שער 7 הוא אדום כתב:
עזרא כתב:
oMeR1 כתב:
למה איתי לא יכול להצהיר? מה קרה?
זה הדבר הכי מתבקש ממנו אחרי כל מה שעשו בשבילו. האמת, לא ברור.
זה מה שמעניין אותך כרגע?
יש כמה גורמים שמחזיקים באחוזים בודדים,הבטיחו לכסות את הגרעון במקרה שלא נעלה,וכעת מנסים לשווק את שכטר למכבי.
אני לא בטוח שחלק מהם לא עונים לשמות:״גורמים״ או ״גורם בכיר״,ולחלק מההתבטאויות המכוערות נגד רן בן שמעון בעילום שם.
הרי בנו על עליה ורן עף עם הפועל בצורה מבישה ובגלל זה הם צריכים להשקיע כסף.
מעניין עד מתי נמשיך להודות ולהשתוות בפני כל מי שתרם כמה מאות אלפי שקלים כדי שבטיב ילך? הגיע הזמן לפרק את הכוורת הזו ולהשאיר רק את מי שלא מתבטא בעילום שם כמו פחדן,מרעיל את המערכת ולא מוכן לשים יד כשצריך ובעיקר לא עומד במילתו.
כל עוד אותם אנשים שעומדים עכשיו בראש המערכת ימשיכו לעמוד בה,שום כוורת לא תתפרק,ואותם גורמים ימשיכו לחבל במועדון בכל הזדמנות.
ולעניין שכטר,הוא לא אידיוט ולא רוצה לשרוף את עצמו אם וכאשר ייקרו דברים.
הוא בטח לא ערס סוג ז' מסוגו של טל בן חיים שרושם בטוויטר שהוא לא הולך לשום מקום בזמן שהוא בדיוק חותם על החוזה במכבי.
אבל כבר נוכחנו שעידן הסמלים בכדורגל כבר מת,ולכן אני אישית כבר לא מצפה לכלום כדי לא להתאכזב.
מה זה אם וכאשר יקרו דברים?
הוא יכול לרשום "אני נשאר" ולא לשרוף את עצמו בשום מקום.
חוץ מזה הבן אדם מקבלת משכורת שיא, האוהדים עשו כל דבר כדי להחזיר אותו והוא גם הקפטן אחרי שי וגילי.
הדבר הכי מתבקש זה להצהיר שהוא נשאר אחרי כל מה שעשו בשבילו.
זה שונה לחלוטין מטב"ח שעמוס לוזון שולט באיפה הוא ישחק וגם קיבל ממכבי משכורת כפולה.
עריכה:
בנוסף, לפי מה שפורסם מי שמתווך פה זה הסוכן של איתי, רונן קצב שנשלח מטעם מכבי, אז למה איתי לא אומר לו שהוא לא מעוניין?