תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 14:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 281 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 15:48 
ראצ'ו כתב:
עמי נאווי כתב:
ערן כתב:
אני, כאוהד הפועל שעשה חברת בעמותה וחידש אותה; וכאוהד הפועל שרכש מנוי עם תוספת מחיר - ותכפיל אותי בעוד כמה אלפים שעשו את אותו דבר - שמנו כסף ואף אחד לא חושב למשוך אותו בחזרה. אז שמר וייצמן/חג'ג'/צבאן/כץ (לא יודע מי מהם הוא זה שהתחרט כי לא מספרים לנו, סליחה עם מי שהשם שלו פה לשווא) יבלע את זה. אחרת אין למועדון הזה סיכוי. לא בעונה הזו אלא בכלל.

ערן צודק 100%.
זה ביזנס - הם לקחו הימור ונכשלו. הם ידעו היטב את הסיכויים והסיכונים מראש והלכו על זה. אחרת, אני לא מבין מה ההבדל בין כל הגבירים האלה לביני.
במילים אחרות, אם הייתי יודע שזו השקעה בלי סיכון (כמו שנראה שקורה עכשיו), הייתי ממשכן את הבית ושם כסף על הפועל.
עם 100% סיכויי החזר אין פה בכלל שאלה.

גם אם היית ממשכן את הבית לא היית מעמיד תקציב של 45 מיליון שקל וגם אם היית מוכר כליות לא היית מצליח להעמיד סכום של 35-38 מיליון שקל לעונה הקרובה, שזה מה שהצליחו להעמיד.
ושוב - כדי שהדיון הזה יהיה נכון וברור, אני חושב שמי שיצא בהצהרות חייב לקחת אחריות ומי שנמצא בראש המערכת צריך לעמוד במילה שלו. אבל אני רק טוען שיש פה צביעות גדולה מצד מי שאמר שבתחילת העונה צריך להמר על אירופה ועכשיו כשההימור נכשל מדברים אחרת לחלוטין, זה הכל.

דווקא לפי הפרסומים הפועל בלי כסף שאנשים שמו מהכיס מכניסה 30 מיליון... התקציב עומד על 45 מיליון בערך? החוזה של שכטר 15 מיליון? יענו בלי שכטר לא צריך פה בכל "משקיע", תקן אותי אם אני טועה.

ועוד משהו? מה זה "כשההימור נכשל..." בנאדם מהמהר על מה שיש לו ולא על מה שאין לו, אם אין לו שילך, קבוצה בינונית אפשר להעמיד לבד.

נערך לאחרונה על ידי פואד בתאריך 30 אוגוסט 2013, 16:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 30/8-31/8
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
אם במקום שכטר יביאו חלוץ, את פריירה ומגן שמאלי, תפאדל. הוא לא הראה שום הצדקה למעמד שלו בהפועל העונה, עד עכשיו.

אני בכלל לא נכנס איתך לקטע המקצועי - שלדעתי אתה טועה בו בענק ואין לי אפילו איך להתחיל משם - או להשלכות האחרות על המועדון מעסקה כזו. בוא נדבר רק על הנאיביות או על חוסר הבנת התמונה שמשתקפים בהודעה הזו: מישהו שם ערבויות בהפועל, ורוצה אותן בחזרה כיוון שעומדים לממש אותן בשל חוסר הכסף מאירופה. אתה חושב שימכרו את שכטר (או דמארי, לצורך העניין), יחזירו להוא את הסכום שלו ואז עוד יביאו שלושה שחקנים?

אם הקהל של הפועל יקבל מכירה של שכטר או דמארי תמורת כמה עצמות שיזרקו לו, הוא יותר מטומטם ממה שחשבתי. יותר מזה, זו תהיה צביעות ענקית לשתוק על דברים דומים לאלה שבגינם גורש - בצדק! - אלי טביב מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 15:55 
כל האנשים שתמכו בהפועל קיבלו פירסום בלי סוף על השקעה מינמאלית, אז באמת עכשיו כשצריך למממש את הערבויות שיעשו את זה.
שילמנו הרבה כסף על המנוי ועוד על העמותה. שחרור של שחקן בשלב הזה יהיה מבחינתי כשלון גדול של העמותה ושל רמון ואיבוד האמון בהם.
הגיע הזמן שנקבל את השקיפות שהבטיחו לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 15:58 
אלי טביב לא גורש מהפועל מסיבות דומות.
מה שכתבתי מבוסס על הדברים של צנציפר בווינט:
"רף המינימום המדובר הוא מיליון יורו (תמורת המעבר של שכטר) יחד עם דאבור, כשבמקרה כזה וויאם עמאשה וקשר פאנדורי, אריק פריירה, יחד עם מגן שמאלי, יצטרפו לקבוצה."
"הבעלים חיים רמון יחזור היום מחו"ל ועשוי לדון בסוגיית שכטר, כשעל כף המאזניים עומד מצד אחד חיסכון של 20 מיליון ש"ח (שכר לחמש שנים והכסף שיגיע ממכבי)".
מבחינה רגשית, ולדעתי גם מקצועית, דמארי הרבה יותר חשוב לי מאיתי שכטר, שחקן שנתן להפועל עונה וקצת והמשיך הלאה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 30 אוגוסט 2013, 16:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:00 
אם מוכרים את שכטר למכבי אני עם הפועל העונה גמרתי. לא יכול להיות שנושפל בצורה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
אנשים פה קצת נוטים לא להבין מה אומרת המילה "שקיפות".
אין פה שום קשר לשקיפות. יש פה בעיקר פגיעה אנושה וחציית קו אדום בכל מה שקשור לאמון של האוהדים בהנהלה.
הרי אם הפועל תיקח אליפות השנה או היתה מעפילה לשלבים מאוחרים בליגה האירופאית - זה לא שהפועל היתה מבקשת
רק להגיע לbreak even ואת כל הרווחים שלהם לגלגל לקהל בצורת הוזלה של מנויים לעונה הבאה או או אפילו רכישת שחקנים.
לצערנו קרה בדיוק המצב ההפוך, ועכשיו אנשים מתחילים לקבל רגים קרות. אם זה היה איזה ילד ששם את חסכונות הבר-מצווה שלו - מילא.
אבל מדובר באנשי עסקים שלבטח עשו עסקה כושלת אחת בחייהם. על כסף/תרומה אי אפשר להתחרט אחרי שההימור נלקח,
וחג'ג' / רמון / העמותה צריכים להבהיר זאת בבירור לכל הנוגעים בדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:02 
adomi כתב:
אם מוכרים את שכטר למכבי אני עם הפועל העונה גמרתי. לא יכול להיות שנושפל בצורה כזאת.

לקחו לאוהדים כסף כדי להביא את שכטר, בגלל זה ייקרו את המנויים, אם ימכרו אותו דבר ראשון שיחזירו את ההפרשים של הכסף ל-8000 מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:03 
לא רואה מצב ששכטר נמכר,נראה לכם באמת הגיוני אחריי שגייסו כספים מאוהדים,העלו את מחירי המנויים וכל הפסטיבל הזה שהיה סביבו ואחר כך למכור אותו?
אם יימכר מישהו זה אך ורק דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
ודמארי זה כן בסדר למכור? אתם באמת לא מבינים את העיקרון פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
adomi כתב:

אם שכטר ימכר יהיה פה בלאגן אטומי, אני לא חושב שיש למישהו ספק בזה בכלל, כולל להנהלה ולתורמים. זו חציית קו אדום ברורה מאוד.
ימררו להם את החיים כמו שאפילו לטביב לא עשו. זה, כנראה, סתם בלון ניסוי כדי להפעיל מנוף לחצים במקום אחר.

לגבי דמארי - זו שאלה מורכבת יותר. אני מתנגד נחרצות לשחרור שלו אבל לצערי לא כולם חושבים כמוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

העיקרון מובן, השאלה עד כמה יסבנו את הקהל בכלמיני חצאי אמיתות וקומבינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:05 
אולי מה שאנחנו צריכים לשאול את עצמנו זה למה אנחנו נכנסים לקרבות הכלכליים האלו מול מכבי מלכתחילה בשביל החתמה של שחקן אחד (נפלא ככל שיהיה).

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:06 
אני מתחייב לשים מיליארד יורו כל שנה, כל עוד לא ייגעו לי בהם אף פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
ערן כתב:
העיקרון מובן, השאלה עד כמה יסבנו את הקהל בכלמיני חצאי אמיתות וקומבינות.
כנראה שלא מובן בכלל, אם יש עוד כאלה שמחפשים ומוצאים סיבות מקצועיות למה דמארי זה כן בסדר למכור. הדחקה מוחלטת של המניע מאחורי עסקה כזו, הצדקה בדיעבד של הונאה בדיוק כמו עם שכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:08 
עמי נאווי כתב:
אנשים פה קצת נוטים לא להבין מה אומרת המילה "שקיפות".
אין פה שום קשר לשקיפות. יש פה בעיקר פגיעה אנושה וחציית קו אדום בכל מה שקשור לאמון של האוהדים בהנהלה.
הרי אם הפועל תיקח אליפות השנה או היתה מעפילה לשלבים מאוחרים בליגה האירופאית - זה לא שהפועל היתה מבקשת
רק להגיע לbreak even ואת כל הרווחים שלהם לגלגל לקהל בצורת הוזלה של מנויים לעונה הבאה או או אפילו רכישת שחקנים.
לצערנו קרה בדיוק המצב ההפוך, ועכשיו אנשים מתחילים לקבל רגים קרות. אם זה היה איזה ילד ששם את חסכונות הבר-מצווה שלו - מילא.
אבל מדובר באנשי עסקים שלבטח עשו עסקה כושלת אחת בחייהם. על כסף/תרומה אי אפשר להתחרט אחרי שההימור נלקח,
וחג'ג' / רמון / העמותה צריכים להבהיר זאת בבירור לכל הנוגעים בדבר.

יש פה קשר גדול לשקיפות.
לאף אחד לא ברור מה התקציב, איך הוא מתחלק ומאיפה המקורות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
רגע, אז בעונות שרכשתי מנוי והפועל העמידו קבוצה בינונית מותר לי לבקש את הכסף חזרה?

או בקיצור, כל מילה של ערן באשכול הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:22 
ראצ'ו, אני מעולם לא נכנס לאנשים לכיס ולא בא לאנשים שמוציאים כסף מהכיס שלהם שהם לא מוציאים מספיק.
הבעיה בהפועל כמו שערן חוזר וטוחן פה כבר שנה, היא לאו דווקא שאין בעלים עם כסף. הבעיה היא שאין בעלים.
חיים רמון, באמת כל הכבוד לו שהלך ועשה את המהלך של להוציא את הפועל מהידיים של טביב וכל הכבוד גם למי שעזר לו. אבל חיים רמון הוא לא בעלים של קבוצת כדורגל ולא הייתי נותן להוביל שום דבר שחשוב לי.
בהפועל אין איש של חזון שאתה מרגיש שאתה יכול ללכת אחריו, שיודע מה שהוא עושה, שאפשר לסמוך עליו. הכל מהיד לפה. ראייה תמידית של מטר קדימה.
"בנו על אירופה" - מת על התזה הזו. קבוצת כדורגל נורמלית עושה תוכנית ל-3-4 שנים קדימה. יש 12 מיליון שקל מהליגה האירופית? מצוין. נחלק אותם על 3 שנים, כל שנה יש 4 מיליון שקל מאירופה. שנה אחרי זה עלו שוב? מעולה! בשנה הזו יהיו 8 מיליון שקלים וכך גם בשנה הבאה.
בהפועל אין כזה דבר.
מה אתה מצפה מאוהדים פה בפורום, שלא יהיו בלחץ אחרי כל שמועה בטוקבק או בעיתון שהבעלים שלהם יוצא אחרי משחק ומפטיר לכל עבר "קטסטרופה". אין לו את הגרם שכל לשמור את זה לעצמו או לפחות לדאוג שזה לא יגיע לתקשורת.
כל הזמן אתה מרגיש שעושים לך טובה. רוצים את שכטר? שימו כסף. יקנו מנויים? תהיה קבוצה טובה. לא יקנו? לא תהיה.
אנשים ששמים שמתחייבים לשים כסף ועכשיו עושים אחורה פנה. כל אלה, כולל רמון, לא אנשים שהיית רוצה ללכת אחריהם. הם לא מנהיגים, הם לא מקצועיים. הם רוצים שיהיה טוב להפועל. יופי, גם אני רוצה.
זו הבעיה בהפועל, מי שמנהל אותה בלי קשר לכיס שלו. יכולות מקצועיות, מנטליות ומנהיגותיות נטו. בכל אלה, הם מקבלים נכשל גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:27 
כל מילה של ערן בסלע :ROSE:
מכירת שכטר זאת יריקה בפרצוף של הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 30/8-31/8
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:31 
עומר מ. כתב:
לירון האדום כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 30/8-31/8
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:32 
לירון האדום כתב:

גם של דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לירון האדום כתב:

גם של דמארי.

חד משמעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
redblood כתב:
19 כתב:
לירון האדום כתב:

גם של דמארי.

חד משמעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:49 
19 כתב:
לירון האדום כתב:

גם של דמארי.

מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:54 
amirgk כתב:
ערן כתב:
אתה מציג את זה כאילו אוהדי הפועל שכנעו את ראשי המועדון החסכנים והמסכנים "להמר על אירופה". חרטא. המערכת כולה בנתה על אירופה כמו כל שנה. אם כבר, אז מי שהזהיר שלא לעולם חוסן ושפעם אחת ניפול מאירופה ונתרסק כלכלית אז כדאי שאנשים יתחילו להביא כסף אמיתי מהבית זה אוהדים כאן.

אין "אוהדי הפועל" "מערכת" "הנהלה", כל מי שקשור להפועל הוא גם אוהד, וכל מי ששם כסף עשה זאת מתוך אהבה ורצון שתהיה קבוצה חזקה כדי ש"לאוהדים" תהיה גאווה. אני מאמין שמי ששם את כספו גם האמין שהפועל תעלה לשלב הבתים, כמו בשנים עברו, אבל כנראה שלא רק בכדורגל הפסדנו את העלייה, אלא גם בלחץ האדיר של כל המערכת, גם על השחקנים, שבלי אירופה זה "קטסטרופה", והתוצאה זה פיק ברכיים אדיר בבלומפילד נגד פאנדורי, ואל תדברו איתי על חיבור. אני מאלה שמאמינים שצריך להילחם עד סוף העונה, ולא לשחרר אף שחקן, למרות הכאב של חלק מאותם אוהדים ששמו ערבות יחויבו לפרוע אותה. בעונה הבאה, אפילו אם נהיה במוקדמות הליגה האירופית, צריך לבנות קבוצה בשפיות כלכלית, לא יזיק אם עונה אחת תהיה פיננסית, לו רק כדי שמחול השדים הבלתי ניתן לשליטה ייפסק.

ושוב מילה טובה לעידו חג'ג', שמוכיח שמאחורי ערבויות צריך לעמוד בכבוד. :ROSE:

יופי, עוד גיבוב של שטויות.
אפילו סטייקים היו מתביישים להתהפך כל כך הרבה פעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
19 כתב:
לירון האדום כתב:

גם של דמארי.

מסכים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 16:59 
redblood כתב:
19 כתב:
לירון האדום כתב:

גם של דמארי.

חד משמעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 17:00 
חוכמה קטנה? אז שיעזבו את הבעלות ויקחו איתם את הרכילות ועל הדרך שיפרדו מהצעצוע, להלוות מלאן גם האוהדים יכולים, פשוט גנבת דעת עלובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 17:13 
יובל כתב:
redblood כתב:
19 כתב:
לירון האדום כתב:

גם של דמארי.

חד משמעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2013, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
אני אהיה אסיר תודה לנצח לחיים רמון על שחילץ אותנו מזרועות טביב, אבל חיים רמון כנראה לא טוב בניהול (למרות שאת כל מה שאני כותב מכאן ואילך, גם הוא אמר, ולא פעם אחת).
קבוצה היא גוף כלכלי. וכמו כל גוף, הוא צריך להתקיים על סמך אומדן זהיר של הכנסות.
ברכישה של שכטר, המועדון נמתח להתחייבויות שהן מעבר להכנסות שלו.
בדיעבד, כנראה שהיה זה צעד לא אחראי, שהוזן מהרצון להתמודד מול מכבי, ולא לוותר לה על 'אחד משלנו'.
אבל, לא כך צריך להתנהל, ואי אפשר תמיד להתחרות עם קבוצה שהכיס שלה כיום הוא עמוק פי שניים מהכיס שלנו. זה מתכון להתרסקות.
אני עוד לא תהיתי על קנקנו של עידו חג'ג', ואני לא מכיר מספיק כדי לדעת אם מדובר באיש רציני, או בסוג של ענבל אור.
אני גם לא יודע מי מ'הבעלים' כיום לא עומד מאחורי מילתו.
אני רק יודע שהקבוצה צריכה לחזור לאיזון, בכל המובנים. וחיים רמון צריך להיכנס לקלחת, ולעשות סדר.
אם צריך למכור את שכטר או דמארי כדי לחזור לאיזון - שיעשו זאת, ועל הדרך - שייפטרו גם מ'בעלים' שההתחייבויות שלהם כתובות על קרח.
והכי חשוב - אל תסובבו אותנו בספינים ובתרגילי לובין / תאומים וכו'. פשוט הגידו לנו את האמת. תראו איזה יופי זה עובד בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 281 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: