תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 14:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 331 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 29/8/2013
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
Charlie כתב:
הסלע האדום כתב:
הפועל צריכה ליזום את העברת דמארי לחיפה.
מהלך שירגיע את המערכת מבחינה כספית מבלי להחליש את הקבוצה מבחינה מקצועית.
(+ימנע העברת שכטר/דמארי למכבי).

אני איתך. טרייד כמו שדובר עליו בימים האחרונים יהיה מצויין להפועל - גם תקבל חלוץ 9 מובהק במקומו, גם תקבל מגן שמאלי העדיף על הרוש או ליאור לוי, וגם תקבל כסף שאיתו תוכל להביא את פריירה מבלי לחרוג לגמרי מהתקציב - לאחר שכבר נכנסנו לבור תקציבי בשל ההדחה מאירופה.

וגם את מסי וניימאר והסגל ייסגר עד סוף השבוע.

נו באמת...

קודם כל הסגל ייסגר בקרוב, פשוט כי חלון ההעברות עומד להיסגר....

ומי דיבר על משהו הזוי? אני מתבסס על ידיעות שחוזרות כל כמה ימים על רצונה של חיפה (ואולי גם של גורמים בהנהלת הפועל) לבצע טרייד עם חיפה בו דמארי יעבור לשם, ואנחנו נקבל את עמאשה, שחקן נוסף (למשל שיימן או סולליך) וכסף. לא משהו מופרך. מהלך כזה יכול לסגור להפועל את כל הפינות מבלי שתיחלש מקצועית. להפך.
עם זאת, לדאבוני רב"ש רואה דברים אחרת ואני מקווה שהוא לא יתחרט על כך בשלהי דצמבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 08:57 
Charlie כתב:
שחר כתב:
Charlie כתב:
הסלע האדום כתב:

אני איתך. טרייד כמו שדובר עליו בימים האחרונים יהיה מצויין להפועל - גם תקבל חלוץ 9 מובהק במקומו, גם תקבל מגן שמאלי העדיף על הרוש או ליאור לוי, וגם תקבל כסף שאיתו תוכל להביא את פריירה מבלי לחרוג לגמרי מהתקציב - לאחר שכבר נכנסנו לבור תקציבי בשל ההדחה מאירופה.

נו באמת...

ומי דיבר על משהו הזוי? אני מתבסס על ידיעות שחוזרות כל כמה ימים על רצונה של חיפה (ואולי גם של גורמים בהנהלת הפועל) לבצע טרייד עם חיפה בו דמארי יעבור לשם, ואנחנו נקבל את עמאשה, שחקן נוסף (למשל שיימן או סולליך) וכסף. לא משהו מופרך. מהלך כזה יכול לסגור להפועל את כל הפינות מבלי שתיחלש מקצועית. להפך.
עם זאת, לדאבוני רב"ש רואה דברים אחרת ואני מקווה שהוא לא יתחרט על כך בשלהי דצמבר...

עזוב את הפרסומים בצד, אני מזכיר לך שבמקרה של דמארי אתה מקבל חמישים אחוז מהמכירה ואל תשכח שבכל מו"מ מול שחר אנחנו יוצאים בשן ועין, מה עוד שבימים האלה אם אתה מגיע בכלל לדיונים כאלה זה מנקודת חולשה גדולה מאוד, כשאתה נואש לכסף ולחיפה יש סגל אין סופי ולא מעט הצעות על שחקנים שלהם. פריירה? אתה חושב שאחרי שימכרו את חצי דמארי ועוד נקבל את עמאשה ושיימן יישאר לך עודף של יותר מחצי מיליון אירו? לא רואה איך מביאים את פריירה בלי למכור את שכטר ולמען האמת, אני ממש לא בטוח שרב"ש בכלל רוצה אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
שחר,
אם מעריכים את דמארי ב-1.5-2 מיליון יורו וחצי מזה של הפועל, יש לך ביד קרוב למיליון יורו. אתה צודק, לחיפה יש סגל אינסופי וזו בדיוק נקודת החולשה שלהם. הם רוצים להיפטר מהחלוץ לא פחות ממה שאתה רוצה אותו. אם היית רוצה רק לרכוש אותו, אני מניח שתמורת כמה מאות אלפי דולרים בודדים היית עושה זאת. כלומר נשאר די והותר "עודף" להביא שחקן לא יקר במיוחד כמו שיימן (ככלות הכל, הוא רק מגן מחליף שם). גם אחרי שני אלה, לא אתפלא אם יישארו כמה לירות בצד, אותו סכום שע"פ הפרסומים מהווה את הפער בין ההצעה של הפועל לדרישה של פאנדורי.

כמובן שאני מתבסס רק על הפרסומים שכן אני לא חבר הנהלה ואין לי מושג ירוק מה נכון ומה לא.

את שכטר לא ימכרו. לפחות לא העונה.

אם רב"ש לא רוצה את פריירה זה כבר משהו אחר. לא פורסם שהוא הטיל וטו על זה אבל מנגד לא הכל מפורסם וממילא לא כל המפורסם נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 09:45 
שחר כתב:
Charlie כתב:
שחר כתב:
Charlie כתב:
הסלע האדום כתב:

נו באמת...

עזוב את הפרסומים בצד, אני מזכיר לך שבמקרה של דמארי אתה מקבל חמישים אחוז מהמכירה ואל תשכח שבכל מו"מ מול שחר אנחנו יוצאים בשן ועין, מה עוד שבימים האלה אם אתה מגיע בכלל לדיונים כאלה זה מנקודת חולשה גדולה מאוד, כשאתה נואש לכסף ולחיפה יש סגל אין סופי ולא מעט הצעות על שחקנים שלהם. פריירה? אתה חושב שאחרי שימכרו את חצי דמארי ועוד נקבל את עמאשה ושיימן יישאר לך עודף של יותר מחצי מיליון אירו? לא רואה איך מביאים את פריירה בלי למכור את שכטר ולמען האמת, אני ממש לא בטוח שרב"ש בכלל רוצה אותו.

יש הצעה רשמית על חצי מיליום יורו. זו לא שמועה, זאת הצעה רשמית.
אתה באמת חושב שזה כסף שיגיע ממכירת שכטר? ברצינות?

אתה מאבד היגיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
לשחרר את החלוץ הכי טוב בארץ, בטח שהכי טוב בקבוצה מבלי להחליש את הקבוצה מקצועית?
חוץ מזה, שהבעיה היא לא נקודתית. מקסימום זה עוד פלסטר בדרך לאיבוד הכרה.

מה בדיוק עושה אותו הכי טוב בארץ?
ההחמצות שלו ברומניה שיכלו לגמור את הסיפור?
ההחמצה המזעזעת שלו מול סכנין?
או העובדה שהוא כבוי, ללא חשק ומסורבל במשחק שלו?

אפילו הלוזונים יודעים שעומר דמארי הוא חרא מוצר, וחוץ ממכבי ת"א ומכבי חיפה, שתי קבוצות שזוללות שחקנים בתחרות מטופשת, אף קבוצה בעולם לא תשלם עליו את הסכומים שהפועל/לוזון רוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 10:33 
גם אני חושב שהוא כבר ממש רחוק מלהיות הכי טוב בארץ.
אוהבים אותו פה (וקצת בצדק) אבל מגזימים לגמרי ביכולות שלו ונתנים לו חסד על סמך יכולות עבר.

הפכו אותו פה לחלוץ 9 שמקבל כדורים מהרחבה ושם גולים, למרות שהאמת היא שהוא מחמיץ לא מעט, והוא בא בכלל על תקן חלוץ שיודע לעבור וליצור מצבים. הבעיטה שלו מאוד לא מרשימה. השנה הוא כבר קיבל 3 כדורים מצויינים מדגני לרגל, באמצע הרחבה, וכל מה שיצא לו זה דרד'לה. בעיטה אדישה משחקן אדיש. לא הייתה לי בעיה גם עם היכולת הנוכחית אם הוא היה משקיע קצת יותר. הוא קצת רכרוכי ומספיק לראות 5 דקות של לחץ על בלמים מצד עדן שרם כדי להבין את ההבדל. הוא אף פעם לא זוכה בכדור גובה או בקרב פיזי.

ועם כל זה, שחקן טוב. אבל לא הכי טוב בארץ, ובטח שלא בלתי ניתן להחלפה כמו שמציירים את זה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 10:38 
לדעתי האישית דמארי אוברייטד מהגדולים שהיו פה.
אשמח מאוד לעסקת טרייד של סולליך ועמאשה + כסף שיסגור את פררה. זה חלום מבחינתי וייחזק אותנו משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 10:44 
גם אני תומך במכירת דמארי
אבל הסיבה המרכזית שלי היא לשים סוף לכל העסקים המשותפים וההזויים עם לוזון .
בוא נודה על האמת, הלוזונים לא יוותרו על מה שמגיע להם מדמארי ,בדומה לבן חיים, הם לא יישבו ויחכו עד שהחוזה שלו יסתיים ומידי חודש נמשיך לראות כותרות על מעבר שלו .
זה לא בריא לא לשחקן ובטח שלא להפועל . צריך לסיים עם זה ועכשיו זה זמן מצוין כי גם ככה הסגל צריך שינוי .
כל זה בנוסף ליכולת הדלה שלו שנה שעברה (ולא נראה שהשנה הוא השתפר עם כל הכבוד לזה שהוא בועט אחלה פנדלים).
הבעיה היא שכמו שצוין פה הפועל לא מומחית בניהול מו"מ . קנינו חצי כרטיס שלו במיליון וחצי יורו והדרישה צריכה להיות בהתאם . אי אפשר למכור אותו במחיר הפסד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
Red&White כתב:
לדעתי האישית דמארי אוברייטד מהגדולים שהיו פה.
אשמח מאוד לעסקת טרייד של סולליך ועמאשה + כסף שיסגור את פררה. זה חלום מבחינתי וייחזק אותנו משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 10:46 
אין שום סיבה אמיתית למכור את דמארי
viewtopic.php?f=4&t=100007

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
כבוי, מחמיצן, אוברייטד.
ועדיין בפתיחת עונה כל כך הססנית של הפועל הוא עם 5 גולים ב-5 משחקים.
אפשר לחשוב, שאם אנחנו מוותרים עליו, יש לנו תחליף הולם בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 11:00 
kruvi1 כתב:
כבוי, מחמיצן, אוברייטד.

סבבה. רוצה להמר שהססטיטיקה תלך ותרד?
אז יצא לו לתת ב2 המשחקים הראשונים 4 גולים.
מאז הוא שם פנדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
kruvi1 כתב:
כבוי, מחמיצן, אוברייטד.

מאז הוא שם פנדל.

לא נראה לי שקשה לנחש שהוא לא יישאר עם סטטיסטיקה של גול למשחק. אני לא מכיר הרבה חלוצים עם סטטיסטיקה כזו.
אבל הנקודה היא, שהוא סקורר, ויהיה בוודאות בורג חשוב בקבוצה כשהיא תתחיל לרוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 11:21 
NARKOTIKA כתב:
kruvi1 כתב:
כבוי, מחמיצן, אוברייטד.

מאז הוא שם פנדל.

אתם לא נורמאלים! לדמארי לא הייתה עונה אחת שקטה בהפועל עם קבוצה יציבה וקישור סביר פלוס. הוא שחקן של 20-25 שערים בקבוצה כמו חיפה.
אני זוכר את המשפטים כמו "זהבי לא אבידה גדולה" "נאתכו זה פלופ, טוב שקיבלנו עליו כסף עכשיו" "טל בן חיים שחקן טיפש ואוברייטד"
הפאניקה לא במועדון, היא רק פה בפורום בחסות משתמשים כמו עזרא "שכטר לעולם לא יהיה בהפועל, רמון אמר" ו "וורמוט גמר את הקריירה, מסתירים את זה מאיתנו"
לכל קבוצה יש את הבעיות שלה, רק שאצלנו הכל מנופח, מתובל, ויוצא מפרופורציה. תירגעו, כולה מחזור ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 11:22 
למה לא לשחרר?
1. חלוץ טוב, לא הכי טוב בארץ
2. ילד טוב, שנה שעברה היה אחד מנקודות האור היחידות בחדר ההלבשה
3. יחזק יריבות לצמרת

למה לשחרר?
1. לא בשיא - כבר תקופה ארוכה שרוב השערים מפנדלים
2. לוזונים
3. אפשר לקבל אחלה טרייד
4. לא משלים את שכטר
5. לדעתי יש שם בעיה מנטאלית חמורה - כנראה שבקבוצה אחרת יוציאו ממנו יותר, אבל בהפועל הוא כנראה לא יצליח כבר לצאת מהלופ

דעתי:
למרות שאני אוהב אותו והוא אחד היחידים שהבנתי ששנה שעברה היו חיוביים ו"ילדים טובים" בחדר ההלבשה המקולקל
צריך לשחרר ולהתקדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 11:36 
ממש לא לשחרר את דמארי!

יש לנו בעיה קשה בקישור. אין כרגע שחקן יצירתי , ועוד כמה משחקים כמו נגד סכנין וגם שכטר יתחיל להתייאש כמו דמארי שנלאץ להגיע לחצי בשביל לקבל כדורים.
דמארי ושכטר הם שחקנים שיכולים לשים גול נגד כל קבוצה בליגה בכל משחק. רק שהקישור שלנו מבולגן ותוקע את המשחק אז גם החלוצים לא מקבלים כדורים איפה שהם צריכים לקבל.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
במקום להעביר את דמארי לחיפה הייתי מעדיף להעביר חלק מהאוהדים שלנו שיהיו אוהדי חיפה.
יש פה כמה התבטאויות על דמארי שכבר עברו את רמת הגועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 11:51 
shaharot כתב:
ממש לא לשחרר את דמארי!

יש לנו בעיה קשה בקישור. אין כרגע שחקן יצירתי , ועוד כמה משחקים כמו נגד סכנין וגם שכטר יתחיל להתייאש כמו דמארי שנלאץ להגיע לחצי בשביל לקבל כדורים.
דמארי ושכטר הם שחקנים שיכולים לשים גול נגד כל קבוצה בליגה בכל משחק. רק שהקישור שלנו מבולגן ותוקע את המשחק אז גם החלוצים לא מקבלים כדורים איפה שהם צריכים לקבל.

לא לא אתה לא מבין דמארי הוא אוברייטד ללוץ שמסוגל להבקיע רק בפנדל
עם עמאשה, סולליך או כל שחקן שקר כלשהו אחר שאין לו מקום ביציע של חיפה כל המשחק של הפועל ישתלרר ונתחיל להבקיע בצרורות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
shaharot כתב:
ממש לא לשחרר את דמארי!

עם עמאשה, סולליך או כל שחקן שקר כלשהו אחר שאין לו מקום ביציע של חיפה כל המשחק של הפועל ישתלרר ונתחיל להבקיע בצרורות
וזאת השורה התחתונה.
רק אידיוט יוותר על שחקן הרכב מוביל בשביל שני שחקנים שלא נכנסים לסגל של קבוצה אחרת שבאותה רמת תקציב.
רוצים שחקן הרכב מוביל? תנו שחקן הרכב מוביל.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 12:06 
amirgk כתב:
NARKOTIKA כתב:
kruvi1 כתב:
כבוי, מחמיצן, אוברייטד.

מאז הוא שם פנדל.

אתם לא נורמאלים! לדמארי לא הייתה עונה אחת שקטה בהפועל עם קבוצה יציבה וקישור סביר פלוס. הוא שחקן של 20-25 שערים בקבוצה כמו חיפה.
אני זוכר את המשפטים כמו "זהבי לא אבידה גדולה" "נאתכו זה פלופ, טוב שקיבלנו עליו כסף עכשיו" "טל בן חיים שחקן טיפש ואוברייטד"
הפאניקה לא במועדון, היא רק פה בפורום בחסות משתמשים כמו עזרא "שכטר לעולם לא יהיה בהפועל, רמון אמר" ו "וורמוט גמר את הקריירה, מסתירים את זה מאיתנו"
לכל קבוצה יש את הבעיות שלה, רק שאצלנו הכל מנופח, מתובל, ויוצא מפרופורציה. תירגעו, כולה מחזור ראשון .

:ROSE:
יפה,אתה משתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 12:11 
amirgk כתב:
NARKOTIKA כתב:
kruvi1 כתב:
כבוי, מחמיצן, אוברייטד.

מאז הוא שם פנדל.

לכל קבוצה יש את הבעיות שלה, רק שאצלנו הכל מנופח, מתובל, ויוצא מפרופורציה. תירגעו, כולה מחזור ראשון.

מסכים עם הכל אבל לדעתי יש פאניקה גם במועדון השחקנים ניראים מאוד לחוצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 12:11 
kobster כתב:
במקום להעביר את דמארי לחיפה הייתי מעדיף להעביר חלק מהאוהדים שלנו שיהיו אוהדי חיפה.
יש פה כמה התבטאויות על דמארי שכבר עברו את רמת הגועל נפש.

:ROSE:
אחר כך מתפלאים למה כל כך קל לשחקנים לעבור קבוצה.
שחקני כדורגל בארץ זה ממש "הכושי שעשה את שלו,עכשיו הכושי יכול כבר ללכת!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 12:32 
הטירוף שאוחז פה אנשים יצא מכל פרופורציה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
shaharot כתב:
ממש לא לשחרר את דמארי!

אה, כי הקריטריון שקובע זה "מה טוב לחיפה". כי לא עברו שם עשרות שחקנים שלא קיבלו הזדמנות אמיתית רק בגלל סגל רחב ללא כל פרופורציה.
"הם צריכים שיתנו להם כדורים לגולים", דמארי לא קיבל כדור לגול מול סכנין ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 13:07 
האדס כתב:
אבי כתב:
shaharot כתב:
ממש לא לשחרר את דמארי!

אה, כי הקריטריון שקובע זה "מה טוב לחיפה". כי לא עברו שם עשרות שחקנים שלא קיבלו הזדמנות אמיתית רק בגלל סגל רחב ללא כל פרופורציה.
"הם צריכים שיתנו להם כדורים לגולים", דמארי לא קיבל כדור לגול מול סכנין ?

הקריטריון שקובע זה רק מה טוב להפועל
אין לי בעיה שימכרו או יחליפו את דמארי בשחקנים אחרים
רק כל מה שדובר עד עכשיו זה זבל של חיפה שלא יעזור לנו בכלום ולא יפתור שום בעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 13:09 
גם דגני היה זבל של חיפה
גם ברדה
קלשנקו
באדיר

להמשיך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
גם דגני היה זבל של חיפה
גם ברדה
קלשנקו
באדיר

להמשיך?

אני מסכים, אבל האמת היא שאם אנחנו עושים טרייד עם חיפה אנחנו חייבים להביא בטרייד שחקן שאנחנו לא יכולים לרכוש מהם בפרוטות בלי הטרייד הזה, וכזה שבאמת ישדרג אותנו כמו שדמארי אמור לשדרג אותם - טוואטחה למשל, זה שחקן שראוי להכנס לטרייד שכזה (ודמארי בכיר ממנו, ולכן גם מגיע לנו סכום כסף נוסף על כך). הנטייה הראשונה שלי לכותרות הייתה לומר שצריך ללכת על זה בכל הכוח, אני מחזיק מעמאשה וסולליך, אבל את עמאשה למשל אני חושב שאפשר לקנות גם ב- 200-300 אלף שקל, חיפה מתה להפטר מהחוזה שלו ומהרינונים (המוצדקים) שלו לתקשורת.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 13:28 
בינתיים הם דרשו על עמאשה מיליון שקל. אבל מסכים עם הכיוון.
על טוואטחה הם לא יוותרו.

תקראו לי משוגע אבל הייתי מנסה טרייד אבוחצירא- דמארי. למרות שזה נראה קלוש.
סולליך בכל מקרה צריך להיות בפנים.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 29 אוגוסט 2013, 13:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 13:36 
NARKOTIKA כתב:
גם דגני היה זבל של חיפה
גם ברדה
קלשנקו
באדיר

להמשיך?

באדיר קלשנקו וברדה היו זבל של חיפה? טוב לדעת
ולא יודע למה החלטת כבר שדגני הוא איזה עילוי

עמאשה הוא זבל של חיפה
שיימן הוא זבל של חיפה
סולליך הוא אולי היחיד עם פוטנציאל אישית אני לא מחזיק ממנו

וגם אם לא והם שחקנים מצויינים זה עדיין טרייד שייתן לנו כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2013, 13:39 
ברדה היה בדיוק במצב של עמאשה, מה ההבדל?

לגבי קלשנקו ובאדיר, אתם חושב שאם שחר היה רוצה אותם הם היו מגיעים, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 331 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: