מפלס הלחץ היה יורד.

ואני בטוח שאתה לא באמת מאמין לעצמך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 19:53 
el dudernio כתב:

ואני בטוח שאתה לא באמת מאמין לעצמך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
למרות שהבטחתי לעצמי לא להיגרר אחרי אשכולות ההיסטריה האלו, המציאות שראצ'ו מתאר היא בעייתית ולכן כל אחד יכול להגיב אחרת למציאות הזו.
אם אין כסף, שיבואו ויגידו אין כסף. אם חג'ג' עושה ראיון עם עירד צפריר דקה וחצי אחרי ההדחה מאירופה ומשדר שהכל בסדר ולא רק שלא משחררים שחקנים אלא גם מתכננים רכש בומבסטי, זה משהו שיוצר ציפיות. כשציפיות מתפוצצות לאנשים בפרצוף הם מגיבים בהתאם.
אם עכשיו שומעים מכל כיוון שאנשים ששמו ערבויות מנסים להתחמק מהמימוש שלהם אז מה לנו כי נלין על טביב ? חלק מהטענות המוצדקות שלנו כלפיו היו שהוא עשה הכל כדי לא להוציא מהכיס שלו כבעלים, מה זה שונה מהמצב עכשיו ?
אין לי בעיה ללכת לעונה פיננסית נטול יומרות כדי להבנות מחדש, אפילו שתיים כאלה אם צריך. היינו בשני הצדדים של הגלגל כל כך הרבה פעמים שזה לא מה שיזיז לי.
כן מזיז לי שמבטיחים הבטחות ולא מקיימים. כן מזיז לי שגוררים גופה במשך יותר משנה ולא עושים סטופ.
כן מזיז לי שמצפים שהקהל יספוג הכל. כן מזיז לי שהפכנו למועדון שחי מהיום למחר ומקבץ נדבות מכל מי שאפשר, ובגלל הכסף הזה נותנים לאנשים מסוימים לפתוח את הפה ולפגוע במועדון.
הכי מזיז לי שעושה רושם שחלק ממקבלי ההחלטות לא מבינים עד כמה המצב הזה דופק את כל המערכת שנקראת הפועל ת"א. אוהדים,הנהלה, צוות מקצועי ושחקנים. כולם במערבולת שלא נגמרת ושלא עושה רושם שתיגמר בקרוב.
המעט שאפשר לצפות זה שאנשים יעמדו במילה שלהם ובהתחייבויות שלהם.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 30 אוגוסט 2013, 19:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 19:56 
19 כתב:
בן אדם שמתחייב ואז חוזר בו הוא שקרן. אין לזה המשך, אין לזה אבל ואין כלום.

כן, אוהדים חשבו שהיה נכון "להמר" על אירופה. זה לא היה הימור, היו לכסף הזה ערבויות.

נראה לי שצריך לפרסם את השם/ות של מי שחזר מהתחייבות שלו.
בגלל אותו אחד או שניים אנחנו מתעצבנים גם על האחרים שכן עומדים במילה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 19:57 
el dudernio כתב:

הקהל של הפועל, כמו הרבה קהלי כדורגל אחרים, הוא גם קהל של שמות. איתי שכטר זה שם, לא יותר מזה לאור היכולת שלו בשנתיים וחצי האחרונות, והוא הובא גם כדי שיהיו עוד מנויים. אולי הבעיה העמוקה יותר היא ברצון שלנו כקהל להביא שמות למועדון על חשבון בנייה זהירה יותר של קבוצת כדורגל.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 19:58 
kobster כתב:
למרות שהבטחתי לעצמי לא להיגרר אחרי אשכולות ההיסטריה האלו, המציאות שראצ'ו מתאר היא בעייתית ולכן כל אחד יכול להגיב אחרת למציאות הזו.
אם אין כסף, שיבואו ויגידו אין כסף. אם חג'ג' עושה ראיון עם עירד צפריר דקה וחצי אחרי ההדחה מאירופה ומשדר שהכל בסדר ולא רק שלא משחררים שחקנים אלא גם מתכננים רכש בומבסטי, זה משהו שיוצר ציפיות. כשציפיות מתפוצצות לאנשים בפרצוף הם מגיבים בהתאם.
אם עכשיו שומעים מכל כיוון שאנשים ששמו ערבויות מנסים להתחמק מהמימוש שלהם אז מה לנו כי נלין על טביב ? חלק מהטענות המוצדקות שלנו כלפיו היו שהוא עשה הכל כדי לא להוציא מהכיס שלו כבעלים, מה זה שונה מהמצב עכשיו ?
אין לי בעיה ללכת לעונה פיננסית נטול יומרות כדי להבנות מחדש, אפילו שתיים כאלה אם צריך. היינו בשני הצדדים של הגלגל כל כך הרבה פעמים שזה לא מה שיזיז לי.
כן מזיז לי שמבטיחים הבטחות ולא מקיימים. כן מזיז לי שגוררים גופה במשך יותר משנה ולא עושים סטופ.
כן מזיז לי שמצפים שהקהל יספוג הכל. כן מזיז לי שהפכנו למועדון שחי מהיום למחר ומקבץ נדבות מכל מי שאפשר, ובגלל הכסף הזה נותנים לאנשים מסוימים לפתוח את הפה ולפגוע במועדון.
הכי מזיז לי שעושה רושם שחלק ממקבלי ההחלטות לא מבינים עד כמה המצב הזה דופק את כל המערכת שנקראת הפועל ת"א. אוהדים,הנהלה, צוות מקצועי ושחקנים. כולם במערבולת שלא נגמרת ושלא עושה רושם שתיגמר בקרוב.
המעט שאפשר לצפות זה שאנשים יעמדו במילה שלהם ובהתחייבויות שלהם.

מסכים עם כל מילה, חוץ מהמשפט ההזוי שהמצב לא שונה ממה שהיה עם טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 281 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: