חברות התרופות עובדות על העולם עוד פעם...והפעם בשיתוף ממשלת ישראל ומשרד "הבריאות" רוצים להנציח את המחלה שנקראת פוליו,כדי לזכות ברווחים כלכליים עצומים.... האמת שקשה לצאת נגדם בדרך כלל יש להם טענות חזקות והפחדות כגון אם לא תחוסן זה עלול לפגוע לך במוח וכל מיני עניינים כאלה.
אין פוליו בישראל,כל הפוליו התפרץ רק לאנשים שחיסנו אותם,לחברות התרופות יש אינטרס שיהיו אנשים חולים כרונית זה הכסף הכי טוב שלהם..... תבדקו מי זאת החברה שמייצרת את החיסונים האלה?
(מביא קטע קטן מטור ארוך שראיתי בפייסבוק)
אתה לפעמים גם ממש בודק עובדות, שוקל דברים בעצמך, מסיק מסקנות הגיוניות?
אתה בחברה טובה:
_________________ זיטו אוגבונה לעולם ועד! "למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין
יש לי שאלה שאני לא מצליח למצוא אליה את התשובה באינטרנט הבן שלי בן שנה וחצי, חוסן במומת, והיום גם במוחלש. כמה זמן אחרי החיסון הוא עדיין יכול להיות נשא של הנגיף? בעוד חודש וקצת יוולד הבן השני, ופתאום חשבתי שזה משהו שהייתי צריך לבדוק קודם..
_________________ את הסמל הרקום בתמונה שלי, אני הכנתי. שש הגיע.. גיורא בא.. מש"ח..
יש לי שאלה שאני לא מצליח למצוא אליה את התשובה באינטרנט הבן שלי בן שנה וחצי, חוסן במומת, והיום גם במוחלש. כמה זמן אחרי החיסון הוא עדיין יכול להיות נשא של הנגיף? בעוד חודש וקצת יוולד הבן השני, ופתאום חשבתי שזה משהו שהייתי צריך לבדוק קודם..
בהמשך לשאלה שלך, ילד שנולד מסיים עם 2 מנות חיסון רק בגיל 4 חודשים. האם בתקופה הזו מערכת החיסון שלו טובה (בעזרת הנוגדנים של האם) או חלשה מכיוון שעוד לא קיבל 2 מנות חיסון מומת?
_________________ "עד שעה מאוחרת בלילה נשמע בחוצות תל אביב קול רינה ושירה "לנו הגביע" "אולם הפועל ע"ש אריק איינשטיין"!!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה